Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Welling Suzuki Uw dealer
045-5218811

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Henry van Rijk (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer duidelijke en vriendelijke benadering.

22-09-2020
W.J.H.Daniels (Kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijke receptie, minpunt is dat het onderhoudsboekje niet goed wordt ingevuld.

16-09-2020
Dhr Knopd geeft de service van onze verkopers een
9

Prima service.

15-09-2020
Rob Nelissen (Valkenburg aan de Geul) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service.

10-09-2020
Sonnenschein (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede en eerlijke klantvriendelijkheid.

08-09-2020
Dhr. Jos Clement (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Hebben altijd een luisterend oor en dus zeer klantvriendelijk.

01-09-2020
J. Schins (Wijlre) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben naar tevredenheid geholpen alleen is mij niet helemaal duidelijk wat er onder de drie jaar garantie valt.

01-09-2020
Mevr. C.van casand (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk. Behulpzaam.

22-08-2020
Frans Raats (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage met kundig en vriendelijk personeel, zowel in de werkplaats als niet in de laatste plaats de receptiemedewerkers en sales afdeling.

18-08-2020
Luuk Gielkens geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer fijne garage, aangename wachttijden, zeer vriendelijk baliemedewerkers en ook de monteurs zijn vriendelijk.

22-07-2020
Henk van Odenhoven (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben al heel lang tevreden.

21-07-2020
Marian Over-Senczuk (Landgraaf ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Staan je goed te woord en klantvriendelijk.

07-07-2020
Annie Michiels (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben zeer tevreden, correct behandeld met respect.

30-06-2020
J. Meyer geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd vriendelijk, behulpzaam en correct. Een pijnpunt is volgens mij de telefonische bereikbaarheid.

30-06-2020
Jo leunissen (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Nette overzichtelijke zaak met mooie wachtruimte met koffie en krant. Voorkomend en vriendelijk personeel. Degelijk bedrijf waar ik graag kom, als het nodig is.

26-06-2020
Dhr. H.C. Hermans (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon een dealer die doet wat die beloofd en waar de klant als klant behandeld wordt.

23-06-2020
Dhr. Jeu Senden (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben heel tevreden over de dealer. Alle werkzaamheden worden correct uitgevoerd en het personeel is altijd vriendelijk en correct.

04-06-2020
Vince Pusceddu (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, kundig personeel, komt afspraken correct na.

26-05-2020
Wim Ridderbeekx (Geleen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, en vriendelijk en behulpzaam personeel.

20-05-2020
pjh francot (koningsbosch) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze zijn vriendelijk en correct, alles klopt, beter kan ik het me niet wensen. Waren ze allemaal maar zo.

20-05-2020
J.A.Teunissen van Manen geeft de service van onze werkplaats een
9

Zorgvuldig bedrijf en prettig te woord gestaan!

19-05-2020
F.E.J. Rooden (Kerkrade.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Tot nu toe tevreden, probleem met koelwater verlies van de Wagen R, om de oorzaak te vinden en het probleem op te lossen, bedroegen de kosten van reparatie meer dan de dagwaarde. Ik heb toch besloten om de reparatie te laten doen en de auto rijdt sindsdien nog steeds super en zonder problemen na hun vakkundige reparatie van hun kundige monteurs.

16-05-2020
Jac Taks (Limbricht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer tevreden.

15-05-2020
G. de Vries (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service.

12-05-2020
Louis Linssem (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service.

21-04-2020
mevrouw Wanders geeft de service van onze verkopers een
9

Deverkoper is zéér klantvriendelijk en oprecht wat vertrouwen schept. Hij dringt niets op, geeft gepaste adviezen, stelt concrete vragen. Hij heeft kennis van zaken. Degelijke adviezen, zeer goede autoverzekering afgesloten tegen een redelijk lage prijs, klantvriendelijk, niets is te veel. Men doet veel moeite om de klant tevreden te stellen. Ga zo door!!

14-04-2020
John Vluggen geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb tot nu toe alleen heel positieve ervaringen met Welling Suzuki.

31-03-2020
Sandra Loffeld (Landgraaf ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Vriendelijke en kundige medewerkers.

24-03-2020
Dhr mohnen (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is een betrouwbare en goede garage.

24-03-2020
Mevr. L. Valkenburg (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima dealer en garage. Ze zijn betrouwbaar en geven goed advies, werkzaamheden prima uitgevoerd. Bijzonder goede en vriendelijke service!

24-03-2020
D. Dierx geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd vriendelijke en goede service, niets is teveel gevraagd.

19-03-2020
M. Brouwers (Eygelshoven ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al jaren een tevreden klant hier. Nog nooit problemen gehad.

17-03-2020
Hr. Hamers (Kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prijs/kwaliteit verhouding is op orde.

11-03-2020
Klamerem geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik word altijd goed geholpen.

10-03-2020
Dhr.H. van Kessel (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vanwege de totaal goede behandeling en service.

10-03-2020
Piet van de Sanden (Wijnandsrade) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk en accuraat. Goed geholpen.

10-03-2020
Monique Sijen (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben al jaren Suzuki rijder en ben zeer tevreden over de service en communicatie van Welling Suzuki.

10-03-2020
Jo Erkens (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
7

Is al de 5e Suzuki die ik daar koop.

04-03-2020
Pol Hanzen (Klimmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles naar tevredenheid uitgevoerd

18-02-2020
Dhr en mvr. Kesselaer (brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Welling Suzuki worden wij altijd correct en vooral vriendelijk geholpen. Als er tussendoor wat aan de auto is kunnen we gewoon even langskomen geen probleem. Afspraken worden altijd correct nagekomen. Top

12-02-2020
Kitty Gielissen (Hoensbroek ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik zeer tevreden ben over de beurten. De auto wordt schoon en netjes afgeleverd. Alleen een beetje teveel cockpitspray gebruikt. Ruikt het nog steeds. Mag wel iets minder. Krijg je hoofdpijn van.

11-02-2020
Leon Sonnenschein (Heerlen) geeft de service van onze verkopers een
10

keurig nette zaak met service

11-02-2020
John Frauenrath (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik Ben al jaren zeer tevreden over Welling Suzuki en daarin in tot op vandaag niets veranderd.

06-02-2020
Mevr.B.Breuking (Nuth) geeft de service van onze werkplaats een
9

prima service, deskundig personeel, goede verkopers,

05-02-2020
p. van den boogaard (landgraaf) geeft de service van onze verkopers een
8

goede voorlichting en service

04-02-2020
Yvonne Deswijzen (Kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijkheid ze staan met raad en daad paraat als je problemen met de auto hebt lossen ze het meteen op. En ze leggen ook alles duidelijk uit.

03-02-2020
John Muijsers (Eys) geeft de service van onze verkopers een
9

Bij Suzuki Welling word je correct behandeld en bij 'kleinigheden' kun je gewoon binnen lopen en word je geholpen.

28-01-2020
Pierre Verheyen (Kerkrade) geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd alles correct afgehandeld zowel aan de receptie maar ook in de werkplaats. Zeker doorslaggevend is de verkoper geweest die erg klantvriendelijk is en over voldoende vakkennis beschikt om potentiële klanten te overtuigen.

28-01-2020
arie dudink (puth) geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat ik geen hoger sijfer geef

22-01-2020
Ruud Geijselaers (Berg en Terblijt) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik ben in zijn totaal tevreden.

14-01-2020
Mevr debije (Wittem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een goede, service gericht en komt zijn afspraken na.

14-01-2020
Jeu Jongen (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige en kundige garage, waar ik al circa 25 jaar klant ben met verschillende auto's bij verschillende vestigingen.

14-01-2020
F. Lisson (Schin op Geul) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraak gemaakt voor beurt en apk, auto was op afgesproken tijdstip klaar, kosten klopten, auto netjes terug gekregen en vriendelijke service medewerkers. Top garage.

25-12-2019
Harry Sangers (Valkenburg a/d Geul) geeft de service van onze verkopers een
9

Accuraat en mee denkend.

24-12-2019
Gerda Smits (Heerlen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Personeel is vriendelijk. Goede uitleg als er iets aan de auto gerepareerd moet worden. Personeel van de werkplaats heeft kennis van zaken.

24-12-2019
Conny Lieshout (Beekdaelen) geeft de service van onze werkplaats een
10

We zijn al hadden zeer tevreden klanten. Altijd een vriendelijk ontvangst. Altijd zeer correct en gezellig. Lekkere koffie. Prettige omgeving.

17-12-2019
Mevr Janssen (Brunssum) geeft de service van onze verkopers een
10

Goed ontvangen, goede uitleg en goed advies. Het kopen van een auto werd een feestje gemaakt en de auto was het cadeautje wat je mocht uitpakken als kers op de taart. Zo hoort goed verkopen.

04-12-2019
H. van Rijk (Heerlen) geeft de service van onze verkopers een
10

behulpzaam en vriendelijk personeel

03-12-2019
Jean Heijen (Limbricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben reeds jaren klant bij Welling Suzuki tot grote tevredenheid.

27-11-2019
Dhr. J.Ronden (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en respectvol bedrijf

26-11-2019
L. Paffen (Kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben tevreden met Welling

26-11-2019
M. Bisschops (Eygelshoven ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede, snelle service. Word altijd vriendelijk en correct te woord gestaan

26-11-2019
Keldermann (Hoensbroek ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed en tevreden

20-11-2019
Dhr. HC. Hermans (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit is een prima dealer, die zich aan de afspraken houdt en een klant ook als klant behandeld.

20-11-2019
Mevr. Kisters (Voerendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mijn ervaring met Welling Suzuki is in alle opzichten perfect. Ze komen je altijd tegemoet als er wijzigingen worden gevraagd. Ze zijn altijd vriendelijk heb nooit problemen met hun gehad en dat ik steeds terugga naar Welling voor onderhoud en nieuwe auto`s zegt toch alles. Het zal heel raar moeten gaan indien ik hiervan afwijk.

20-11-2019
Hester Brinkgreve (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke correcte houding naar de klant. Goede service. Gedegen onderhoud. Er wordt rekening gehouden met eventueel extra wensen. De batterij van mijn sleutel moest vervangen worden en dit was geen enkel probleem. Topdealer wat mij betreft.

20-11-2019
J. Donners geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, goed geholpen en juist advies gekregen.

29-10-2019
Marco Jeeninga (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon ouderwetse goed service, ook als rijder van een private lease wagen wordt ik net zo goed als goede klant behandeld. De volgende wagen wordt weer een leasebak via Welling.

29-10-2019
Dhr. John Maassen (Kerkrade) geeft de service van onze verkopers een
10

Geweldig bedrijf met zeer enthousiaste medewerkers, zowel aan de balie als in de werkplaats, die met je meedenken en altijd een oplossing hebben.

29-10-2019
R. Van Diest (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Snel en professioneel geholpen

22-10-2019
E.de Haan geeft de service van onze verkopers een
8

Goede service

22-10-2019
Dhr. L Palmen (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heldere afspraken, vriendelijk en vakkundig personeel. Uitstekende service.

22-10-2019
E van Kuijk geeft de service van onze werkplaats een
10

Informatie vooraf, bevindingen tijdens de beurt en uitleg erna zijn super duidelijk. Plannings process perfect. Alles staat in teken van leveren van goede service. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

18-10-2019
Paul Theunissen (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
9

AL LANGER KLANT. Nooit geen opmerkingen of klachten hebben moeten geven. Je kent de front medewerkers ondertussen. Vriedelijk en dienstbaar.

17-10-2019
Tilly Houtmans (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen. Werkzaamheden worden duidelijk aan mij uitgelegd.

16-10-2019
Dhr. H.C. hermans (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
10

Welling Suzuki is in alle opzichten een prima en betrouwbare dealer.

15-10-2019
Kitty Severens (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke ontvangst.Men neemt alletijd voor je en stelt je op je gemak.

09-10-2019
Dhr. Jos Clement (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd een luisterend oor en zeer klantvriendelijk

08-10-2019
Mevr A.H.Heijnen de Veth (Eijsden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Word er altijd vriendelijk en correct geholpen

08-10-2019
Mevr Klerks (Schinveld ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correcte en bekwame medewerkers

08-10-2019
Mevrouw Houtackers geeft de service van onze verkopers een
10

mooie uitvoering en rijgenot

08-10-2019
Dhr. J. Vreuls geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk personeel, uiterst bekwaam en nooit klachten achteraf.

07-10-2019
Ria Bakker-Haagen (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top dealer, vriendelijk en bekwaam personeel nooit verlegen om een praatje.

01-10-2019
Marion rietrae geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik zeer tevreden ben met de service en de medewerkers zijn ook allemaal vriendelijk en behulpzaam.

01-10-2019
Dhr Fisscher geeft de service van onze verkopers een
10

Deskundig vriendelijk personeel die met je meedenken.

01-10-2019
H. Vetter geeft de service van onze verkopers een
10

Prachtige presentatie van de auto's. Vestiging in de buurt van mijn woonplaats. Vriendelijk telefonisch contact. Zeer goed en eerlijk advies van de verkoper. Mooie levering van de nieuwe auto inclusief gedetailleerde uitleg over de technische functies.

25-09-2019
Mevr. E vd Wal geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt altijd goed behandeld. De werkzaamheden worden vooraf besproken en een prijs afgesproken. Mochten er extra werkzaamheden nodig zijn wordt er altijd voordat deze worden uitgevoerd gebeld om te vragen of men er mee akkoord gaat, ook worden dan de extra kosten besproken.

24-09-2019
R. Laven geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al jarenlang klant. Eerst met een jimny, nu met een vitara. Ben altijd goed geholpen.

19-09-2019
Mevr. Hoffmann (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geen verrassingen en de uitgebreide verslaglegging inclusief foto zijn goed en versterken het vertrouwen.

17-09-2019
John Vluggen (Kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
10

Welling Suzuki denkt met de klanten mee. Ik heb alleen positieve ervaringen sinds ik klant ben.

17-09-2019
Frans Raats (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service ga zo door.

17-09-2019
Donny Berger (Brunssum) geeft de service van onze verkopers een
10

Algehele behandeling is zeer klantgericht, mijn contactpersoon/verkoper was goed te bereiken wanneer je telefonisch vragen had. Alles is verlopen zoals afgesproken.

17-09-2019
Pierre Heinemans (Landgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit cijfer heb ik gegeven omdat je als klant op de eerste plaats komt , zowel door de verkoper als door de receptionist.

11-09-2019
Henk van Odenhoven (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

In 1980 kocht ik mijn eerste nieuwe auto bij deze dealer, een Honda Civic, en ben er nog steeds dat zegt genoeg over mijn tevredenheid.

10-09-2019
Myriam Smulderd geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantgericht, klantvriendelijk, werken keurig op tijd en geven correct en duidelijk antwoord op de vragen die je stelt

27-08-2019
Joyce (Schinveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendleijk en aardig

21-08-2019
Dhr. Smeets (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
10

Geweldig goede dealer. Super klantvriendelijk personeel, zeer behulpzaam en verstand van zaken. Kortom TOPdealer...!!!

20-08-2019
J.Tollenaar (Brunssum) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer nette en correcte service zeer vriendelijk personeel en heel behulpzaam

20-08-2019
Wiel (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne auto, geweldige dealer...

13-08-2019
j.bartels (hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede bediening en de service oke.

30-07-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Welling Suzuki in HEERLEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten