Suzuki Purmerend Uw dealer
0299-480048

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Rick Neijndorff (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
6

Bij de laatste onderhoudsbeurt was het vooraf erg lastig om een prijsopgave te krijgen. De medewerker was erg vaag. Op de vraag wilt u een vervangende auto of fiets heeft mijn vrouw “ja” geantwoord. De volgende dag bleek, terwijl dit niet was aangegeven, daarvoor betaald te moeten worden. Tot slot zijn wij 3 weken geleden een gesprek aangegaan voor een nieuwe auto maar zijn tot op heden nog niet terug gebeld.

01-11-2019
Los (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vlotte bediening, duidelijk en pepermunt.

29-10-2019
Lia Ottink (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd netjes en snel geholpen.

15-10-2019
Tamara van der vaart (Purmerend ) geeft de service van onze verkopers een
10

Goed geholpen

15-10-2019
Dhr. B. Kuhne (Landsmeer ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij een 9 blijft streven naar een 10 aanwezig

08-10-2019
Han van Kuik (Purmerend. ) geeft de service van onze werkplaats een
6

De receptionist gedroeg zich ten opzichte van mij nogal Popie Jopie. Had van te voren prijsopgave gevraagd, het factuurbedrag was ca 75 euro hoger. En de auto was na de (grote beurt) niet gewassen. Het factuurbedrag was zeer onduidelijk.

01-10-2019
Cor Sanders (Monnickendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben zeer tevreden over Purmerend. Alles was en is tot in de puntjes verzorgd door mijn ziekte, een hartinfarct, heeft men dit alles prima geregeld door een monteur te sturen die 's morgens mijn auto ophaalde en 's avonds keurig terugbracht kant en klaar. Hulde voor jullie allemaal.

25-09-2019
Louis Willems (Purmerend) geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk, duidelijk in de uitleg, nemen de tijd voor je en denken mee over jouw keuze.

24-09-2019
Jolanda Christiani (Amstelveen) geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, de medewerker was meedenkend, niet opdringerig met een vleugje humor en nam alle tijd om mij e.e.a. uit te leggen. Daarnaast hield hij mij steeds op de hoogte of informeerde hij of alles naar wens was.

17-09-2019
Willem Timmerman (Alkmaar) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf.

17-09-2019
dick tol (volendam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles goed geregeld, schoon, netjes en de koffie en koek staat klaar.

17-09-2019
J.J.D. gerbers geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk personeel zorgen ook nog voor een lunch. Goede service hoor.

17-09-2019
Mevr. A de Hoogen (Zwaag) geeft de service van onze verkopers een
9

Heel vriendelijk behulpzaam en meedenken

20-08-2019
W.H. Roest (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Behulpzaam en vriendelijke medewerkers.

14-08-2019
J van der Oord geeft de service van onze verkopers een
9

Prima ontvangst, ter zake kundige verkoper die open was en niets opdrong

06-08-2019
Bleecke dirk (Purmerend ) geeft de service van onze verkopers een
8

Tevreden

24-07-2019
hans burggraaff (purmerend) geeft de service van onze verkopers een
8

vergelijking met andere merkgarages is suzuki purmerend meer klantgericht

23-07-2019
Dhr.J.A.Hagedoorn (Landsmeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correcte behandeling.Koffie met broodje stond klaar,prima service.

17-07-2019
Mevr. A.G. Zandstra (Ilpendam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben erg tevreden

17-07-2019
klaas pul (zwaag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbare garage klantvriendelijk en duidelijk over de kosten

16-07-2019
Rienus v. Wieren (Weesp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, professionele afhandeling

16-07-2019
Fred Keulen (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles klopt. Geen 10, omdat de kinderhoek een update verdient :-)

09-07-2019
Elisabeth Essink (Landsmeer) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke en correcte manier van benadering. Je weet van tevoren waar je aan toe bent (prijzen)

03-07-2019
L. Kerkhof (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk behandeld en service gericht

02-07-2019
G.v.d Nes geeft de service van onze werkplaats een
9

wij hebben deze auto nog maar kort, dus weinig toelichting

14-06-2019
Dirk Dekker (Jisp) geeft de service van onze werkplaats een
10

de zaak heeft een goede uitstraling, de ontvangst is hartelijk en men neemt de tijd voor je vragen en opmerkingen, je auto is daar in veilige handen; kort gezegd een betrouwbare dealer!!

03-06-2019
Irene Kemp (Purmerend ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Veel vertrouwen in de mensen die er werken

21-05-2019
Dick (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed geholpen en een mooie oplossing geboden nadat bleek dat de nieuwe auto vertraging had. Communicatie had wel wat beter mogen verlopen. Uiteindelijk zeer tevreden

21-05-2019
R. Sakidin (Purmerend ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service

21-05-2019
Snijder (Krommenie ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede en duidelijke service!

30-04-2019
Rob van Poelgeest (Edam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekend geholpen

14-04-2019
Louis van Hoof (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik word er altijd prima geholpen.

02-04-2019
W.J. Wassing geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer goede afhandeling. Leenauto was passend maar ik was gewend bij andere garages er een mee te krijgen tegen alleen brandstofkosten.

26-03-2019
A. Garms (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, goede informatie, proffesioneel

20-03-2019
C.J. Bark (Midden Beemster) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed contact en prettige mensen om mee te werken

26-02-2019
Karen Kraijenbosch (Landsmeer) geeft de service van onze verkopers een
10

Super klantvriendelijk .Als ik problemen heb worden die altijd naar volle tevredenheid opgelost.

26-02-2019
Saskia de Vries (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kwaliteit

21-02-2019
Lidy Schouten-Wijn (Edam) geeft de service van onze werkplaats een
9

De service is prima, de auto bevalt prima!

19-02-2019
Hans Wimmers (Ooosthuizen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het bezoek aan de garage is meestal niet voor je plezier. Wat het goed maakt is het prettige contact en vaak kosteloze service, zoals lampen vervangen, olie en ruitenvloeistof bii vullen en de APK.

12-02-2019
Dhr. Vet geeft de service van onze verkopers een
10

Een zeer klantvriendelijk en menselijk bedrijf.

29-01-2019
Margien Beets (Broek in Waterland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen en alles volgens afspraak afgehandeld.

27-01-2019
Jeanne van Noord (Putmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt er altijd keurig en vriendelijk geholpen en fijn thuisgebracht en weer opgehaald !

15-01-2019
Ellen Bank Steffens (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb een uitstekende behandeling gehad, vlot voorkomend vriendelijk van alle medewerk(st)ers.

15-01-2019
Maria Zweijtzer (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik kom al zeker 40 jaar bij deze dealer en ben nog steeds tevreden, pas weer een nieuwe Vitara gekocht.

06-01-2019
Piet jonk. (Volendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede auto goede service.

05-01-2019
Pasqual Bruss (Purmerend) geeft de service van onze verkopers een
9

Suzuki Purmerend biedt een persoonlijke en adequate klantervaring. Ze nemen uitgebreid de tijd om bekend te raken met de auto, houden je goed op de hoogte tijdens het afleverproces. Aanrader!

27-12-2018
R.N Verwer (heerhugowaard) geeft de service van onze verkopers een
10

ik ervaarde heet als prettig de verkoper was goed op de hoogte vaan de auto en was niet op dringend

26-12-2018
Jan C. van Veen (Edam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke behandeling, vlotte service. Goede administratie. Plezierige wachtruimte.

25-12-2018
Peter H. de Jaager (Purmerend) geeft de service van onze verkopers een
10

Alles is naar wens verlopen, geen aanmerkingen

19-12-2018
M.L. Bok-Ditvoorst (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een zeer vriendelijke dealer had mijn auto afgeleverd voor een grote beurt was aan de binnenkant best vuil vooral de matten tot mijn verbazing was alles schoon gemaakt de matten waren helemaal schoon, waar krijg je dat nog

19-12-2018
mevr JW van den Bos (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

heerlijk om daar te komen met vragen etc je wordt altijd vriendelijk ontvangen

04-12-2018
M.m. Buse Veenman geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en goed personeel

04-12-2018
j.d. helsloot (purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
7

goed en deskundige medewerkers

30-11-2018
E.P.TH.Kreike van Kerkhoff (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
0

Wij hebben nooit met een nul beantwoord.

30-11-2018
k. van langen (purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
9

word goed te woord gestaan engeholpen en stuk beter als 3 jaar geleden, toen zaten er amateurs

28-11-2018
Vet (Neck) geeft de service van onze werkplaats een
10

Keurige dealer

27-11-2018
Ruud Jensen (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het totaal plaatje is voor ons een 10. Geen klachten en goed en duidelijke uitleg over het probleem wat we met de auto hadden.

21-11-2018
J.M. Boszhard-Klok (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik had een gewassen auto terug verwacht maar verder alles super

09-11-2018
Bianca (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel en goede service.

07-11-2018
mw. van Dijk geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles in orde.

06-11-2018
Aan Kooijman ( Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service prima personeel vriendelijk . prijsopgave voor de reparatie. Gewoon goed

10-10-2018
dhr. B. Kuhne (Landsmeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, duidelijk, geschoold personeel wat er al jaren werkt,

09-10-2018
dick tol (volendam) geeft de service van onze verkopers een
8

goed geholpen. goede uitleg probleem was snel opgelost

09-10-2018
De does geeft de service van onze werkplaats een
10

Ja

02-10-2018
Lex Segers (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

De werkplaatsmedewerkers alsmede de baliemedewerkers hebben uitstekend werk verricht om de onderhoudsbeurt van mijn Suzuki Vitara tot mijn volle tevredenheid te volbrengen. Omdat ik vlak voor mijn vakantie zat heeft de de flexibiliteit van de medewerkers er toe geleid, dat de onderhoudsbeurt op zeer korte termijn heeft kunnen plaatsvinden. Zo kon ik dus nog net voor mijn vakantie alles prima afwikkelen. Dank hiervoor en vriendelijke groet.

02-10-2018
Hans de Groot (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik kwam vroeger al in Purmerend Suzuki, altijd goed gereden en behandeld.

25-09-2018
R.van der Laan (Purmerend ) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima geholpen goeie nazorg ( service)

19-09-2018
Cor Zoontjes geeft de service van onze verkopers een
9

Deskundig, vriendelijk en goed geholpen. Luisteren naar de wensen en met goede adviezen komen. Aftersales goed voor elkaar en service bij problemen zeer goed.

18-09-2018
Geer Zwarthoed (Volendam) geeft de service van onze verkopers een
8

Suzuki heeft een prachtige ruime showroom,en aardig en vakkundige verkopers.

29-08-2018
M.Hodde (Purmerend) geeft de service van onze verkopers een
10

Beleefd ,netjes en geduldig te woord gestaan door verkoper. En de auto bevalt tot nu toe, prima.

21-08-2018
Mevr. P vd Weijden geeft de service van onze verkopers een
9

Wij zijn zeer vriendelijk geholpen zowel tijdens de koop als daarna. Wij zijn zeeeer blij met onze Suzuki swift!!!

14-08-2018
Dhr. W.H. Roest (Purmerend ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd perfect geholpen door de baliemedewerkers. Bij aanschaf nieuwe Suzuki, prima uitleg van de verkoper.onderhoud wordt netjes en goed uitgevoerd. Rij al 32 jaar Suzuki, en heeft mij nog nooit in de steek gelaten.

14-08-2018
Mevr. L. de Vries-Bosch (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super relaxte sfeer en altijd zeer behulpzaam en klantvriendelijk

11-08-2018
Dhr A H van den Bos (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik er altijd vriendelijk en correct geholpen wordt. Je krijgt er duidelijke en eerlijke uitleg over wat er evt. aan je auto schort en hoe men dat op denkt te lossen incl. prijsopgave.

07-08-2018
Fenna (Alkmaar) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige en voorkomende benadering en correcte manier van handelen. Ruimschoots wordt tijd genomen. Je voelt je als klant gerespecteerd.

07-08-2018
K. Oosterom (Avenhorn) geeft de service van onze verkopers een
8

Het is een keurig nette en overzichtelijke garage met super vriendelijk en behulpzaam personeel.

31-07-2018
Mw. Y. Fransen geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk en behulpzaam. Altijd in de gelegenheid om te helpen en vragen te beantwoorden. Het is geen probleem om gewoon even langs te rijden en informatie te vragen, deze krijg je gelijk.

31-07-2018
Stefanie (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
9

Service gericht en altijd vriendelijk

11-07-2018
Robbert de Gooijer (Purmerend ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer correcte club. Komt nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Vriendelijke en klantgerichte receptie.

05-07-2018
P. Wijngaarde (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
7

Erg krappe showroom

04-07-2018
J.A,Hagedoorn (Landsmeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit bedrijf is zeer klantvriendelijk,en ik had een top verkoper

26-06-2018
Femke geeft de service van onze werkplaats een
8

Bij binnenkomst snel en vriendelijk begroet. Er werd even kort uitgelegd wat er ging gebeuren en ik mocht plaats nemen in de wachtruimte. Verbeteringen die er in de tussentijd werden gevonden, werden in overleg meteen uitgevoerd, ik hoefde er geen andere afspraak voor te maken. Bij terug gave was de auto schoner als dat ik hem achter gelaten had.

15-06-2018
H.Wimmers (Oosthuizen) geeft de service van onze werkplaats een
8

De afspraken worden goed nagekomen, wat beter kan is de prijsopgave (de kosten voor 7 jaren punten zijn niet op gegeven) de receptie was dit keer slecht bereikbaar, het terug bellen was echter goed. Bijkomende kosten werden telefonisch gemeld en gevraagd of dit akkoord was.

12-06-2018
E.C.Mars-Martens (Middenbeemster) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik ben al jaren client bij deze suzukidealer en ben altijd goed geholpen en kan altijd met een vraag of hulp terecht

10-06-2018
Arnold Lenting (purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
7

Ben al jaren klant en had tot nu toe geen klachten werd altijd vriendelijk geholpen. Bij de laatste afhandeling van de service beurt van mijn auto moest ik een tijdje wachten op de factuur en werd moeilijk gedaan over vervanging van mijn dag rijverlichting.

08-06-2018
Hilda Kolijn (Purmerend ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service vriendelijke mensen en kreeg bij stroomstoring een auto om naar huis te gaan

07-06-2018
H.van Rumt (Oosthuizen) geeft de service van onze werkplaats een
10

gewoon goed doen wat je afspreekt

26-05-2018
dhr G van Roemburg (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

De balie medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam vooral Gino is altijd behulpzaam.

23-05-2018
L van Hoof (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een min puntje vindt ik dat je een leenauto moet nemen tegen betaling voor een paar kilometer.

18-05-2018
NIEK BELJAARS (KROMMENIE) geeft de service van onze verkopers een
10

GOED ONTVANGEN GOED TE WOORD GESTAAN, EN VOOR AL VRIENDELIJK DE KOOP WAS ZO ROND .....

08-05-2018
Binken (Wormer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen, goeie service

24-04-2018
Mevr. D.H. de Boer (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Extra werkzaamheden uitgevoerd waarom ik gevraagd had en telefonisch aangeraden om nog 1 extra ding te laten uitvoeren met opgave van de extra kosten waarmee ik akkoord ging.

22-04-2018
Jan van Asselt geeft de service van onze werkplaats een
9

Snelle en goede aflevering auto

17-04-2018
Dhr. M. Kuip geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende service en duidelijke communicatie.

20-03-2018
J.Th.Vermeulen (Purmerend) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service en altijd klantvriendelijk.

20-03-2018
M.C. Zweijtzer (Purmerend) geeft de service van onze verkopers een
8

Altijd vriendelijk geholpen

07-03-2018
C.J. Bark geeft de service van onze werkplaats een
9

Kundig personeel en goede uitleg over werkzaamheden

06-03-2018
J.Out (Purmerend) geeft de service van onze verkopers een
8

In ben tevreden met de behandeling aan de bali , servicebali en de verkoopafdeling.

06-03-2018
Mevr. H. Gieling geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik rij al een poosje auto, maar heb vorig jaar mijn Suzuki in Purmerend gekocht, en vanaf het begin ben ik heel goed geholpen. Eigenlijk is dit mijn beste ervaring met een dealer ooit.Prima!

27-02-2018
Henry de Jong (Krommenie) geeft de service van onze werkplaats een
9

Service is goed en het personeel klant vriendelijk

27-02-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Suzuki Purmerend in PURMEREND
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen