Van Oord Maarssen BV Uw dealer
0346-582040

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

77 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Huug Nijland (Breukelen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Van Oord MAARSSEN is voor mij een dealer waar ik vertrouwen in heb. Zowel bij aankoop van een Suzuki alsook de service. Verder heb ik bij de mensen gemerkt dat de betrokkenheid zich niet beperkt tot alleen de verkoop. Met alle soorten van vragen, zelfs vragen die mogelijk in de ogen van professionals als “niet terzake doende” bestempeld zouden kunnen worden. De garage zelf is keurig. Ik geef mijn auto daar vol vertrouwen in handen van de experts. Ingewikkelder zaken zoals de radar worden in overleg, met input van de klant, naar volle tevredenheid opgelost.

08-10-2019
Joke Visscher (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Professioneel Klantvriendelijk Overlegt over evt meerwerk Met andere woorden een fijne betrouwbare dealer

27-08-2019
whvdhijlgenberg (utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

bevalt prima

02-08-2019
Maryke knol (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en aardige,kundige mensen

01-08-2019
A. Voorneveld geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over de service en vriendelijkheid van dit bedrijf.

23-07-2019
R. van Aken, arts (UTRECHT) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat zij dat naar mijn mening verdienen. Suzuki zijn wij, qua auto ook zeer tevreden over. Dus reuze spijtig dat wij bij Van Oord Maarssen plotsklaps niet meer terecht kunnen voor een nieuwe Suzuki. Alleen nog Citroën.... Niks mis met Citroën. Maar die nieuwe Swift is best aantrekkelijk, net als Citroën C3 overigens. We wachten eerst nog maar even af of Van Oord Maarssen dra weer Suzuki's gaat verkopen, toch? Zo op de weg rondkijkend, doet onze Splash het nog wel heel wat jaren.

23-04-2019
A.van Eijk (Utrecht.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Is een goede en prettige zaak.

16-04-2019
dinie klabbers geeft de service van onze werkplaats een
8

prima garage klant vriendelijk vindt het alleen jammer dat ze geen suzuki dealer meer zijn .

27-02-2019
Mw.le Mahieu geeft de service van onze werkplaats een
8

Word altijd heel vriendelijk geholpen, kom al vanaf rond 2000 bij de suzuki dealer en altijd naar tevredenheid.

20-02-2019
Ger de Nas (Vleuten.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Sorry, ik hou niet van smoesjes en gaat altijd recht op de man af, dat wil ik zo houden.

13-02-2019
Joek Jeronimus (Loenen a/d Vecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer klantvriendelijk , goede service Een bedrijf waar ik vertrouwen in heb!

29-01-2019
Peter Vermeer (Wijk bij Duurstede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb enkele dagen geleden al een review geplaatst. Ik ben zeer positief over zowel de behandeling ten tijde van de aankoop van de auto als over de afhandeling van de VOS-beurt.

29-01-2019
mevr. I van Iersel (Utrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
9

vertrouwd adres, aardige mensen, goede service, redelijke prijzen

19-12-2018
Coen van Kasteel (Maarssenbroek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kom al meer dan twintig jaar bij van Oord tot volle tevredenheid

18-12-2018
L. Negenborn geeft de service van onze werkplaats een
9

Er hangt een goede sfeer en de klantvriendelijkheid vind ik heel belangrijk

11-12-2018
Hanneke wassenberg (Maarssen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service,vriendelijke behandeling.

05-12-2018
D. van der Lee geeft de service van onze werkplaats een
8

Snelle en goede service. Auto wordt goed onderhouden.

07-11-2018
mevr. kik (lopik) geeft de service van onze werkplaats een
9

gastvrije en vriendelijke mensen en met geduld om alles in alle rust uit te leggen. Bij verkoop duidelijk gevraagd of zij mij zouden bellen bij een jaar voor een beurt dat is dan weer niet gebeurd, natuurlijk heb ik het uiteindelijk zelf gedaan, ik rij namelijk niet zoveel vandaar deze afspraak. Vond dat een beetje jammer dat hierin de communicatie niet zo goed was. Hoe mijn auto het gaat doen na de kleine beurt moet ik nog ervaren, maar deze mensen nemen de tijd voor je in veel dingen.

17-10-2018
s sluijk (utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

tevreden over de werkzaam heden

02-10-2018
B Huijsen (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijk, goede prijs, goeie monteur mist alleen vriendelijk dame bij receptie. ( nu alleen vriendelijke kerels)

18-09-2018
Hennie Bosman (Maarssen) geeft de service van onze werkplaats een
10

voor mij heel prettig dicht bij en fijne mensen

11-09-2018
Jan Kieft (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correct,vertrouwd,vakmanschaap,prima mensen.

14-08-2018
Dhr F Hebing (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat wij al jaren zeer naar tevredenheid bij deze dealer klant zijn en altijd correct geholpen zijn

01-08-2018
R. Knol (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

In die garage zijn goede monteurs en de service bij van Oord is al jaren prima

25-07-2018
Tim en Jasper (Ijsselstein) geeft de service van onze werkplaats een
9

Perfecte service en zeer vriendelijke mensen die als je nadien nog iets hebt meteen de zaak bekijken en oplossen zonder enkele discussie

03-07-2018
Jose Uijtewaal (Utrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige behandeling. Goed overleg over de te uit te voeren reparaties.

19-06-2018
Egbert geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service

17-06-2018
mh sanders (utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik word goed behandeld

10-05-2018
JF.M.Bloemsma (De Meern) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede informatie bij de aankoop en onderhoudwerkzaamheden

01-05-2018
Dhr. P.H.M. Vermeer (Wijk bij Duurstede) geeft de service van onze verkopers een
9

De auto was bij de aflevering afgedekt en werd "onthuld" toen mijn vrouw en ik de auto kwamen halen. Vanwege de beschadiging heeft mijn vrouw geopperd om de volgende keer (bij iedere andere klant) de auto eerst grondig na te kijken alvorens deze af te leveren. Het is namelijk toch enigszins teleurstellend als je een nieuwe auto hebt gekocht en er is dan al meteen een beschadiging, waar wij niets aan kunnen doen. Overigens is er inmiddels een afspraak met de werkplaats gemaakt om de ruit en het logo te vervangen.

20-03-2018
H. Nijland (Breukelen) geeft de service van onze verkopers een
10

De prima sfeer. De klantgerichtheid. Hadden niet het gevoel een nummer te zijn. Kwamen afspraken na.

07-02-2018
Laurine Gustina (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima bedrijf keurig geholpen door zeer vriendelijk personeel met leuke humor en nam de tijd om alles goed uit te leggen. Aflevering was geweldig net als de mooie korting.

31-10-2017
M.Balk van Kampen (....) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede garage, vriendelijke mensen, ze doen wat ze beloven.

31-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

voorkomende behandeling in de showroom en werkzaamheden worden goed uitgevoerd

31-10-2017
Ton Van Ewijk (utrecht) geeft de service van onze verkopers een
9

ben heel netjes geholpen met alle papieren e.d.

31-10-2017
Leon Boere (Den Dolder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage, vakkundige personeel en je wordt goed geholpen en de koffie staat altijd klaar!

31-10-2017
Mevr messcher heinsius geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima g

24-10-2017
Thea Brons van Leur (Utrecht) geeft de service van onze verkopers een
9

prettige garage goed onderhoud en vriendelijk personeel

18-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

‘Luistert/luisteren’ naar de wensen van de klant. Heldere communicatie. Prima prijs-kwaliteitverhouding en zeker een aanrader voor familie en vrienden.

14-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt er vriendelijk en snel geholpen en na reparatie zijn de klachten verholpen.

06-10-2017
Ab Krook (Utrecht) geeft de service van onze verkopers een
9

goede ontvangst en prettige aflevering

24-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel je worden altijd geholpen ongeacht wanneer je langskomt.

16-08-2017
I (Uttrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben zeer tevrecden

15-08-2017
Ben overvoorde (Breukelen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Van Oord Maarssen is een betrouwbare dealer. Voert uit wat overeengekomen is. Is prettig in de omgang, luistert goed.

15-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat men altijd voor ons klaar staat

12-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service, vriendelijk personeel.

26-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

altijd correct, en vriendelijke en deskundige mensne

25-07-2017
R. Knol (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een goed bedrijf altijd klantvriendelijk, goede service.

12-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Het personeel is altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Goede service en je weet duidelijk waar je aan toe bent, doordat je van te voren een prijsopgave krijgt en bij bijzonderheden telefonisch overleg en advies.

12-07-2017
G. van Bart (Maarssen) geeft de service van onze werkplaats een
7

Als je een nota krijgt van totaal € 750 (VOS-beurt en enkele reparaties) mag je minimaal verwachten dat de APK gratis is en dat niet € 7,99 gerekend wordt voor een knoopcel in de sleutel van de auto

30-06-2017
José Uijtewaal geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk. Vooraf duidelijke afspraken gemaakt over de kosten en eventuele reparaties. Personeel straalt vertrouwen uit

09-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede service en kwaliteit

07-06-2017
Ellen Mook (Utrecht) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijke vakkundige verkoper(s), luisteren naar de wensen van de klant. Ook over de service geen negatieve punten te noemen.

06-06-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Een correcte handelswijze, goed ontvangst, goede uitleg in showroom en tijdens proefrit.

06-06-2017
Nine Meynen (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

De mensen zijn vriendelijk, ik voel me er welkom en serieus genomen. Ik denk dat de werknemers ter zake kundig zijn en ik op hun deskundigheid kan vertrouwen.

02-06-2017
Ria Hoogvl iet (maarssen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vakkundig. Uiterst prettige behandeling. Van te voren goed ingelicht. Goede sfeer . Een zeer tevreden klant.

20-05-2017
c.m .veldhuizen (3607 h z maarssenbroek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk duidelijk en proberen altijd even tijd vrij te maken met kleine vragen ook overleg over onderhoud beurt we komen er al meer dan 25 jaar dit zegt genoeg .

17-05-2017
kitty prins (Maarssen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service komen afspraken na

17-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service

17-05-2017
R. van Aken (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat van begin tot eind het prima was. en daarvoor ook was. Deskundige mensen. Klant ter wille zijn. Klant is koning. Mensen helpen klanten, zoals zij zelf geholpen zouden willen worden. Koffie wordt je achterna gebracht. Ook nog vriendelijk. Er wordt niet gezeurd of gemiept, wel goed geluisterd. Mensen hebben kennelijk al vaker met dit bijltje gehakt. Zij zijn ervaren, hebben aan een half woord genoeg. Geen interessant doenerij. Werksfeer lijkt goed te zijn, ook dat is prettig. Een modern gebouw, design stoelen, receptioniste met lange nagels, die heb ik niet gezien en dat is maar goed ook, want mijn auto moet betrouwbaar zijn en daar heb je goede mensen die houden van hun werk voor nodig en dat tref ik bij deze dealer.

10-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Dus geen negatieve commentaar. Ik ben helemaal tevreden.

20-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Alle medewerking om snel een afspraak te kunnen maken. Een prijsopgave vooraf.Ik werd gebeld toen er iets meer gedaan moest worden. Uiteindelijk was dit toch niet nodig gebleken en bleef de prijs onveranderd. Auto werd op tijd en met een schoon gemaakte binnenkant opgeleverd. Er werd mij uitgelegd waarom er getwijfeld was om een onderdeel te vervangen.( onderdeel werd mij getoond) Bijzonder prettig.En het wekt vertrouwen.

19-04-2017
Hanneke Wassenbeg (maarssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij zijn al jaren klant bij van Oord,wij zijn heel tevreden.

13-04-2017
m h sanders (utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

als ik daar kom en er is tijd word ik gelijk geholpen

11-04-2017
Peter v Tol (BREUKELEN) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk personeel met kennis van zaken.

11-04-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer goed en vakkundig geholpen en de medewerkers waren allemaal aardig

08-03-2017
Chris van den Bergh (Utecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men is service gericht geeft duidelijke uitleg en goede prijsopgave waaraan men zich houdt

07-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

prima service en aandacht

02-03-2017
Jan / steven tieland (Utrecht/ Maartensdijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over deze dealer. Geen aanmerkingen.

26-02-2017
René van Ingen (Maarssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over de cliëntgerichtheid van het bedrijf, de receptie is uiterst vriendelijk en denkt in oplossingen. Ik kan deze dealer bij iedereen aanbevelen.

26-02-2017
mevr boer (utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer vriendelijk goed verzorgde wachtruimte deze dealer weet wat mensen verwachten van een dealer echt een topdealer om een auto te kopen als zowel een reparatie te laten uitvoeren

21-02-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

contacten zijn goed en zijn uiterst vriendelijk

13-02-2017
H.Rietveld (Maarssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

ikzou niet weten wat ik beter zou willen.alles netjes en goed afgehandeld.nogmaals zeer tevreden.

25-01-2017
Ben overvoorde (Breukelen) geeft de service van onze verkopers een
10

de dealer is in staat een goed advies te geven in het belang van de klant, dat staat voorop. Het onderhoud van de auto wordt perfect geregeld, niets is teveel.

11-10-2016
E Messcher Heinsius geeft de service van onze werkplaats een
9

correcte sevice

13-09-2016
Dhr.J.A.Boogaard (Maarssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede voorlichting wat de klant kan verwachten.

02-09-2016
Dhr. R. knol (utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb hele goede ervaringen met deze dealer, ze zijn klantvriendelijk, ben te spreken over de reparaties en een hele goede service altijd.

18-08-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
De door u gekozen voorkeursdealer is een Suzuki Servicedealer en bied geen nieuwe Suzuki’s aan. Selecteer alstublieft een andere dealer. (Deze Servicedealer kan wel als tussenpersoon de aankoop van een nieuwe Suzuki voor u verzorgen).
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen