Welling Suzuki Uw dealer
045-5218811

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Myriam Smulderd geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantgericht, klantvriendelijk, werken keurig op tijd en geven correct en duidelijk antwoord op de vragen die je stelt

27-08-2019
Joyce (Schinveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendleijk en aardig

21-08-2019
Dhr. Smeets (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
10

Geweldig goede dealer. Super klantvriendelijk personeel, zeer behulpzaam en verstand van zaken. Kortom TOPdealer...!!!

20-08-2019
J.Tollenaar (Brunssum) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer nette en correcte service zeer vriendelijk personeel en heel behulpzaam

20-08-2019
Wiel (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne auto, geweldige dealer...

13-08-2019
j.bartels (hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede bediening en de service oke.

30-07-2019
K.Jongen Janssen (Landgraaf ) geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijkheid en behulpzaam

30-07-2019
Luuk Gielkens geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer fijne garage. Je wordt er op een vriendelijke fijne manier ontvangen. Ze staan altijd voor je klaar, als je vragen hebt. Het wordt altijd opgelost. Je kunt tien keer met dezelfde vraag komen, ze blijven vriendelijk en helpen je graag.

30-07-2019
J.Hoedemakers. geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles is heel correct afgehandeld.

20-07-2019
Mw Grond geeft de service van onze werkplaats een
8

klantvriendelijk,goede uitleg over werkzaamheden wat er zijn verricht.

16-07-2019
Eri Kersten (Hoensbreok) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik krijg bij hun een prima service en begeleiding. Ze zijn vriendelijk en hulpvaardig.

09-07-2019
Joost Arets (Alicante) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ook kleine smetjes tellen mee

09-07-2019
Frans Kuijpers geeft de service van onze werkplaats een
9

Word altijd goed geholpen

08-07-2019
Dhr. Jeu Senden (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
9

heel netjes en vriendelijk personeel die de klant correct behandelen. De beurten worden goed uitgevoerd en de auto wordt correct weer afgeleverd. De uitleg over de gedane werkzaamheden is goed en correct. Ik ben zeer tevreden over Welling Suzuki

02-07-2019
Henk de Jong (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Leuk personeel en goede ontvangst

02-07-2019
L Linssen (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede behandeling

18-06-2019
Anita Peters (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Dit is voor mijn vrouw reeds de 3e Suzuki Swift en we blijven uiterst tevreden in zowel aankoop, onderhoud en nazorg

05-06-2019
Dhr Velroij (Kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
7

De communicatie mag een stuk beter, vooral wanneer er per email gecommuniceerd word. Dan krijg je niet altijd een terugkoppeling en ze hadden zonder mijn toestemming, de interieur filter vervangen. Waardoor de factuur hoger uit viel.

21-05-2019
D de Vree (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer klantvriendelijk en goede service

21-05-2019
Dhr Kleijnen geeft de service van onze werkplaats een
10

altijd op tijd en heel vriendelijk behandeld verder korrekte informatie

15-05-2019
eduard jongman (den haag 2522jb) geeft de service van onze werkplaats een
10

woon in den haag maar plan het zo in dat ik in limburg voor een afspraak en onderhoud dat wil toch wel wat zeggen

15-05-2019
H Buis geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben zeer tevreden

15-05-2019
M. Brouwers (Eygelshoven ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al jaren klant bij deze garage, volgens mij heb ik nu mijn 5e Suzuki al, en ben altijd zeer tevreden.

07-05-2019
H. van Kessel (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over het gehele dienstenpakket

01-05-2019
Conny Slabbers (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer kundig en vriendelijk personeel. Heb je vragen, ze leggen het je heel goed en duidelijk uit.

24-04-2019
Mevr. M.A.A. de Jaeger (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik ben bijzonder prettig behandeld en men heeft mij voorzien van kundig advies.

23-04-2019
Monique Sijen (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop men mij te woord heeft gestaan bij Welling Suzuki. De wijze waarop ik begeleid ben bij het maken van de keuze, de afhandeling. En zeer tevreden met mijn auto.

23-04-2019
Mevr Muris (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
6

Eerst maar eens afwachten hoe de verdere service verloopt en hoe lang ik moet wachten tot de assessoire s er zijn

16-04-2019
Fred Diwisch (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke ontvangst en goede service. Auto schoon gewassen terug na de onderhoudsbeurt.

03-04-2019
Mevr. Valkenburg (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijk en betrouwbaar, altijd vriendelijk en een goede service, goede prijs kwaliteit verhouding, eerlijke adviezen.

02-04-2019
Mevr. H.K. Brinkgreve (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijke bediening.

28-03-2019
John Vluggen (Kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed bedrijf deskundig en correct.

27-03-2019
mevr. H.A. van den Hout-de Leij (HEERLEN) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik werd als klant goed benaderd. Er is goed overleg geweest over de inruil van mijn "oude" auto. Er is veel tijd genomen om de auto goed uit te leggen op de dag dat mijn man en ik de auto kwamen halen. Toen ik de tweede en volgende keren bij de dealer kwam werd ik bij naam genoemd. Dit lijkt onbelangrijk maar is het zeker niet!!

14-03-2019
Dorenberg (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Service en klantvriendelijkheid

27-02-2019
Dhr. Hermans (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze Dealer behandeld je als "klant", is helder en eerlijk in zijn communicatie en geeft je vertrouwen.

26-02-2019
Mevr. Gielissen geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik zeer tevreden ben.

26-02-2019
pol hanzen (klimmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk.

19-02-2019
Mevr. Debije (wittem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Makkelijk afspraak maken. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Auto wordt netjes weer afgeleverd aan ons. Alleen de luchtverfrisser kon een beetje minder, de auto ruikt er nu nog naar. Goede uitleg wat er is gedaan. Het hele pakket is gewoon goed.

12-02-2019
Mevr. Heesen (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden

06-02-2019
Geijselaers (berg en terblijt) geeft de service van onze werkplaats een
7

Tweede jaar achter elkaar online een afspraak gemaakt. Datum en tijdstip ingevuld en krijgt een aantal dagen later de bevestiging met een heel ander datum en tijdstip. Slechte zaak.

05-02-2019
P.keldermann geeft de service van onze werkplaats een
8

Gewoon goed is goed.

05-02-2019
John F. (Heerlen) geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd zeer tevreden geweest over Welling Suzuki.

31-01-2019
H-J Lieck geeft de service van onze verkopers een
9

korrekt schnell

30-01-2019
Gerda Smits (Heerlen ) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik ben zeer tevreden. Een tevreden klant.

29-01-2019
Wim (Eygelshoven) geeft de service van onze verkopers een
8

Suzuki Welling behandelt de klant op een vriendelijke behulpzame wijze. Bij reparaties en beurten wordt men goed op de hoogte gehouden van het proces. Er is een goed ophaal/thuisbreng regeling. Ook de monteurs zijn vriendelijk en behulpzaam.

29-01-2019
Kersten j j (Brunnsum) geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne sfeer, correct geholpen, de koop was ook losjes en niet gepusht. Was een fijn gevoel Wat niet overal is.

29-01-2019
harry van mierlo (vaals) geeft de service van onze werkplaats een
9

top dealer en team

22-01-2019
Hans van den Heuvel (Hoensbroek) geeft de service van onze verkopers een
9

klantvriendelijk, inzet voor de klant, prettige bejegening

22-01-2019
Marilda Demers-Lipsch (Simpelveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede en snelle service, vriendelijke behulpzame medewerkers. Goede prijsopgave vooraf gegeven. Auto top gerepareerd en beurten altijd keurig uitgevoerd. Auto mooi schoon weer afgeleverd, top garage !!

15-01-2019
frans eussen (kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede afspraken, die ook nagekomen worden door het vriendelijke personeel.

15-01-2019
A.M. Overberg (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kom voor info en werkzaamheden al 14 jaar bij uw dealer in Heerlen en ben zeer tevreden over personeel en uitvoering van werkzaamheden. Heel vertrouwd!!

09-01-2019
Lizette Steijns s (Hoensbroek) geeft de service van onze verkopers een
8

Goed geholpen, gewoon tevreden erover

08-01-2019
Sjef Van den Bosch (Voerendaal) geeft de service van onze werkplaats een
8

over serviceverlening tevreden. Alleen graag de opmerkingen in het onderhoudsboekje bespreken. is niet gebeurt.

03-01-2019
Ellie Scheepers (Bocholtz) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer professionele verkoper, met humor en zeer vriendelijke uitstraling. Maakt een feestje van het in gebruik nemen van de lease-auto. Zeer duidelijke uitleg en perfecte hulp bij de instellingen van mijn I-phone. Als het aan mij ligt, wordt hij verkoper van het jaar!!!

01-01-2019
Barbara geeft de service van onze verkopers een
10

Alles klopt bij deze dealer: van ontvangst aan de balie, tot de proefrit tot aan het wegrijden met de prachtige nieuwe auto. De klantbenadering is niet overdreven (daar prik je toch doorheen als klant), maar gewoon als mens tot mens. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Vooral de heer Cremers heeft ervoor gezorgd dat wij hebben gekozen voor aankoop van deze auto bij deze dealer.

28-12-2018
Leon Palmen (Heerlen) geeft de service van onze verkopers een
10

Top service, vakkundig advies, heldere afspraken, geen gedoe.

27-12-2018
R. Van Diest (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig ontvangst, tevreden over werkzaamheden en gemaakte afspraken. De auto wassen is een zeer fijne bijkomstigheid.

18-12-2018
Ronden geeft de service van onze verkopers een
9

Betrokkenheid en een 10 voor de medewerker.

18-12-2018
J.Cuijpers (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
8

Allereerst: de ontvangst is prettig én de afspraken zijn duidelijk. De uitleg na reparatie sluit daarbij aan.

17-12-2018
L. Paffen (Kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen lekkere koffie en de krant is er ook van dezelfde dag en veel tijd om ze uit te lezen

10-12-2018
N. Kroes (Landgraaf) geeft de service van onze verkopers een
10

De klantvriendelijkheid is heel goed bij Welling. De uitleg over de auto en verdere afhandeling van het proces verliep erg soepel. Tussendoor wordt regelmatig gevraagd of er vragen/opmerkingen vanuit mijn kant zijn, wat ik persoonlijk erg prettig vind. Ik voelde me goed geholpen bij Welling!

07-12-2018
G.M.Soro geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik tevreden ben.

06-12-2018
P WAWRZYNIAK (BRUNSSUM) geeft de service van onze werkplaats een
10

zoals al eerder gemeld alles wordt naar tevredenheid geregeld

30-11-2018
Jean Heijen (Limbricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Heel tevreden over de verrichte werkzaamheden aan onze auto.

27-11-2018
Pierre Heinemans (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
9

Te beginnen een hele fijne correcte verkoper en hele fijne correcte mensen aan de receptie

23-11-2018
Verheyen (Kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
9

Algemeen alles naar wens

22-11-2018
John Breuer (Kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
9

Snelle service; duidelijke uitleg omtrent factuur; klantvriendelijk.

20-11-2018
M.J.M. Houtmans (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat ze me altijd zeer prettig helpen

15-11-2018
Jm Koevoets. (Berg en Terblijt. ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heb al eerder een toelichting gegeven.

14-11-2018
Ria Bakker (Heerlen) geeft de service van onze verkopers een
10

Van monteur tot balie tot verkopers allemaal even vriendelijk , behulpzaam , en deskundig zodat Welling al vele jaren mijn vaste dealer is

07-11-2018
Wiel Muijs (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden met deze dealer, alleen de laatste keer was er iets vergeten te resetten en moest ik de dag erna terug. Dit euvel is meteen herstelt geworden.

31-10-2018
De Bock (Heerlen) geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd een vriendelijk en duidelijke uitleg

31-10-2018
Paul Sour (Landgraaf) geeft de service van onze verkopers een
9

De klantvriendelijke benadering, het perfect nakomen van afspraken, de tijd nemen om je zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, het afleveren van een top auto, de Suzuki Swift.

30-10-2018
rijschool vrolings (heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
9

eerlijk en goede service

30-10-2018
Kitty Severens (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige behandeling.

25-10-2018
A. Hoffmann (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraken zijn correct en duidelijk afgehandeld tevens was ik zeer tevreden over het uitgebreid verslag t.a.v. De onderhoudsbeurt. Ook is het fijn als je vantevoren gevraagd wordt of je akkoord bent met de vervanging van evt. Defecte onderdelen.

23-10-2018
Wim Vos (Simpelveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima kwaliteit en service.

16-10-2018
Jos Sijstermans (Heerlen) geeft de service van onze verkopers een
10

Je wordt zeer vriendelijk benadert en krijgt een goede uitleg over de auto. Alles wordt vervolgens keurig in orde gemaakt. Helemaal niets te klagen, alles prima verlopen!

16-10-2018
Paul Theunissen (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb door de jaren heen nooit geen problemen over wat dan ook gehad. Het personeel is altijd correct. Ik heb nog nooit een klacht gehad. Fijn toch?

16-10-2018
Henk van Odenhoven (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zie de eerste tevredenheids omschrijving.

16-10-2018
karin (simpelveld) geeft de service van onze verkopers een
10

vriendelijk, hulpvaardig, komen betrouwbaar over.

13-10-2018
Mevr .c.de bock (Heerlen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik voel me altijd gerust bij de garage en ga tevreden weg

10-10-2018
Hub Drabbe Hr (Landgrraf) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettig contact met receptie

09-10-2018
Annie Michiels (Brunssum) geeft de service van onze verkopers een
10

Het een zeer vriendelijke, persoons gerichte en hulp vaardige onderneming is.

09-10-2018
Dhr B.vd.Pol (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
6

Onderhoudskosten veel te hoog

05-10-2018
Joyce (Schinveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klant vriendelijk

03-10-2018
Dhr Fisscher (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jaren een goede garage met vriendelijk personeel

02-10-2018
dhr. L.Heijnens (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
9

personeel en bedrijf hebben alles netjes op orde!!!

26-09-2018
Frans Raats (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage zowel in verkoop als after sale.

25-09-2018
Ben Kroon (Kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een vertrouwd adres met een perfecte service. Alle medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

04-09-2018
Theo Knarren geeft de service van onze werkplaats een
9

Perfecte behandeling

29-08-2018
GHJ van Lieshout (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd goed behandeld, ook bij uitleg voor een andere auto.

23-08-2018
Mevr. meijers geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service.

21-08-2018
P.A. de laCombé (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Tot nu toe goede service en ben tevreden ermee

21-08-2018
Kees Moens geeft de service van onze verkopers een
10

Prettige gesprekken en een goede service om de aankoop en verdere afhandelingen te begeleiden.

15-08-2018
Vos (Heerlen) geeft de service van onze verkopers een
9

Pmdat ik er zeer corect behandeld

14-08-2018
Ton Hermans (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en correcte behandeling

14-08-2018
Marc (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn zeer tevreden over Welling Suzuki, (prijs)afspraken worden goed nagekomen, prima onderhoud en na een onderhoudsbeurt van de auto een keurig rapport, met foto's, over de verrichtte werkzaamheden.

07-08-2018
Corrie soder (Kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn klantvriendelijk en correct

07-08-2018
Henk de Jong (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
9

klant vriendelijk

07-08-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Welling Suzuki in HEERLEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen