Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Traa Suzuki B.V. Uw dealer
024-3733131

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Hanneke van Brakel (Nijmegen ) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik vond de communicatie plezierig en werd goed geholpen. Prima prijs voor mijn oude auto.

29-09-2020
Theo Berkvens (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze mensen behandelen mij al jaren geweldig, ik voel me er zeer gewaardeerd als klant. ik hoop nog heel lang klant te blijven

23-09-2020
V. Woezik geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles is zeer professioneel en klantgericht. Goede en duidelijke communicatie. Vooraf een kosten indicatie, tussentijds overleg over reparatie(s) en nadien de auto weer mooi en schoon terug.

22-09-2020
Anke (Groesbeek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk en goede service.

22-09-2020
JT Gerrits (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Staan altijd klaar voor je en zeer gastvrij.

08-09-2020
M.beumer (Beuningen ) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service. Prettig geholpen. Top verkoper

25-08-2020
mevr. Laverman (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed tot zeer goed autobedrijf.

18-08-2020
Anke (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig bedrijf, goede communicatie.

13-08-2020
Henk van Gils (Gemeente Berg en Dal) geeft de service van onze werkplaats een
8

Bij Traa Susuki worden we altijd correct behandeld. Een acht is een dikke voldoende en geeft ook ruimte voor verbetering.

30-07-2020
A.J.A.M.Tonen (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een fijne garage met prettig personeel, zowel op de verkoopvloer als de werkplaats.

29-07-2020
Hans Verwoert (Wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een klasse bedrijf met een professionele uitstraling, komt afspraken na en levert uitstekende kwaliteit.

15-07-2020
Maarten huijs (Wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles snel goed en zonder problemen.

07-07-2020
Hergaden (Millingen aan de Rijn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een gezellige garage met gezellige werkmensen, die staan met zijn allen achter hun klanten, ook de grote baas staat achter zijn werkmensen, het is echt de moeite waard om daar naar toe te gaan, jammer dat ik maar een tien kan geven, jullie zijn meer dan een 10 waard.

30-06-2020
J.Jolink geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben prima tevreden, al 10 jaar wordt mijn auto weer goed onderhouden door dezelfde monteur; leuk om hem weer te zien, want ik kom maar 1 x per jaar voor de beurt. Verder nooit mankementen aan de Suzuki, dat is immers gunstig. Aan de receptie ook prettig geholpen, geen klachten maar waardering. Een 10 geef ik nooit, maar 8 is een mooi cijfer toch?

30-06-2020
HR. Van Zanten (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over deze dealer. Afspraak is afspraak, goed en deskundig advies, ze nemen nog de tijd voor een grondig uitleg en wat ook niet onbelangrijk is zeer goed personeel.

23-06-2020
Mevrouw A. de Winter (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij auto Traa werken mensen die persoonlijke aandacht hoog in het vaandel hebben. Ze zijn klantvriendelijk en deskundig. Als er iets met de auto is hebben ze meteen tijd voor je. Super autobedrijf.

16-06-2020
1 Leo WeijersWijchen (wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed materiaal, betrouwbaar en goede medewerkers.

11-06-2020
Bets Jongbloed Schook geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt er netjes en correct behandeld, goede service.

10-06-2020
Thomas Timmermans (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik werd vriendelijk ontvangen. Ze waren behulpzaam. Het was mogelijk om naar mijn persoonlijke omstandigheden te werken. Heb de reserve sleutel afgegeven, op zondag de auto voor de deur geparkeerd en bij terug komst in Nederland was de auto gekeurd en alles hersteld zoals afgesproken. Tussentijds werd ik gebeld met een helder verhaal, omtrent de verplichte herstel werkzaamheden en de aanbevolen werkzaamheden, ook werd meteen duidelijk het financiële plaatje toegelicht. Ik ben zeer tevreden.

09-06-2020
Anton Rieken geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede betrouwbare garage.

09-06-2020
Ger (Nijmegen ) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij zijn bij Traa op een zeer vriendelijke manier te woord gestaan en geholpen. De mensen die wij daar ontmoet hebben waren allemaal professioneel en zeer vriendelijk.

02-06-2020
J. Vocht (Cuijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik goede ervaringen heb, hij de afspraken nakomt en ik vriendelijk behandeld word.

26-05-2020
John van Beuningen (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service. Vriendelijke medewerkers. Prijs opgave vooraf.

19-05-2020
Mw W (Nijmegen ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Werkplaats is zeer prettig en vriendelijk en professioneel personeel.

19-05-2020
G. Hendriks Franssen (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk personeel.

19-05-2020
Dhr M den Heijer (Malden gem Heumen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraak is afspraak, nette correcte behandeling, doen wat beloofd is, mooie schone en nette zaak.

08-05-2020
Goos. geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima dealer die afspraken nakomt.

05-05-2020
Mevr.Garot (Zwanenveld 5684) geeft de service van onze werkplaats een
10

I.v.m.Corona en mijn leeftijd, auto opgehaald en thuisgebracht. Chapeau. Zeer tevreden, altijd al geweest.

01-05-2020
C.J.W.Verweij (Wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd snel geholpen.

30-04-2020
Familie van Stiphout (Ewijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze hebben een snelle service, wordt overal mee geholpen waar je ook mee kom. En ze zijn allemaal erg vriendelijk. Top. Aan te raden.

28-04-2020
mevr g.koppers (nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mooi cijfer en niets te wensen verder.

28-04-2020
Hans kroesen (Elst) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede sevice, behulpzaam meedenkend bedrijf kent geen voorkeursbehandeling.

22-04-2020
Martha (Wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze week met mijn auto Suzuki Cross voor bandenwissel en kleine onderhoudsbeurt in de garage van van Traa geweest. Alles prima geregeld, van te voren al weten wat het kost en alles weer nagekeken. Voelt voor mij weer als onbezorgd rijden. Als er niets tussen komt pas volgend jaar weer terug voor onderhoud op de bandenwissel in november na. Ze helpen je ook als de fiets weer op de drager gezet moet worden en als die toch niet helemaal goed staat helpen ze je gewoon een tweede keer.

08-04-2020
M. Visée geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig en klantvriendelijk personeel. Afspraken worden altijd correct nagekomen. Ook zorgvuldige aanpak en inrichting balie/wachtruimte m.b.t. coronavirus.

01-04-2020
Stokman (Wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vakbekwaam personeel, vriendelijk en uitnodigende showroom.

31-03-2020
p. Thiecke (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben niet zo snel van de tienen. Maar komt er wel dichtbij. Prima vriendelijk en servicegericht personeel.

27-03-2020
Nancy de bruijn (Wijchen ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettig geholpen vriendelijk personeel

20-02-2020
Theo Peters. geeft de service van onze werkplaats een
10

keurige ontvangst. alles ziet er zeer netjes uit, Keurige medewerkers

11-02-2020
mevr kemps (beuningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

de service van auto traa is prima en en de kwaliteit prijs verhouding lijkt op basis van eerlijkheid en betrouwbaar heid ok te zijn. klant en garage is een vertrouwenskwestie een transparante behandeling is wenselijk maar blijft er een van vertrouwen omdat de klant niet bij het proces van onderhoud is. Misschien een tip?bij opgespoorde gebreken foto of filmpje via whats app zo dat de klant het probleem inzichtelijk krijgt. Het is een suggestie

11-02-2020
Marjo van Thiel- Wagenaar (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super klantvriendelijk en zeer deskundig personeel. Goede service door het hele jaar heen voor grote en kleine mankementen!

05-02-2020
B. Pijfers (Malden.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wel zijn altijd tevreden en er is vriendelijk personeel

01-02-2020
Wilma Evers (Nijmegen) geeft de service van onze verkopers een
10

Bas Adelaar van Auto Traa denkt met je mee, geeft eerlijk advies, dringt niet op, kortom een goede spontane verkoper.

28-01-2020
Peter Huijs (Nijmegen ) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer goede service. Afspraken worden nagekomen. Vriendelijk en capabel personeel

28-01-2020
Mevr Folker geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijn bedrijf goede uitstraling behulpzaam personeel

21-01-2020
Mario van Loenen (Nijmegen) geeft de service van onze verkopers een
9

De verkoper neemt alle tijd voor vragen en is erg vriendelijk Prima geholpen

21-01-2020
Jacky Bloem (Beuningen) geeft de service van onze verkopers een
10

Geweldige service. In één woord top.

21-01-2020
Henk (Wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd een zeer vriendelijke benadering en duidelijke uitleg. De koffie staat altijd klaar tijdens het wachten. Iedereen die dar weerkt is vriendelijk tegen de klanten dmv begroetingen en een praatje.

14-01-2020
Dhr. E. van Bergen (Malden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima bedrijf. Vriendelijk, gastvrij en deskundig

14-01-2020
E. Vos (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede service

08-01-2020
Henk hendriks (Cuijk) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik kan wijnig toelichten daar ik enkel een auto heb gekocht,voor anderen zaken zal ik mij tot autotraa moeten wenden dus kan ik daar niets van vertellen.

07-01-2020
Dennis (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed.

31-12-2019
P. van de Wouw (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, betrouwbaar, servicegericht

17-12-2019
Duiven (Wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Communicatie over voortgang reparatie kan beter

04-12-2019
Ab de Klein (Afferden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige en vakkundige behandeling.

26-11-2019
Guus de Bruijn (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijke mensen en goede uitleg over de geplande werkzaamheden.

21-11-2019
Erma van Oss (Beuningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Vriendelijk personeel. Denken met je mee. Zeker aan te raden. Is trouwens al gebeurd. Mijn zus en zwager hebben er pas ook een nieuwe auto gekocht.

20-11-2019
Ljw schipper geeft de service van onze werkplaats een
10

Komen er al jaren. En altijd goed geholpen en prima service.

20-11-2019
Huub geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima

20-11-2019
M.Louwers (Malden) geeft de service van onze werkplaats een
9

KLantgericht bedrijf. Denkt mee. Goede service.

01-11-2019
Dhr C. Geijssen (Lent) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word altijd goed geholpen.

29-10-2019
JVERSTEGEN (HEILIGESTOEL 3826 ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt correct geholpen.

29-10-2019
G. van der Zon (Beuningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles ging naar tevredenheid en op tijd.

29-10-2019
Mevr. W.Arents (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Keurig geholpen, zeer tevreden .

29-10-2019
Anke (Groesbeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne garage met goede service en vriendelijk personeel

22-10-2019
A v Dijk geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer nette en klantvriendelijke benadering, helder over werkzaamheden en kosten, kundig personeel. Enige puntje..... weinig Suzuki occassions in showroom.

22-10-2019
Leo van Ierland (Grave) geeft de service van onze verkopers een
9

Mooie showroom ..overzichtelijk...niet teveel poeha....laag drempelig … heel schoon en netjes ...rustige sfeer

08-10-2019
Sandra Rutten Hijmans geeft de service van onze werkplaats een
9

er hangt een prettige sfeer en gewoon niet van wij zijn de expers en jullie zijn maar klanten

05-10-2019
tiny van tilburg (wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
8

je word netjes en correct te woord gestaan en wat er afgesproken wordt gebeurt ook en ze geven ook nog advies als er iets moet gebeuren voor volgende keuring

02-10-2019
F van Boxtel (Beuningen) geeft de service van onze verkopers een
10

Super vriendelijk, professioneel.

01-10-2019
Frans Verheijen (wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Afspraken zijn na gekomen. Prijs afspraak is ook na gekomen en ook het advies was prima.

17-09-2019
G.vd Heide (Beuningen ) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer tevreden over deze dealer. Alles klopt.

17-09-2019
Th Berkvens (Nijmegen) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klantvriendelijk en correct staan altijd voor je klaar ook de koffie is altijd klaar. voor mij zijn ze nummer 1

17-09-2019
Mevr. Abrahamsz geeft de service van onze verkopers een
10

Bij deze dealer zijn de medewerkers zo onwijs enthousiast en geïnteresseerd in het werk dat ze doen. De medewerker waar ik voor mijn nieuwe auto mee te maken had was zo enthousiast dat ik daar ook alleen maar enthousiast en blij van werd. Heel prettig.!

10-09-2019
Mirjam (Beuningen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service met heel vriendelijk personeel, zo wel als in de zaak maar ook van de monteurs. Lekker een bakkie koffie die klaar staat terwijl u wacht.

04-09-2019
mevr B.Pol (nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

een zeer fijne garage met in mijn ogen vakkundig en vriendelijk personeel

04-09-2019
G.v.kortenhof (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig in omgang, goede service.

20-08-2019
Henk Mali (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden met Auto Traa

17-08-2019
F.loef (Cuijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijk

13-08-2019
P van der Laan geeft de service van onze werkplaats een
9

Je word hier correct, duidelijk en vriendelijk behandeld. Chapeau.

13-08-2019
Hans Verwoert (Wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraken zijn op maat mogelijk, afspraken worden altijd nagekomen, prima service en fijn en behulpzaam personeel. De klantgerichtheid en klantvriendelijkheid is iets om trots op te zijn. Dit is niet bij ieder autobedrijf zo vanzelfsprekend. Gouden pluim voor Suzuki Traa!

11-08-2019
Geert van der Wielen (Cuijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk afspraken nakomen tijdig herinneren aan de gemaakte afspraak onder het wachten genieten van een lekkere kop koffie of een beker verfrissend water uitstekend ga zo door

30-07-2019
Erkelens (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk, informatief, meedenkend, deskundig, en heel snel.

27-07-2019
Peter Bitter (Nijmegen.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prachtige ambiance, zeer prettige medewerk(st)ers, rustig kunnen rondkijken, na verloop van tijd de verkoper aanspreken, zaken doen. Niet vlug afratelen, alle aspecten serieus benaderen, en bespreken, besluit nemen. Het kopen van een Suzuki bij auto Traa is een feest. Waar mijn vrouw en ik graag komen. (En nog een leuke attentie, bloemen en taart)

09-07-2019
Dhr Holleman (Homoet ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbaarheid

02-07-2019
Anton Rieken (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, wordt keurig geholpen. Nette en keurige uitstraling

18-06-2019
E. Kraaij (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima service, deskundig en vriendelijk

13-06-2019
leo weijers (wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
9

de service en uitvoering gaat verder dan de afspraken

13-06-2019
Dhr. Pennings (Malden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel, goede service, geen verrassingen bij afrekenen m.a.w. goede prijsopgaaf

07-05-2019
Dhr M. Kuijpers geeft de service van onze werkplaats een
10

De verkoopadviseur was erg correct en beleefd en behandeld je echt als klant

07-05-2019
v. Kesteren (Wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
9

100% tevredenheid bestaat niet

10-04-2019
Jaap Holster (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

word altijd goed geholpen

03-04-2019
jan van gellecom (nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Voorgaande moet dit duidelijk maken.

12-03-2019
Hans Strijards (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne garage , vriendelijk personeel. Afspraken keurig uitgevoerd

12-03-2019
Gerard Janssen (Malden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige betrouwbare garage met kundig en vriendelijk personeel

27-02-2019
dick romein (nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat ik zeer tevreden ben over Traa

26-02-2019
Henny de Waal (Winssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service ,prettige medewerkers .correcte behandeling, koffie staat klaar

06-02-2019
DHR E vd linden (nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en goed personeel.

05-02-2019
Merv . Folker Peek geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima bedrijf. Geef goede informatie betref de auto fijne mensen om mee in discussie te gaan bij aankoop van je auto

29-01-2019
Dhr. A. Ebbers (Malden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige en kundige mensen, goede service.

15-01-2019
H. Jansen (Beuningen) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij zijn altijd ontzettend fijn te woord gestaan en ze hebben ons goed geholpen bij het zoeken naar een nieuwe auto.

15-01-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Traa Suzuki B.V. in NIJMEGEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten