Suzuki Centrum Roosendaal Uw dealer
0165-550255

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
John de Wild (Oud Gastel) geeft de service van onze werkplaats een
10

deze vestiging mag trots zijn op haar medewerkers ze doen waar ze voor staan open eerlijk en duidelijk. Kunnen sommigen nog wat van leren.

03-09-2019
Eijke H.A (Roosendaal) geeft de service van onze verkopers een
10

Ter zaken zeer goede kennis van zaken Smeerd niet aan wat je zelf niet wil zuzukl S Cross. Altijd zoeken naar de beste keus.

27-08-2019
A.v.Gastel (Roosendaal) geeft de service van onze verkopers een
10

goede service vriendelijkheid en correctheid.

14-08-2019
Mevr.L. Ansems (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Dit is onze dealer hier komen wij altijd. Toen wij voor de eerste keer een Suzuki kochten werden wij hier vriendelijk geholpen en nu nog steeds. Bij de aanschaf van een tweede Suzuki waren wij in Breda wezen kijken, maar zijn toch terug gegaan naar deze dealer omdat deze voor ons toch beter bij ons paste. En hebben wij hier een Suzuki gekocht. De medewerkers zijn hier netjes, vriendelijk en behulpzaam nu na jaren nog steeds. Wij komen hier nog altijd voor onze auto voor onderhoud en dat zal nog lang zo zijn.

14-08-2019
Wim Vervooren (Oudenbosch) geeft de service van onze werkplaats een
9

mensen die weten waarover zij praten en kennis van zaken hebben

13-08-2019
J. Schenk (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Aangezien ik zeer tevreden ben over Suzuki Centrum Roosendaal.

13-08-2019
Bianca van Overveld geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Suzuki Centrum Roosendaal werken stuk voor stuk zeer kundige en vriendelijke mensen..Van de verkoop, tot de receptie en de garage..Alle medewerkers verlenen service met veel verstand van zaken en je merkt dat ze hart hebben voor de klant en hun producten.

13-08-2019
Mevr. I. Konings (Roosendaal.) geeft de service van onze verkopers een
8

Goed en vriendelijk te woord gestaan.

13-08-2019
Hans Roos (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

In alle opzichten prima dienstverlening.

06-08-2019
H.van de Ven (Etten-Leur) geeft de service van onze werkplaats een
10

In alle opzichten een prima dealer zal hem aan iedereen aanbevelen

06-08-2019
N c j m versteeg (Roosendaal ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk en een supergoede service

30-07-2019
Ruben (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk personeel, bellen bij hoge kosten eerst voor goedkeuring

16-07-2019
Peter broeren (Rucphen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk

09-07-2019
mevr. Segers geeft de service van onze werkplaats een
9

betrouwbaar. komt afspraken na, helpt waar nodig, zijn vriendelijk en correct

03-07-2019
Dhr. M. Machielse (Standdaarbuiten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service is top en het personeel is zeer vriendelijk!

02-07-2019
MJ Braspenning (Wouw) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bijzonder vriendelijk personeel en de auto was weer perfect

02-07-2019
J.L. van Loon (Klundert) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is een degelijk en eerlijk, dus een prima bedrijf

02-07-2019
jc van gastel (roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

altijd een goed service en klantvriendelijk , de koffie staat altijd klaar ook leen auto eventueel fiets toppie

19-06-2019
MM Bruinsma (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service en vriendelijk personeel

19-06-2019
Ton Franckaert (Oudenbosch) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijn en goed bedrijf en vriendelijk personeel

18-06-2019
Jack Foppele (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Centrum Roosendaal is een klantvriendelijk bedrijf wat vertrouwen uitstraalt Afspraken worden prima nagekomen . De verkopers zijn geen gladde praatjesmakers maar mensen waar je op kunt vertrouwen.

18-06-2019
anny koevoets (sprundel) geeft de service van onze werkplaats een
10

een héle fijne garage met vriendelijk personeel, betaalbare prijzen en zeer kundige monteurs!

12-06-2019
C.j.m. v. Elteren (roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

altijd correct en duidelijk zowel info als verdere service.

12-06-2019
andre en mirjam van wensen (Dinteloord) geeft de service van onze werkplaats een
10

Garage met goede service en een team met fantastische mensen die altijd voor je klaar staan voor mij geen andere garage wij rijden allebei al jaren suzuki mijn vrouw een Vitara en ik een baleno.

11-06-2019
Elly de Vugt (Roosendal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben al mer dan 30 jaar klant altijd tevreden vriendelijk personeel goede service ben dus zeer tevreden

29-05-2019
Nicolien Tuns (Oude-Tonge ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Behulpzaam, vriendelijk, eerlijk

21-05-2019
M. Care (Kruisland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super team! Kan altijd bellen als er iets is en je wordt snel geholpen. Reparaties worden vooraf besproken. Zelfs onze dochter vind het een feestje als de auto weer naar de garage moet

14-05-2019
Eduard Torenbos (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk en vakkundig advies. Goede uitleg waarom wel of soms niet iets moet gebeuren.

14-05-2019
Mevr thompson geeft de service van onze werkplaats een
8

Je wordt vriendelijk ontvangen en zijn heel behulpzaam

07-05-2019
W lodiers geeft de service van onze werkplaats een
8

Gewone hardwerkende mensen met verstand van auto's die niet naast hen schoenen lopen

30-04-2019
robert van der woude (Putte) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een plezierig, ervaren team van mensen , van verkoop tot receptie en werkplaats, die alles in 't werk stellen aan alle eisen welke je hebt te kunnen voldoen. En soms met kunst en vliegwerk. Als de klant maar tevreden is. Van aankoop tot levering.

30-04-2019
Dhr. W. Verhoeven geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn zeer tevreden over het Suzuki Centrum in Roosendaal Eerlijk, betrouwbaar. We weten waar we aan toe zijn.

24-04-2019
schouwenaar (roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
7

geen op/aanmerkingen

23-04-2019
jongmans (st willebrord) geeft de service van onze werkplaats een
8

het is gewoon goed. De mensen zijn vriendelijk en hulpvaardig. De werkzaamheden worden goed uitgevoerd

18-04-2019
Wim geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijk en betrouwbare dealer

09-04-2019
Ron van Riel (Zundert) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en deskundig personeel wat de gemaakte afspraken altijd nakomt. Als er extra kosten gemaakt moeten worden bellen ze altijd even wat de kosten bedragen alvorens het uit te voeren zodat je geen verrassingsfactuur krijgt achteraf.

09-04-2019
Wil Franken geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen, goede service en altijd bereid mee te denken aan welke oplossing dan ook.

26-03-2019
HaNs Appeldoorn (Bergen op Zoom) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn opgedane ervaring met de Suzuki-dealer ROOSENDAAL kan ik alléén maar als zéér positief beoordelen. Aldaar worden afspraken nagekomen en zelfs mijn kostennota viel, tegen verwachtingen in, voordeliger uit. Voor mij zéker een aanrader.

20-03-2019
Jan van Caam (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Hier is duidelijk een zeer bedreven team aan het werk. Het lijkt wel "familie".

19-03-2019
Janny Wijnhoff (Oude Tonge) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correctheid Netheid Gezellige mensen

15-03-2019
Dre Leuris (huijbergen) geeft de service van onze werkplaats een
7

Vriendelijk "gewone" mensen van chef tot andere medewerkers, geen poespas. Wat meer directe uitleg van de monteur die het werk uitvoert zou ik op prijs stellen en een gespecificeerde nota.

14-03-2019
Dhr. Broos (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en prijs/kwaliteit verhouding

12-03-2019
Wim Matthijssen (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een fijne dealer met een persoonlijke benadering

07-03-2019
Dhr.Geert brans (Zegge) geeft de service van onze werkplaats een
9

Deze mensen verstaan hun vak zijn klantvriendelijk en behulpzaam

07-03-2019
T.E. Clarke (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Clean comfortable waiting area, price charged as quoted, car brought back in good order and generally a pleasant experience

05-03-2019
Christ Kalis (Oudenbosch ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Deskundige mensen.

19-02-2019
Adri Hubregtse (Roosendaal ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een absoluut uitstekend bedrijf. Helemaal niets op aan te merken.

19-02-2019
P.A. Veehaerdt (Wouwse Plantage) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede ontvangst/goede service/klantvriendelijk en werkzaamheden correct uitgevoerd. Ga zo door Team Roosendaal.

12-02-2019
DHr G.A.van Oosterhout (Rijpersweg 4 4751 AS Oud-Gastel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Word altijd goed geholpen kan na een belletje altijd terecht en word altijd vriendelijk geholpen

30-01-2019
De Koeijer (Halsteren ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service, duidelijke uitleg en afspraken tegen juiste kosten

29-01-2019
J.Aanraad (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

je word er goed geholpen en te woord gestaan

29-01-2019
Nico Versteeg (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd 'n vrolijk gezicht bij binnenkomst en de koffie is altijd lekker.

29-01-2019
G.Wijngaarden (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Dit heb ik in de vorige vragen al beantwoord

28-01-2019
A vd Velden (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
7

Redelijk goed echter de problemen rond om de klacht is niet verholpen no het angstige bijgeluid bij het uitdraaien .Dealer geeft aan dat dit een kwaal van Suzuki is echter ga ik hiermee wel met verder met juridische ondersteuning.

23-01-2019
J.Schraauwen (Kalmoesberg 38) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik ben wel te vrede ,maar ik zal een keertje terug moeten komen want mij lichten van de auto staan niet goed met vriendelijke groet

15-01-2019
Jeannette Valentijn (St. Willebrord) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd correct

10-01-2019
Sabine van Gestel-Claessens (Bergen op Zoom) geeft de service van onze werkplaats een
10

TOP service!

08-01-2019
Jaap van Helden (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service, vriendelijk en vakkundig personeel.

08-01-2019
H konings (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ze vriendelijk en netjes word behandeld ben dik tevreden over de dealer

08-01-2019
Peter broeren (Rucphen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne mensen staan altijd voor je klaar

08-01-2019
C van Zalinge (Roosendaal ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service en klantvriendelijk personeel.

08-01-2019
Dana Kragten (Roosendaal ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super blij met Diva :). Wat ik al eerder aangaf, behulpzaam netjes. Je word goed geholpen etc etc

02-01-2019
Wout Govers (Steenbergen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede afspraak mee te maken, alles is altijd goed geregeld.

29-12-2018
Mevr. A. Van Dijk geeft de service van onze werkplaats een
9

Duidelijke communicatie : afspraak is afspraak. Nooit onverwachte of onnodige kosten. Heel klantvriendelijk team en betrouwbaar. Gratis leenauto.

27-12-2018
Rene Veraart (Zegge) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd bereid om je bij problemen zo snel mogelijk te helpen, technisch zeer service gericht, goede koffie en vriendelijke behulpzame mensen

19-12-2018
M Sandee (Heerle) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk wordt altijd netjes geholpen. Fijn om daar te komen want ik weet dat alles netjes geregeld wordt. Ze zijn gewoon eerlijk vind ik ook heel fijn

18-12-2018
Peer V geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon omdat ik dik en dik tevreden ben (ik heb nog nooit in mij leven, ik ben thans 75 jaar, zo'n fijne garage gehad)

18-12-2018
Mevr Maas (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

ook zonder afspraak snelle afhandeling en uiteraard vriendelijke medewerkers, ben ik gewend bij deze dealer ( hm ,autodealer :-) )

14-12-2018
Luc de Dooij (BREDA) geeft de service van onze werkplaats een
9

Top dealer, vriendelijk personeel.

12-12-2018
Dhr. H. Moerland geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, Goede service en aandacht voor de klant. Vooraf overleg indien tijdens controles extra kosten zich voordoen

11-12-2018
P thielen geeft de service van onze werkplaats een
10

Zijn zeer correct en je word heel netjes behandeld

11-12-2018
Martine Guilmot geeft de service van onze werkplaats een
10

Bekwaam personeel, duidelijke prijsopgave vóór de werkzaamheden, vriendelijk bij het onthaal. Men is bereid om extra uitleg te geven indien nodig.

06-12-2018
M.Rina. Siemons (St.Willebrord) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dat zijn verschillende punten omdat zowel de werkmensen en de directeur altijd een vriendelijk en behoedzaam zijn alles wat je vraagt ook een vriendelijk antwoord krijgt. Wij komen er graag want ze gaan zorgvuldig te werk.

05-12-2018
Theo Buijs (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vertrouwd en vakkundig en betaalbaar.

04-12-2018
Rien van Dijke (Bergen op Zoom) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Roosendaal Is moeilijk met service En afspraken te evenaren

04-12-2018
jcm faijaars v.loon (roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte behandeling.

29-11-2018
M Buijs (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede services ook bijzonder behulpzaam.

28-11-2018
L M B A van Meer (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt er als klant heel erg vriendelijk behandeld ,

27-11-2018
Wim van Herk (Putte ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service

27-11-2018
Piet van den Bogart. (Sprundel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Er moet altijd ruimte zijn voor verbetering.

27-11-2018
Jan dekkers (St-willebrord) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ze dit verdienen.????????

27-11-2018
Dhr. C.E.C.R.Krijgsman (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben een zeer tevreden klant.

23-11-2018
Inge Bruijns (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt er altijd goed geholpen. Vriendelijk en behulpzaam met vakbekwame mensen. Maar vooral eerlijk en dat is heel wat waard.

20-11-2018
Harry Baan (Hoeven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen altijd bereid om dingen bij vragen uit teleggen.

20-11-2018
Dhr. J. van Eekelen geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen die hun vak verstaan, die ook klaar staan als je met een kleinigheidje komt (lampje vervangen enz.). Je weet wat er aan de auto gaat gebeuren en ook de kosten vooraf. En is er meer aan de hand dan laten ze het weten.

06-11-2018
Dhr. Schmitz (Kruisland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een goede garage. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Onderhoud aan de auto is van hoge kwaliteit. Ben al jaren klant bij deze garage en wil nog jaren klant blijven. Een aanrader voor iedereen.

06-11-2018
Peet Smit (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
8

volgens afspraak, koffie en een krant.

06-11-2018
A.L.van Oers (Rucphen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik een trouwe suzuki rijder ben

01-11-2018
F heeren (rucphen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het personeel is vriendelijk en de service is prima eventuele uitleg van het probleem is uitstekend.

27-10-2018
Mevr.C.j.m. Baselier (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Voor onderhoud zeer tevreden ,over de klandizie ook tevreden

23-10-2018
John koevoets (Oudenbosch) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klantvriendelijk en de service is top.

23-10-2018
L.Timmers-Nahumury (Bergen op Zoom) geeft de service van onze werkplaats een
10

De service is top . Vriendelijk personeel (balie en monteurs.) ontvangst, open en eerlijk. Bakje koffie op zijn tijd. Gewoon een goed en zeer fijne service. Raad ik iedereen aan. Top!!

16-10-2018
Eduard Torenbos (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

De klantvriendelijkheid en vakkennis. Altijd een praatje en, zeer attent, belangstelling voor de gezondheid, niet alleen van mij maar ook van mijn kinderen. Die natuurlijk ook Suzuki rijden .

16-10-2018
Peter Godschalk (Kruisland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt altijd meegedacht met het afspraken maken en het personeel is altijd vriendelijk

10-10-2018
Rob Pons geeft de service van onze verkopers een
8

Je zal zo'n garage hebben die je je wenst, ik heb hem!

09-10-2018
Mevr. Jacobs. geeft de service van onze werkplaats een
9

Zijn zeer tevreden over al het personeel.

02-10-2018
Christ Nijssen (Roosendaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat het in het geheel niet beter kan.

25-09-2018
Marcella geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke verkoper Goede service Goede prijzen

25-09-2018
B. Link geeft de service van onze verkopers een
9

eerlijke en goede service, betrouwbare auto's die licht en fijn sturen en ook niet te veel kosten in gebruik

11-09-2018
M.Goverde (Zevenbergen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed is goed.

11-09-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Suzuki Centrum Roosendaal in ROOSENDAAL
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen