Wiegerinck Goor B.V. Uw dealer
0547-272707

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

37 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
hanna boeve (diepenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

alles oke

28-08-2019
Gerrie Kat (Apeldoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Top medewerkers

24-07-2019
L. van der Horst (Markelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Gewoon, ik ben tevreden. Watwilik nog meer.

23-07-2019
Gerrie Kat (Apeldoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kom er al jaren het is een hele fijne garage met prettig personeel

08-06-2019
M. Van den Einde geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat wij hier al jaren goede service krijgen.

09-04-2019
Reinder Jacobi. (Markelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Jarenlange ervaring.

26-03-2019
Nico van den Einde geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij komen al vele jaren bij Wiegerinck Suzuki en wordt altijd zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. De werkzaamheden worden goed uitgevoerd. De auto wordt na een onderhoudsbeurt schoon afgeleverd.

05-03-2019
Hanny wildschut (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een goede service. Warm onthaal , alles kan men vragen , netjes afgeleverd , ik rijd graag 1,5 uur naar Goor voor de betrouwbaren service en goede onderhoud .

22-11-2018
Gerrie Kat (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

garage Wiegerinck is heel toegankelijk goed personeel en je wordt er prettig geholpen

06-11-2018
F jongsma (Goor) geeft de service van onze werkplaats een
10

Daar kom ik al jaren

17-10-2018
Pieter Terlouw (Goor) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service. De dealer houdt rekening met mijn handicap door de auto te halen en te brengen. Dat laatste zelfs ruim voor de afgesproken tijd.

22-08-2018
Anja Dijkhuis (Goor) geeft de service van onze werkplaats een
10

Voor mij een super bedrijf, altijd vriendelijk, correct , geven goede inlichtingen en staan altijd direct voor je klaar.

27-07-2018
W. Wondergem geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke mensen en aan te bevelen garage.

12-07-2018
Johanna Thomasson (Diepenheim) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede ontvangst en alles correct geregeld.

23-05-2018
J. Regterschot (Diepenheim) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles goed voor elkaar geen aanmerkingen.

01-05-2018
Alting (Goor) geeft de service van onze werkplaats een
9

Snel een afspraak,goede monteur na telefonisch overleg over de te maken kosten, en goed uitgevoerd.

27-03-2018
Gerrie Kat geeft de service van onze werkplaats een
10

Een hele fijne dealer tijd voor de klant goede service

13-03-2018
M.Hooijsma (Diepenheim.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki Wiegerinck, is een laagdrempelige garage waar je makkelijk binnen loopt. Bij kleine probleempjes wordt je direct geholpen, zonder kosten. Vriendelijk personeel, altijd koffie. In overleg wordt je terug gebracht, en wordt je auto weer afgeleverd. Kosten worden besproken, en netjes uitgelegd. Kortom, een prima garage, weer ik zeker terug kom.

27-02-2018
Jongsma (Goor) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon prima

13-02-2018
Nico van den Einde (Diepenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een bedrijf waar men zich thuis voelt en men welkom is.

13-02-2018
G.Nijenhuis geeft de service van onze werkplaats een
10

Hele fijne zaak met perfecte service

25-01-2018
Dhr H.Dalstra (Goor) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en betrouwbaar personeel .

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Hartelijk (telefonisch) contact, afspraak maken op korte termijn, prijsopgaaf, halen en brengen

05-12-2017
Rob Flink (Goor) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ervaar betrouwbaarheid en de juiste aanbeveling, passend bij mijn rijgedrag.

22-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Deze Suzuki dealer heeft hart voor de zaak en doet er alles aan om de klant tevreden te stellen.

22-11-2017
K.Alting (Goor) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed en vakkundig

31-08-2017
Anja Dijkhuis (Goor) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een zeer prettig bedrijf dat altijd direct voor je klaar staat en al het mogelijke doet om alles zo snel en goed mogelijk op te lossen. Tevens is het personeel correct en zeer vriendelijk. Ik heb een en al lof voor dit bedrijf.

04-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

allemaal prima

01-08-2017
G.Kat (Apeldoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
10

De medewerkers zijn vriendelijk behulpzaam toppers

25-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service, klantvriendelijk

20-07-2017
Mevr.Dekker (Goor) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke medewerkers, nemen altijd contact op voor km, winter inspectie of beurt als APK ter herinnering. Zo ook voor de kosten wordt er altijd gebeld om deze te bespreken of als er problemen te verwachten zijn.

12-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Netjes behandelen naar de klant en service is ok

28-06-2017
R Jacobi (Kerspel Goor) geeft de service van onze werkplaats een
10

Men kent je persoonlijk, is vriendelijk en voorkomend. Voort het werk correct uit en overlegt

17-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Van de aankoop tot en met de APK en onderhoudsbeurten wordt je vriendelijk benaderd en op de hoogte gehouden. Dit is voor mij als autobezitter waardevol waardoor ik onbezorgd kan genieten en rijden.

29-03-2017
Rudolf Anholt (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Voor mij is dit de beste garage waar ik tot nu toe geweest ben. Vriendelijke en prettige mensen. Afspraken worden altijd nagekomen. En als klant ben je altijd nummer 1.

28-02-2017
Harrie Meijer (Goor) geeft de service van onze werkplaats een
10

De dealer bevalt ons goed omdat men ons goed adviseert en we ten allertijde kunnen bellen als er problemen zijn.

22-02-2017
frederieke jongsma (goor) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super goed

16-09-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
De door u gekozen voorkeursdealer is een Suzuki Servicedealer en bied geen nieuwe Suzuki’s aan. Selecteer alstublieft een andere dealer. (Deze Servicedealer kan wel als tussenpersoon de aankoop van een nieuwe Suzuki voor u verzorgen).
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen