Suzuki Franeker Uw dealer
0517-384444

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

28 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
H.Slinger geeft de service van onze werkplaats een
9

met deze dealer is goed zaken doen zijn altijd correct met hun aanbiedingen en ik kom er al 6 jaar tot volle tevredenheid, alle modellen zijn aanwezig in een heel nette showroom. Dus ja ik beveel deze dealer aan.

24-10-2018
Suzuki SX 4 rijder (Franeker) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig en vriendelijk personeel. Mondelinge prijsopgave altijd juist, vaak zelfs iets hoger dan de werkelijke kosten, zodat het altijd meevalt. Krijg altijd een leenauto mee hetgeen ik zeer op prijs stel.

23-10-2018
J. Van Leeuwen (Wirdum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen die hun werk goed doen!

16-10-2018
Clara Steert geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles prima verlopen volgens afspraak gebeld toen er een mankement was en prijsopgave geven deze kwam overeen met de afrekening. Ook prima een leen auto mee gehad.

09-10-2018
Chris Hamstra (Harlingen.) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk en eerlijk.

28-08-2018
J. Roest geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en klantvriendelijk.

16-08-2018
Simona de Wit (Dronrijp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service, afspraken worden nagekomen, gemotiveerde medewerkers, prima ontvangst. Je voelt je als klant echt welkom en er wordt meegedacht als dat nodig is. Echt een garage/werkplaats om aan te raden.

09-08-2018
Mvr.Weewer (Harlingen) geeft de service van onze verkopers een
10

Tot nu toe goede afhandeling en vriendelijke verkoper

24-07-2018
wim brandsma (harlingen) geeft de service van onze verkopers een
9

ik was in alle dingen tevreden

18-07-2018
H.van den Broek geeft de service van onze verkopers een
8

Goed

12-06-2018
mevr. Unk (franeker) geeft de service van onze verkopers een
10

In mijn contacten ben ik steeds uiterst prettig te woord gestaan. Alle toezeggingen werden nagekomen. En ook al heb ik wat extra uitleg nodig, dan blijkt dat men zeer bereid is die te geven.

29-05-2018
mevr. R.Rondaan-Bosma (Bitgum) geeft de service van onze verkopers een
10

klantvriendelijk, betrouwbaar

06-03-2018
s.dijkstra geeft de service van onze verkopers een
9

best genoch

07-02-2018
Jacob Duinstra (Stiens) geeft de service van onze verkopers een
10

Helder in communicatie en zeer vriendelijk personeel/verkoper. Ook de werkplaats levert perfecte service.

26-01-2018
Luc Jansen (Harlingen) geeft de service van onze verkopers een
9

Alle contacten vanaf het eerste begin, de proefrit, de aanvullende informatie, de prijsonderhandeling en de aflevering zijn zeer prettig verlopen. We zijn zeer correct en ter zake kundig geholpen.

23-01-2018
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

zijn staan voor het merk en komen afspraken na

19-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

vriendelijk ,goed luisterend en een hele goede uitleg!

30-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki Franeker heeft mij altijd correct behandelt. De service is prima en het personeel is vriendelijk, correct en naar mijn ervaring kundig.

01-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

prettige sfeer en men komt de afspraken die gemaakt zijn na. men denkt met de klant mee.

31-10-2017
TAETSE DE BOER (HARLINGEN) geeft de service van onze werkplaats een
5

HELAAS KOMEN ZEI DE AFSPRAAK NIET NA

27-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

gastvrij en nam de tijd

10-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service en persoonlijke benadering

25-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en duidelijke communicatie

23-07-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Fijne vriendelijke medewerkers en correcte afhandeling en uitleg

17-05-2017
Liew-On (Sneek) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima dealer, goede service

11-04-2017
Dhr S.Visser (harlingen) geeft de service van onze werkplaats een
8

is een 8 waard

05-04-2017
Der. W. Vlaskamp geeft de service van onze werkplaats een
9

Verkoop/receptie korrekt, werkplaats bijna goed!!

29-03-2017
Hans (Harlingen ) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer tevreden over de benadering door de verkoper, de proefrit en de communicatie tussen de verkoper en mij. Het hele verkoopproces was perfect. En de aflevering van de nieuwe Scross was uitstekend. Gewoon zeer tevreden.

17-11-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Suzuki Franeker in FRANEKER
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen