Auto Service Eefde Uw dealer
0575-540317

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Kees Koning (Harfsen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader.

21-10-2019
Dhr.Hartemink geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd goede afspraken

08-10-2019
jan (twello) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima.goed voor elkaar

08-10-2019
A. de Vries geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed advies, goede service, vriendelijke mensen.

01-10-2019
dhr. Ad Woolthuis (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik geef nooit tienen maar ze hebben er recht op.

24-09-2019
Henk Jolink (Diepenveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede uitstraling en het personeel is zeer kundig, waar ze ook mee bezig zijn. Ik ben een zeer tevreden klant, zoals zo vele die ik aan de koffie tafel heb gesproken.

24-09-2019
S.meijer (Eefde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service. Vriendelijk personeel. Snel geregeld.

11-09-2019
Th.J.M.Peters (Epse) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service en afhandeling.

10-09-2019
Raymond Schomaker (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk en goede service

04-09-2019
Dhr Schoenmaker (Bennekom) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke en deskundige medewerkers, die de nieuwe auto grondig keuren voordat ze het uitleveren.

31-08-2019
J. Zweers (Alphen ad Rijn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer service- en klantgerichte benadering. Geeft een betrouwbare en servicegerichte indruk en maakt dit, voorzover ik nu kan beoordelen, ook echt waar.

29-08-2019
Jan B. (Empe) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk en goede service

20-08-2019
Rob Reisner (Zutphen) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer prettige dealer. Persoonlijke benadering, rustig verkoopgesprek , prettige mensen om zaken mee te doen. Aanrader zeer warme dealer die de klantrelatie nog echt hoog in haar vaandel heeft.

13-08-2019
Fred Spijkerman (Diepenveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles conform afspraak en een vriendelijke behandeling.

13-08-2019
Mevr.G. Kramer-Jordens (Doorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij worden altijd vriendelijk en correct behandeld, met sommige klachten staat het personeel altijd direct klaar. Voor kleine defecten doen ze niet moeilijk, service v.d zaak. Van ons krijgen ze een dikke Pluim.

07-08-2019
Mevr W Harberts (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een goede garage, mensen die mee denken.

30-07-2019
Dick Goedhart (Dieren) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correcte behandeling van klanten, werkzaamheden volgens afspraak, betaling volgens prijsopgave

23-07-2019
J. Stokkink (Eerbeek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede ervaringen mee. Zeer vriendelijk en een goede service! Ze hebben de tijd voor je en denken mee!

23-07-2019
Roel Soeteman (Markelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Autoservice Eefde is een vooruitstrevend bedrijf en zorgt voor tevreden klanten.

17-07-2019
TE van Helden geeft de service van onze werkplaats een
7

Weinig problemen met de dealer, des te meer met de vraag prijzen van Suzuki!

10-07-2019
Groote Haar (Lochem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Nette en vriendelijke ontvangst, kreeg geen gevoel van "er wordt maar iets gedaan"

20-06-2019
Dhr. Wichgers (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
8

wij zijn altijd er tevreden aardige mensen goede afspraken

29-05-2019
mevr GJ de Rooij Bartelds (Gorssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

betrouwbaar bedrijf. Klant gericht

12-05-2019
Jan Brouwer (Brummen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een zeer correct autobedrijf ,dat de afspraken nakomt!!!!

07-05-2019
G. Arfman geeft de service van onze werkplaats een
8

prima garage

07-05-2019
E. Traversari (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden

23-04-2019
J.g.willems (Eefde) geeft de service van onze werkplaats een
9

We rijden al 32 jaar Suzuki, nooit problemen gehad met verschillende auto’s en ook nooit problemen gehad met autoservice Eefde. Een klantvriendelijk en behulpzaam bedrijf.

17-04-2019
E.F.A.de Jong (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zoals altijd voldeed deze garage aan mijn verwachtingen. Ik weet niet meer wat mijn eerdere toelichting was.

17-04-2019
Tonny pelgrim (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

goed en verder super te vreden

10-04-2019
Lies van Asperen (zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Aardige mensen en ze doen wat ze beloven.

28-03-2019
dhr westerink geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk.prettig

05-03-2019
Rein van Tetering (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je word er altijd vriendelijk en goed geholpen.

05-03-2019
G.J.Teunissen (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede behandeling op elk gebied voor wat de auto betreft.

15-02-2019
E.F.A.de Jong (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima dealer. Vriendelijke duidelijke verkoper. Ben zeer tevreden over deze mensen.

13-02-2019
Inge van Veen (Brummen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben heel tevreden over deze garage.

12-02-2019
W.A. Jolij (Zutphen) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik heb nog nooit zulk een gemotiveerd en betrouwbaar verkoopteam op garagegebied meegemaakt!

29-01-2019
Dhr Jw van Olst (Oldebroek) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer kundig en heel vriendelijk

29-01-2019
Pieter Staal geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed overleg; klantvriendelijke uitstraling en correcte afhandeling bij mankementen.

22-01-2019
Jannij Guijt (Laag Soeren) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijke garage en alles zoals afgesproken

22-01-2019
Henk van Lente geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is gewoon een betrouwbaar bedrijf, ik voelde me goed behandeld De afstand is het grootste bezwaar, maar de behandeling is correct vandaar de beoordeling met een 9. Maar het mag ook een 10 zijn.

15-01-2019
doornebosch (zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede en snelle service en vriendelijke geholpen

15-01-2019
Max Van der meulen (Eefde) geeft de service van onze werkplaats een
8

We zijn heel tevreden ,altijd goed overleg en ook belangrijk vriendelijke benadering.

08-01-2019
Kees Koning (Harfsen) geeft de service van onze verkopers een
9

Vakkundige en vriendelijke verkoper. Super tevreden!

01-01-2019
Wim van osch (Warnsveld) geeft de service van onze verkopers een
10

prettige ontvangst Aandacht voor de klant en geen lange wachttijd Wat mijn opviel was ook de vriendelijkheid naar de aanwezige klanten Ook is het lekker laagdrempelig geen stropdassen en verkopers die meestal van het gladde soort zijn. Bij mij verkeerde deur.

31-12-2018
Mevr. Verwoest (DEVENTER ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbare garage met eerlijke en klantgerichte medewerkers.

20-12-2018
Klasien Vijfschaft (Brummen) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik vind het een prettige en eerlijke garage.

19-12-2018
Mevr. A. Vink (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne en goede garage

18-12-2018
Henk Aalbers (Baak) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en vriendelijk personeel

12-12-2018
Jan de Wit (Warnsveld) geeft de service van onze verkopers een
9

klantvriendelijk Altijd bereid mee te denken

11-12-2018
Jan-Willem Steenbergen (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over de langdurige samenwerking Altijd vakkundig en correct, nemen de tijd en als vaste klant kun je ook met acute zaken direct terecht zonder afspraak Geen kortetermijnvisie, Dealer en medewerkers gaan voor de langetermijn klantrelatie in éen woord TOP!

05-12-2018
Jeannette. Geerligs (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top. Vriendelijk personeel, altijd behulpzaam. Maakt tijd wanneer de klant het past. Echt super. Ik hoop dat dit ook naar de dealer gaat.

05-12-2018
P.jebbink (Eefde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct, betaalbaar en geen verrassingen. Goede info vooraf als nodig.

04-12-2018
Hans Makkink (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

word altijd prima geholpen

28-11-2018
Dick Goedhart (Dieren) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel, denkt met je mee. Deskundig onderhoud aan de auto, goede service instelling van de medewerkers

27-11-2018
Arnold K (Eefde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig correct bedrijf, al jaren goede ervaringen.

15-11-2018
Inge geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben erg goed geholpen. Medewerkers zijn vriendelijk en hebben kennis van zaken.

13-11-2018
R.Benthem (gorssel) geeft de service van onze werkplaats een
8

beleefd. en goede verantwoording.

06-11-2018
A.C.Flierman (Ruurlo) geeft de service van onze werkplaats een
6

Wij niet met een goed gevoel de zaak uitgaan, omdat onze vragen niet goed afgehandeld worden.Jammer.

31-10-2018
mevr. h.schmidt (zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
8

alles goed uitgevoerd

24-10-2018
dhr. Ad Woolthuis (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik word vooraf inlicht en dat word dan ook gedaan naar tevredenheid

23-10-2018
Anton van Arem geeft de service van onze verkopers een
10

De mensen van Auto Service Eefde zijn vriendelijk, hebben veel aandacht en belangstelling voor mij als klant, ze hebben geen haast (in het verkoop-gesprek). Ze zijn lokaal betrokken en dat spreekt mij wel aan

03-10-2018
Th.J.M.Peters geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben zeer tevreden en kan geen verbetering verzinnen. Alles is uitermate correct verlopen tot mijn volle tevredenheid.

02-10-2018
Jan Teerds (Lochem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kwam daar voor de eerste keer. Zeer vriendelijk ontvangen. Attent personeel. Tijdens de controle bleek de airco niet in orde te zijn. Werd ik keurig over gebeld en geïnformeerd over de meerkosten als ik dit gerepareerd wilde hebben. Niets anders dan tevreden over dit bedrijf. Wil ik zeker graag bij terugkomen indien nodig. Niets dan lof over hoe ik als klant behandeld ben.

02-10-2018
Klijn Velderman (Gorssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service

26-09-2018
F.Schillemans geeft de service van onze verkopers een
10

uitstekende service vriendelijkheid en deskundigheid.

25-09-2018
Henk Abels (Gorssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en service gericht. Snel en vakkundig geholpen

19-09-2018
PeterHS (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
7

Vriendelijk personeel, correcte behandeling. Ik vraag mij wel af of er mogelijk niet erg veel handelingen worden voorgesteld bij een beurt (reinigen filters, reinigen brandstof, remvloeistof vervangen, etc.) en dan praten we over een auto van nog geen 2 jaar oud. Nadeel is dat ik natuurlijk een leek ben, maar ik ben dit in de 30 jaar dat ik nieuwe auto's rijdt niet gewend.

18-09-2018
Mevr.G. Kramer-Jordens geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer Prettig en vakbekwaam geholpen.

11-09-2018
Henk Jolink (Diepenveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Heb ik al beschreven.

05-09-2018
Guus Schlatmann (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Sinds 1997 klant bij Suzuki EEfde. Altijd een plezier om daar te zijn en iedere keer weer zeer tevreden oveer alle facetten.

04-09-2018
S. Phothilath (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al mijn auto’s komen bij Auto Service Eefde vandaan: een eerlijk, professioneel en reëel geprijsd bedrijf met vriendelijk personeel. Ik kan het bij iedereen aanbevelen.

21-08-2018
Dhr. Schomaker (Deventer ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede en klantvriendelijke garage die aan de koper denkt en mee denkt naar een tevreden oplossing.

16-08-2018
Marleen van Gelder (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel vriendelijk, duidelijke uitleg en snelle service.

15-08-2018
mevr. de Ruiter geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij worden altijd vriendelijk ontvangen, de koffie staat klaar en worden altijd op de hoogte gehouden met hoever ze zijn met eventuele reparaties etc. Een echte klant vriendelijk AUTO SERVICE EEFDE !!!

14-08-2018
dhr.G Klanderman (Borculo) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik kom als auto berger vaak bij Auto Service Eefde en ken de mensen daar zeer goed

08-08-2018
Henk Heijink (Brummen) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijke en een duidelijke behandeling en niet twijfelen bij vragen, maar bellen of komen.

07-08-2018
Eisink (Warnsveld) geeft de service van onze verkopers een
9

Betrouwbaar bedrijf die de klant voorop stelt. Verkopers zijn deskundig, vriendelijk, behulpzaam en meedenkt met de klant. Service is uitstekend.

07-08-2018
M.v.d velde (Brummen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service

06-08-2018
A.weijsters geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind het gewoon een goede dealer

24-07-2018
Margriet (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
8

De medewerkers van de de receptie zijn ter zake kundig en leggen alles goed uit. Je merkt dat de communicatie met de werkplaats goed is en dat er goed overlegd wordt. Zo werd er iets niet vervangen omdat het nog in te goede staat verkeerde. Dat getuigt van meedenken. Ook fijn dat er een elektrische leenfiets is.

24-07-2018
Helma Scheidt (Rheden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nu inmiddels al 12 klant van Auto Service Eefde. Ze zijn er klantvriendelijk! Geven een topservice! Denken mee! Erg behulpzaam. Niemand uitgezonderd, van eigenaar tot de monteur, iedereen is er op gericht je met een big smile naar huis te laten gaan!

12-07-2018
Sinus schut (Brummen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Snelle en goede reparatie Verzonden

12-07-2018
J.g.willems (Eefde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik rij al meer dan30 jaar suzuki. Altijd correct en vriendelijk geholpen door familie fomenko van auto service eefde. Ook al die jaren geen problemen gehad met diverse suzuki auto's.

11-07-2018
Wiebe Bruggink (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima bedrijf.

05-07-2018
dhr. C. van Zadelhoff geeft de service van onze werkplaats een
9

prima garage, vriendelijk personeel, degelijk bedrijf

05-07-2018
J Lenderink (brummen) geeft de service van onze werkplaats een
6

werkplaats kan beter

26-06-2018
Willy Hendriksen (Vorden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en afspraak kon zonder problemen verzet worden.

20-06-2018
I.C. Brouwer geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage, bij vragen en problemen wordt er oplossingsgericht meegedacht. Klantvriendelijk.

18-06-2018
Jeannette Geerligs (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service

02-06-2018
Mevr. Braakhekke (Eefde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte uitstraling en service

30-05-2018
Hermien Mulder (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Komen na wat is afgesproken. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

23-05-2018
W.Postuma geeft de service van onze werkplaats een
10

de service is er uitstekend

08-05-2018
Gert Steert geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk, goede service, het is een officiele dealer maar men probeert een echte dorpsgarage te zijn, nemen uitgebreid de tijd om je te woord te staan en is behulpzaam

01-05-2018
Mevr.Schmitt geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, attent en betrouwbaar gevoel bij

01-05-2018
mevr.e.kamphuis (zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

dat is al ingevuld bij eerdere toelichting

18-04-2018
aw ten Have (Gorssel ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldige service en goed onderhoud

17-04-2018
E.F.A.de Jong (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
9

Deze Autoservice geeft mij veel vertrouwen. Ik weet altijd waar ik aan toe ben en ik peins er niet over om ergens anders naar toe te gaan omdat ik er de service ontvang, die ik verwacht.

13-04-2018
Peter elmers (Eefde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne samenwerking

12-04-2018
C. van Broekhuijzen (Eefde) geeft de service van onze werkplaats een
9

je wordt vriendelijk ontvangen en eer worden goede afspraken met je gemaakt.

12-04-2018
Dhr.Hartemink (warnsveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede afspraken en zeer vriendelijk

03-04-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Service Eefde in EEFDE
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen