RiBo Gorinchem B.V. Uw dealer
0183-627999

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
MJK geeft de service van onze verkopers een
10

Uitstekende uitleg bij de aankoop en onze auto waarbij veel moeite werd gedaan om onze wensen te verwezenlijken. Prima service na de aankoop

14-08-2019
Sanne (Gorinchem ) geeft de service van onze verkopers een
10

Erg klantvriendelijk. De lease maatschappij had de auto nog niet vrij gegeven maar Ribo Gorinchem regelde dat ik toch eerder mijn auto kon ophalen. Duidelijke uitleg van de auto en wat te doen bij pech

26-07-2019
Lex geeft de service van onze werkplaats een
10

deskundig, behulpzaam, vriendelijk en komen afspraken na.

23-07-2019
dhr boer (hendrik ido ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
9

nette service, nette afhandeling. afspraken worden nagekomen. persoonlijke benadering

09-07-2019
DJ Kolijn (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede behandeling en de goede afhandeling. Goede en fijne garage . Is mijn derde Suzuki die ik daar gekocht heb altijd met veel plezier.

26-06-2019
mevr \\\\\\\\\\A Verheul geeft de service van onze werkplaats een
8

prima bedrijf klantvriendelijk altyd bereid om te helpen

15-06-2019
Marie-Pauline van der Brugghen (Heukelum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat het gewoon een goede garage is

05-06-2019
DJ Kolijn (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

al jaren komen wij in deze garage en de behandeling is altijd correct vriendelijk en netjes en ook nog eens snel.

31-05-2019
van Vught geeft de service van onze werkplaats een
9

erg vriendelijk en geven een goede service

21-05-2019
adrie rietveld (gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is allemaal keurig geregeld.

02-04-2019
Ja Biemans (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een top zaak. Komen hun afspraken na.

02-04-2019
Sibo Hakze (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima ontvangst, vriendelijke en adequate uitleg.

02-04-2019
Hans Hartman (Giessenburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede gesprekken vooraf en doen wat men belooft.

05-03-2019
M.P. Keijzer geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles prima in orde.

27-02-2019
ch biesheuvel (werkendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Aandacht voor de klant.

19-02-2019
D.f de ridder (Zevenhuizen) geeft de service van onze werkplaats een
9

word er altijd goed ontvangen en de mensen zijn altijd aardig en alles gaat zoals afgesproken.

29-01-2019
Cor Hofman (Werkendam) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer goede service en communicatie, duidelijke uitleg van wat er gaat gebeuren

29-01-2019
Dhr Tyhuis geeft de service van onze werkplaats een
8

Straalt no nonsense uit. Doe gewoon. Tijdens inleveren van de sleutel voor onderhoud werden op de werkbon aantekeningen gemaakt van mijn wensen

29-01-2019
Mevr. T.A. Remans (Hardinxveld-Giessendam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne ervaring om daar al een jaar of 5 klant te zijn. Dit zal zeker niet mijn laatste Suzuki zijn, sterker nog, een nieuwe auto zal ik bij leven en welzijn aan het eind van 2019 weer bij Ribo kopen.

16-01-2019
C.Elemans (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke en goede service top garage

03-01-2019
Sjaak t lam (Hoogblokland ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Gewoon goed alles kan natuurlijk beter

01-01-2019
Mariska Legemaate (Gorinchem) geeft de service van onze verkopers een
9

goede service klantvriendelijk leuke dealer voel me er erg op m'n gemak door de goede service en goed advies

01-01-2019
Gerard van Herwijnen (Sleeuwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben bij deze dealer al heel lang klant. Voorheen waren zij Misubishidealer en sinds 10 jaar suzukidealer. Ben altijd buitengewoon tevreden geweest over dit bedrijf en dat ben ik nog steeds. Er zal heel wat mis moeten gaan wil ik bij deze dealer weggaan. Gaat niet gebeuren dus.

11-12-2018
Mevr van der Brugghen (Heuklum) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede garage , eerlijk , zonder poespas, zeggen altijd wat er moet gebeuren , geen extra dingen ,ed

27-11-2018
C.H.Teuling (Gorinchem) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima bedrijf. Zeer goede service en klantvriendelijk .

20-11-2018
j .v.wijngaarden (Sliedrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

prettig en correct

06-11-2018
jannie van den heerik (sliedrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

bijzondere fijne garage met een fijne verkoper.

16-10-2018
Dhr. W.J.Bouman geeft de service van onze werkplaats een
9

Ribo Gorinchem is een zaak van vertrouwen fijne mensen om mee om te gaan.

05-10-2018
Nel de Bruijn geeft de service van onze werkplaats een
8

Vooraf prijsopgave zou effectief zijn. De auto schoon afgeleverd. Dit is niet eerder gebeurd .Zou wel fijn zijn!

18-09-2018
Brz geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig , kleinschalig en ook mogelijk om direct met monteurs contact te hebben.

11-09-2018
J.M.Roeland (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Duidelijke prijsopgave . Deugdelijke onderhoudsbeurt. Nette zaak.

11-09-2018
A.C.Roozen (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

fijne dealer, goede service!

08-08-2018
Arie Klop (Sliedrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Aardige mensen en goede service..top !!!

07-08-2018
C.M. Visser (Boven-Hardinxveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon fijne lui!

01-08-2018
C.J.Lex geeft de service van onze werkplaats een
9

altijd vriendelijk, meedenkend, behulpzaam en eerlijk

31-07-2018
boer (hendrik ido ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
8

als jaren een goede en snelle service en vakkundig personeel

17-07-2018
d\ geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben tevreden over suzukidealer Ribo ,zowel over de kwaliteit der werkzaamheden,als klantvriendelijkheid en service.

27-06-2018
R.W.Boudestein (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk en deskundig

20-06-2018
G.v.d.Hil (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

altijd vriendelijk en op afspraak gewerkt

14-06-2018
H.v,d.Berg geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant vriendelijk.

12-06-2018
M.P. van der Brugghen (Heukelum) geeft de service van onze werkplaats een
7

Ik vind het een prettig bedrijf, geen poespas , gewoon goed.

22-05-2018
Cor Hofman (Werkendam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind de garage erg goed, Alleen had ik uitleg willen krijgen wat er met de service beurt is gedaan. Ook de afgesproken VOS prijs van 180 euro klopte niet ik moest 198 euro betalen Ik dacht dat de vloeistoffen zoals olie in de prijs zaten, maar deze stonden gespecificeerd op de rekening.

15-05-2018
J van ooijen geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij vinden het een prettige garage met aardige mensen

11-05-2018
Dhr.C.F.Verschoor (Gorinchem) geeft de service van onze verkopers een
10

Je koopt een auto maar het gaat om de mensen die hem kopen.

08-05-2018
Helma (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen die alle tijd voor je nemen.

24-04-2018
Jer. (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
8

nette ontvangst geholpen op tijd. prijsopgave vooraf klopt met de rekening achteraf

04-04-2018
J biemans (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon een Top Zaak

27-03-2018
Carla de Gier geeft de service van onze werkplaats een
9

wordt er vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen

22-03-2018
A.v.Haarlem (Groot-Ammers) geeft de service van onze werkplaats een
8

ga zo door

20-03-2018
j .v.wijngaarden (Sliedrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

correct behandelt op prettige manier

13-03-2018
Dhr. P.B. van der Zalm (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd vriendelijk en correct behandeld

07-03-2018
W.P.Temminck (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

prettig personeels bestand en direktie

22-02-2018
A van den Berg (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden over de klant vriendelijk heid

14-02-2018
Yvonne en Peter (Meerkerk) geeft de service van onze verkopers een
10

Een prettig en vakkundig bedrijf waar je hartelijk wordt ontvangen. Een feestje om hier een auto te kopen !

14-02-2018
Iason Zarakovitis geeft de service van onze verkopers een
10

Ze hebben vanaf dag een goed geluisterd aan wat wij nodig hadden. En ze hebben ons fantastische support gegeven tijdens het hele process. Vanaf de keuze van de model, bestelling en aflevering. Top service.

06-02-2018
Theo Blokx (Woudrichem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne garage!!!

06-02-2018
Bram scherpenisse (Arkel) geeft de service van onze verkopers een
9

wij zijn vriendelijk ontvangen en verder goed geholpen

30-01-2018
J.Pannekoek (Arkel) geeft de service van onze verkopers een
8

Gelijk bij eerste contact zeer duidelijk.Fijn eerste gesprek met bakkie koffie.Direct open en eerlijk gesprek over de inruil van auto.Alles daarna alleen maar prettig.Bij aflevering leuk gepraat en mooie bos bloemen voor mijn vrouw.

30-01-2018
Ds. C.M. Visser (Boven-Hardinxveld) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben dik tevreden met het team aldaar.

30-01-2018
Mevr. T.A. Remans (Hardinxveld-Giessendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze mensen zijn hun Suzuki dealerschap meer dan waard. Fijne uitstraling naar de klant als nieuwkomer en als bestaande, maar ook naar de mensen die bijv met een lekke band, waarvan de auto een ander merk is, op een professionele manier worden geholpen. Alle lof. Ik kijk al uit naar de nieuwe Vitara eind van het jaar.

28-01-2018
André en Hannie Eckhardt geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk altijd bereid om even te kijken afspraken worden nagekomen. Altijd bellen als er iets afwijkt.

23-01-2018
Gerard Waltheer (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nette goed ogende garage met fijn personeel. Mooie koffiecorner en gebruik internet is geen probleem. Deze mensen staan open voor een goed gesprek en niets is te veel. Goede en snelle service.

23-01-2018
Coen Elemans (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage en vriendelijk personeel

16-01-2018
Sjaak 't Lam geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede garage wordt netjes geholpen kan wachten als je auto een beurt krijg duurt niet langer dan 1 uur . Dat was precies zo wat ze van tevoren mij verteld hebben Gewoon een mooi en goede garage

09-01-2018
D.F.De Ridder (Zevenhuizen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mijn auto gekocht en in onderhoud daar is goed geregeld

09-01-2018
Leo van Meerkerk (Arkel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage. Goed en snel geholpen. Vriendelijke mensen

29-12-2017
Corry Peery (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage, goed advies, prima prijs. Dank voor jullie inzet afgelopen jaren. Fijne feestdagen.

26-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Ribo Gorinchem is een bedrijf wat naar mensen luistert plus het is voor mijn een vertrouwd adres fijne mensen om mee om tegaan

19-12-2017
Joke van Wijngaarden Sheijven. (Sliedrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat ik zeer tevreden ben.

17-12-2017
R.Paul (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima bedrijf met vriendelijk en goed personeel. Goede service..

05-12-2017
J. van Beusekom (Leerdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service.

05-12-2017
Mark van der waal (Den Bosch) geeft de service van onze werkplaats een
7

Omdat de service beter Kan, bv auto wassen bij onderhoudsbeurt schade constateren en doorgeven

28-11-2017
Gerard van Herwijnen (Sleeuwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al heel lang klant bij dit dealerbedrijf. Aanvankelijk toen zij mitsubishi-dealer waren en thans nog steeds sinds ze suzukidealer zijn. Altijd tot volle tevredenheid. Nooit klachten, alleen maar positieve ervaringen.

22-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijn bedrijf, fijne mensen waar naar je geluisterd wordt en waar je goed geholpen wordt.

31-10-2017
C. Van Aalst van Gent (Kedichem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, altijd bereidt je te helpen, vriendelijk personeel

31-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

klantvriendelijk en behulpzaam

24-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Er werd contact opgenomen over de banden kwaliteit en de nog te verwachten levensduur

10-10-2017
Cor Hofman (Werkendam) geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijk, goede communicatie, goede uitleg over de auto en de Suzuki service Ik mis bij deze Suzuki Baleno Dynamic de Cruise Control, deze moet nog worden geleverd door de toeleverancier begrijp ik, ze doen er bij Ribo Gorinchem alles aan om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Dit valt onder de service om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dank u.

10-10-2017
J.J. Baaijens (Gorinchem ) geeft de service van onze verkopers een
10

Een vriendelijke gastvrije dienstverlening met een luisterend oor.

10-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service, denken mee en komen na wat ze zeggen

19-09-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk duidelijke communicatie en gewoon goed geholpen

19-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

ze zijn altijd vriendelijk en je wordt er goed behandeld

13-09-2017
Nel de Bruojn (Herwijnen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Bij Ribo werken super aardige en deskundige mensen.ze denken mee aan oplossingen

12-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik had daarna een pech geval en ook dit is zeer goed en naar tevredenheid opgepakt.

30-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Prijsopgave zoveel mogelijk vooraf na auto nagekeken te hebben.

23-08-2017
DJ Kolijn (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer goede behandeling

16-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Correcte behandeling

25-07-2017
Jolanda Terlouw (Arkel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ribo Gorinchem een prima garage met leuke mensen die er werken, altijd tijd voor een praatje als je zit te wachten met een lekker bakkie koffie en snelle service en erg betrouwbaar en betaalbaar.Ik heb er in de loop van de jaren al meerdere keren een nieuwe auto gekocht en ben nog nooit teleurgesteld, dus wat mij betreft hebben ze een dikke 10 !!! verdiend.

15-07-2017
Coen Elemans (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en gied geholpen

19-06-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben super geholpen. Dit is mijn eerste auto, overal goed uitleg overgehad. Ook goed op de hoogte gehouden over alles. Er werd mij ook gelijk een proefrit aangeboden, hoefde het zelf niet te vragen. Erg leuke sfeer is de showroom. De persoon die mij geholpen heeft is echt een topper. Erg leuk mee kunnen lachen.

07-06-2017
Richard Paul (Gorinchem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldig bedrijf, flexibel, betrouwbaar.. Gewoon zo als het hoort maar dan net ietsjes meer... 10 ?

30-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat het een goed bedrijf is

17-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, toegankelijk, geen verkooppraat, het is zoals het is

15-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt er vriendelijk, snel en correct geholpen. Mijn auto rijdt als een zonnetje en de kosten vielen erg mee.

10-05-2017
J.J. Baaijens (Gorinchem) geeft de service van onze verkopers een
10

klantvriendelijk en persoonlijke aandacht

09-05-2017
Gerard van Herwijnen (Sleeuwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben reeds tientallen jaren klant bij deze dealer (voorheen andere namen maar door naamswijzigingen thans Ribo Gorinchem geheten). Zelfs toen dealerschap van een ander automerk waarin ik jarenlang heb gereden verviel en werd vervangen door het merk Suzuki ben ik klant gebleven en heb zelfs een Suzuki gekocht, louter en alleen vanwege de deskundigheid van monteurs en directie en de uiterst prettige manier van omgaan met hun klanten en de vergaande service. Dat ik in de toekomst, voor zover die nog voor me ligt, naar een andere dealer zal gaan is nagenoeg uitgesloten.

03-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

RiBo Gorinchem is voor ons een vertrouwd adres fijne mensen om mee om te gaan.

25-04-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

ze zijn persoonlijk en eerlijk je bent altijd welkom bij alle medewerkers van poetsers tot eigenaren

21-04-2017
Adrie de Graaff (Sleeuwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige garage, meedenkend, vriendelijk en gastvrije medewerkers. Goede communicatie tav uitvoering werkzaamheden/prijs. Nooit geen probleem om een leenauto mee te krijgen. Alom, voor mij een prima garage

19-04-2017
M.schaap (Woudrichem) geeft de service van onze verkopers een
9

Service, klantvriendelijk

13-04-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
RiBo Gorinchem B.V. in GORINCHEM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen