Auto Service Eefde Uw dealer
0575-540317

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Henk Aalbers (Baak) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en vriendelijk personeel

12-12-2018
Jan de Wit (Warnsveld) geeft de service van onze verkopers een
9

klantvriendelijk Altijd bereid mee te denken

11-12-2018
Jan-Willem Steenbergen (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over de langdurige samenwerking Altijd vakkundig en correct, nemen de tijd en als vaste klant kun je ook met acute zaken direct terecht zonder afspraak Geen kortetermijnvisie, Dealer en medewerkers gaan voor de langetermijn klantrelatie in éen woord TOP!

05-12-2018
Jeannette. Geerligs (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top. Vriendelijk personeel, altijd behulpzaam. Maakt tijd wanneer de klant het past. Echt super. Ik hoop dat dit ook naar de dealer gaat.

05-12-2018
P.jebbink (Eefde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct, betaalbaar en geen verrassingen. Goede info vooraf als nodig.

04-12-2018
Hans Makkink (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

word altijd prima geholpen

28-11-2018
Dick Goedhart (Dieren) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel, denkt met je mee. Deskundig onderhoud aan de auto, goede service instelling van de medewerkers

27-11-2018
Arnold K (Eefde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig correct bedrijf, al jaren goede ervaringen.

15-11-2018
Inge geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben erg goed geholpen. Medewerkers zijn vriendelijk en hebben kennis van zaken.

13-11-2018
R.Benthem (gorssel) geeft de service van onze werkplaats een
8

beleefd. en goede verantwoording.

06-11-2018
A.C.Flierman (Ruurlo) geeft de service van onze werkplaats een
6

Wij niet met een goed gevoel de zaak uitgaan, omdat onze vragen niet goed afgehandeld worden.Jammer.

31-10-2018
mevr. h.schmidt (zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
8

alles goed uitgevoerd

24-10-2018
dhr. Ad Woolthuis (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik word vooraf inlicht en dat word dan ook gedaan naar tevredenheid

23-10-2018
Anton van Arem geeft de service van onze verkopers een
10

De mensen van Auto Service Eefde zijn vriendelijk, hebben veel aandacht en belangstelling voor mij als klant, ze hebben geen haast (in het verkoop-gesprek). Ze zijn lokaal betrokken en dat spreekt mij wel aan

03-10-2018
Th.J.M.Peters geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben zeer tevreden en kan geen verbetering verzinnen. Alles is uitermate correct verlopen tot mijn volle tevredenheid.

02-10-2018
Jan Teerds (Lochem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kwam daar voor de eerste keer. Zeer vriendelijk ontvangen. Attent personeel. Tijdens de controle bleek de airco niet in orde te zijn. Werd ik keurig over gebeld en geïnformeerd over de meerkosten als ik dit gerepareerd wilde hebben. Niets anders dan tevreden over dit bedrijf. Wil ik zeker graag bij terugkomen indien nodig. Niets dan lof over hoe ik als klant behandeld ben.

02-10-2018
Klijn Velderman (Gorssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service

26-09-2018
F.Schillemans geeft de service van onze verkopers een
10

uitstekende service vriendelijkheid en deskundigheid.

25-09-2018
Henk Abels (Gorssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en service gericht. Snel en vakkundig geholpen

19-09-2018
PeterHS (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
7

Vriendelijk personeel, correcte behandeling. Ik vraag mij wel af of er mogelijk niet erg veel handelingen worden voorgesteld bij een beurt (reinigen filters, reinigen brandstof, remvloeistof vervangen, etc.) en dan praten we over een auto van nog geen 2 jaar oud. Nadeel is dat ik natuurlijk een leek ben, maar ik ben dit in de 30 jaar dat ik nieuwe auto's rijdt niet gewend.

18-09-2018
Mevr.G. Kramer-Jordens geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer Prettig en vakbekwaam geholpen.

11-09-2018
Henk Jolink (Diepenveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Heb ik al beschreven.

05-09-2018
Guus Schlatmann (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Sinds 1997 klant bij Suzuki EEfde. Altijd een plezier om daar te zijn en iedere keer weer zeer tevreden oveer alle facetten.

04-09-2018
S. Phothilath (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al mijn auto’s komen bij Auto Service Eefde vandaan: een eerlijk, professioneel en reëel geprijsd bedrijf met vriendelijk personeel. Ik kan het bij iedereen aanbevelen.

21-08-2018
Dhr. Schomaker (Deventer ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede en klantvriendelijke garage die aan de koper denkt en mee denkt naar een tevreden oplossing.

16-08-2018
Marleen van Gelder (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel vriendelijk, duidelijke uitleg en snelle service.

15-08-2018
mevr. de Ruiter geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij worden altijd vriendelijk ontvangen, de koffie staat klaar en worden altijd op de hoogte gehouden met hoever ze zijn met eventuele reparaties etc. Een echte klant vriendelijk AUTO SERVICE EEFDE !!!

14-08-2018
dhr.G Klanderman (Borculo) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik kom als auto berger vaak bij Auto Service Eefde en ken de mensen daar zeer goed

08-08-2018
Henk Heijink (Brummen) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijke en een duidelijke behandeling en niet twijfelen bij vragen, maar bellen of komen.

07-08-2018
Eisink (Warnsveld) geeft de service van onze verkopers een
9

Betrouwbaar bedrijf die de klant voorop stelt. Verkopers zijn deskundig, vriendelijk, behulpzaam en meedenkt met de klant. Service is uitstekend.

07-08-2018
M.v.d velde (Brummen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service

06-08-2018
A.weijsters geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind het gewoon een goede dealer

24-07-2018
Margriet (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
8

De medewerkers van de de receptie zijn ter zake kundig en leggen alles goed uit. Je merkt dat de communicatie met de werkplaats goed is en dat er goed overlegd wordt. Zo werd er iets niet vervangen omdat het nog in te goede staat verkeerde. Dat getuigt van meedenken. Ook fijn dat er een elektrische leenfiets is.

24-07-2018
Helma Scheidt (Rheden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nu inmiddels al 12 klant van Auto Service Eefde. Ze zijn er klantvriendelijk! Geven een topservice! Denken mee! Erg behulpzaam. Niemand uitgezonderd, van eigenaar tot de monteur, iedereen is er op gericht je met een big smile naar huis te laten gaan!

12-07-2018
Sinus schut (Brummen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Snelle en goede reparatie Verzonden

12-07-2018
J.g.willems (Eefde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik rij al meer dan30 jaar suzuki. Altijd correct en vriendelijk geholpen door familie fomenko van auto service eefde. Ook al die jaren geen problemen gehad met diverse suzuki auto's.

11-07-2018
Wiebe Bruggink (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima bedrijf.

05-07-2018
dhr. C. van Zadelhoff geeft de service van onze werkplaats een
9

prima garage, vriendelijk personeel, degelijk bedrijf

05-07-2018
J Lenderink (brummen) geeft de service van onze werkplaats een
6

werkplaats kan beter

26-06-2018
Willy Hendriksen (Vorden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en afspraak kon zonder problemen verzet worden.

20-06-2018
I.C. Brouwer geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage, bij vragen en problemen wordt er oplossingsgericht meegedacht. Klantvriendelijk.

18-06-2018
Jeannette Geerligs (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service

02-06-2018
Mevr. Braakhekke (Eefde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte uitstraling en service

30-05-2018
Hermien Mulder (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Komen na wat is afgesproken. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

23-05-2018
W.Postuma geeft de service van onze werkplaats een
10

de service is er uitstekend

08-05-2018
Gert Steert geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk, goede service, het is een officiele dealer maar men probeert een echte dorpsgarage te zijn, nemen uitgebreid de tijd om je te woord te staan en is behulpzaam

01-05-2018
Mevr.Schmitt geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, attent en betrouwbaar gevoel bij

01-05-2018
mevr.e.kamphuis (zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

dat is al ingevuld bij eerdere toelichting

18-04-2018
aw ten Have (Gorssel ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldige service en goed onderhoud

17-04-2018
E.F.A.de Jong (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
9

Deze Autoservice geeft mij veel vertrouwen. Ik weet altijd waar ik aan toe ben en ik peins er niet over om ergens anders naar toe te gaan omdat ik er de service ontvang, die ik verwacht.

13-04-2018
Peter elmers (Eefde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne samenwerking

12-04-2018
C. van Broekhuijzen (Eefde) geeft de service van onze werkplaats een
9

je wordt vriendelijk ontvangen en eer worden goede afspraken met je gemaakt.

12-04-2018
Dhr.Hartemink (warnsveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede afspraken en zeer vriendelijk

03-04-2018
Dhr T E Roelofs (Deventer) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service

03-04-2018
Dinie Nikkels (Gorssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben al 30 jaar bij deze garage. Dus meer dan tevreden.

28-02-2018
Joop Suijk (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Sinds ruim 10 jaar zijn wij met onze beide auto's klant bij Auto Service Eefde tot onze volle tevredenheid.

27-02-2018
A.H. Bronsvoort (Holten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een autogarage die een zeer goede service geeft, een goed advies geeft en nog vriendelijk personeel op de koop toe! Waar vind je nog zoiets.

27-02-2018
Pieter Staal (Eefde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en correcte afwerking van reparaties, onderhoudswerkzaamheden etc.

26-02-2018
E.F.A.de Jong (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij een bezoek aan autoservice Eefde krijg ik altijd niet het gevoel, dat ik bij een puur commercieel bedrijf op bezoek kom al zijn ze dat natuurlijk wel. Ze komen allemaal vertrouwd en eerlijk over en er wordt niet gepust om iets wel of niet te doen. Ik ben ook nog nooit teleurgesteld in het eind resultaat. Er worden dus geen gladde praatjes verkocht en dat stimuleert mij om hier klant te blijven.

21-02-2018
Harry van Kershaver (Apeldoorn) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede dealer, helpt goed, zeer behulpzaam en kan altijd terecht

31-01-2018
Jannij Guijt (Laag Soeren) geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk en duidelijke goede uitleg bij eerste kennismaking. Werd gelijk een proefrit met div. Auto's aangeboden terwijl ik nog niet zeker was van aankoop. Bij tweede bezoek heb ik een keuze gemaakt en besloten bij deze dealer de auto te kopen.

30-01-2018
doornebosch (zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service en er wordt goed werk geleverd

23-01-2018
Herman Welmers (zutphen) geeft de service van onze verkopers een
8

8 is een mooi gemiddelde.

23-01-2018
Mw. A. Vink (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zij verdienen een 9 om hun goede service , betrouwbaarheid en klantvriendelijk

16-01-2018
Hans Makkink (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

dit vindt ik een beetje dubbel . ik word altijd vriendelijk en prettig geholpen

03-01-2018
Ed Vinck (Harfsen) geeft de service van onze werkplaats een
9

heel klantvriendelijk, prima vaklui en de offerte is overeenkomstig de rekening.

02-01-2018
Mevr. Vijfschaft (Brummen ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind het een prettige en behulpzame garage. En je krijgt daar het gevoel dat je ook iemand bent. Ook al ben je een vrouw van 59 jaar

02-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer prettige garage met vriendelijk personeel

30-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbare garage en een prettig contact met de medewerkers.

27-12-2017
gerrit huisken geeft de service van onze werkplaats een
10

De garage geeft een prima service en afspraak is afspraak bij aankoop van de auto en bij het monteren van het gevraagde ook de passende prijs voor de onderdelen met een eerlijk verhaal geven vertrouwen in deze garage.

26-12-2017
Albert huigen. (empe) geeft de service van onze werkplaats een
8

om dat ze gewoon goed en netjes zijn prima bedrijf

26-12-2017
Mevr. Warmoltz (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende service, persoonlijke aandacht en goed advies.

26-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

Viel mij op dat telefonische service enigszinds stug is

26-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb ervaren dat ik bij Auto Service Eefde op een persoonlijke, vakkundige wijze wordt geholpen. Het personeel en de verkopers dringen zich niet op. Ze maken de indruk eerlijk en zo objectief mogelijk te adviseren, rekening houdend met mijn wensen en mogelijkheden. Deze opstelling en aanpak wekken vertrouwen. Dit vind ik heel prettig, waardoor ik er graag kom.

19-12-2017
J Kirchhoff (Bathmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima geholpen. Alleen jammer dat je voor een leenauto moet betalen.

19-12-2017
Jeannet Herder (Hall) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede informatie en uitleg, prettig geholpen, aardige mensen, alles goed geregeld, niets op aan te merken.

19-12-2017
G(uus) Schlatmann (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb sinds ik in 1995 in Zutphen kwam wonen steeds bijzonder goede contacten gehad zowel met de directie als met de medewerkers!!! Een uitstekend bedrijf!!

14-12-2017
Dick Goedhart (Dieren) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service, garage denkt mee, vriendelijk personeel.

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Klantvriendelijk,betrouwbaar en behulpzaam bij vragen en problemen.

09-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat het een garage is met vriendelijk en bekwaam personeel en de eigenaar je zelf te woord staat als hij daar tijd voor heeft.

06-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

correcte behandeling van de klant, behulpzaam en goede service

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Afspraken worden nagekomen, vooraf vind overleg plaats en heb je inzicht wat de kosten zijn, behandeling aan de balie is uitstekend

05-12-2017
Marjo Verwoest (Deventer ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige garage met aandacht voor de klant. Betrouwbare en eerlijke adviezen. Goede inruil mogelijkheden.

01-12-2017
Rudi Tissingh (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Professioneel familiebedrijf, zeer klantgericht, fijne medewerkers en sfeer

23-11-2017
GM Brackel (Dieren) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, Klantgericht, Betrowbaar, Voelt altijd prettig

21-11-2017
Heins Andringa (Zelhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

De totale behandeling en de oplossingen die worden aangedragen getuigen van service gericht beleid je gaat met een goed gevoel weer op weg.

15-11-2017
A.C.Flierman (Ruurlo) geeft de service van onze werkplaats een
0

Komen afspraken niet na.

08-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige garage. Flexibel, servicegericht, geen nare verrassingen.

07-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

tot nu toe...netjes behandeld...vriendelijk en goed geholpen.

26-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, accuraat en vriendelijk.

25-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Viendelijke en prettige garage met vakkundige monteurs

19-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

correcte behandeling . zeer vriendelijke mensen

10-10-2017
Th.J.M.PETERS (Epse.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik heb geen enkele negatieve opmerking en ben in alle opzichten prima behandeld en zeer tevreden.

10-10-2017
Leuvenink (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service en klantvriendelijk

10-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage

03-10-2017
Henk.Jolink (Diepenveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alle medewerkers zijn correct en netjes tegenover de klant en vak bekwaam.

27-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Vlotte en kundige service. Prettige wachtruimte. Met koffie.

06-09-2017
E.de Ruiter (Wilp) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service en vertouwd

15-08-2017
mevr. wietske van der molen (lochem) geeft de service van onze verkopers een
9

goed bereikbaar, vriendelijke mensen, zeer behulpzaam. goede uitleg, goed aflevering. kortom, zeer tevreden.

08-08-2017
Lennard Brand (Zutphen) geeft de service van onze verkopers een
10

uitstekende service, kennen de klant en hebben moeite gedaan voor snelle levering

08-08-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Service Eefde in EEFDE
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen