Automobielbedrijf Van der Linde Uw dealer
0527-614204

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

17 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Gerard Leushuis geeft de service van onze werkplaats een
9

Mijn auto is daar in vertrouwde handen. Er hangt een gezellige sfeer. Tijdens het wachten kunt u genieten van een lekker kopje koffie of thee.

01-10-2019
J post (Urk ) geeft de service van onze werkplaats een
7

Onze ervaring is goed op meerdere punten. Op twee punten kan het verbeterd namelijk :de prijs was anders als de afspraak ,zonder overleg te plegen,en de checklijst hebben we gemist.

18-09-2019
R. Koedijk geeft de service van onze werkplaats een
10

Een bedrijf met vriendelijk personeel en een goede service.

10-09-2019
K.Meijer geeft de service van onze verkopers een
8

Prima dealer, aardige mensen

03-09-2019
Truus (Kampen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Dit was de eerste keer voor mij bij Van der Linde omdat Suzuki dealer Han Schilder met pensioen is gegaan heeft Van der Linde dit overgenomen. Ik ben vlot geholpen dit ter meer omdat ik geen afspraak had maar wel een probleem had met de banden. Dus eerste indruk voor mij een dikke voldoende.

03-09-2019
Lia Weiss (Blokzijl) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer behulpzaam vriendelijk en kundig

27-08-2019
Jaap (Emmeloord ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het zijn vriendelijke mensen en weten waar ze het over hebben.

10-08-2019
Monique Dingemanse (Marknesse) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer vriendelijk en kundig geholpen!

23-07-2019
G Mulderij (Emmeloord) geeft de service van onze werkplaats een
9

Duidelijk en netjes

10-07-2019
dhr Borger (nagele) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede afspraken

09-07-2019
Jan F. van der Pluijm (Tollebeek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij zijn slechts 1 x bij het bedrijf geweest voor een 10.000 km. onderhoudsbeurt. Deze was naar tevredenheid uitgevoerd.

09-07-2019
mw. H v/d Heijde (Urk) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik werd vriendelijk te woord gestaan en zij dachten met mij mee. om alles zo goed mogelijk te verwerken. om dat ik die morgen met meerdere auto's kwam.

21-05-2019
Nelleke Lampe geeft de service van onze werkplaats een
7

Ik heb slechts een eenmalige ervaring en dan kan ik geen 10 geven maar ik ben prima geholpen

17-05-2019
A.J.W. Woertman van Altena (Biddinghuizen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Dit was de eerste keer bij auto bedrijf Van der Linde, na jaren bij de firma Schilder te zijn geweest.

17-05-2019
Every hakvoort (Urk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed voor de klant.

30-04-2019
Kees Verhoef (Emmeloord) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke personeel en een professionele uitstraling. Keurig gebeld voor de extra reparatie. Goede uitleg van de rekening. Keurige oplevering van de auto.

26-03-2019
JJ geeft de service van onze werkplaats een
9

Personeel erg vriendelijk. Verkoper was zeer goed op de hoogte van Suzuki. Ondanks dat het pas de eerste dag was dat ze de Suzuki verkochten.

26-03-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Automobielbedrijf Van der Linde in EMMELOORD
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen