Suzuki Oosterhout Uw dealer
0162-429999

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
H v Aken (Oosterhout NB) geeft de service van onze werkplaats een
8

tevreden

04-09-2019
Y.Huijben (Dongen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk Makkelijke afspraken kunnen maken Ze houden zich aan de afspraken

28-08-2019
Dhr. C.Honcoop (Dorst) geeft de service van onze verkopers een
9

Een open en ruime sortering van div auto,s. Vriendelijkheid van personeel en leiding.

30-07-2019
Edith Bruikman (Tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

De verkoper heeft aangetoond dat hij met de juiste inzet een auto kan verkopen, compliment!

17-07-2019
Henk Kooijmans (Oosterhout ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

11-07-2019
Harry van Groezen (Made) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima vakmensen

09-07-2019
Kees v.d. Broeck (Ulvenhout AC) geeft de service van onze werkplaats een
8

deskundige en vriendelijke medewerkers

14-06-2019
Dhr. S.M. Magielse (Oosterhout NB) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Oosterhout is een uitstekende dealer. Vooraf wordt een opgave verstrekt van de kosten van de onderhoudsbeurt. Eventuele meerkosten worden ook vooraf overlegd. Prettig en vakkundig personeel.

05-06-2019
Dhr.Graafmans geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede en vriendelijke medewerkers. Goed service.

29-05-2019
Mevr.E.Kortus geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service en vriendelijke mensen. Fijne leestafel en lekkere koffie!

29-05-2019
Rob M.G.A. Linders (Oosterhout NB) geeft de service van onze werkplaats een
10

Persoonlijke benadering; ze kennen je en je krijgt het gevoel dat er tijd voor je is. Afspraak wordt prima nagekomen. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ruimte functioneel, netjes, maar sober.

21-05-2019
Ton Ros (Waspik) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het onderhoud wordt volgens afspraak en correct uitgevoerd. Suzuki moet wel duidelijker aangeven vanaf welke periode modificaties worden doorgevoerd in de modellen. Bijvoorbeeld DAB radio (wel in het instructie boekje niet in de auto van bouwjaar 2018).

01-05-2019
C Deuling geeft de service van onze werkplaats een
10

Hele prettige en vriendelijke verkoper, duidelijke uitleg.

30-04-2019
J Horbach (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

prima bedrijf, goede service.

30-04-2019
C in ‘t Groen (Dongen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige garage en medewerkers.

25-04-2019
W Mekes (Oosterhout ) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik ben altijd goed geholpen ook in het verleden ik weet altijd waar ik aan toe ben er wordt altijd goed besproken wat er moet gebeuren ik ben al 40jaar klant bij suzuki en nog steeds tevreden

23-04-2019
P.Claas (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed prijs kwaliteit , vriendelijk personeel

16-04-2019
Jannie Fransen-van der Hoek (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service, prima medewerkers

10-04-2019
H.H.Diesveld (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima behandeling volgens afspraak

09-04-2019
Jan van Berkel (Dongen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Je voelt je altijd welkom en serieus genomen. Altijd bereid de gewenste service te verlenen.

02-04-2019
Mevrouw G. Winter (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Sinds ik Suzuki rijd en dat is al meer dan 20 jaar wil ik nooit meer een ander. Tot nog toe deed de auto het altijd en liet me nooit in de steek. Het laatste jaar wel, startte niet en dat was heel vervelend. Onderweg is daar ANWB bij geweest en die constateerde dat de accu niet meer goed was en plaatste een nieuwe. Maar daarna ging het toch niet helemaal fijn. De mensen van de garage hebben me altijd weer goed op weg geholpen en de klachten heb ik op dit moment gelukkig niet meer

25-03-2019
Ad Looijmans geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed garage komen afspraken na en zijn vriendelijk wachtruimte en receptie zijn voor verbetering vatbaar

19-03-2019
FJ van Haasteren (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende service.

13-03-2019
Jos Scheijven (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik ben zoals iedere keer keurig netjes geholpen en te woord gestaan

05-03-2019
Mevr. van Heijst (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
8

mederwerkenden zijn vriendelijk, vakbekwaam. Geven uitleg

28-02-2019
Nico (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
7

Niet alle defecten opgemerkt

27-02-2019
W van Rijthoven (Made) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik vind het een hele goede service die ze daar hebben. Je wordt er altijd heel vriendelijk ontvangen.

19-02-2019
Wim den Dekker (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
8

Receptie en werkplaats voldoen ruimschoots aan de verwachtingen. Doordat Suzuki Oosterhout over is gegaan van van Dorst naar Lauman worden de positieve aspecten van van Dorst niet meegenomen bij Lauman, vooral de facturering valt op. (Geen factuurkorting meer even groot als de ouderdom van de auto)

19-02-2019
Corné (Rijen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

06-02-2019
Harrie Linssen (Made) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk personeel, goede uitleg en prima service.

06-02-2019
Dhr. A van As geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki staat voor wat ze zeggen goede kwaliteit goede service goede en vriendelijk behandeling door alle personeel [Suzuki familie] goede samenwerking .

06-02-2019
Dhr. Janssen (Oosterhout ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Dealer met zijn team zijn zeer meedenkend en behulpzaam.

05-02-2019
ad huijgens (Oosterhout) geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd vriendelijke ontvangst en koffie staat ook altijd klaar, ook als ik eens voor kleine dingen of vragen kom.

05-02-2019
A van Helden (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zie antwoorden vorige vragen

29-01-2019
S Steensma (Oosterhout) geeft de service van onze verkopers een
9

Simpel, ga de showroom binnen en je merkt het meteen !!!!

29-01-2019
Mariette van Straaten (Hooge Zwaluwe) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk en meedenkende personeel.

29-01-2019
Nathalie bogerd (Dongen) geeft de service van onze verkopers een
10

Ze helpen je heel goed en nemen de tijd voor je

08-01-2019
Th de Man geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd vriendelijk naar de klant toe

08-01-2019
tom ligthart (made) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik heb niets negatief ,dus een tien

08-01-2019
Mevr Nuijten Bergmans (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben tevreden

12-12-2018
Gerrit A Koopmans. (Geertruidenberg.) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik heb het gevoel dat ze zeer deskundig zijn, eerlijk, en klantvriendelijk.

04-12-2018
Dhr.A.Mutsaers (Xxxx) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wordt netjes en vriendelijk te woord gestaan. Onderhoud aan auto wordt keurig uitgelegd en besproken.

04-12-2018
Mia Dames geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer goede ervaring met zowel verkoper als afdeling onderhoud Altijd vriendelijk en goede service aan mij verleent !!

04-12-2018
Mevr. Snoeren (Rijen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, vertrouwen, professioneel, aandacht, je voelt je welkom

27-11-2018
Rien van Meel (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service , vriendelijke mensen. Worden heel goed geholpen

22-11-2018
Mr v Oosterhout (made) geeft de service van onze werkplaats een
8

een nette zaak

22-11-2018
Esther ban veen geeft de service van onze verkopers een
9

Al 2 keer een auto hier gekocht ! Vriendelijk geholpen.

22-11-2018
Will en Fieke Janssen (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige benadering door alle medewerkers.

20-11-2018
Ad Willemen geeft de service van onze werkplaats een
10

Niets te klagen!!

07-11-2018
simon de knegt (breda) geeft de service van onze werkplaats een
8

nee

31-10-2018
fam. Musterd-Sins (Made) geeft de service van onze werkplaats een
8

gewoon een zeer goed bedrijf !!!1

30-10-2018
John Brans (Bavel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Alle vertrouwen in de verkoper, redelijk vertrouwen in werkplaats.

26-10-2018
Hr. J.Stoof (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
8

prettig bedrijf

17-10-2018
W. Cleuren & P.Poppelier (Ossterhout) geeft de service van onze verkopers een
10

Fijn geholpen door een correcte en vriendelijke verkoper. Vlot verlopen aankoop en levering van onze nieuwe Suzuki Ignis automaat. Na 1 week terug geweest om de kentekenplaten beter vast te laten zetten, geen enkel probleem werd direct gedaan met één toer schroeven. In die week hadden 1: 19 gereden en dat is mooi voor het inrijden. Fijne showroom en het personeel begroette ons steeds vriendelijk en wij werden direct geholpen.

16-10-2018
Wim Philippa (Raamsdonksveer) geeft de service van onze werkplaats een
10

IK kom met alle plezier bij de vestiging. Wordt altijd correct behandeld.

26-09-2018
Mevr. JC van Kampen (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wat ik eerder schreef, tot heden geweldig

19-09-2018
tonny (tilburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

ga zo door ze zijn gewoon erg goed

01-09-2018
J.v.oosterhou (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijke informatie over de kleine servicebureau.

28-08-2018
J.Tijenk (Ammerzoden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Medenkend, goede service, betrouwbaar

28-08-2018
Johan mols (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Personeel van Suzuki Oosterhout zijn perfect ook behulpzaam als je iets wil weten

28-08-2018
J.C.v.d.Made Jan. (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
8

Alles naar volle tevredenheid uitgevoerd.

19-08-2018
n de jong (zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
7

via de site voor een Vos onderhoud gekozen. De andere aanbevelingen zijn mij niet duidelijk of ze wel of niet uitgevoerd moeten worden.

07-08-2018
L. Janssen (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke medewerkers, verstaan hun vak en zijn zeer attent

31-07-2018
Kees v.d. Broeck geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijke ervaren en deskundige medewerkers, goede service

30-07-2018
H vam Bergen (Oosteind) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correcte en snelle service

27-07-2018
Hr. Willemen (Rijen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldige garage, het spoort ons aan om de volgende auto weer bij van Dorst te kopen. Ook al is het nu louwman hoor! Het personeel is echt geweldig.

24-07-2018
J.Gros (Hank) geeft de service van onze werkplaats een
10

Toe lichting onderhoudsbeurt, alle kosten staan in de Vos onderhoud schema. Ik heb in de loop der jaren wel wat garages bezocht, in verband met lease auto's. Suzuki oosterhout is verre weg de beste.

24-07-2018
Stanley Steensma (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gaat U maar eens een bezoekje aan de showroom brengen en met het personeel praten. U komt er direct achter waarom je daar zo een goed gevoel aan over houdt. Hoef je nog niets te kopen......

17-07-2018
ra shoolbred (waalwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

zou fijn zijn als na de beurt de voorruit werd gereinigd.misschien geen tijd door andere klant werkzaam heden!

17-07-2018
p weterings geeft de service van onze werkplaats een
8

tevreden

06-07-2018
De kroopn (Made) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon goed

05-07-2018
Addy Bergers (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
6

Werkplaats helemaal voldoende. Showroom geen offerte nieuwe auto door computerstoring Geen nieuw mobiliteitsbewijs door storing

05-07-2018
Caroline Moelands (Etten-Leur ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service en heel klantvriendelijk

04-07-2018
M.Brekelmans (Rijen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede ontvangst en afspraak op tijd,keurige vragen en mededelingen om iets te vervangen,dus een perfecte garage en medewerkers!!

04-07-2018
Géard van Dijk, (Oosterhout.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Cliënt wordt vriendelijk; kon op reparatie wachten en de service is goed.

03-07-2018
Ton Ros (Waspik) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede klant vriendelijke behandeling en volledig geïnformeerd over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de auto.

03-07-2018
S.M. Magielse (Oosterhout Nb) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vakkundig personeel, correcte prijsopgave, onderhoudsbeurt op tijd uitgevoerd

26-06-2018
Rob M.G.A. Linders (Oosterhout NB) geeft de service van onze verkopers een
10

Persoonlijke behandeling. Er wordt de tijd voor je genomen. Meedenken met wensen en mogelijkheden. Vriendelijke betrokken medewerkers. Laagdrempelig. Prijs - kwaliteit.

22-06-2018
E. Keijmel de Vos (Oosterhout N.B.) geeft de service van onze werkplaats een
7

Alles was naar wens, maar een gespecificeerde nota is kennelijk niet mogelijk.

12-06-2018
Jopie Jacobs (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het personeel is vriendelijk en vakkundig

08-06-2018
Hetty Graauwmans geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk en hele goede service

06-06-2018
Jenny Nuyten Bergmans (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben al jaren klant

06-06-2018
Ton Dusseldorp (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

we krijgen waar voor ons geld

04-06-2018
Mevr. E.Z.Kortus geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word bij deze Suzuki altijd geweldig geholpen, zeer vriendelijke mensen en lekkere koffie en een fijne leestafel als je moet wachten.

30-05-2018
Jan Roovers (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben zeer tevreden.

24-05-2018
Fam van Wezel geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne dealer, altijd behulpzaam. Vakbekwame mensen.

23-05-2018
Van Gool (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat wij zeer tevreden zijn

23-05-2018
m.hensen thijssen (made) geeft de service van onze verkopers een
10

vriendelijkheid

08-05-2018
Mw. Petri Vissers geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik word altijd prettig geholpen en correct te woord gestaan door receptioniste, werkplaats chef en bedrijfsleider. Altijd keurige prijsopgave, prima fiets te leen en auto weer klaar volgens afspraak. Ik ben een tevreden klant!

01-05-2018
Bert Diesveld (Oosterhout ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Tevreden

01-05-2018
Rene Vermijs (Oosterhout) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen. No nonsense aanpak die mij aanspreekt. Communicatie rond bestellen en afleveren was perfect. Auto is netjes afgeleverd.

01-05-2018
Annemiek geeft de service van onze werkplaats een
9

je hebt persoonlijk contact kan vragen stellen. makkelijk online afspraak maken.

18-04-2018
Joze Poppelier (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat de medewerkers klantvriendelijk zijn en alles er netjes en verzorgd uitziet

28-03-2018
Marijke Spronk ('S Gravenmoer) geeft de service van onze verkopers een
8

De auto werd prima afgeleverd, binnen de afgesproken termijn en ik werd heel vriendelijk geholpen.

27-03-2018
AFM smits (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klant vriendelijk duidelijk en goed ik ben tevreden en vertel dit dan ok verder ????

27-03-2018
HERMAN SLOT (OOSTERHOUT) geeft de service van onze werkplaats een
10

service optimaal, afspraken over te verrichten werkzaamheden goed prijsopgave vooraf -. toelichting over de nota. goede wachtruimte, kopje koffie en krantje wordt op prijs gesteld. Kortom niets dan lof over mijn Suzuki dealer Herman Slot

22-03-2018
M.J.Weda (Oosterhout) geeft de service van onze verkopers een
10

Goed advies.

20-03-2018
ad geeft de service van onze werkplaats een
6

ruitenwisser vloeistof voor bezoek bijgevuld, echter werd bijgevuld door monteur (0,2 ) restant fles in auto gezet. ruitenwissers waren 2 maanden terug vervangen door Bosch ruiten wissers , volgens werkplaats zijn ze weer vervangen voor de apk, lijkt mij erg onwaarschijnlijk dat dit na twee maanden al weer nodig is. bij deze frequentie zou ik 6 sets per jaar gebruiken , en het is toch niet zo dat dit een B merk is of extreem zwaar gebruikt zijn.

20-03-2018
Mevrouw. C.Blommensteijn (Oosterhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een kleinschalig bedrijf met aandacht voor de klanten geen nummer zoals bij vele grote bedrijven vwe bijvoorbeeld

20-03-2018
Henk van Unen (Breda) geeft de service van onze verkopers een
9

klantvriendelijk kennis van zaken goed advies behulpzaam en heel goede koffie

13-03-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Suzuki Oosterhout in OOSTERHOUT NB
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen