VDNS Suzuki Uw dealer
0492-588975

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Mevr. Nell Janssen (Mierlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kan niet beter en een 11 bestaat niet.

29-10-2019
Mevr. van Doorn geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en duidelijkheid naar de klant.

29-10-2019
Wil van Leuwen (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat werkplaats als de showroom even netjes is.

29-10-2019
m.henderikx (helmond) geeft de service van onze werkplaats een
9

service gericht vriendelijk duidelijk en koffie met lectuur bij het wachten toppie

22-10-2019
L v d Akker (Deurne) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd persoonlijk.

15-10-2019
P. Roijackers (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig, klantvriendelijk advies.

02-10-2019
Mevr smits geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles naar wens.

01-10-2019
Peter Sens (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
9

De medewerkers zijn altijd vriendelijk en zeer kundig op het gebied van Suzuki.

24-09-2019
Rene (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en attent personeel. Dat is net zo belangrijk als een goede auto die ik nu heb.

21-09-2019
Louis van dinter (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super dealer ze denken met je mee.

18-09-2019
Heinz Hegmann (Helmond ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij komen al lang bij deze dealer.

17-09-2019
Harry Kersten (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, het wachten zoals vooraf was verteld, alles correct verlopen.

17-09-2019
Jos Leenen (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een 10 omdat ik gewoon dik tevreden ben.

12-09-2019
G.b.severs (Lieshout) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima.

10-09-2019
Engels (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Weer prima geholpen, ik had het idee dat ze eerlijk waren. Ik had wel vette zwarte vegen op mijn witte dashboardkastje. Helaas.

10-09-2019
Ton van Zonsbeek (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zonder meer goed.

10-09-2019
Joke van Kemenade (Mierlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, super goed en volgens afspraak behandeld. Top.

03-09-2019
meijer (helmond) geeft de service van onze werkplaats een
7

voor mij is een 7 gewoon goed.

18-08-2019
L Daniels-van Sas (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik altijd zeer correct wordt behandeld en te woord gestaan

14-08-2019
Anita Hendriks (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt goed geholpen

13-08-2019
R.M.M.van.Hout. (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
8

sinds wij onze auto daar gekocht hebben zijn we heel goed behandeld we komen er graag terug

08-08-2019
Toon Welte geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima zaak, vriendelijk personeel. We hebben een bijna nieuwe Suzuki Ignis gekocht. Super fijne en zuinige auto.

06-08-2019
j lourenssen (helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

is gewoon goed

06-08-2019
C.J.H. van der Linden (Deurne) geeft de service van onze werkplaats een
10

fijne garage

06-08-2019
Mevr. M. Nijs-Renders geeft de service van onze verkopers een
10

Open, eerlijk, wensen van de klant zijn zeer belangrijk, professioneel, komen afspraken na.

06-08-2019
Sjaak Schaap (Bakel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service Ondehouds correct uitgevoerd

16-07-2019
Mw. Oosterhout geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima dealer, betrouwbaar en oog voor de klant

31-05-2019
Jan Roijackers (Aarle-Rixtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over de behandeling en klantvriendelijkheid.

29-05-2019
C. Wouda (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
7

geen klachten over behandeling

26-05-2019
de waal (helmond) geeft de service van onze werkplaats een
9

IK heb een 9 gegeven omdat ik altijd goed behandeld werd.

08-05-2019
L.A.Verrijt (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles ziet er schoon en professioneel verzorgd uit

23-04-2019
P.P.kEULEN (HELMOND) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij herhaling contact blijft de benadering van de klant vriendelijk en correct.

17-04-2019
Huub Dovens (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd goed behandeld bij VDNS

09-04-2019
Fred van Os (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Voldoen aan de wensen van mij (ik ben er blij mee).

27-03-2019
F van Bree (asten) geeft de service van onze werkplaats een
7

mijn ervaring is nog te kort om dat exact te beoordelen ( ik heb voorheen meer dan 40 jaar Mazda gehad altijd bij dezelfde garage ook mijn bedrijfswagens destijds dan sta je daar toch iets anders in)

20-03-2019
L van Dinter (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service klantvriendelijk

19-03-2019
Lammy Winters (Boxmeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een heel warm welkom en alle aandacht toen ik bij deze dealer binnen stapte. Fantastisch geholpen door iedereen waar ik contact mee heb gehad. Een verademing!!

12-03-2019
Mevr. H. verdonck (Deurne) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zoals gezegd, bij de keuze van de auto (duurste uitvoering) mis ik heel erg zaken als elektr. Inklapbare spiegels en in mindere mate het ontbreken van kofferbak - dashboardkastje verlichting. Deze zaken waren bij de ingeruilde auto ook aanwezig. In het instructieboekje staan bijv. De elektr. inklapbare spiegels wel vermeld. Kan dit nog ingebouwd worden..

05-03-2019
Dhr. W.P.H. Zaeyen geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke ontvangst. Goeie koffie. Redelijke wachttijd. Duidelijke informatie over de kosten.

27-02-2019
Willy Mettler (Schijndel) geeft de service van onze verkopers een
10

De ervaring met deze dealer zijn tot nu alleen maar positief en zeer prettig.

20-02-2019
René van lierop (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben tevreden over de totale behandeling.

14-02-2019
Pedri Leenen (Mierlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage met klantvriendelijk en deskundig personeel.

12-02-2019
L. de Vries (Nuenen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed, prettig en snel geholpen.

07-02-2019
Friebel (Beuningen) geeft de service van onze verkopers een
7

Vriendelijke mensen, zijn met de aflevering wel wat kleine afgesproken zaken vergeten.

06-02-2019
P.van Ooyen (Overasselt) geeft de service van onze verkopers een
6

De verkoper heeft ons geholpen en niet meer.

06-02-2019
R v wetten (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede vriendelijke service.

05-02-2019
Henny Kuipers geeft de service van onze verkopers een
9

Meerdere dealers langs geweest. Eerste dealer met goede benadering en inruilbod.

29-01-2019
Frank Swinkels (Helmond) geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd vriendelijk en super service

22-01-2019
Lucie geeft de service van onze werkplaats een
9

Worden hier altijd keurig netjes behandeld. Voor ons een fijne garage.

15-01-2019
GMM Cuppen (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wordt daar altijd vriendelijk te woord gestaan. zowel door balie medewerkers als door de monteurs.

10-01-2019
Wilbert Daamen (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
8

Nette,vriendelijke verkoper die met u meedenkt. Mooie nieuwe showroom met volop keuze.

09-01-2019
Joke van Kemenade geeft de service van onze werkplaats een
9

Werkplaats helemaal super en correct. Verkoop mag nog ietsje vriendelijker op sommige puntjes.

08-01-2019
Yolanda Welten (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik raad iedereen naar suzuki te gaan in helmond super garage

01-01-2019
Geert Gremmen (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

altijd aandacht en de tijd voor de klant, denken met je mee en geven advies in de klant zijn voordeel

28-12-2018
M.Wijnands (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

airco stuk nog onduidelijkheid of dit garantie is anders komt er een rekening waaar ik niet opgeteld heb

18-12-2018
Bruystens, Paul (Nijmegen ) geeft de service van onze verkopers een
10

Super vriendelijk, en erg behulpzaam geholpen!! Ik ben zeer tevreden oover deze dealer!! Verkoper was een topper!!!

11-12-2018
jack geerts (helmond) geeft de service van onze verkopers een
7

Is nu wegens verbouwing nogal rommelig dus werkt niet prettig voor de klant en zowel verkoper.

05-12-2018
E.Abbenhuis (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat alles goed is en klopt in alles

04-12-2018
Wim Geerarts (Helmond) geeft de service van onze verkopers een
10

Deze dealer geeft je het gevoel dat de klant koning is. Ze proberen je niet iets op te dringen. Ze geven eerlijk advies en luisteren naar je wensen. Kortom een dealer waar je graag terug komt.

27-11-2018
Ir. C.F.M. Serrarens (Deurne) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima wijze van benadering in de showroom en zeer klantvriendelijk bij de receptie en ze kennen je bij naam, wat zeer prettig is

22-11-2018
Dhr. van Alphen geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben heel erg tevreden over deze dealer, ze zijn zeer klantvriendelijk en verlenen een uitstekende service.

02-11-2018
Ton van Zonsbeek (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben tevreden over koop en onderhoud Suzuki Vitara

31-10-2018
Mevr. van Doorn geeft de service van onze werkplaats een
9

wij zijn zeer tevreden

30-10-2018
Mevr. Nell Janssen (Mierlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne vriendelijke en professionele mensen.

30-10-2018
F.W. (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen en altijd klaar om een antwoord te geven

24-10-2018
Daisy (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer te vreden hoe VDNS met hun klanten omgaat.

16-10-2018
Bram en Tiekel wortman (Geldrop ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service

09-10-2018
J.Aarts (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
8

Nette en correctie behandeling.

09-10-2018
Dhr H Verhofstad (Gemert) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben gewoon tevreden over Suzuki

02-10-2018
Wilhelm F.J. Elgers (Helmond) geeft de service van onze verkopers een
10

Verstand van zaken, vriendelijk, behulpzaam, goede raadgevingen.

26-09-2018
Harry Kersten (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ze voor de service en onderhoud altijd klaar staan .

19-09-2018
K van stam geeft de service van onze werkplaats een
9

Doen wat ze afspreken

18-09-2018
Heinz Hegmann (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Op mijn vragen over de suzuki ignis het deutelijke antworden ontvangen met name over het aanrijden met AVG automaat.

11-09-2018
Peter Sens (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijke mensen die er werken en de koffie staat altijd klaar

11-09-2018
Wil Engels (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer duidelijke uitleg over wat ze gedaan hebben of wat ze niet konden doen. Het laatste heeft betrekking op het navigatiesysteem dat er standaard in zit, drama, nieuwe auto met zeer oud kaartmateriaal. Software update voor multimedia niet beschikbaar zodat dit systeem mijn telefoon niet ondersteund. De goede service moet volgens mij van VDNS komen niet van Suzuki NL.

11-09-2018
Hanneke Velleman geeft de service van onze werkplaats een
8

men wordt daar goed ontvangen ,klant vriendelijk dus .

11-09-2018
E. Beeuwkes geeft de service van onze verkopers een
9

Top service, enorm vriendelijke medewerkers en de goede sfeer in het bedrijf was opvallend!

11-09-2018
Suleiman (Helmond) geeft de service van onze verkopers een
10

Heel vriendelijk, behulpzaam en duidelijk

11-09-2018
Gonnie van Vugt (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede en vriendelijke service

04-09-2018
Wim meulendijks (Helmond ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd goed .

28-08-2018
Mevr. Hendriks (Helmond) geeft de service van onze verkopers een
9

Ben keurig en vakkundig geholpen

21-08-2018
James Schrijn (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede en snelle service, leuke en nette wachtruimte.....

14-08-2018
Mevr. LMH Daniels-van Sas (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat ik heel erg tevreden ben met alles

07-08-2018
Hermien van den Elzen (Beek en donk ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Top

01-08-2018
Janine hommel geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service, vriendelijk personeel

01-08-2018
Richard hagenaar (Asten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben er prima geholpen en de service was top. En wachten hoefde ook niet er kwam meteen iemand om me te woord te staan.

31-07-2018
W.van Leuwen (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
9

Als je iets vraagt wordt krijg je altijd een begrijpend antwoordt en alles is even netjes waar je ook komt

31-07-2018
C.J.H. van der Linden (Deurne) geeft de service van onze verkopers een
10

omdat ze hun best doen om het ons zo goed mogelijk naar de zin te maken.

31-07-2018
Pieter (Bakel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kwalitatief goed Prijs goed Vriendelijk

24-07-2018
piet klokgieter (helmond) geeft de service van onze verkopers een
10

alles was goed geregeld en zeer goed behandeld

24-07-2018
Ton Kempers (De Rips) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een klantvriendelijke zaak, de met de klant meedenkt en de gemaakte afspraken nakomt

24-07-2018
verleg (helmond) geeft de service van onze verkopers een
7

ik ben een Toyota prius rijder. deze suziki ligt rustiger op de weg. bij de Toyota moet men veel bij sturen omdat de stuurbekrachtiging electronisch is.

17-07-2018
E. Van Ruler geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijke medewerker en hulpvaardig

17-07-2018
Jan de Waal (Helmond) geeft de service van onze verkopers een
9

ik kom al vele jaren bij de VDNS garage en heb daar in het verleden ook al een KIA gekocht totdat ik weer in de garage was en de Suzuki zag, na deze bekeken te hebben en wij met de verkoper een goed gesprek hadden was de aankoop besloten. De persoonlijke behandeling van het VDNS personeel was altijd naar onze wens, dus mijn compliment voor het personeel

05-07-2018
Jan van Groezen (Geldrop) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige behandeling en goede service

03-07-2018
Richard van Hout (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service en men komt de afspraken goed na

27-06-2018
Mevr. Y. Driessen (Bakel) geeft de service van onze verkopers een
10

Ze hebben altijd tijd genoeg. Ook personeel van de werkplaats heel vriendelijk en hier ook uitgebreide uitleg. Kortom heel tevreden over alles

26-06-2018
Mevr. Gerdy van Rooij (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Worden keurig behandel, afspraken worden nagekomen en de service is uitmuntend.

12-06-2018
Dhr.P. Koppens. geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij zijn zeer tevreden over VDNS Suzuki Helmond.

05-06-2018
Fred van Os (Helmond) geeft de service van onze verkopers een
10

Kort maar krachtig een goed en fijn adres om een auto te kopen.

30-05-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
VDNS Suzuki in HELMOND
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen