Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Van Schaik-Schoonhoven B.V. Uw dealer
0182-382546

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Net Geerts (Gouda ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage, erg behulpzaam en vriendelijke mensen. En een auto waar nooit wat aan mankeert.

07-07-2020
M.T.van Vliet Sluis. (Schoonhoven.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben tevreden.

30-06-2020
Mark Romiijn geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige, kundige mensen. Plezierige, open sfeer. Afspraak is afspraak. Altijd oplossingsgericht meedenken.

23-06-2020
Y.J.P Kuster-Jongebreur (Moordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij zijn sinds de aanschaf (2019) van deze auto (Suzuki S-Cross) zeer tevreden met Van Schaik Schoonhoven B.V en ook met deze onderhoudsbeurt. Goed contact, vriendelijke mensen. Kortom een goed autobedrijf.

23-06-2020
Ruud Gast (Krimpenerwaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zij hebben mijn JIMNY, 12 jaar oud, altijd goed onderhouden en na de laatste jaarbeurt is hij ook van binnen en buiten schoongemaakt en gepoetst, zodat hij er weer als nieuw uitziet. Met andere woorden een prettig telefoongesprek met de baliemedewerkster en goede vaklieden in de werkplaats en ik rij weer met plezier en vertrouwen in mijn JIMNY!!

23-06-2020
M Achterberg (lopik) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn eerlijk in wat ze zeggen en wat ze doen.

16-06-2020
j de leeuw (schoonhoven) geeft de service van onze verkopers een
10

Ze zijn altijd vriendelijk en staan klaar met koffie of wat anders en hebben overal een oplossing voor of bedenken een oplossing.

16-06-2020
Roos geeft de service van onze verkopers een
9

Ik vind van Schaik een vriendelijke en betrokken garage.

16-06-2020
Gerard en Anja geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn zeer tevreden over de service van de medewerkers en medewerksters van Van Schaik Schoonhoven. Prima informatie en goed uitgevoerde verhandelingen aan de auto. Top!

10-06-2020
G. Noomen (krimpen a/d ijssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede en prettige behandeling.

10-06-2020
Jan de Graaf (Puttershoek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige en vriendelijke mensen, aan wie ik mijn auto toevertrouw.

09-06-2020
M. Ursem (Bergambacht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik vind ze gewoon heel aardig, attent, voorkomend, eerlijk en betrouwbaar.

02-06-2020
Mevr. A B. Brand (Schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage, goede service.

26-05-2020
Fafiani (Lopik ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede garage.

26-05-2020
a klompmaker (schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd goed en netjes geholpen, vriendelijk personeel.

22-05-2020
Mevr. D. van Gils (Schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hier word je altijd goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

19-05-2020
V. Hegeman geeft de service van onze werkplaats een
10

Super vriendelijke mensen en we worden altijd snel en goed geholpen!

12-05-2020
Joeri wiegel (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top.

05-05-2020
Simone (Schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mooie zaak, ruim en professioneel opgezet. Service is fijn, zijn flexibel en denken met je mee. Medewerkers zijn vriendelijk en service gericht. Kortom prettig!

21-04-2020
Adrie Oudenes (Stolwijk-Krimpenerwaard.) geeft de service van onze verkopers een
10

Gastvrij en er wordt tijd besteed aan gastvrijheid en duidelijkheid wat betreft uitleg/informatie over de invulling van mijn ideeen/wensen. Prima geregeld.

14-04-2020
Lex Segers (Ouderkerk aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Van Schaik Schoonhoven bv is zeer klantvriendelijk en ze geven je het gevoel dat je serieus genomen wordt. Daarbij is de receptie bijzonder vriendelijk en nemen ze de tijd voor je. Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd en de wachttijd precies zoals ze van te voren hadden gemeld.

24-03-2020
Danny Dullaart (Rotterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word hier altijd goed geholpen en altijd vriendelijk en klantgericht. En gaat er iets niet goed dan wordt het snel alsnog opgelost.

08-03-2020
henk bulder (gouda) geeft de service van onze werkplaats een
10

De informatie voor en na de controle is volledig en de medewerkers geven mij de indruk dat ik welkom ben.

