Suzuki Veendam Uw dealer
0598-750608

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

77 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
fam jan de jonge (veendam) geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat de koffie altijd klaar staat

24-11-2019
Mh (Nb) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top

22-11-2019
Willem T. geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk en goede voorlichting.

20-11-2019
H.Herrema (Winschoten) geeft de service van onze verkopers een
8

We zijn tevreden over de gehele gang van zaken.

05-11-2019
Bep van der Leeden (Veendam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Correct behandeld!

15-10-2019
fam. Zoutman (Winschoten) geeft de service van onze verkopers een
9

wij vinden dat er goede voorlichting wordt gegeven, duidelijke offerte en een rustige verkoper

08-10-2019
G vd Veen (Veendam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Nette grote Showroom alleen op de verdieping is het erg warm bij zonnig weer. Vriendelijke verkopers en balie medewerkers laten je ook vrij om even zelf rond te kijken en zitten niet gelijk in je nek te hijgen. Vind het wel fijn dat je eerst zelf een indruk kunt krijgen van de auto's.

02-10-2019
Jacob (Kolham) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben erg tevreden.

10-09-2019
Ineke de Boer geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer te vreden. Correcte afspraken. En dan de auto ook nog gezogen en gewassen weer terug. Super.

06-08-2019
D Tuntelder (Veendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant gericht geen poes pas, goede service leuke mensen

02-07-2019
J.Witting (Veendam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima personeel en vakkundig

18-06-2019
Henk van Oorschot (Muntendam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een 10 is in mijn ogen nooit haalbaar!

18-06-2019
Van der Laan (Wildervank) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima bedrijf, denkt goed mee, je krijgt een redelijke prijs voor je oude auto en als er iets is wordt het goed opgelost!

09-06-2019
Dhr piet elema (bad nieuweschans) geeft de service van onze werkplaats een
8

goed behandeld

05-06-2019
Familie Bödeker (Wedde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Louwman Veendam is een modern bedrijf. De Suzuki Vitara bevalt uitstekend, de onderhoudskosten vallen heel erg mee en de service is zonder meer goed. Ik kom er als klant graag.

23-04-2019
Dhr. Veen (Veendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakkundig personeel, duidelijke afspraken en uitleg. En een uitstekende service!

23-04-2019
Dhr. KJ. Kuiper (Rolde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Rustige verkoper, nam de tijd voor je, voelde zeer vertrouwd,kleine wijzigingen aan bestelde accesoires was geen probleem,aflevering d.m.v doek over auto vond ik zeer origineel.

09-04-2019
Morrien (Bellingwolde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nette showroom Vriendelijke verkopers Ruim assortiment

09-04-2019
Abe Veenstra (Schipborg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbaar en komt afspraken na.

02-04-2019
Bruins (Annen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne mensen. Goede voorlichting. Werk conform afspraak, keurig binnen de tijd zodat we niet hoefden te wachten.

02-04-2019
kina Zoutman (winschoten) geeft de service van onze werkplaats een
9

De services is prima, personeel is vriendelijk en beantwoorden netjes de vragen.

02-04-2019
Geerd Berends (Beerta) geeft de service van onze verkopers een
9

Geen enkele aanmerking op de verkopers als het overig personeel

09-02-2019
B. Veenstra geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede communicatie tussen klant en dealer.

05-02-2019
Mettinus Lokhorst (Zuidlaarderveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige afwikkeling en persoonlijke benadering

22-01-2019
Annie smit (Elim) geeft de service van onze verkopers een
10

We zijn zeer tevreden over Suzuki Veendam ,we zijn prima geholpen met onze keuze en ze hebben zeer vriendelijk personeel

22-01-2019
L m (Gieten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service

04-01-2019
Dhr. J. van Dijk (Hoogezand) geeft de service van onze verkopers een
10

De garage ademt een gemoedelijke sfeer, waar je je als koper snel thuis voelt.

27-12-2018
G ottens (Wildervank) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is heel goed

19-12-2018
Jacob Wijsbeek (Muntendam) geeft de service van onze werkplaats een
8

netje garage waar ik door personeel vriendelijk en netjes word behandeld , en [ nog ] geen klachten heb over verrichte reparaties , ben nog niet bij louman voor verassingen komen te staan , en hoop dat dit zo blijft .

12-12-2018
G Quaak (Gasselte) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk en een geweldig goede service in vergelijking met diverse andere dealers

23-11-2018
Mw. S. Groen (Assen) geeft de service van onze verkopers een
10

Suzuki Veendam had de auto waar ik belangstelling voor had als showroommodel staan èn als demo auto. Door de aanvraag van een proefrit hebben we kennis gemaakt met deze dealer. Heel prettig geholpen. Niet opdringerig! In overleg een offerte gemaakt. Mooi aanbod en direct de auto gekocht. Mooie zaak, veel voorraad, persoonlijke hulp!

11-11-2018
Mevr. Lammerma geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke medewerkers, duidelijkheid vooraf en uitleg achteraf, goed werk geleverd.

18-10-2018
hoving (wildervank ) geeft de service van onze verkopers een
10

vriendelijke verkoper goede service

17-10-2018
Joh smit (Gasselternijveen) geeft de service van onze verkopers een
8

Door de goede gang van zaken.

21-09-2018
A. Knol (Veendam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, leenauto mee, gebeld over de extra werkzaamheden en de rekening uitgelegd

19-09-2018
J. Stalman geeft de service van onze werkplaats een
10

Sympathiek, betrouwbaar, gemoedelijk en vakkundig (en goede prijs-kwaliteit).

15-09-2018
jan-derk hamminga (sappemeer) geeft de service van onze verkopers een
9

goede aflevering en uitleg

11-09-2018
G vd Veen (veendam) geeft de service van onze verkopers een
8

de verdieping waar suzuki's staan is erg warm het was op dat moment ook wel heel warm buiten maar met die grote ramen en geen zonwering of koeling wordt het daar wel heel warm wat mij ook niet prettig lijkt voor de verkopers die daar de hele dag moeten werken.

06-09-2018
Hemmo Schuur (Wildervank) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben hier voor de eerste keer geweest voor een eerste beurt van mijn suzukie, en ben uiterst tevreden

05-09-2018
F.smit (Elim) geeft de service van onze verkopers een
10

Goed en serieus geholpen door de verkoper

28-08-2018
C Drent geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben vriendelijk en goed geholpen. Er was iets misgegaan met mijn afspraak, waardoor ik niet op de planning stond, maar ik ben gewoon geholpen zonder problemen.

22-08-2018
Danny Tuntelder (Veendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Personeel is zeer kant gericht en vriendelijk. Gaan goed met de auto om en weten wat ze doen, klopt er iets niet word er gebeld.

07-08-2018
H.van Oorschot (Muntendam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en vriendelijk personeel

11-07-2018
fam. van der Laan (Wildervank) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima service!

10-07-2018
J.witting (Veendam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd een goede service en klant vriendelijke personeel.

04-07-2018
Mensinga Wim geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en een redelijke prijs . Heb mijn auto er ook gekocht !

26-06-2018
staats (zuidlaren) geeft de service van onze werkplaats een
9

is gewoon klant vriendelijk

15-06-2018
Dirk Claassen (Alte veer Gn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd correcte en vriendelijke begeleiding en afhandeling.

05-06-2018
J. Kampinga (Nieuwe Pekela) geeft de service van onze verkopers een
10

Je voelt je als klant belangrijk.

05-06-2018
Dhr piet elema (bad nieuweschans) geeft de service van onze werkplaats een
10

alles is prima geregld

29-05-2018
Linda geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima dealer, je kan makkelijk afspraken maken en beurten worden netjes gedaan.

15-05-2018
Th Brouwer (Stadskanaal) geeft de service van onze verkopers een
10

omdat ik helemaal geen min punten kan aan geven

10-05-2018
Jannes Muskee geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijke en correcte verkoper die gemaakte afspraken goed nakomt.

29-04-2018
l. zoutman (winschoten) geeft de service van onze verkopers een
8

de verkoper, heeft alles netjes uitgelegd, offerte was duidelijk en overzichtelijk

12-04-2018
D Engelsman (Sappemeer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben een tevreden klant en een 8 is voor mij een heel goed cijfer.

28-03-2018
C. van den Hoven (Veendam) geeft de service van onze werkplaats een
8

direct en korrekt apk uitgevoerd en mankementen direct verholpen gewassen en auto thuis gebracht.

20-02-2018
Jacob Wijsbeek (Muntendam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Netjes behandeld door receptie en monteur , kom er altijd met een vertrouwd gevoel weer weg , heb niet het gevoel dat ik bedonderd word , tot nu toe in ieder geval, ga zo door zou ik zeggen compliment !!!

19-12-2017
Roossien (Muntendam ) geeft de service van onze verkopers een
9

Zie eerder to the point verkoop geen geslijm houden we niet van

21-11-2017
Haike Meijer (Veendam) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijk en een heel prima service

10-11-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer goed persoonlijk contact

07-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettig in omgang

31-10-2017
Johanneke Ploege-Jansen (Borgercompagnie) geeft de service van onze verkopers een
10

Correct, vriendelijk, duidelijke uitleg goeie inruilwaarde

24-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Omdat ik bij mijn aankoop netjes en en correct ben behandeld

04-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Gewoon duidelijk en eerlijk, geen gladde verkoop praatjes. Goed gevoel

20-09-2017
Sjaak Hartman (Musselkanaal) geeft de service van onze verkopers een
8

vind ik een mooi cijfer

22-08-2017
Jacob (Kolham) geeft de service van onze verkopers een
10

Alles was naar wens, hier voor de eerste keer een auto gekocht maar voelde direct goed

15-08-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Deskundig, gastvrij, personeel is zeer toegankelijk te naderen met hun voornaam zelfs, altijd koffie klaar, zeer vriendelijk, staan altijd klaar, je kunt zo binnen lopen en prima afhandeling in zaken doen. Ook na de koop een zeer prettig contact, ik kon altijd bellen met vragen. De verkoper heeft mij extra geholpen met vragen waarmee ik zat, dat heb ik zeer gewaardeerd, hij was altijd vriendelijk geduldig en bood prima oplossingen!

20-06-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer aangename contacten tussen verkoper en ons als klant.

02-05-2017
Dhr. R. Bruins (Annen) geeft de service van onze verkopers een
10

De sfeer was heel vertrouwd; prettig om in een dergelijke sfeer een auto te kopen. Een verkoper die zijn vak verstaat , goed met mensen om kan gaan en goed aanvoelt wat er van hem verwacht wordt.

19-04-2017
H.van Oorschot. geeft de service van onze verkopers een
10

Goed behandelt.

11-04-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Is goed

04-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik zeer tevreden ben

14-02-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Zij verichten de afgesproken werkzaam heden naar behoren.

14-12-2016
Rolina Plat (Beerta) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben vriendelijk en duidelijk geholpen.

29-11-2016
johannes lh de grijs (stadskanaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat ik aiie vertrouwen in de service van suzuki louwman

11-10-2016
jacob a de groot (winschoten) geeft de service van onze verkopers een
10

prettig opntvangen en ingelicht over het wat en hoe bij het kopen van een susuki baleno

28-09-2016
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd vriendelijk en correct, snel en volgens afspraak geholpen. zeker een een bezoek om te praten waard voor als je een andere auto wil of als je onderhoud nodig hebt

27-08-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Suzuki Veendam in VEENDAM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen