Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Suzuki Rotterdam Uw dealer
010-3122237

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Mevr. Willems (Barendrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk, houden zich aan de afspraak.

27-06-2020
Liesbeth Latuharhary (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service fijn geholpen en alles naar wens.

26-06-2020
Peter van der Linden (Hendrik-Ido-Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
9

De mensen zijn erg vriendelijk, er wordt goed advies gegeven zonder opdringerig te zijn en eventuele extra kosten worden v.t.v. goed overlegd.

25-06-2020
P. Martens (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

De service en klantvriendelijkheid.

23-06-2020
Jan Dirk Groenewout (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en prettige behandeling tijdens het wachten. Goede en volledige informatie over het verloop van de werkzaamheden aan de auto.

23-06-2020
C PIJL Eiting (Barendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service.

23-06-2020
dhr a.anderson (rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en erg vriendelijk.

23-06-2020
J. biesbroek (Riddekerk) geeft de service van onze verkopers een
9

Telefonisch slecht te bereiken. Wij zien nu door de bomen het bos niet meer.

16-06-2020
J. M. Van NECK (Rotterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
7

Goede dealer met de juiste mensen.

09-06-2020
Bert kriesz (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed.

09-06-2020
M Nihof (Rotterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne dealer, mooie showroom en een mooie grote werkplaats en alle tools en de medewerkers zijn altijd vriendelijk.

09-06-2020
R.Baris (rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service, vriendelijk personeel.

02-06-2020
Mevr van der spoel (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Klantvriendelijk.

02-06-2020
Simone (HI Ambacht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Vriendelijk personeel met verstand van zaken.

02-06-2020
Denise pattijn (Hi ambacht) geeft de service van onze verkopers een
10

Duidelijke communicatie, vriendelijk medewerker, fijne locatie als in goed bereikbaar.

02-06-2020
E (Den ha haag ) geeft de service van onze verkopers een
10

Professioneel, klantvriendelijk.

13-05-2020
H.J. Pijpers (ROTTERDAM) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne dealer, goede service. Vriendelijk personeel. Denken goed mee.

12-05-2020
jan houthuizen (spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
6

De aanschaf van een Suzuki heeft bij mij nogal een hoop ergernis opgeleverd. De auto was op voorraad, het heeft vervolgens meer dan twee maanden geduurd eer de aflevering plaats vond. Diverse ergernis telefoontjes gepleegd, met allerlei smoes verhalen werd de auto begin mei toch afgeleverd. Heb hierover nog steeds een raar gevoel.

12-05-2020
Simon Steenbeek (Rhoon) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer prettig geholpen en maakte voldoende tijd vrij voor mij.

21-04-2020
Mevr M lagendijk (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een 10 zou ook kunnen maar het kan altijd beter.

21-04-2020
Jaswant Adhien (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Uitstekend geholpen.

16-04-2020
Dhr. J.A. van Esch (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij komen er al jaren en zijn bijzonder tevreden, klantvriendelijke behandeling, open en eerlijke beoordeling. Alles uiterst keurig afgehandeld.

31-03-2020
Sandra de Kluijver (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben zeer tevreden omdat ik goed en leuk geholpen ben. En de service bij de aankoop van mijn nieuwe auto was net als ook bij mijn vorige auto zeer goed. Dus ik ben een tevreden klant.

24-03-2020
Natasja (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service. Eerlijk en transparante verkoop. Zal mijn vrienden/kennissen zeker aanraden naar Louwman te gaan!

17-03-2020
meer D Lubbers (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede, snelle en vriendelijke service.

17-03-2020
A.v.Ostaijen geeft de service van onze werkplaats een
8

De service is heel goed, nagenoeg compleet. De kosten vind ik vrij hoog, maar de kwaliteit is goed. Jammer dat het bij mij een keer is misgelopen met de communicatie, toen stond ik op het oude adres van Suzuki Louwman, en moest ik behoorlijk zoeken, maar met enige telefonische hulp van een medewerker kwam ik bij het nieuwe pand.

16-03-2020
Theo de Roodt (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriedelijk, goede uitleg.

12-03-2020
Schippers (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze verkopers een
9

Proffesionele en correcte zaak.

07-03-2020
Gerty van der Kleij (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
10

Vakkundig en zeer klantvriendelijk.

03-03-2020
Tineke van Houten (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
8

Prachtig pand, vriendelijke verkoper, koffie staat altijd klaar en hij neemt echt de tijd voor je en prima uitleg

26-02-2020
Hans Scheepbouwer (Ridderkerk ) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede persoonlijke behandeling. Bereid een stapje meer te doen voor je.

18-02-2020
Wim Lanser (Barendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel tevreden,op gebied van communicatie,benadering,en eind resultaat.

12-02-2020
Jh van Haarlem (Rotterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gelijk vanaf het begin netjes geholpen

11-02-2020
V (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Service aan de balie was prima, prijs vooraf vermeld, tussendoor gebeld voor extra reparatie. Klein minpuntje: Met monteren was er een klein schade gemaakt die niet vermeld was. Had graag gehad dat ze dat gelijk vermeld hadden en niet dat ik er pas onderweg/thuis achter kwam.

11-02-2020
mevr.Verheij (Ridderkerk ) geeft de service van onze werkplaats een
10

snelle service en voor de afgesproken tijd gereed .

07-02-2020
henk jutte (rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

goede uitleg van de auto, de aanschaf was verder gebaseerd op de technische youtube filmpjes van oa wegenwacht en vele duitse en engelse autojournalisten

06-02-2020
Dhr.R.Hoogendoorn (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
8

Nette showroom en goed geholpen door de verkoper

05-02-2020
Marco van Prooijen (Ridderkerk ) geeft de service van onze verkopers een
10

We voelden ons op ons gemak en de auto was al bij jullie in onderhoud

04-02-2020
Eric genegel (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede behandeling

02-02-2020
Dhr G.G.Baars (Barendrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Vanaf mijn eerste kennismaking met medewerkers van Louwman ben ik goed voorgelicht en vriendelijk te woord gestaan , of het nu voor een afspraak voor onderhoud of informatie voor een nieuw of gebruikte auto was er kwam altijd voldoende informatie.

28-01-2020
Fam Visser geeft de service van onze verkopers een
10

Aardige verkopers die ons netjes te woord hebben gestaan alles duidelijk uitgelegd en wij hopen op een mooie fijne samenwerking zolang wij met de Suzuki rijden

22-01-2020
Danielle Brandsen (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Snelle service, vriendelijk en duidelijke uitleg.

21-01-2020
T. Bijkerk (Hendrik Ido Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
6

Te grootschalig, onpersoonlijk ondanks dat het personeel hun best doet.

17-01-2020
Monique den Breejen (Ridderkerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

De werknemers van de werkplaatsreceptie en de monteurs doen hun best om je zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Ik ben daar zeer tevreden over en voel me een gerespecteerde klant.

14-01-2020
Dhr j.o.banning (Poortugaal ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nieuwe zaak ziet er netjes uit!

14-01-2020
Mw. Neijssel geeft de service van onze werkplaats een
9

Snelle service, fijne klantvriendelijke wachtruimte, veel mogelijkheden door grote garageruimte

07-01-2020
Dhr A.Koevoets (Barendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
7

Alles op een rijtje gezet, soms ga het wel eens iets anders dan gewild.

24-12-2019
Dhr. W.littel (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige ontvangst in prima omgeving prima informatie over werkzaamheden

17-12-2019
Jan Blaas (Zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mooi nieuw bedrijf. Vriendelijk professioneel personeel. Wachtruimte is van alles voorzien.

04-12-2019
Joop Leeuwenburg (Barendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

een prima service

26-11-2019
Jan Verhoeven (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

klantvriendelijkheid en service

22-11-2019
Piet soeteman (Ridderkerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

De aankoop van onze Celerio ging heel ontspannen en fijn alle lof daarvoor

20-11-2019
Wim de Jong (Rijsoord) geeft de service van onze werkplaats een
10

altijd een zeer goede service gehad

20-11-2019
Mevr. M. Rohde (Barendrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer tevreden over deze garage. Prettig te woord gestaan bij de receptie. Nemen je serieus

20-11-2019
Greet Pronk geeft de service van onze verkopers een
10

Een medewerker is een topverkoper!

12-11-2019
John van Oosterbos (Rotterdam ) geeft de service van onze verkopers een
8

Zou het niet zo snel weten. Was voor mij de eerste keer..

12-11-2019
Victor (houten) geeft de service van onze verkopers een
10

Zoals eerder vermeld. Volledig volgens verwachting

12-11-2019
Henk van Driel (Ridderkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

De ontvangst bij de receptie is uitstekend en alles wordt uitgelegd wat er aan onderhoud gaat gebeuren en hoeveel het gaat kosten. Geen verassingen achteraf. De auto wordt netjes en schoon afgeleverd.

29-10-2019
Richard Schefers geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service en fijne verkoop.

27-10-2019
R. van der Kaai (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige wachtruimte, lekkere koffie, aardig personeel en vakkundige mensen.

22-10-2019
Mevr.Noordzij (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Er valt in geen enkel opzicht iets op aan te merken

22-10-2019
R.H.Spanjersberg (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik moest wachten op nieuwe banden, kreeg voor een redelijke prijs een leen auto mee voor een paar uur. Was daar erg blij mee kon doen wat ik van plan was geen verloren dag. Zeer tevreden.

08-10-2019
J Pellegrom (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden. Vriendelijke mensen.

01-10-2019
Martin lenting (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

De afhandeling en uitleg van de auto.

01-10-2019
Angelica Eikmann (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service, vriendelijk personeel, altijd behulpzaam.

24-09-2019
R.P. Macdaniel (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij geven hem een 10. We zijn goed behandelt met de auto daarom zijn wij tevreden.

19-09-2019
R.Admiraal (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
10

Gewoon een goede vriendelijke sfeer goede mensen waar u trots op mag zijn .zeker mijn verkoper is echt een topper

17-09-2019
Netty Bakker (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
10

Erg vriendelijk ontvangen

17-09-2019
Hennie (Rotterdam ) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer tevreden. Keurige nette verkoper met hart voor zijn werk.

17-09-2019
Dhr C. Groeneveld (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mensen zijn erg vriendelijk en je krijgt een goede uitleg van wat er gaat gebeuren met de kosten die daaraan verbonden zijn.

11-09-2019
Karin (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

Erg fijn bedrijf, hebben verstand van zaken, kom er al jaren.

10-09-2019
Dhr. J.J. Dealing (H.I. Ambacht) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klantvriendelijk en verstand van zaken. Duidelijk uitleg over de auto.

06-09-2019
Mila Voogt Garcia (Rotterdam ) geeft de service van onze verkopers een
10

Professioneel en klantvriendelijk geholpen, afspraken worden nagekomen. Prachtige nieuwe showroom en werkplaats.

05-09-2019
Albert Iking (Rotterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk personeel en beurt auto goed uitgevoerd ook telefonisch benadert voor wat het gaat kosten enz.

28-08-2019
Jan Hoppezak (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Sinds 2017 heb ik een Suzuki, vanaf dat moment en zlfs daarvoor in de showroom heb ik altijd een prettig gevoel gehad bij ontvangst, gesprekken en daarna de onderhoudsbeurten, zo ook bij de laatst ( voorlopig ) in augustus 2019

27-08-2019
J De Beck (Rotterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Snel, betrouwbaar, vriendelijk en goede prijs-kwaliteitverhouding

27-08-2019
Mevrouw G.J. Schop (Ridderkerk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is allemaal keurig. Misschien wel te luxe

21-08-2019
Dhr. H. de Kwant (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima ontvangst in nieuwe showroom, duidelijke prijsopgave onderhoud.

21-08-2019
Cees Vermaas (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gevestigd in een mooi nieuw pand,waar de kwaliteit vanaf straalt met een mooie open werkplaats waar de klant zicht heeft op alles wat jullie goed getrainde technici verricht aan de auto van de klant, ik kan niet anders zeggen als dat dit voor mij een fijne belevenis is en in de toekomst zal blijven.

20-08-2019
H.Koppenhagen (Hendrik-Ido-Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima geholpen

13-08-2019
Cees vuik (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed

13-08-2019
Mw. D. S. geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige, klantvriendelijke mensen. Komen afspraken na. Mooie nieuwe locatie, van alle gemakken voorzien. Ook erg leuk dat de werkplaats vanuit de wachtruimte te zien is.

13-08-2019
Liesbeth Latuharhary-Bliek (Spijkenisse) geeft de service van onze verkopers een
10

Leuk goed en vriendelujk

30-07-2019
Lex Segers (Ouderkerk aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vanwege een verhuizing van Purmerend naar Ouderkerk a/d IJssel was het voor mij de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van de Service en diensten van Suzuki Rotterdam. Mijn indruk is: vriendelijke mensen. Duidelijke communicatie en afspraken via de telefoon. Wat ik niet altijd kan controleren is of adviezen gegeven door een garage om zaken te vervangen en/of laten servicen ook echt nodig zijn op dat moment. Ik vertrouw er echter wel op dat de garage eerlijke informatie geeft en mij geen onnodige kosten laat maken. Verder was ik voorheen gewend slecht 5 minuten te rijden naar de Suzuki dealer. Nu is dat minimaal een halfuur zonder files. Ik ben daarom nu wel op zoek naar een Suzuki dealer, die makkelijker en in minder tijd te bereiken is. Zal daarom wellicht niet meer Louwman zijn. Maar dat is meer een praktische overweging.

10-07-2019
R.van Leeuwen (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer gastvrij ontvangen. Goed geinformeerd. Zeer nette verkoper.

09-07-2019
Sonja de Leeuw (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Naar tevredenheid geholpen

13-06-2019
Richard van Kints (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer prettige ontvangst, deskundig voorgelicht en tijdens het hele proces van proefrit via offerte en aankoop tot aflevering perfect op de hoogte gehouden. De auto is geweldig maar de "reis er naar toe" was net zo bijzonder. Ik kan Suzuki (Rotterdam) van harte aanbevelen.

11-06-2019
J.T. Verhoeven (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk en klantgericht

20-05-2019
A.C. Luiten geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede bereikbaarheid, kennis van zaken, tijd genomen om zaken toe te lichten, kritische vragen stellen en open voor vragen en commentaar.

30-04-2019
A van Alphen (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Denken met je mee en je wordt goed geholpen, nemen de tijd voor je

02-04-2019
Paula Manuhutu (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Medewerker heeft mij vriendelijk geholpen.

02-04-2019
Ad van der Wel (Barendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren een tevreden klant bij Suzuki Rotterdam. Mijn ervaring; eerlijk en redelijke prijzen, doen alleen het nodige.

26-03-2019
P.H.Bisschop (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service en vriendelijke medewerkers.

19-03-2019
1W.T.Lanser (Wim ) (Barendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben persoonlijk meer dan gemiddeld in onderhoud en reparatie geinteresseerd,dus er is altijd wel iets technisch te vragen.Geen probleem,er is ruimte en aandacht voor vraag en antwoord.Ze hebben het vaak heel druk,wordt soms ook aangegeven,maar de aandacht ,in het algemeen gaat naar de klant uit,en dat is pretttig.

05-03-2019
Annemarie Louisa (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Suzuki Rotterdam: Efficiënt contact, zakelijk en toch persoonlijk. Prettige afhandeling van afspraken. Behulpzame info. Kortom, een prettig en betrouwbaar adres voor de Suzuki!

19-02-2019
Elly Heijkoop (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

We werden goed en vriendelijk geholpen, en er werd de tijd voor ons genomen. Ook was de verkoper in onze ogen eerlijk, zonder gladde verkooppraatjes. En.... de koffie was heerlijk :-)

30-01-2019
Jos van Asperen & Herman Stam (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

betrouwbaar adres, vriendelijk personeel en lekkere koffie

16-01-2019
J.leeuwenburg (Baredrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Hele goede service ik kom er graag

01-01-2019
M niewold (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima geholpen

01-01-2019
Ger van de Meeberg (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

Service / aandacht wat je wil / advies / niet door drammen tot aanschaf , op zijn Rotterdams niet lullen maar doen.

29-12-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Suzuki Rotterdam in RIDDERKERK
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten