Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
dhr m.krijger (rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben er tot nog toe keurig netjes behandeld

10-07-2019
Mevr. M den Breejen (Ridderkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Er wordt de tijd voor je genomen, zowel bij proefrit, aanschaf en aflevering. Duidelijke offerte meegekregen en op de hoogte gehouden van de voortgang voor de aflevering. Dus het was weer een klein feestje om een nieuwe auto aan te schaffen bij de verkoper.

08-07-2019
Bert kriesz (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig merk / redelijke prijs voor auto en reparatie. Ervaring met verkopers en reparateurs voldoet.

18-06-2019
johannes de vries (ridderkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk deskundig en een zeer goede service

13-06-2019
Peter van der Linden (Hendrik-Ido-Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Werkzaamheden worden netjes uitgevoerd, vriendelijk personeel, redelijke prijzen.

05-06-2019
Cor van Bezooijen geeft de service van onze werkplaats een
9

Vanwege dat wij heel blij zijn met onze suzuki

21-05-2019
Marco Jansen (Ridderkerk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service

30-04-2019
Lars geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijke medewerkers die open staan voor vragen en hierdoor zeer klantvriendelijk te werk gaan.

09-04-2019
Gijs van kooten (Hendrik ido ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed en betrouwbaar.

02-04-2019
T. Bijkerk (H.I. Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
10

De behandeling bij de balie als in de wachtruimte (koffie e.d.) is prima in orde.

09-03-2019
Mw Keijenberg-Jense (Wassenaar) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne dealer, zeer aardige medewerkers en alles keurig op tijd!! Kom er graag voor vanuit Wassenaar naartoe

06-03-2019
Peter Westerwoudt (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
9

Vanwege de vertrouwensband met de garage ik kom er al heel lang als klant

29-01-2019
Mw. Verweij geeft de service van onze werkplaats een
10

Met de aanschaf van de auto goed en leuk geholpen. Reparatie en onderhoud is prima en een schone auto teruggekregen na onderhoud. Vriendelijk personeel.

24-01-2019
M. A. Molendijk geeft de service van onze verkopers een
8

mijn man en ik zijn op een prettige manier maar een 8 is ruim voldoende toch?

22-01-2019
hanneke vd schoor (rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

prima service op een gedateerde locatie ,voor een prima prijs.

15-01-2019
Lj koppe (Barendrect) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk personeel en vlotte afhandeling van de jaarlijkse beurt.

15-01-2019
Frank Bosselaar (Alblasserdam ) geeft de service van onze verkopers een
9

Word perfect geholpen Komen afspraak na Via app leuk filmpje gehad dat de auto er staat Nog gebeld of er vragen of problemen zijn Dat we van harte welkom zijn voor alle vragen en opmerkingen

15-01-2019
Cora van de Water (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede sevice. vriendelijk en kundig personeel.

28-12-2018
Derksen (Zwijndrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede ontvangst,auto servicebureau gekregen en ik heb gewacht in de showroom,auto werd gewassen afgeleverd,dit is nog eens service.vriendelijk personeel

19-12-2018
J.o.Banning (Poortugaal ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben tevreden over de werkzaamheden aan mijn auto goede voorlichting

18-12-2018
Dick Nederveen (Zoetermeer) geeft de service van onze verkopers een
8

Goede uitleg en goede inruilprijs

11-12-2018
J. v.d. Lee (Barendrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

De correcte, vriendelijke benadering van de verkoper. Bovendien is hij terzake kundig en behulpzaam.

11-12-2018
Berry en Nora Glissenaar (Delft) geeft de service van onze verkopers een
10

Gewoon prettig contact, geen opdringerigheid. Duidelijk en onderbouwd zakelijk voorstel. Ook na het sluiten van de deal een prettig ter zake dienend contact. Aflevering, uitgebreid, duidelijk en ter zake dienend. Was een feestje.

06-12-2018
P.m.c de Ruijter-Verheezen (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke benadering van de klant, een duidelijke uitleg over de werkzaamheden die nodig waren en er werd meegedacht bij het maken van de afspraak

04-12-2018
Piet Bestenbreur (Sliedrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Verkoop prima, maar blijven verkopers, ik wordt blijer van een goede after-sales, en die hebben ze daar. Duidelijke afspraken, en alles wordt gedaan, tot nog toe dikke pluim.

27-11-2018
Mevr.M.C.A.Pimmelaar (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk personeel zeer deskundig goed voorgelicht

27-11-2018
E. Nelwan geeft de service van onze verkopers een
9

Plezierige ontvangst, vriendelijke verkoper waarmee het leuk onderhandelen was, ik voelde me eerlijk behandeld en tot slot vlotte afhandeling. Ik rij met een glimlach in mijn Swift!

23-11-2018
Mevr. A. Aupperlee (Ridderkerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en aardige medewerkers

06-11-2018
Linet geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service. Aardige mensen. Top geholpen

06-11-2018
Mevr. J. Witter (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
10

Goed ontvangst, je wordt op de hoogte gehouden van je aankoop, vragen worden beantwoord, allerlei proefritten worden mogelijk gemaakt, persoonlijk en meedenkend! Erg fijn!

01-11-2018
Marga geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne verkoper

31-10-2018
S. Dopper (Hellevoetsluis ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, snel geholpen, goed op de hoogte gehouden.

30-10-2018
E Perdok-Cusiel (Barendrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn achteruitwisser was kapot, en ik had gevraagd voor prijsopgave, en dat is ook gebeurd. Bij het ophalen van de auto vertelde men dat het motortje ook kapot was en dat ze dat ook vervangen hadden, maar ze hebben hier niets voor gerekend. Dat vind ik een geweldige service.

23-10-2018
M. Rohde (Barendrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service

23-10-2018
F.W L de Jong (Ridderkerk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Word altijd zeer goed geholpen

17-10-2018
Mevr. G.J. Schop geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ze goed zijn en vertrouwd.

16-10-2018
cees vermaas (rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Het was onze eerste suzuki .we zijn erg tevreden over de suzuki ridderkerk vriendelijke goede verkoper heeft ons uitstekend geholpen

18-09-2018
Ria de Vroed (Ridderkerk ) geeft de service van onze verkopers een
9

Heel goed voorgelicht goed gesprek gehad over alles. Dik tevreden over Kevin .

18-09-2018
henk wisselaar geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat ze goed zijn

05-09-2018
Gerard de Rond (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
9

Open en klantvriendelijke benadering door de verkoper. Een enthousiaste man met kennis van zaken. Was zeker niet aan het pushen om ons de auto te verkopen. Prettig om zo geholpen te worden.

28-08-2018
barttel b l van den engel (papendrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

vakkundige begeleiding bij vragen was niets teveel

15-08-2018
Lenny van der Giessen Velthuizen (Heerjansdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Goed geholpen,klantvriendelijk,altijd bereikbaar,goed op de hoogte gehouden door verkoopadviseur.

07-08-2018
Patricia Noordzij (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
8

Goede service

25-07-2018
Siem Roest (Ridderkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende sevice en behandeling.

11-07-2018
Joop Vermeer (Heerjansdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

wij hebben 7 jaar met onze grand Vitara gereden maar gaan van af 18 juni met een Toyota Raf 4 rijden ook bij Lowman vandaan

12-06-2018
Mc Kleij geeft de service van onze verkopers een
9

Ben goed geholpen!

23-05-2018
Carla Levolger (Oude Tonge) geeft de service van onze verkopers een
10

Keurige zaak met veel verschillende auto,s op voorraad. Meteen netjes te woord gestaan en verschillende proefritten aangeboden in verschillende types suzuki. Vriendelijke behulpzame verkoper die alles doet om tot een tevreden koop te komen. Over de prijs viel ook te onderhandelen. Ben heel tevreden. Prima auto gekocht.(suzuki ignis)

17-05-2018
robert zocholla (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
10

super service. verkoper heeft ons fantastisch geholpen. we zouden deze dealer bij iedereen aanraden

15-05-2018
G van Kooten (Hendrik Ido Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijk en correct personeel

24-04-2018
Michelle van der Stoep (Barendrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer fijn geholpen door de verkoopadviseur, van offerte tot aflevering. Na eerste telefonisch contact de volgende ochtend een persoonlijke video boodschap in de mail van de adviseur met uitleg over de auto en de kleur die ik graag wilde. Hierdoor besloot ik om van mijn vorige dealer de overstap te maken naar Louwman. Het gesprek met de adviseur verliep zeer goed, alle wensen die je hebt worden waargemaakt. Vervolgens werd ik van alle vorderingen op de hoogte gehouden. Kortom, een zeer prettige ervaring waardoor je je als klant ''thuis'' voelt. Ik kan iedereen aanraden om bij Suzuki Ridderkerk (Louwman) een nieuwe auto te kopen.

24-04-2018
K. Neijssel geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk personeel, neemt de tijd en bieden goede service

28-03-2018
van Es (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
10

Uitmuntende service.

20-03-2018
Henk Wisselaar (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

zoals eerder vermeld - goede en prettige ontvangst - zou gaarne email adres willen hebben van Suzuki japan board of directors

07-03-2018
Teus Bijkerk (Hendrik Ido Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ging voorheen liever bij een kleine garage een auto kopen en/of onderhouden omdat je degene spreekt die aan de auto werkt. Dat heeft deze Suzuki-garage door het betrouwbare optreden van het personeel ook bereikt.

21-02-2018
johannes de vries (ridderkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

als ik mijn auto naar de dealer brengt om wat voor reden dan ook, ik word altijd heel vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen .van mij krijgen zowel monteurs als baliemedewerkers een 10 met een griffel

21-02-2018
M.Muller geeft de service van onze verkopers een
10

Al diverse auto's, bij deze garage gekocht Vakkundig personeel

30-01-2018
Wim de Jong (Rijsoord) geeft de service van onze werkplaats een
10

als je voor 100 % tevreden bent geef je een 10

23-01-2018
Willem Max Peters (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima club

23-01-2018
Stuifzand (Ridderkerk ) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer goed geholpen

23-01-2018
Lj. Koppe (Barendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige sfeer ,en leuk nieuwe modellen kijken

16-01-2018
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer tevreden over de verstrekte informatie en vlotte afhandeling.

09-01-2018
J.o.banning (Poortugaal ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben gewoon tevreden nogmaals niets is perfect als ik maar een goed gevoel er bij hebt!

03-01-2018
Dhr.Scheurwater (Zwijndrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een 8 is een heel goed cijfer maar je moet wat ruimte overlaten voor nog meer verbeteringen te kunnen doen !

02-01-2018
Derksen (Zwijndrecht ) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijk personeel,ze hebben oog voor details ,en denken mee

02-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt bij Suzuki Ridderkerk altijg correct en vriendelijk geholpen.

26-12-2017
mevr.jca van der schoor (rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima adres voor onderhoud en service,correcte afhandeling,komen afspraken na ,zeker vertouwd

19-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Heel vriendelijk geholpen, een leuke aflevering van de auto verzorgd.

14-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Goede service

13-12-2017
A. Aupperlee geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer vriendelijk geholpen; niets was teveel. Goede service.

22-11-2017
Mevrouw J.Knol (RIDDERKERK) geeft de service van onze verkopers een
10

Het was makkelijk te vinden eerst op het internet kijken en dan naar Louwman /ligt in mijn eigen gemeente

21-11-2017
Henk van Driel (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
10

Suzuki Ridderkerk is een garage waar ik al jaren naar tevredenheid kom. Met vriendelijk personeel en een uitstekende service.

14-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is gewoon een goede garage en prima hulp als het nodig is.

08-11-2017
Dhr. F W L de Jong (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
8

Tot op heden zeer goed geholpen als ik vragen bad.

29-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben tevreden. Prijs kwaliteit verhouding is positief

25-10-2017
Sylvia Verhoeven (Hendrik-Ido-Ambacht) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

18-10-2017
Joke van Kleef (Barendrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk meedenkend expertise.

17-10-2017
Marianne Nijman-Flach (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben uitstekend ontvangen en in alles heel goed geholpen. Daarbij gaf de verkoper mij veel vertrouwen op een fijne en rustige wijze.

17-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Wat ik al eerder aangaf de tijd en ruimte dat er werd gemaakt voor mij als nwe klant.

17-10-2017
R van Rosengarten (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

enorm klantvriendelijk staan open voor allerlei vragen zowel op lease of verkoop kant. Goede afwikkeling van het verkoop proces.

10-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Het advise van verkoper heeft mij geholpen om een goede keuze maken die past bij mijn situatie.

05-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen, correcte behandeling, goede service

17-09-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Om de goede en vriendelijke behandeling en behulpzaamheid.

06-09-2017
Wendy Outjes (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
10

De verkoper heeft mij goed voorgelicht en continu goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken m.b.t. de levering van mijn Suzuki Ignis. After sales is het aller belangrijkste, dat is ook super.

05-09-2017
Pedro Hernandez (Alblasserdam) geeft de service van onze verkopers een
9

een goede service... aandacht is erg goed!

22-08-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Aandacht, meedenken, adviseren, rust, vertrouwen

09-08-2017
Mevr. J.H. Koppers (Ineke) (Riderkerk) geeft de service van onze verkopers een
9

klantvriendelijk

02-08-2017
Mevr w de Jong (Ridderkerk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en een luisterend oor op de vragen

28-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Aankoop auto en aflevering is heel prettig gedaan De service is prima. Enige opmerking die wat minder is dat de chef werkplaats iets vriendelijke mag zijn. Verder heel tevreden.

25-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Superfijne garage, zeer behulpzaam en vriendelijk personeel!!!

20-07-2017
Arthur van Buuren (Hendrik Ido Ambacht) geeft de service van onze verkopers een
8

zeer tevreden

18-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt er netjes behandeld, eventuele extra werkzaamheden worden v.t.v. overlegd en de wachtruimte voldoet ook prima.

12-07-2017
Wim Guis (Hendrik-Ido-Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
8

De medewerkers zijn klantvriendelijk, behulpzaam en deskundig!

20-06-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Een correcte behandeling en het gevoel van vertrouwen en samenspraak over koop en inruil.

17-05-2017
Gijs van Kooten (Hendrik Ido Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
9

klantgericht en vriendelijk

10-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

We zijn op de hoogte gehouden van de kosten die er tijdens de werkzaamheden kwamen en ons de keus gelaten.

11-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
6

Bij het kopen van de auto wordt je netjes, vriendelijk en vakkundig geholpen. Ik kreeg gelijk een goed gevoel bij Suzuki Ridderkerk. Over de werkplaats en werkplaats receptie ben ik minder tevreden. Ik was iets te vroeg, elk personeelslid wat binnen kwam begroette niet en uit eindelijk kwam er iemand die op zeer onvriendelijke wijze mij hielp. In de werkplaats kunnen ze nog wel een cursus moet klanten omgaan volgen. Helaas ben ik i.v.m. afstand vrijwel genoodzaakt bij deze dealer mijn onderhoud te volgen.

04-04-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

voorkomend, kundig en klantvriendelijk. Komen afspraken prima na en geen slechte ervaringen.

30-03-2017
Mevr L Kroos (Ridderekerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze leveren goed werk en en zijn altijd behulpzaam en vriendelijk

22-03-2017
Fam van Brakel (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Omdat de klant hier nog koning is en op al onze vragen altijd een antwoord is en geen moeite te veel is

21-03-2017
T h heijnen (Rhoon) geeft de service van onze verkopers een
10

Wert prettig geholpen en niet te opdringerig.maag dat wel

21-03-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen