Autobedrijf Strikwerda Leeuwarden Suz

Autobedrijf Strikwerda Leeuwarden Suz

Reviews

Autobedrijf Strikwerda Leeuwarden Suz
9,25
40 beoordelingen
Altijd worden we netjes geholpen En ook niet te duur
Dhr. Punter (DRACHTEN) 20-02-2024
Goeie service en zeer klantvriendelijk
13-02-2024
Goed geholpen zonder druk en zonder gezeur over afleverkosten.
Dhr. Nijhoff (DRACHTEN) 13-02-2024
Aardige mensen daar bij het kleine broertje van Toyota Strikwerda. Toch nog één dingetje over het schakelen van de S Cross; dat is nl een beetje stroef van tijd tot tijd. Ik begrijp dat meerdere mensen hierover iets hebben gemeld. Misschien dat Suzuki daar nog eens naar kan kijken.
Dhr. Orth (LEEUWARDEN) 06-02-2024
Goede, heldere service. Afspraak is afspraak, de sleutel van de leenauto ligt al op je te wachten als je om 8 uur het terrijn op komt rijden, in de winter is de leenauto zelfs al ijsvrij gemaakt! al met al, perfect!
06-02-2024
Zeer goed geholpen, we zijn dik tevreden met onze nieuwe Suzuki Swift.
06-02-2024
Er is steeds een vlotte reactie op onze vragen. En wachttijden zijn zeer acceptabel. We hebben het gevoel dat er met ons wordt meegedacht
31-01-2024
Vriendelijke behandeling , goeie service
Dhr. Bos (SNEEK) 30-01-2024
Prima geholpen
Mevr. Heiliegers (SNEEK) 23-01-2024
Ik heb de nieuwe Suzuki gekocht en ben zeer tevreden over de verkoper en de nieuwe auto.
Dhr. Groen (BURGUM) 09-01-2024
Prima garage, klantvriendelijk, goede uitleg en nemen de tijd voor de klant. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe Vitara.
19-12-2023
Duidelijke communicatie over kosten, vriendelijk meedenkend personeel, nakomen van afspraken.
Dhr. Westerdijk/ mevr. B Westerdijk-Visser (EARNEWALD) 12-12-2023
Prima garage, goede informatie, aardige mensen
Dhr. Sikkema (LEEUWARDEN) 21-11-2023
9 jaar vaste klant
Dhr. van der Meulen (STIENS) 21-11-2023
Alles volgens afspraak
Dhr. Bethlehem (LEEUWARDEN) 07-11-2023
Top bedrijf!
Dhr. Mol (LEEUWARDEN) 07-11-2023
Erg tevreden
31-10-2023
Wij zijn bij deze Suzuki dealer gekomen, omdat een andere dealer de problemen aan het rempedaal niet serieus nam .Strikwerda heeft het probleem wel serieus genomen , uiteindelijk gevonden en opgelost. Nu rijden wij dus graag wat verder voor het jaarlijkse onderhoud. Een leenauto is altijd voorhanden en afspraken worden nagrkomen.
31-10-2023
Zeer vriendelijk en verstand van zaken
Dhr. Krakou (WYNS) 17-10-2023
Zeer klant vriendelijke
Dhr. Sitvast (ZUIDVELDE) 14-10-2023
Bekijk hier de review voorwaarden