Wiegerinck Oldenzaal BV Uw dealer
0541-521166

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

34 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Gerrit Siekmans (Oldenzaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze komen altijd alle afspraken na.

22-10-2019
Gha Smink (Losser) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik geef boot een toen om dat ze misschien een verbeter punt kan voor komen

06-08-2019
A.M Oude Nijhuis (Oldenzaal.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik geef nooit hoger dan een acht,perfectie bestaat niet,maar moet wel een streven zijn.

01-08-2019
Dhr. R. Oude Engberink (Losser) geeft de service van onze werkplaats een
8

nononsens garage met vakkundig personeel.

13-03-2019
Dykhuis (Oldenzaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altyd goed behandeld, goed advies en goeie inruil.

12-02-2019
Dhr A.J.H.Beverdam (Oldenzaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garage, vooral in het nakomen van afspraken.

25-12-2018
M. BLaauwbroek-Blok geeft de service van onze werkplaats een
10

Vanaf de aankoop van mijn auto heb ik altijd zeer goede service gehad. Nooit lange wachttijden. Indien het nodig was kreeg ik een vervangende auto zonder dat daarvoor extra kosten in rekening werden gebracht. Zelfs toen mijn auto niet wilde starten is er een monteur naar Enschede gereden om dit in orde te maken.Betere service kan men niet wensen!!!

13-12-2018
Gerrit Siekmans (Oldenzaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbare mensen en zeer snel in het geven van tips en advies

23-11-2018
P. Westerhof (Denekamp) geeft de service van onze werkplaats een
10

We worden altijd goed behandeld, en ze leveren goed werk.

21-08-2018
Mw. G. Verhoeve (Oldenzaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijk personeel. Een prettig klein autogaragebedrijf/dealer waar je nog echt het gevoel hebt dat de klant koning is.

06-06-2018
M. Fiselier. geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, ze doen wat ze zeggen, vriendelijk

14-04-2018
R.H. Oude Engberink geeft de service van onze werkplaats een
9

kleinschalig - klantvriendelijk - snel - komen afspraken na - niet duur.

05-04-2018
astrid wekking (oldenzaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat ik niet persoonlijk kan beslissen over de koop van een auto, wordt er altijd goed overleg gepleegd met mijn achterban. Dat is een geruststellende gedachte voor mij.

04-04-2018
Dhr. G.Schulte geeft de service van onze werkplaats een
7

goed en netjes behandeld ,ben tevreden over geleverde werk.

06-03-2018
Martha (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

snelle reactie op het maken van een online afspraak. Daarna een goede afhandeling van het onderhoud.

25-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik, sinds ik Suzuki rijd, bij deze garage kom. Mensen zijn behulpzaam, er wordt adequaat gewerkt en men deelt mee wat ze gaan of kunnen doen. Volledige informatie wordt gegeven. In 2 woorden: zeer tevreden!

28-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Door de kleinschaligheid van dit filiaal in Oldenzaal heft men direct contact met uitvoerende monteur/receptionist. We houden van deze kleinschaligheid en dat geeft toch een binding en een vertrouwd geheel.

27-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat al jaren dezelfde persoon er is en helemaal ervan op aan kunt. Correct en netjes wordt behandeld

08-11-2017
P.J. Horn (Weerselo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd vriendelijk en lost eentuele problemen adequaat op. Ik ben zeer tevreden.

07-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede klantenbinding service en staat goed te woord. Man zou salarisverhoging moeten hebben.

10-10-2017
G.Kiewik (Oldenzaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar,deskundig,vriendelijk

16-08-2017
MEVR. M. DERKSEN (OLDENZAAL) geeft de service van onze werkplaats een
10

IK BEN HELEMAAL TEVREDEN

01-08-2017
C.A.Clavaux (enschede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een 10 is wel erg hoog. Maar ik ben zeer tevreden.

15-07-2017
C. Cuppers (Oldenzaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Door de goede service.

14-07-2017
Gerrie Verhoeve (Oldenzaal) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk personeel. Goede service.

27-06-2017
Lucas e Vries (Losser) geeft de service van onze werkplaats een
9

ben zeer tevreden met Wiegerinck

19-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Nooit klachten gehad en de service kan niet beter.

19-06-2017
Ben de Jong (Oldenzaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

De klant is echt koning, indien nodig wordt hij of zij naar huis gebracht of gehaald, ook kun je kiezen voor een fiets. over reparaties, mochten die onverhoopt duurder uitvallen, wordt altijd contact opgenomen.

23-05-2017
Paul .westerhof (Denekamp ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt er goed geholpen, en het personeel is erg vriendelijk.

23-05-2017
Dhr Hazeleger (Oldenzaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wort er vriendelijk geholpen , en vooraf een prijsopgaaf de service en afhandeling in zeer goed .

10-05-2017
Hans Loohuis (Oldenzaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een fijne garage, goed voor de auto en de eigenaar

04-04-2017
R.H. Oude Engberink (Losser) geeft de service van onze werkplaats een
9

nooit een probleem mee gehad , kundige monteur ...

21-03-2017
albert dijkhuis (oldenzaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

In myn geval een perfekte service en vriendelyk personeel

02-02-2017
Jan Haanstra (De Lutte) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed geholpen en te woord gestaan

24-11-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
De door u gekozen voorkeursdealer is een Suzuki Servicedealer en bied geen nieuwe Suzuki’s aan. Selecteer alstublieft een andere dealer. (Deze Servicedealer kan wel als tussenpersoon de aankoop van een nieuwe Suzuki voor u verzorgen).
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen