Van Schaik-Schoonhoven B.V. Uw dealer
0182-382546

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
L. van Gelderen (Lopik) geeft de service van onze verkopers een
10

Een garage waar mensen mensen helpen, lekker 'down to earth'. Direct, behulpzaam en klantgericht.

27-07-2019
A Jongkind (Bergambacht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij zijn tevreden daar nu alleen maar werkzaamheden uigevoerd

02-07-2019
Mevr.Pollemans-Barten (Vleuten.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles is prettig, en correct, de sfeer, de verkopers, En, de zaak is netjes.

18-06-2019
H.J.M. Wouters (Ijsselstein) geeft de service van onze werkplaats een
10

Sinds drie jaar is dit mijn vertrouwde garage. Voor ‘t eerst koos ik voor ‘n Suzuki oa omdat de begeleiding bij de aanschaf heel deskundig en plezierig verliep! Nu ik ook drie jaar naar volle tevredenheid gebruik maak van de service, die van afspraak tot en met uitvoering zeer adequaat en klantvriendelijk is, is deze garage voor mij de 10 oprecht waard.

12-06-2019
J de Bode (Krimpen aan de Lek) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik kom al 16 jaar bij dit bedrijf

11-06-2019
fam.a schotte (lekkerkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijke medewerkers goed geholpen en altijd goede inruil voor je SUZUKI

05-06-2019
Alice (Lekkerkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een superfijne dealer.!! Keurig ontvangst door personeel, en een prettige ruimte om te wachten op je auto. Indien er iets buiten de gemaakte service beurt naar boven komt, bellen ze om te overleggen of dit mee genomen kan worden.

14-05-2019
A Hofwegen geeft de service van onze werkplaats een
8

Geen klachten

17-04-2019
Piet Hoekwater (schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede garage , goed , kundig personeel

16-04-2019
M. van der Wal geeft de service van onze werkplaats een
8

Makkelijk om een afspraak te maken, vriendelijke mensen, schoon

06-03-2019
valkenburg (schoonhoven) geeft de service van onze verkopers een
8

Goed geholpen door een medewerker, duidelijk en komt eerlijk over.

28-02-2019
M de jong geeft de service van onze werkplaats een
9

Word altijd goed geholpen.

05-02-2019
HR.J.J."t Hart (Bergambacht) geeft de service van onze werkplaats een
8

-

05-02-2019
Mevr. Gouweleeuw (Krimpen a/d IJssel) geeft de service van onze verkopers een
10

Het begint al bij binnenkomst, hartelijk ontvangst. Leuke gesprekken, met uiteindelijk weer een deal. Gaat al jaren zo.

05-02-2019
F. Claus (Doorn) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede dealer

30-01-2019
Jan de Vendt (Ouderkerk a/d IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik perfect behandeld wordt. Een heel goede band heb met de manager. En ik me nauwelijks kan bedenken waarom ik naar een andere dealer zou gaan. Ja één, terug naar "de Waal, Gouderak".

22-01-2019
Siebe Burggraaf geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima en snelle service. Goede terugkoppeling. Vriendelijk en attent.

04-01-2019
Mw. D. Eijkelenboom (Schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Nette showroom. Geholpen volgens afspraak.

01-01-2019
M.de Kloe (Schoonhoven) geeft de service van onze verkopers een
10

Kennis van zaken, vriendelijk en een prachtige showroom.

05-12-2018
Rudolf Smith (Lopik) geeft de service van onze werkplaats een
9

Brengen en halen van de auto voor onderhoud lijkt standaard procedure.

06-11-2018
Mevr. J. Krijgsman (Krimpen aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij zijn sinds een jaar in het bezit van een occasion die wij bij deze dealer aangeschaft hebben. Wij zijn tot nu toe tevreden over deze dealer. Wij worden correct behandeld. Ook met een occasion krijgen wij de nodige aandacht. Dank u wel Van Schaik Schoonhoven.

31-10-2018
Mevr. de Meij. geeft de service van onze werkplaats een
10

Staan altijd voor je klaar.

23-10-2018
henk snabel (stolwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede deal voor mij

09-10-2018
Gr kokke (Schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke personeel.

28-09-2018
Dhr van der laan geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij worden al jaren netjes geholpen al kom je voor 1 lampje of kleine reparatie of een nieuwe auto , de service blijft het zelfde en dat vinden wij fijn en belangrijk

27-09-2018
m valkenburg (schoonhoven ) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service Prima inruil waarde auto

28-08-2018
Van harten (Schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

Je wordt netjes te woord gestaan en naar je geluisterd

21-08-2018
Mevr Geerts (Gouda ) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik heb nog nooit zo'n goede garage gehad. Vriendelijke mensen, heel erg behulpzaam, en niet opdringerig.

21-08-2018
Mevr.Pollemans geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne prettige zaak.

07-08-2018
Mevr. J. van den Berg-de Jong (Schoonhoven) geeft de service van onze verkopers een
10

Een heel prettig bedrijf, waar je graag (terug)komt.

24-07-2018
Janny Snel (Oudewater) geeft de service van onze verkopers een
10

goede informatie zeer vriendelijk geholpen

17-07-2018
A. Gouw (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd op een correcte manier te woord gestaan en helderheid over de afspraken (en eventuele) prijsafspraken.

11-07-2018
Sandra Wuijts (Schoonhoven) geeft de service van onze verkopers een
8

Wij vinden Van Schaik Schoonhoven een prettige zaak om te komen. Je wordt er altijd vriendelijk geholpen, ze doen moeite voor je, denken met je mee en de service is goed. Als je binnen komt weten ze wie je bent. Wij zijn heel tevreden.

16-06-2018
jan (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

doen wat ze moeten doen tegen afgesproken prijs

05-06-2018
P vd Meer geeft de service van onze verkopers een
10

Een zeer professoinele instelling van de dealer en de persoonlijke betrokkenheid bij het uitzoeken van onze nieuwe aanwinst was een erg aangename ervaring welke gelijk was aan de aanschaf van de auto een jaar daarvoor

16-05-2018
A P VAN IEPEREN (GOUDA) geeft de service van onze verkopers een
10

VRIENDELIJK, LEUK EN SPONTAAN GEHOLPEN

27-04-2018
H.v.d.Plas (Schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede verstandhouding en niet opdringerig. Kortom, wij vinden elkaar!

12-04-2018
A. De Lange (Schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze geven een uitstekende service en de prijzen zijn zeer vriendelijk

05-04-2018
J. en B. de Vree (Ouderkerk a/d IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Receptie is altijd vriendelijk, worden goed te woord gestaan, hebben kennis van zaken, en nemen altid actie in samenspraak met de werkplaats.

27-03-2018
L. Bouwens (Schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne nette garage met goede en bovenal behulpzame vakmensen!

20-03-2018
dhr B. ter Haar (Bergambacht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige medewerkers. Goede kostenopgave bij reparaties.

13-03-2018
E v.d.Boogaart (Bergambacht) geeft de service van onze werkplaats een
10

altijd super goed geholpen

13-03-2018
mw. Boot geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben al 5 jaar klant bij deze dealer en ben zeer tevreden hierover. Ik word altijd keurig te woord gestaan en zeer vriendelijk geholpen. Nooit klachten dat ik na een bezoek aan de garage, nogmaals terug moest omdat iets nog steeds niet in orde is.

13-03-2018
F.W. Koppe (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed en betrouwbaar bedrijf.

14-02-2018
Leon Steenbergen (Lopik) geeft de service van onze verkopers een
8

Kregen goed advies en werden vriendelijk geholpen.

14-02-2018
Bert van Soest (Groenlo) geeft de service van onze verkopers een
8

Fijn bedrijf.

06-02-2018
J koster (Stolwijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Mijn vorige wagen kwam er ook vandaan . Voelt goed en vertrouwd .

30-01-2018
AC Mastenbroek (Zwijndrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Duidelijk en eerlijk

30-01-2018
De Meij (IJsselstein) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed en betrouwbaar

09-01-2018
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

prima geholpen zeer gemoedelijk

04-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijke dealer met uitstekende service

04-01-2018
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Fijn en goed geholpen al meerdere keren.

26-12-2017
Rudolf Smith (Lopik) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alle aspecten zijn goed uitgevoerd, behalve de achteruitrijcamera.

19-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Zowel zakelijk als mensvriendelijk geweldige mensen!!!

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Klantvriendelijk

12-12-2017
Rob vermaat geeft de service van onze werkplaats een
9

Vele malen beter dan collega iVerhoeve Blij dat ik over gestapt ben

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Wel hebben nooit geen suzuki daar gekocht dit is de eerste keer .

29-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede, betrouwbare en vriendelijke garage.

24-11-2017
Mevr Meijer (Almkerk ) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede inruil oude auto vakkundig advies duidelijke communicatie

21-11-2017
F. Moonen (Ouderkerk aan den Ijssel) geeft de service van onze verkopers een
10

prettig ontvangst een ongedwongen sfeer gezellig

15-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is te merken dat ze verstand van zaken hebben, alles is goed geregeld. Ik kreeg voor de apk geen prijsopgave maar ik weet ook niet hoe makkelijk deze te maken is.

11-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Van Schaik verleent goede service tegen een redelijke prijs.

10-11-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Bij ontvangst word je vriendelijk en correct te woord gestaan .

05-11-2017
'henk snabel (stolwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

reeds jaren na aankoop nog goede uitleg van kosten van onderhoud en ontvangst speciaal de receptioniste

31-10-2017
Heleen Hoogendam geeft de service van onze werkplaats een
10

prettige communicatie, goede service en betrouwbaar. Het maken van een afspraak kan altijd op niet al te lange termijn.

31-10-2017
Arie Schep geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke, no nonsense houding

07-10-2017
Mevr. Boer (Krimpen aan de lek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben er altijd goed behandeld en als je vragen heb per telf . Word je goed te woord gestaan.

04-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

goede service

27-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Hele goede service. Vriendelijk en accuraat. Goede werkplaats. Ik wordt naar school gebracht en weer opgehaald.

12-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

fijne zaak . goede inruil gehad voor onze oude auto, vriendelijk personeel

05-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede, snelle en correcte service.

05-09-2017
Koetsier geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk geholpen goede service. Goed op de hoogte gehouden.

29-08-2017
Ton Hartink (Schoonhoven) geeft de service van onze verkopers een
9

Een efficient bedrijf met vriendelijke medewerkers die heel service-gericht zijn. En ik kreeg een goede deal bij de inruil van mijn vorige Suzuki die ik ook bij dit bedrijf heb gekocht. Grappig is wel dat ik beide keren een andere auto aankocht dan aanvankelijk mijn bedoeling was.

29-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Zoals reeds eerder gezegd; geen woorden maar daden.

16-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijke, efficiënte en duidelijke communicatie.

11-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen, gastvrij. Weten wie ik ben. Service is goed! Garage denkt mee.

02-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
3

Onbetrouwbaar. Voor aankoop poeslief; na aankoop minder meegaand.

01-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service

25-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Uitstekend vakmanschap

20-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik van Schaik een zeer goede garage vind. Iedereen is altijd zeer vriendelijk, deskundig en vakkundig. Ze weten wie je bent en hebben altijd even tijd voor een gesprekje hoe het met je gaat.

12-07-2017
Ton van den akker (Lopik) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze hebben mijn zeer goed geholpen met het kopen van onze suzuki s cross en met alles wat er aan gedaan moest worden van servicebeurten zeer goed behandeld en correcte fakturen kom graag weer terug in deze garage ga zo door

12-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service, vriendelijke mensen en er wordt altijd in oplossingen gedacht en niet in problemen!

20-06-2017
jan Anders (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

goed gezellig doen wat er gedaan moet worden tegen een redelijke prijs

20-06-2017
Dhr. W. Krabbendam (Lekkerkerk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben normaal tevreden. Echter: De planning van de laatste onderhoudsbeurt verliep niet goed. De eerste afspraak werd ivm onvoldoende personeel verplaatst naar een andere datum. Vlak voor deze gewijzigde datum werd weer gevraagd of de afspraak verplaatst kon worden. Hier hebben we vriendelijk voor bedankt. Receptie wist zelf niet dat afspraak was verplaatst. Daarnaast was de afspraak wel verplaatst want toen de auto gebracht werd had men er die dag niet op gerekend. Nog gekker werd het toen men ongeveer een week later belde met de vraag of de auto nog gebracht zou worden want hij stond ingepland voor die dag. Kortom van de onderhoudsplanning heb ik geen hoge hoed op. Daar moet iets te verbeteren zijn??

19-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

goede en snelle afhandeling bij problemen. receptie en werkplaats prima

07-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service Fijn personeel Persoonlijke aandacht

06-06-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Vond dat de nieuwe auto slecht gepoetst en stof vrij aan de binnenkant afgeleverd was daarom een 8 anders was dit cijfer hoger geweest verder was alles perfect geregeld was ook al eerder klant bij van schaik oudewater

31-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima dealer voor onderhoud. Als de occasions er niet zo extreem duur waren zouden wij er speciaal daar graag een aan willen schaffen omdat we een ruimere auto zouden willen

31-05-2017
F. van het Hoofd (Varik) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk, zeer goede verkoper, mooi showroom, goede voorraad. Goede ontvangst ondanks ik in werkkleding binnenliep. Normaal ben ik strak in pak. Mooi pand, goede presentatie, goede koffie niet te opdringerig. Ik woon 50 km van deze dealer dat zegt veel. Fred van het Hoofd

30-05-2017
Erry Magre (Woerden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een 10 is voor de juf.

24-05-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Prima geholpen en goede uitleg van de auto.

23-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service en bereidheid tot meedenken naar een oplossing.

11-05-2017
Net Geerts (Gouda ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede garage met vriendelijk personeel, ik met al 7 jaar een tevreden klant.

10-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Totale indruk en service

04-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

Een vertrouwd adres waar er actief meegedacht en gewerkt wordt om je auto zo optimaal mogelijk in gebruik te houden.

04-04-2017
Ton Hartink (Schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Garage van Schaik Schoonhoven BV is als Suzuki dealer snel, efficient en zeer klantgericht.

04-04-2017
Ida Groenendijk (Dordrecht) geeft de service van onze verkopers een
8

Mijn vrouw heef jarenlang in een Splash gereden en was daar zeer tevreden over. 2 jaar terug wilde ze een Ford Ka. En niet in het begin maar na een jaar hoorde ik dat ze de Splash miste, maar die was niet meer te koop.En nu komt het; Ik heb bij van Schaik toen een 2 de hands Splash voor haar gekocht maar toen na 4 maanden de Ignis kwam hadden we toch graag een nieuwe. Het was bij van Schaik geen enkel probleem en we ontvingen praktisch het betaalde bedrag als inruil bij de Ignis terug. We wonen in Dordrecht dus daar kopen was makkelijk geweest maar het gevoel bij van Schaik was 100 %

28-03-2017
J koster (Stolwijk) geeft de service van onze verkopers een
8

Prima zaak

07-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Hartelijke ontvangst. Sleutels ingeleverd en auto gaat naar werkplaats. Wilt u iets drinken? Praatje met een van de medewerkers. Kijken naar de showroom. Voor je het weet is de auto klaar. Geweldig

01-03-2017
A. M. Maaskant (Lekkerkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakkundig, vriendelijk en stipt; Van Schaik Schoonhoven laat je rijden.

23-02-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Van Schaik-Schoonhoven B.V. in SCHOONHOVEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen