Traa Suzuki B.V. Uw dealer
024-3733131

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Duiven (Wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Communicatie over voortgang reparatie kan beter

04-12-2019
Ab de Klein (Afferden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige en vakkundige behandeling.

26-11-2019
Guus de Bruijn (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijke mensen en goede uitleg over de geplande werkzaamheden.

21-11-2019
Erma van Oss (Beuningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Vriendelijk personeel. Denken met je mee. Zeker aan te raden. Is trouwens al gebeurd. Mijn zus en zwager hebben er pas ook een nieuwe auto gekocht.

20-11-2019
Ljw schipper geeft de service van onze werkplaats een
10

Komen er al jaren. En altijd goed geholpen en prima service.

20-11-2019
Huub geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima

20-11-2019
M.Louwers (Malden) geeft de service van onze werkplaats een
9

KLantgericht bedrijf. Denkt mee. Goede service.

01-11-2019
Dhr C. Geijssen (Lent) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word altijd goed geholpen.

29-10-2019
JVERSTEGEN (HEILIGESTOEL 3826 ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt correct geholpen.

29-10-2019
G. van der Zon (Beuningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles ging naar tevredenheid en op tijd.

29-10-2019
Mevr. W.Arents (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Keurig geholpen, zeer tevreden .

29-10-2019
Anke (Groesbeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne garage met goede service en vriendelijk personeel

22-10-2019
A v Dijk geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer nette en klantvriendelijke benadering, helder over werkzaamheden en kosten, kundig personeel. Enige puntje..... weinig Suzuki occassions in showroom.

22-10-2019
Leo van Ierland (Grave) geeft de service van onze verkopers een
9

Mooie showroom ..overzichtelijk...niet teveel poeha....laag drempelig … heel schoon en netjes ...rustige sfeer

08-10-2019
Sandra Rutten Hijmans geeft de service van onze werkplaats een
9

er hangt een prettige sfeer en gewoon niet van wij zijn de expers en jullie zijn maar klanten

05-10-2019
tiny van tilburg (wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
8

je word netjes en correct te woord gestaan en wat er afgesproken wordt gebeurt ook en ze geven ook nog advies als er iets moet gebeuren voor volgende keuring

02-10-2019
F van Boxtel (Beuningen) geeft de service van onze verkopers een
10

Super vriendelijk, professioneel.

01-10-2019
Frans Verheijen (wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Afspraken zijn na gekomen. Prijs afspraak is ook na gekomen en ook het advies was prima.

17-09-2019
G.vd Heide (Beuningen ) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer tevreden over deze dealer. Alles klopt.

17-09-2019
Th Berkvens (Nijmegen) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klantvriendelijk en correct staan altijd voor je klaar ook de koffie is altijd klaar. voor mij zijn ze nummer 1

17-09-2019
Mevr. Abrahamsz geeft de service van onze verkopers een
10

Bij deze dealer zijn de medewerkers zo onwijs enthousiast en geïnteresseerd in het werk dat ze doen. De medewerker waar ik voor mijn nieuwe auto mee te maken had was zo enthousiast dat ik daar ook alleen maar enthousiast en blij van werd. Heel prettig.!

10-09-2019
Mirjam (Beuningen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service met heel vriendelijk personeel, zo wel als in de zaak maar ook van de monteurs. Lekker een bakkie koffie die klaar staat terwijl u wacht.

04-09-2019
mevr B.Pol (nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

een zeer fijne garage met in mijn ogen vakkundig en vriendelijk personeel

04-09-2019
G.v.kortenhof (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig in omgang, goede service.

20-08-2019
Henk Mali (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden met Auto Traa

17-08-2019
F.loef (Cuijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijk

13-08-2019
P van der Laan geeft de service van onze werkplaats een
9

Je word hier correct, duidelijk en vriendelijk behandeld. Chapeau.

13-08-2019
Hans Verwoert (Wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraken zijn op maat mogelijk, afspraken worden altijd nagekomen, prima service en fijn en behulpzaam personeel. De klantgerichtheid en klantvriendelijkheid is iets om trots op te zijn. Dit is niet bij ieder autobedrijf zo vanzelfsprekend. Gouden pluim voor Suzuki Traa!

11-08-2019
Geert van der Wielen (Cuijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk afspraken nakomen tijdig herinneren aan de gemaakte afspraak onder het wachten genieten van een lekkere kop koffie of een beker verfrissend water uitstekend ga zo door

30-07-2019
Erkelens (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk, informatief, meedenkend, deskundig, en heel snel.

27-07-2019
Peter Bitter (Nijmegen.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prachtige ambiance, zeer prettige medewerk(st)ers, rustig kunnen rondkijken, na verloop van tijd de verkoper aanspreken, zaken doen. Niet vlug afratelen, alle aspecten serieus benaderen, en bespreken, besluit nemen. Het kopen van een Suzuki bij auto Traa is een feest. Waar mijn vrouw en ik graag komen. (En nog een leuke attentie, bloemen en taart)

09-07-2019
Dhr Holleman (Homoet ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbaarheid

02-07-2019
Anton Rieken (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, wordt keurig geholpen. Nette en keurige uitstraling

18-06-2019
E. Kraaij (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima service, deskundig en vriendelijk

13-06-2019
leo weijers (wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
9

de service en uitvoering gaat verder dan de afspraken

13-06-2019
Dhr. Pennings (Malden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel, goede service, geen verrassingen bij afrekenen m.a.w. goede prijsopgaaf

07-05-2019
Dhr M. Kuijpers geeft de service van onze werkplaats een
10

De verkoopadviseur was erg correct en beleefd en behandeld je echt als klant

07-05-2019
v. Kesteren (Wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
9

100% tevredenheid bestaat niet

10-04-2019
Jaap Holster (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

word altijd goed geholpen

03-04-2019
jan van gellecom (nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Voorgaande moet dit duidelijk maken.

12-03-2019
Hans Strijards (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne garage , vriendelijk personeel. Afspraken keurig uitgevoerd

12-03-2019
Gerard Janssen (Malden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige betrouwbare garage met kundig en vriendelijk personeel

27-02-2019
dick romein (nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat ik zeer tevreden ben over Traa

26-02-2019
Henny de Waal (Winssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service ,prettige medewerkers .correcte behandeling, koffie staat klaar

06-02-2019
DHR E vd linden (nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en goed personeel.

05-02-2019
Merv . Folker Peek geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima bedrijf. Geef goede informatie betref de auto fijne mensen om mee in discussie te gaan bij aankoop van je auto

29-01-2019
Dhr. A. Ebbers (Malden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige en kundige mensen, goede service.

15-01-2019
H. Jansen (Beuningen) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij zijn altijd ontzettend fijn te woord gestaan en ze hebben ons goed geholpen bij het zoeken naar een nieuwe auto.

15-01-2019
Ria Lentjes (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

alles is prima de werknemers zijn correkt en de autos heel goed

08-01-2019
Jacky Bloem (Beuningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

We hebben een paar jaar ander merk auto gereden maar toen we weer terug kwamen bij Traa was het gelijk weer thuiskomen. Even vriendelijk en echt goed meegedacht met ons. Dikke pluim voor Traa Suzuki B.V

27-12-2018
Drs. Wim Schuwirth (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Men staat mij adequaat te woord. Men begrijpt mijn vraag. Men heeft mijn probleem opgelost en mij een uitstekende uitleg gegeven. Wat wil een mens nog meer?

18-12-2018
Gerard Schriks (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik word er prima geholpen

18-12-2018
Dinie Gerritsen (Malden) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat de service en de uitleg zeer goed en duidelijk is

16-12-2018
Schipper (Schijndel ) geeft de service van onze verkopers een
10

Netjes vriendelijk en zeer goed geholpen

12-12-2018
Dhr. H. Mali (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

De garage is goed, alsmede de medewerkers zijn zeer correct en kundig.Ik ben zeer tevreden en al jaren lang vaste klant.

12-12-2018
Dhr. J.A.B. van Eldijk (Wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een prima garage. Het personeel vriendelijk ook aan de telefoon.

04-12-2018
Willy Bleiij (Druten) geeft de service van onze verkopers een
9

Je voelt je er vrijwel direct welkom. Vriendelijke en attente 1ste benadering maar ook verdere behandeling. Gemoedelijk zonder het (veelal gebruikelijke) gepush om enkel maar te verkopen. Heldere en correcte uitleg. Open en transparante voorlichting als het gaat om extra accessoires, geen opdringerige benadering om die maar te kunnen verkopen.

04-12-2018
Ton Heuveling (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Traa is afspraak afspraak. Wordt altijd keurig geholpen al meer dan 33 jaar.

27-11-2018
GM. Lamers (Beuningen) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijkheid bij ontvangst een luisterend oor naar mijn wensen en een goede begeleiding met technische uitleg tevens een goede begeleiding bij het bepalen van het juiste type Suzuki. Tot aan de aflevering goed verzorgd.

27-11-2018
GCM den bekker (Druten) geeft de service van onze verkopers een
10

-

23-11-2018
Gerard van der Zon (Beuningen) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk; nauwkeurig; prima uitleg; uitstekende aflevering.

22-11-2018
Cor Scheffers (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jarenlang een prima relatie met deze garage op basis van goed vertrouwen. In het verre verleden slechte ervaringen gehad met andere garages, we zijn dan ook uitermate tevreden met de gang van zaken bij Traa Suzuki

22-11-2018
J.W. de Jong (Malden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Traa: zeer betrouwbaar.

07-11-2018
Frans Rutten (Beuningen) geeft de service van onze verkopers een
10

Alles was prima. De ontvangst en de gesprekken waren heel goed En duidelijk uit gelegd

06-11-2018
J.Th. Geijssen (Lent) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed overleg en informatie gekregen zowel voor als na het onderhoud.

06-11-2018
Marian (Groesbeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

De medewerkers bij Traa doen wat er gedaan moet worden, namelijk zorgen dat mijn auto prima blijft rijden en denken mee met oplossingen. Vriendelijk personeel en in de wachtruimte kan ik fijn krantje lezen bij de koffie of mijn laptop voor de dag halen.

31-10-2018
JM.VERSTEGEN geeft de service van onze werkplaats een
9

VRIENDELIJK

30-10-2018
Mevr. van Dreumel geeft de service van onze werkplaats een
9

klantvriendelijk en professioneel

30-10-2018
Anke Cochius (Groesbeek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede vriendelijke en vakkundige medewerkers

30-10-2018
Annemarie Kraaijvanger (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
7

Gewoon tevreden, maar niet echt vergelijkingsmateriaal

23-10-2018
0w.de grundt (nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
8

prettige ontvangst en de koffie was goed en de krant was op tafel.

23-10-2018
tiny v tilburg (wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
7

Ben netjes geholpen.

09-10-2018
Martin (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vooraf duidelijke prijs opgave. Op tijd gebeld voor meer werk. Op afgesproken tijdstip werd ik gebeld dat de auto klaar was.

09-10-2018
Henk Kummeling (Kekerdom) geeft de service van onze verkopers een
10

een goede verkoper; geduldig en een goede uitleg over de bediening van deze auto.

03-10-2018
P Reynders geeft de service van onze verkopers een
10

Eerlijke en vriendelijke dealer.

02-10-2018
J. Verwoert geeft de service van onze werkplaats een
10

De medewerkers zijn heel kundig en klantvriendelijk. De wachtruimte is ook prima. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

30-09-2018
H.A.Strooband (Nijmegen.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk,opgeruimd,schoon,niets is te veel.

14-09-2018
Ton Balduk (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zoals ik al schreef in voorgaande vragen. Wanneer ik een andere auto kan kopen ga ik naar deze dealer. Hun service eindigt niet bij de verkoop van een auto. Zo hoort het te zijn.

14-09-2018
jannis klaassen (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
8

n.v.t

04-09-2018
E. Kraaij (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
10

deze garage heeft een vriendelijke uitstraling, werkt correct en biedt goede service

30-08-2018
T Toonen (Wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
8

wij hebben nog nooit klachten gehad.

29-08-2018
Sten Hazeborg geeft de service van onze werkplaats een
9

Het was goede en prettige service.

28-08-2018
Hetty van Gemert (Malden) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik heb onlangs met veel plezier mijn nieuwe Swift hier gekocht. Van het begin tot het einde ben ik op een rustige en duidelijke manier geholpen. Ik kreeg een goed inruil bod voor mijn oude auto en dat maakte het nog makkelijker. Bij de aflevering in alle rust nog even alles nalopen en hulp krijgen bij het verbinden van mijn mobiel.....hoe fijn is dat! Om vervolgens het feestje nog even helemaal compleet te maken. Ik ben een tevreden klant :)

14-08-2018
J Lamers Geerlings (beuninge ) geeft de service van onze werkplaats een
10

mooi en betrouwbaar bedrijf

14-08-2018
Ruud (Beuningen Gld.) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima afhandeling. Afspraken nagekomen.

07-08-2018
Henk van Gils (Beek-Berg en Dal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij Traa Suzuki wordt je prettig ontvangen en ontvang je vóór de reparatie of beurt een kostenraming. Desgewenst kun je wachten tot de auto klaar is en word je op de hoogte gehouden van het verloop van de reparatie. Je wacht dan in een keurige ruimte en er is voldoende koffie of thee.

02-08-2018
Leo Weijers (Wijchen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Auto *** is een prettige garage met prima personeel en een uitstekende service.

01-08-2018
Linda gerrits geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service en aardig en behulpzaam personeel

31-07-2018
G.v.Kortenhof (Nijmegen.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en deskundig personeel.

31-07-2018
W.Aalbers-Kokke geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt er klantvriendelijk, deskundig en eerlijk geholpen. Ze voeren geen handelingen etc uit als het niet nodig is.

29-07-2018
Mevr. Biesheuvel (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service weten waar ze over praten klantvriendelijk

24-07-2018
R Wagemakers (Nijmegen) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer fijne dealer, kwam hier al met mijn vorige Suzuki voor het onderhoud. Luistert goed naar je auto wensen en komt daarop met een passende scherpe offerte. Ophalen van de auto was erg prettig met duidelijke uitleg en een lekkere taart met foto van de auto toe. Levering ging erg vlot.

24-07-2018
Peter Bitter (Nijmegen.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Entourage-personeel-vriendelijkheid-bereidheid om even te helpen, denk aan klokje voor of achteruit te zetten (zomer, wintertijd) Als nodig is alternatieven aandragen- geen brug is te ver, en geen berg te hoog. Ik ben een goede klant, en blijf een goede klant!

10-07-2018
Mw. J. Arts geeft de service van onze verkopers een
10

- duidelijke, gebruiksvriendelijke website - er wordt altijd rekening gehouden met je wensen en er wordt adequaat gereageerd op vragen - ik heb een voorkeur voor een niet te groot bedrijf en daar voldoet deze garage aan, je wordt er gekend

10-07-2018
Anton Rieken (Nijmegen) geeft de service van onze verkopers een
10

Attent en keurig geholpen

10-07-2018
F.p Hergaden (Millingen aan de Rijn ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Traa is een top Garage in Nijmegen , ook met alle medewerkers , vriendelijk en eerlijk , ik zelfs ben blij dat Auto Traa Suzuki mee over genomen heeft .

04-07-2018
T v Driel geeft de service van onze werkplaats een
9

Tevreden maar geef nooit een 10

04-07-2018
Ingrid Heynderickx (Lent) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en zeer klantvriendelijk.

27-06-2018
Dhr J.Schnieder (Nijmegen) geeft de service van onze werkplaats een
9

auto traa zeg wat de beurt kost,en overlecht over meer kosten indien nodig

12-06-2018
A. Kooijmans (Groesbeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige mensen en vooral monteurs die met mijn specifieke auto raad weten.

12-06-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Traa Suzuki B.V. in NIJMEGEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen