Suzuki Almelo Uw dealer
0546-825015

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
T. Askes (Enschede) geeft de service van onze verkopers een
8

Goede dealer die een faire inruilprijs geeft!

03-09-2019
H.A. Maring (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
7

Goede service

13-08-2019
Marco Bezembinder (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service vriendelijk personeel

08-08-2019
J.B. geeft de service van onze werkplaats een
8

eerste controle werd correct en op tijd uitgevoerd

06-08-2019
Dhr. J. Heutinck (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd correct behandeld. Je weet vooraf waar je aan toe bent.

06-08-2019
Gert maneschijn (Daarlerveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima en deskundig personeel, service opmaat en zeer klant vriendelijk

24-07-2019
m. jager (almelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

bij suzuki wordt je vriendelijk geholpen ze hebben altijd tijd voor je als je vragen hebt.

19-06-2019
Rob Kortenhorst (Wierden) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk personeel, er worden duidelijke afspraken gemaakt zodat je weet waar je aan toe bent. Zo nodig wordt er een leenauto ter beschikking gesteld. En als je moet wachten; de koffie is goed en de krant ligt klaar.

22-05-2019
kunst kwakkel (almelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

een fijne garage

16-05-2019
Jan Hakkers (Sibculo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Dan kun je altijd nog een stapje hoger. Bij Suzuki Almelo weet je altijd waar je aan toe bent.

14-05-2019
H. Pool (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben zeer tevreden over Suzuki Almelo

10-05-2019
Ljm Truyen geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant griebrelijk, behulpzaam en denken met klant mee.

08-05-2019
Alex Korte (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, goede service, afspraak is afspraak.

07-05-2019
Schuurman (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede ervaring.Klantvriendelijk.

09-04-2019
Gertjan Stegehuis (Almelo ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij hebben nu onze 2de auto bij deze garage gekocht en hebben alleen maar lof over de service en de klantvriendelijkheid.

26-03-2019
E.J. van Laarhoven (Markelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service tijdens het wachten tijdens de servicebeurt. Ik ben nog niet zolang klant bij Suzuki Almelo maar ben tevreden.

20-03-2019
Gerda Otten -Koops (Almelo ) geeft de service van onze werkplaats een
10

top dealer

07-03-2019
Jaap Tijink (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garage. Prettige dienstverlening van zowel verkoop als van receptie/werkplaats. Tarieven zijn van een acceptabel niveau. Over Suzuki in zijn algemeenheid ben ik heel tevreden. Minpunt is de navigatie. Deze is verouderd en valt daarmee uit de toon.

06-03-2019
B.A.G.M. EVERS (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant vriendelijk, snelle service en persoonlijke benadering.

05-03-2019
G. Alberts-Kappert (Borne) geeft de service van onze werkplaats een
8

Houdt zich goed aan de afspraken, is netjes en vriendelijk.

19-02-2019
Marion Hulshof (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben uitermate goed geholpen en ze zijn zeer vriendelijk..

05-02-2019
Berfelo geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk team, persoonlijk en een uitstekende service!

31-01-2019
Gerrit Hendriksen (Tubbergen) geeft de service van onze verkopers een
9

geen gezeur, maar duidelijke taal, zoals ik het graag wil horen

30-01-2019
T.Butterhof. (almelo.) geeft de service van onze werkplaats een
8

correcte behandeling,gemoedelijk,gastvrij.

24-01-2019
A.M van Riel (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige sfeer, de koffie en de krant zijn aanwezig , dan is het voor mij al goed . Mijn Suzuki Swift was toe aan een kleine servicebeurt wat netjes werd uitgevoerd. En mocht het zover komen dat er een reparatie moet worden uitgevoerd , dan laat ik hem met een gerust hart bij deze Dealer achter.

22-01-2019
A. Meijers (Vriezenveen) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben al jaren een tevreden klant.

22-01-2019
Gerard Peeks (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer tevreden over behandeling en onderhoud van mijn auto.

16-01-2019
Hr GJ Nijhof (Rijssen) geeft de service van onze verkopers een
9

netjes en duidelijk met uitleg van de auto

27-12-2018
Joop koenderink (Hengelo (o).) geeft de service van onze verkopers een
9

Je wordt er altijd netjes ,vakkundig en adequaat behandeld. Heb nog nooit een mindere ervaring gehad.

18-12-2018
Bert Muntinga (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede garage en fijne medewerkers.

11-12-2018
j. abbingh geeft de service van onze werkplaats een
10

de mensen van Suzuki Almelo hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

02-12-2018
Ludo Wilders (Nijverdal) geeft de service van onze werkplaats een
8

Gewoon een laagdrempelige garage waar men altijd terecht kan met vragen en vriendelijk personeel.

30-11-2018
Ferdinand de Beus (Diepenveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd volgens afspraak, nooit geen vreemde verrassingen wat prijs betreft en correct afgeleverd! Ondertussen met demo auto op stap geweest, daarna stond de koffie klaar en de auto ook!

22-11-2018
kuiters (almelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat alles goed en netjes is afgehandeld.

07-11-2018
Henk boertien (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Word bekwaam afgehandeld.

26-10-2018
ds. Johan Woudenberg (Westerhaar) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Suzuki Almelo is men gastvrij en hartelijk; belangstellend. Men staat altijd voor je klaar Je wordt snel en goed geholpen tegen een schappelijke prijs. We hebben er al 6 jaar goede ervaringen! ***

17-10-2018
Mevr Schmidt (Almelo) geeft de service van onze verkopers een
5

Gewoon het gevoel : we kopen een swift sportline met automaat ! Top !

02-10-2018
Teunis (Almelo) geeft de service van onze verkopers een
8

Normale jongens, geen bravoure, voel me gewoon thuis en alles is te regelen daar, kortom ik vind dat prettig.

15-09-2018
Gert Schuurman (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

suzuki familie broer en zus allemaal fan

12-09-2018
J. Heutinck (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd zeer correct. Ze denken ook aan het belang van de klant in adviezen. De werkzaamheden worden altijd correct uitgevoerd en de koffie staat altijd klaar.

11-09-2018
Dhr J.Versteeg (Enschede) geeft de service van onze werkplaats een
10

De behandeling is daar zeer goed

04-09-2018
A.Hendertink (Nijverdal) geeft de service van onze werkplaats een
9

In het algemeen geldt afspraak is afspraak en no- nonsense mentaliteit. Stel ik zeer op prijs ! Onderhoud is betrouwbaar. Dit baseer ik op het feit dat de vorige auto 13 jaar probleemloos heeft gereden . Andere auto beschikbaar gesteld om op het werk te komen.

28-08-2018
Theo Mollink geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne garage, met vakmensen in de werkplaats. Snelle service en goede uitleg. Kortom een garage waar je terug komt.

16-08-2018
Henriette en Peter Hendriks (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uw medewerkers zijn een voorbeeld van hoe er met klanten omgegaan dient te worden, wij zijn zeer tevreden over Suzuki-Almelo.

11-08-2018
Jan ten Cate (Enter) geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd goede adviezen. De hulp is er perfekt , men heeft er verstand van zaken en bij problemen is er altijd wel een oplossing of een leenauto. Ze staan altijd voor je klaar. Dit is , in 8 jaar , al onze 3e Suzuki van Suzuki Almelo en wij zijn er zeer tevreden over.

29-07-2018
N.Bal geeft de service van onze werkplaats een
10

top dealer en de medewerkers zijn top

24-07-2018
Bertho Steenbeek (Muiderberg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is prettig om hier een auto te kopen en bij de jaarlijkse controle wordt je goed geholpen en vooraf weet je wat de kosten zijn. Als er iets moet worden vervangen krijg je een belletje met de kosten erbij.

18-07-2018
M.J. Alberink-Kuipers (Hengelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een Suzuki dealer waar je je altijd welkom voelt! Uitstekende kennis van zaken en vriendelijke behandeling.

17-07-2018
G.k.Roelofs (Aadorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijke bediening en een correcte betrouwbare afhandeling gratis een vervangende auto bij reparaties en prijs kwaliteit dikke plus

07-07-2018
Mevr. M. Boom (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn ook voor onze vorige Suzuki's hier geweest en zowel de aankoop als het onderhoud bevallen ons prima. Fijne mensen, goede service. Leenauto geen probleem.

04-07-2018
Helsper (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Verschillende Suzuki's daar gekocht. Steeds alles mbt de aankoop/verkoop en de service steeds alles uitermate goed.

04-07-2018
Mevr. B.C. Kremer-Groothuis (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Je wordt er prima geholpen en ik heb geen klachten.

27-06-2018
Rob Kortenhorst (Wierden) geeft de service van onze verkopers een
8

vriendelijk, goede uitleg, goede service.

26-06-2018
Dhr L.Kievits (7606 CH Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Nogmaals omdat je netjes en snel wordt geholpen

19-06-2018
mevr. M. Jager (ALMELO) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat ik heel erg blij ben met de service en met vragen altijd vriendelijk en goed word ingelicht hoe alles werkt. Ik vind ze ook heel erg eerlijk overkomen. nogmaals ik kan alleen maar met grote lof spreken over suzuki in almelo. Ik hoop nog lang te genieten van hun service.

19-06-2018
Denise geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik werd snel en goed geholpen, zeer klantvriendelijk en er was duidelijke communicatie over de werkzaamheden en de kosten. Ik kies de volgende keer weer voor Suzuki Almelo.

15-06-2018
C.E. van de Beek-Post (Almelo) geeft de service van onze verkopers een
10

zoals gezegd, zesde suzuki op een rij, nooit problemen, elk dingetje word direct opgelost.

05-06-2018
Jan Companje (Vriezenveen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uiterst vriendelijke en correcte benadering !

05-06-2018
Alex korte (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel, auto wordt conform afspraak gemaakt.

23-05-2018
Chrome (Dhr Kerkdijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

we worden elke keer zeer naar tevredenheid geholpen.

08-05-2018
Marjan Post (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijke medewerkers, als er iets met de auto is kan ik er vaak dezelfde dag al terecht.

01-05-2018
Egbertsen (Westerhaar) geeft de service van onze verkopers een
8

Goed tevreden. De service en het veilige gevoel voor hulp bij reparatie.

24-04-2018
oude engberink (losser) geeft de service van onze werkplaats een
9

oke

24-04-2018
Annet en Harry Bekhuis (Hoge Hexel. (Gem. Wierden.)) geeft de service van onze werkplaats een
8

On het kort vinden wij het een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben nooit het gevoel dat we niet eerlijk worden behandeld.

20-04-2018
Mevr. Lubberdink (Borne ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, behulpzaam, kijken mee naar wat bij jou past, betrouwbaar!

19-04-2018
H. Pool (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je word er keurig behandeld.

13-04-2018
Ludo Wilders (Nijverdal ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne garage, personeel altijd vriendelijk en in goed overleg is er veel mogelijk. Geeft een vertrouwd gevoel.

13-04-2018
Jaap Tijink (Almelo) geeft de service van onze verkopers een
9

Suzuki Almelo is een dealer die zich aan de afspraken houdt. Meedenkend indien de klant niet tevreden is. Er wordt de tijd voor de klant genomen en er wordt niet aangedrongen om zo snel mogelijk tot een verkooptransactie te geraken.

12-04-2018
Mariska Aanstoot (Borne) geeft de service van onze verkopers een
8

Geen verkooppraatjes maar gelijk een goed gesprek.

06-04-2018
O.F.van Gorselen (7681AW Vroomshoop) geeft de service van onze werkplaats een
10

Relatie cliënt ondernemer ontspannen en vertrouwensvol.

05-04-2018
M.nijkamp (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Meedenkend, veilig, vertrouwd, vriendelijk,

03-04-2018
A.M van Riel (Almelo) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk onthaal , al onze vragen werden correct beantwoord . was niet opdringerig en de sfeer was ontspannen. Voor ons dus een aanrader.

27-03-2018
Jannes (Rijssen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze mensen geven je het gevoel dat ze alles uit de kast halen voor een tevreden klant en dat doen ze ook. Prettige omgangsvorm met de klant, beslist niet slijmerig.

15-03-2018
Marion Hulshof-Kimmels (Almelo) geeft de service van onze verkopers een
8

Ze zijn zeer vakkundig en erg vriendelijk. Ze staan steeds weer netjes voor je klaar ook al kom je 30 x terug. Erg teveden.

28-02-2018
G. Alberts (Borne) geeft de service van onze werkplaats een
8

Suzuki Almelo is een goede dealer, ze helpen je er netjes. Ze komen afspraken na. Er is een fiets of leenauto beschikbaar als je er om vraagt.

28-02-2018
mv kunst kwakkel (almelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

altijd goed behandeld

27-02-2018
H.Boers (Wierden) geeft de service van onze verkopers een
8

Je wordt er keurig behandeld.

27-02-2018
Jaap Tijink (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki Almelo is een prima autobedrijf, dat service verleent zoals je dat als klant verwacht. Persoonlijk contact is prettig en afspraken worden nauwgezet nagekomen. De klant staat centraal zoals het hoort.

13-02-2018
H. Zomer (Almelo) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik heb begin 2018 een Suzuki S Cross aangeschaft bij Suzuki Almelo. Ik ben daar fair en correct behandeld. Verkoper kwam vertrouwenwekkend en eerlijk over. Al met al ben ik zeer te spreken over Suzuki Almelo.

30-01-2018
Grobben (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geen overbodige luxe en veel dure mensen aan de receptie, en geen overbodige praatjes. Gewoon recht to the point!

16-01-2018
Sekky (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Service top, prijs iets aan de hoge kant

09-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik vindt het een dikke tien waarde.

27-12-2017
Wim Kamp geeft de service van onze werkplaats een
7

correct bedrijf die doet wat er afgesproken is.

26-12-2017
henk kuiters (almelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede behandeling

06-12-2017
ds. Johan Woudenberg (Westerhaar) geeft de service van onze verkopers een
10

Een uiterst vriendelijke en begripvolle benadering. Klantgericht. Goede kennis van zaken en heldere 'voorlichting'. Wordt fijn meegedacht; het kopen hier is een feest.

06-12-2017
Mevr Span (Aadorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Netjes en correct

05-12-2017
Mevr.M.Grip-van Lienden (Borne) geeft de service van onze verkopers een
10

een vertrouwt adres

28-11-2017
Thijs Swart (Borne) geeft de service van onze verkopers een
10

Vakkundige garage met goed en vriendelijk personeel. Hier wordt je als vriend ontvangen en behandeld.

07-11-2017
Hj.boertien (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk.goed.professionele uitstraling.klantvriendelijk.

31-10-2017
J.Heutinck (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd correct, eerder gemaakte afspraken worden volledig nagekomen. Waardevol advies of je wel/niet je auto nu al moet inruilen.

17-10-2017
Hilbert Eggengoor (Bruchterveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede uitleg , klantvriendelijk.

11-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Correcte behandeling,betrouwbare auto. Gunstige prijs

10-10-2017
T. Butterhof. (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een gemoedelijke sfeer en openheid en geen bla bla

05-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Hier wordt men correct ontvangen en de beurt is altijd goed. Altijd alles volgens de prijsopgaaf.

03-10-2017
Geurtse (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik ben altijd goed geholpen

12-09-2017
Dhr. van Noort (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
6

De verkoop is goed, de aflevering kan beter (niet alle afspraken worden in eerste instantie nagekomen). De vriendelijkheid bij afspraak voor onderhoud maken is verre van wat je mag verwachten van een merkdealer. Informatievoorziening over het onderhoud kan zowel vooraf als na het onderhoud weer ophalen/meenemen van de auto nog wel aanzienlijk verbeterd worden.

22-08-2017
Peter Hendriks (Almelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Herstelwerkzaamheden duurden te lang, het "centrale" distributiepunt zit/zat in Duitsland, dus onnodig langere wachttijden.

19-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij kopen al jaren onze Suzuki's hier. Duidelijke uitleg bij aankoop van onze auto's. Er wordt goed geluisterd naar onze wensen. En na meer dan 10 jaar kent de verkoper ons dusdanig, dat hij weet waar wij ons aan zouden kunnen ergeren bij een nieuwe auto. Daarmee heeft hij ons bij onze laatste nieuwe auto (drie jaar geleden gekocht) behoedt voor het kopen van een type Suzuki dat niet bij ons zou hebben gepast.

26-07-2017
ingrid (almelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service en goed op de hoogte gebracht van de kosten, buitenkant van de auto netjes gewassen jammer dat de binnenkant niet ff een stofzuiger erdoor gehaald is.

20-07-2017
Daniël Haarhuis (Harbrinkhoek ) geeft de service van onze verkopers een
10

Erg vriendelijk, goede service.

19-07-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Suzuki Almelo in ALMELO
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen