De #*7 garanties*# van Suzuki

De 7 garanties van Suzuki

Eens een Suzuki, altijd een Suzuki. Dat kan ook niet anders als je alle 7 garanties van Suzuki hoort. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Eens een Suzuki, altijd een Suzuki. Dat kan ook niet anders als je alle 7 garanties van Suzuki hoort. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

SUPER PRIJS

Met een Suzuki krijg je een waardevaste auto met veel uitrusting voor je geld. Vanwege die sterke prijs-kwaliteitverhouding ruilen Suzuki rijders hun auto meestal weer in voor een nieuwe Suzuki.

Swift_Sport_kronkelweg_hero_header.jpg

SUPER OM TE RIJDEN

Door z'n lage gewicht en directe besturing is een Suzuki dynamisch en speels om te rijden. Een laag gewicht maakt auto's leuker om te rijden. Net als bij sommige sportwagenfabrikanten, gelooft ook Suzuki daar enorm in. De Suzuki Ignis en de Suzuki Swift bijvoorbeeld behoren tot de lichtste auto's in hun klasse.

SUPER TECHNOLOGIE

De kracht van bewezen technologie die Suzuki extra veilig maakt. Zo helpen het automatische rem- en het rijstrook waarschuwing-systeem bijvoorbeeld om botsingen te voorkomen.

Suzuki Dual Sensor Brake Support
Suzuki Jimny blauw.jpg

SUPER DESIGN

Iconisch eigenwijs design dat vanbuiten compact oogt, maar vanbinnen verrassend veelzijdig en ruimtelijk is. Of je nu het avontuurlijke uiterlijk van de Jimny of de snelle lijnen van de Swift neemt, van binnen kan er meer dan je denkt.

SUPER BETROUWBAAR

Je kunt altijd op een Suzuki rekenen dankzij de solide en veilige techniek. We eindigen dan ook steevast in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan niet 3 maar 6 jaar Garantie op alle modellen.

Suzuki_Swift_6_jaar_garantie.jpg
01-Suzuki-Smart-Hybrid-standaard-op-vrijwel-elke-Suzuki-Ignis.jpg

SUPER ZUINIG

Dankzij slimme technieken, zoals Suzuki Smart Hybrid, zijn Suzuki's zuinig in brandstofverbruik. Maar ze zijn ook zeer voordelig in onderhoud en veel Suzuki's hebben een lage wegenbelasting.  

SUPER SERVICE

Altijd een Suzuki expert in de buurt die voor je klaarstaat. Want met 110 dealers in heel Nederland kun je altijd rekenen op snelle betrouwbare service en duidelijke afspraken. 

Monteur met tablet_N