25-02-2020
Esther v.d. Boogaart (Bergambacht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeker 15 jaar klant bij Schaik als klant heb ik altijd met volle tevreden geholpen en zeker ook door de repcetie, enkel lof

25-02-2020
Robert (Schoonhoven) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige en vriendelijke verkoper

25-02-2020
Mevr. Van Oudshoorn geeft de service van onze werkplaats een
10

Keurig geholpen en goede service

11-02-2020
Jan den Ouden geeft de service van onze verkopers een
9

Veel zorg besteed aan de klant.

11-02-2020
Dhr.Claus geeft de service van onze werkplaats een
8

veel andere garages leveren de auto bij een onderhoudsbeurt gewassen en van binnen gestofzuigd af. Van Schoonhoven heeft voor zover ik weet geen was inrichting, maar mogelijk wel een stofzuiger? Geen ernstig probleem, het zou net iets meer service zijn. Voor de rest dik tevreden hoor.

29-01-2020
de heer F.W. Koppe (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind een acht een prima cijfer

08-01-2020
Abraham omon (Montfoort ) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer fijne garage met kundige mensen. En met plezier voor de 4e keer een fijne en mooie auto gekocht. Ga zo door, dan zien jullie ons de volgende keer zeker weer.

13-12-2019
Ton Hartink (Schoonhoven) geeft de service van onze verkopers een
10

Uitstekende service en aandacht voor de klant. Ik heb altijd het gevoel dat ik daar welkom ben en medewerkers doen sims meer dan hun best on zaken te regelen. Enige vorm van gemakzucht is daar NIET aan de orde. Speciaal vanwege deze dealer ben ik jaren terug overgestapt van Audi-VW naar het merk Suzuki.

10-12-2019
Rien rietveld (Bergambacht) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik geef een 10 , omdat ze eerlijk zijn . Je goed helpen geduld hebben en doen wat ze beloven . En de verkoper tegen je zeg ,kom we gaan naar mijn plekje om het af te maken Dus gewoon en eerlijk een 10 daar voor de verkoper.

10-12-2019
Mevr. M. Zwijnenburg. (Gouda) geeft de service van onze verkopers een
9

Je wordt er serieus genomen en doen hun best om je zo goed mogelijk te helpen. Perfect!

01-12-2019
Ine van IJzeren (Schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

We worden altijd correct en goed geholpen

26-11-2019
dhr arie huijzer (schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

ze komen de afspraken na en het personeel is aardig en behulpzaam over het geheel genomen is het een btrouwbare garage ik kom er denk ik al plm 40 jaar nog nooit heb ik een slechte ervaring meegemaakt

08-10-2019
W.willimsen (Schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Van Schaik is vertrouwde en gerespecteerde garage

08-10-2019
Jan Stigter (Ammerstol) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is prima. Geen opmerkingen.

08-10-2019
M.C. Versteeg geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service.

17-09-2019
C. Vermeulen geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer net bedrijf waar goede voorlichting wordt gegeven door de verkoper en de auto volgens afspraak is geleverd.

10-09-2019
L. van Gelderen (Lopik) geeft de service van onze verkopers een
10

Een garage waar mensen mensen helpen, lekker 'down to earth'. Direct, behulpzaam en klantgericht.

27-07-2019
A Jongkind (Bergambacht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij zijn tevreden daar nu alleen maar werkzaamheden uigevoerd

02-07-2019
Mevr.Pollemans-Barten (Vleuten.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles is prettig, en correct, de sfeer, de verkopers, En, de zaak is netjes.

18-06-2019
H.J.M. Wouters (Ijsselstein) geeft de service van onze werkplaats een
10

Sinds drie jaar is dit mijn vertrouwde garage. Voor ‘t eerst koos ik voor ‘n Suzuki oa omdat de begeleiding bij de aanschaf heel deskundig en plezierig verliep! Nu ik ook drie jaar naar volle tevredenheid gebruik maak van de service, die van afspraak tot en met uitvoering zeer adequaat en klantvriendelijk is, is deze garage voor mij de 10 oprecht waard.

12-06-2019
J de Bode (Krimpen aan de Lek) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik kom al 16 jaar bij dit bedrijf

11-06-2019
fam.a schotte (lekkerkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijke medewerkers goed geholpen en altijd goede inruil voor je SUZUKI

05-06-2019
Alice (Lekkerkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een superfijne dealer.!! Keurig ontvangst door personeel, en een prettige ruimte om te wachten op je auto. Indien er iets buiten de gemaakte service beurt naar boven komt, bellen ze om te overleggen of dit mee genomen kan worden.

14-05-2019
A Hofwegen geeft de service van onze werkplaats een
8

Geen klachten

17-04-2019
Piet Hoekwater (schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede garage , goed , kundig personeel

16-04-2019
M. van der Wal geeft de service van onze werkplaats een
8

Makkelijk om een afspraak te maken, vriendelijke mensen, schoon

06-03-2019
valkenburg (schoonhoven) geeft de service van onze verkopers een
8

Goed geholpen door een medewerker, duidelijk en komt eerlijk over.

28-02-2019
M de jong geeft de service van onze werkplaats een
9

Word altijd goed geholpen.

05-02-2019
HR.J.J."t Hart (Bergambacht) geeft de service van onze werkplaats een
8

-

05-02-2019
Mevr. Gouweleeuw (Krimpen a/d IJssel) geeft de service van onze verkopers een
10

Het begint al bij binnenkomst, hartelijk ontvangst. Leuke gesprekken, met uiteindelijk weer een deal. Gaat al jaren zo.

05-02-2019
F. Claus (Doorn) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede dealer

30-01-2019
Jan de Vendt (Ouderkerk a/d IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik perfect behandeld wordt. Een heel goede band heb met de manager. En ik me nauwelijks kan bedenken waarom ik naar een andere dealer zou gaan. Ja één, terug naar "de Waal, Gouderak".

22-01-2019
Siebe Burggraaf geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima en snelle service. Goede terugkoppeling. Vriendelijk en attent.

04-01-2019
Mw. D. Eijkelenboom (Schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Nette showroom. Geholpen volgens afspraak.

01-01-2019
M.de Kloe (Schoonhoven) geeft de service van onze verkopers een
10

Kennis van zaken, vriendelijk en een prachtige showroom.

05-12-2018
Rudolf Smith (Lopik) geeft de service van onze werkplaats een
9

Brengen en halen van de auto voor onderhoud lijkt standaard procedure.

06-11-2018
Mevr. J. Krijgsman (Krimpen aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij zijn sinds een jaar in het bezit van een occasion die wij bij deze dealer aangeschaft hebben. Wij zijn tot nu toe tevreden over deze dealer. Wij worden correct behandeld. Ook met een occasion krijgen wij de nodige aandacht. Dank u wel Van Schaik Schoonhoven.

31-10-2018
Mevr. de Meij. geeft de service van onze werkplaats een
10

Staan altijd voor je klaar.

23-10-2018
henk snabel (stolwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede deal voor mij

09-10-2018
Gr kokke (Schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke personeel.

28-09-2018
Dhr van der laan geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij worden al jaren netjes geholpen al kom je voor 1 lampje of kleine reparatie of een nieuwe auto , de service blijft het zelfde en dat vinden wij fijn en belangrijk

27-09-2018
m valkenburg (schoonhoven ) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service Prima inruil waarde auto

28-08-2018
Van harten (Schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

Je wordt netjes te woord gestaan en naar je geluisterd

21-08-2018
Mevr Geerts (Gouda ) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik heb nog nooit zo'n goede garage gehad. Vriendelijke mensen, heel erg behulpzaam, en niet opdringerig.

21-08-2018
Mevr.Pollemans geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne prettige zaak.

07-08-2018
Mevr. J. van den Berg-de Jong (Schoonhoven) geeft de service van onze verkopers een
10

Een heel prettig bedrijf, waar je graag (terug)komt.

24-07-2018
Janny Snel (Oudewater) geeft de service van onze verkopers een
10

goede informatie zeer vriendelijk geholpen

17-07-2018
A. Gouw (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd op een correcte manier te woord gestaan en helderheid over de afspraken (en eventuele) prijsafspraken.

11-07-2018
Sandra Wuijts (Schoonhoven) geeft de service van onze verkopers een
8

Wij vinden Van Schaik Schoonhoven een prettige zaak om te komen. Je wordt er altijd vriendelijk geholpen, ze doen moeite voor je, denken met je mee en de service is goed. Als je binnen komt weten ze wie je bent. Wij zijn heel tevreden.

16-06-2018
jan (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

doen wat ze moeten doen tegen afgesproken prijs

05-06-2018
P vd Meer geeft de service van onze verkopers een
10

Een zeer professoinele instelling van de dealer en de persoonlijke betrokkenheid bij het uitzoeken van onze nieuwe aanwinst was een erg aangename ervaring welke gelijk was aan de aanschaf van de auto een jaar daarvoor

16-05-2018
A P VAN IEPEREN (GOUDA) geeft de service van onze verkopers een
10

VRIENDELIJK, LEUK EN SPONTAAN GEHOLPEN

27-04-2018
H.v.d.Plas (Schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede verstandhouding en niet opdringerig. Kortom, wij vinden elkaar!

12-04-2018
A. De Lange (Schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze geven een uitstekende service en de prijzen zijn zeer vriendelijk

05-04-2018
J. en B. de Vree (Ouderkerk a/d IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Receptie is altijd vriendelijk, worden goed te woord gestaan, hebben kennis van zaken, en nemen altid actie in samenspraak met de werkplaats.

27-03-2018
L. Bouwens (Schoonhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne nette garage met goede en bovenal behulpzame vakmensen!

20-03-2018
dhr B. ter Haar (Bergambacht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige medewerkers. Goede kostenopgave bij reparaties.

13-03-2018
E v.d.Boogaart (Bergambacht) geeft de service van onze werkplaats een
10

altijd super goed geholpen

13-03-2018
mw. Boot geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben al 5 jaar klant bij deze dealer en ben zeer tevreden hierover. Ik word altijd keurig te woord gestaan en zeer vriendelijk geholpen. Nooit klachten dat ik na een bezoek aan de garage, nogmaals terug moest omdat iets nog steeds niet in orde is.

13-03-2018
F.W. Koppe (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed en betrouwbaar bedrijf.

14-02-2018
Leon Steenbergen (Lopik) geeft de service van onze verkopers een
8

Kregen goed advies en werden vriendelijk geholpen.

14-02-2018
Bert van Soest (Groenlo) geeft de service van onze verkopers een
8

Fijn bedrijf.

06-02-2018
J koster (Stolwijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Mijn vorige wagen kwam er ook vandaan . Voelt goed en vertrouwd .

30-01-2018
AC Mastenbroek (Zwijndrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Duidelijk en eerlijk

30-01-2018
De Meij (IJsselstein) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed en betrouwbaar

09-01-2018
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

prima geholpen zeer gemoedelijk

04-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijke dealer met uitstekende service

04-01-2018
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Fijn en goed geholpen al meerdere keren.

26-12-2017
Rudolf Smith (Lopik) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alle aspecten zijn goed uitgevoerd, behalve de achteruitrijcamera.

19-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Zowel zakelijk als mensvriendelijk geweldige mensen!!!

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Klantvriendelijk

12-12-2017
Rob vermaat geeft de service van onze werkplaats een
9

Vele malen beter dan collega iVerhoeve Blij dat ik over gestapt ben

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Wel hebben nooit geen suzuki daar gekocht dit is de eerste keer .

29-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede, betrouwbare en vriendelijke garage.

24-11-2017
Mevr Meijer (Almkerk ) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede inruil oude auto vakkundig advies duidelijke communicatie

21-11-2017
F. Moonen (Ouderkerk aan den Ijssel) geeft de service van onze verkopers een
10

prettig ontvangst een ongedwongen sfeer gezellig

15-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is te merken dat ze verstand van zaken hebben, alles is goed geregeld. Ik kreeg voor de apk geen prijsopgave maar ik weet ook niet hoe makkelijk deze te maken is.

11-11-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Van Schaik-Schoonhoven B.V. in SCHOONHOVEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten