Luykx Heemstede B.V.

Luykx Heemstede B.V.

Reviews

Luykx Heemstede B.V.
9,02
157 beoordelingen
I'll be back. Happy
20-02-2024
zeer tevreden over onze suzukidealer en de geboden service
Dhr. Uijtenhoorn (HEEMSTEDE) 20-02-2024
Ik ben zeer tevreden over de Luykx in Heemstede. Ik word altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. De werkzaamheden aan mijn auto worden altijd prima uitgevoerd. Ik voel mij daardoor extra veilig in mijn auto. Bij Luykx voel ik mij echt een gewaardeerde klant.
Dhr. Huizing (HOOFDDORP) 20-02-2024
Heb alles al verklaard.
20-02-2024
Alles prima in orde
Mevr. van Aalst - van der Voort (ZWANENBURG) 13-02-2024
Vriendelijk, behulpzaam, professioneel bij Suzuki Luykx. Ik werd prettig geholpen en goed geïnformeerd. Erg tevreden over de communicatie, werkzaamheden en kosten.
Mevr. van der Gijp (ZWAANSHOEK) 13-02-2024
Top garage. Afspraak is afspraak. Leenauto. Vriendelijke mensen. Bij reparatie eerst een telefoontje met wat er stuk is en prijsopgave.
13-02-2024
Ik had ge dacht een goede auto bij een goede garage gekocht te hebben maar dat zwaar tegen.
Dhr. van Emmerik (HOOFDDORP) 13-02-2024
n/a
Dhr. de Vries (IJMUIDEN) 13-02-2024
Auto ging voor kleine beurt, prima, zelfs binnenkant en dashboard waren schoon gemaakt, super service!!!
Mevr. Groeneweg (VOGELENZANG) 13-02-2024
Goede service, betrouwbaar, zeer vriendelijk en kundig personeel
13-02-2024
Nee
13-02-2024
Zie hier boven
Dhr. Lubbers (LISSE) 13-02-2024
Ze nemen de tijd voor je.
13-02-2024
Onderhoud altijd volgens afspraak en zeer vriendelijk personeel.altijd tot helpen bereid ook zonder afspraak
06-02-2024
Fijne klantvriendelijke dealer. Denkt met je mee in oplossingen.
06-02-2024
We werden zeer vriendelijk ontvangen en deskundig begeleid bij het maken van de keuze voor onze nieuwe auto: een Suzuki S Cross. Over de auto zelf: hier zijn we heel tevreden over.
Dhr. Piepenbrink (BENNEBROEK) 30-01-2024
Een autobedrijf dat veel vertrouwen wekt
30-01-2024
Ga zo door toppers! 💪🏻
Dhr. Witte (HOOFDDORP) 30-01-2024
goed opgeleid en kwalitatief goed personeel
Dhr. van Kaam (IJMUIDEN) 30-01-2024
Bekijk hier de review voorwaarden