Reno Autoservice B.V. Uw dealer
0184-411662

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
G. Gijzen (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service en betrouwbaar.

29-10-2019
Fred Richter (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alle mensen van Reno Sliedrecht, van de eigenaar, de monteur en de receptie medewerkers laten je altijd klant voelen. We zijn zeer tevreden.

22-10-2019
Peter van der Stelt geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, goed en snel geholpen. Blijf ik absoluut klant........

19-09-2019
Dhr.Leeuwis geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne garage aardige mensen en klant vriendelijk

17-09-2019
Fam. Jonker (Nieuw Lekkerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne garage geen problemen daar.

10-09-2019
Laurens geeft de service van onze werkplaats een
10

Top, als altijd.

20-08-2019
J versluis (Oud-alblas) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon goede service en klantvriendelijk

13-08-2019
Yvonne louwman geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd vriendelijk personeel. Als er iets meer gedaan moet worden, wordt dat altijd gemeld... al 9 jaar klant in Sliedrecht

12-08-2019
J de Groot. (sliedrecht.) geeft de service van onze werkplaats een
10

voor ons is Reno Autoservice een super zaak keurig en netjes.

06-08-2019
R.v.Garderen (Sliedrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Zowel monteurs als verkoper zijn zeer aardig en betrouwbaar

06-08-2019
Gijs. Monster (Hardinxveld-Giessendam) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima geholpen niets dan lof.

30-07-2019
Dhr C de Ruiter geeft de service van onze werkplaats een
9

klantvriendelijk , niets opdringen

23-07-2019
Peter Noordhoek (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

betreft locatie Sliedrecht een klantvriendelijk bedrijf, zeer behulpzaam als er iets is waar ik als klant niet uitkom en geen vraag is gek maar wordt uitleg gegeven en er wordt tijd en aandacht besteed, ik voel me als klant serieus genomen en dat vind ik belangrijk.

10-07-2019
M.Prins (Papendrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en behulpzaam personeel

02-07-2019
Anja Spruyt (Alblasserdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een klantvriendelijk en kundig bedrijf.

05-06-2019
Jan v Hees (Hardinxveld Giessendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik had dit al gemeld. Zeer vriendelijk personeel en eenvoudige garage met niet te veel romslomp. Ik kom hier graag binnen je wordt altijd zeer vriendelijk ontvangen en de koffie staat altijd klaar. Wij hebben niet voor niets gekozen voor onze 5de Suzuki.Uitstekende service.

04-06-2019
Ben Kraayeveld (Papendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles zeer goed

22-05-2019
A de Vreugd (Sliedrecht) geeft de service van onze werkplaats een
7

Het is een goede garage.

12-05-2019
Dhr. J. Vink (Sliedrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Correcte/ prettige contact bij vragen en onderhoudsbeurten.

07-05-2019
W.den Besten (Papendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima vak garage

23-04-2019
Dirk Aangeenbrug (Hardinxveld-Giessendam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk personeel en deskundige monteurs. Service is ook prima en prijs kwaliteit verhouding is in orde.

23-04-2019
A.J.korteweg (sliedrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede en betrouwbare garage

16-04-2019
R. Geene (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben zeer tevreden over Reno. Beste garage ooit gehad

09-04-2019
H.Blankestijn (ALBLASSERDAM) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat het een prima bedrijf is

26-03-2019
Hoogerwaard (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk personeel. Aandacht voor de klant. Goede service.

26-03-2019
Mw B van Bennekum (Hardinxveld-Giessendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig en prima geholpen!! Prijs kwaliteitsverhouding is prima!!

06-03-2019
Janny de bruin geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service

05-03-2019
Anita Borsje (Papendrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede, snelle en betrouwbare service.

20-02-2019
Mevr. A.R.van Asperen (Gorinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Reno Autoservice weet je waar je aan toe bent goede service en klant vriendelijk en je krijgt altijd antwoord op je vragen.

12-02-2019
P. van Campenhout (Papendrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk/betrouwbaar in de omgang en afhandeling. Positief verschil met diverse andere bedrijven/"verkopers". Kennis en informatie is goed op orde. Je voelt je er 'thuis'. Nette inruilprijs.

12-02-2019
H ,Akkerman (Papendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

leuke zaak.altijd bij een bezoek de aandacht van de mensen daar.

10-02-2019
Carina (Papendrecht) geeft de service van onze verkopers een
9

Perfecte service.

05-02-2019
Dhr. P.V. Pols (Papendrecht) geeft de service van onze verkopers een
8

Het is een nette zaak met vriendelijk en deskundig personeel.

02-02-2019
Laura Lodder (Papendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ontvangst bij balie is vriendelijk en behandeling in de garage is uitstekend.

29-01-2019
Leo Heijstek (Dordrecht ) geeft de service van onze verkopers een
8

Kleinschalig, persoonlijke benadering, klachtenafhandeling is correct, aardige mensen, goede garage

29-01-2019
Dhr.J Pol geeft de service van onze werkplaats een
8

De werkzaamheden en de medewerkers zijn vriendelijk en je wordt netje gebeld over wat er gaat gebeurd met auto

23-01-2019
Josua (Sliedrecht) geeft de service van onze werkplaats een
6

Opvallend was dat het profiel van mijn banden waren toegenomen ten opzichte van de vorige winterbeurt! Meer profiel dat kan toch niet.

22-01-2019
Van den berg (Sliedrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam en correct, heel fijn garagebedrijf

22-01-2019
Mevr. Haak geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer vriendelijk en correctte behandeling

22-01-2019
Huib Willemse geeft de service van onze werkplaats een
10

Topservice

19-01-2019
w den hoed (streefkerk) geeft de service van onze werkplaats een
8

een bedrijf met een goede service en goed en vriendelijk personeel en duidelijk afspraken

16-01-2019
Mevr van `t Verlaat geeft de service van onze werkplaats een
8

het is altijd goed en ik ben altijd tevreden als er wat is vertel het hun gelijk

15-01-2019
C.W. van Duijvenbooden geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden er werken vriendelijke en behulpzame mensen.

08-01-2019
J.welts (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
7

Omdat ik diverse punten heb over mijn baleno en geen duidelijk antwoord krijg van de werkplaatschef Bv ontzettend veel stof op de motor antwoord was kort heeft bijna elke baleno Nu twee beurten gehad en gaat meer benzine verbruiken Dus ik twijfel over volgende auto heb interesse in vitara Maar weet niet of ik bij suzuki blijf Vind ook verzekering duur bij suzuki is al twee maal in prijs verhoogt

03-01-2019
Adri Konijnenburg (Streefkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt altijd zeer vriendelijk ontvangen hoe druk het ook is. Volledige aandacht voor je vragen en doen alles om deze op te lossen. SUPER!!!

03-01-2019
Hans Bezemer (Sliedrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al vijf jaar tevreden klant bij Reno (locatie Sliedrecht). De betrouwbaarheid die Suzuki's kenmerkt komt ook terug in de omgang met mij als klant. Uit alles blijkt dat er ingezet wordt op een langdurige verstandhouding. Ter zake kundig met een super service, omlijst met een prettige no nonsense mentaliteit.

01-01-2019
Dhr.w van sliedregt (Barendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vakbekwaamheid

01-01-2019
Dhr. B. Visser (Papendrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke en vakkundige mensen Betrouwbaarheid is voor mij van groot belang daarom kom ik daar al vele jaren om een Suzuki te kopen en onderhoud te laten geven

04-12-2018
Dhr b.schuit (Alblasserdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik vind ze gewoon goed

04-12-2018
Dhr. J. Vink (Sliedrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijke benadering, advies bij reparatie vooraf en nabellen als er nog iets onvoorzien extra's blijkt te mankeren. Halen auto, indien nodig, zelfs op en brengen die ook weer op de gewenste plek.

22-11-2018
Jaap Pauwels (H.I.Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het blijft voor ons een goede garace

22-11-2018
F. Belder geeft de service van onze werkplaats een
9

Geef nooit 10

20-11-2018
Yvonne louwman geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service. Duidelijke uitleg. Vriendelijk personeel. Wordt altijd gebeld indien extra kosten of noodzakelijke inspecties

06-11-2018
a.vervoorn (sliedrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

goed

25-10-2018
g keesmaat (alblasserdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

een goede garage,en vakmensen

23-10-2018
van Gink geeft de service van onze verkopers een
10

Je wordt er vriendelijk ontvangen en ze nemen de tijd voor je. De koffie staat altijd klaar.

23-10-2018
Dhr W.den Besten (Papendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service goed contact.

16-10-2018
Jenneke van der Klooster (Dordrecht) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik heb er al mijn auto's vandaan, dit is nu no 11......

16-10-2018
Debby van Kins (Nieuw-Lekkerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service, klantvriendelijk, persoonlijke benadering

09-10-2018
JOHN (slidrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze helpen mij zo dat ik altijd bij RENO terug ga en niet anders wil rijden dan in een geweldige SUZUKI.

03-10-2018
Peter van der Stelt (Papendrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Deskundig, vriendelijk, behulpzaam.

03-10-2018
r lenten teekman (zwijndrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Dit bedrijf is stabiel en de werksfeer is correct

28-09-2018
a leeuwis geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat je altijd goed en vriendelijk geholpen word en ze altijd tijd voor je maken

25-09-2018
Lc Langerak glavimans (Sliedrecht) geeft de service van onze verkopers een
8

Goed advies aardige mensen.

25-09-2018
wim pegtel (papendrecht) geeft de service van onze verkopers een
8

De ongedwongen sfeer en persoonlijke benadering spreken mij erg aan.. ook als je zomaar even binnenloopt. Had vorig jaar een probleem met de airco, is perfect opgelost zonder kosten

14-09-2018
Ruud Geene (Dordrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zie eerdere toelichting

11-09-2018
Dirk Klop (Hardinxveld-Giessendam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Persoonlijke klantvriendelijke benadering. No-nonsense garage. Voelt vertrouwd. Komt afspraken na. Meedenkend. Vriendelijk.

05-09-2018
Hr. A. de Jong (sliedrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

geen klachten en vriendelijk personeel. No monsens.

04-09-2018
R.van kins geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer en goede mensen altijd goede service niets teklagen

23-08-2018
C. IJzendoorn (Sliedrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service

21-08-2018
Cees Blokland (Papendrecht) geeft de service van onze verkopers een
9

Koop al jaren bij Reno onze nieuwe auto. Dit was de 3e achter elkaar. Hij weet dat we om de 4 a 5 jaar een nieuwe kopen en tegen die tijd krijgen we mail van hem niet wat een nieuwe auto kost maar wat we bij moeten betalen om nieuw te gaan rijden in hetzelfde model en een model kleiner en groter. Ook andere merken sturen die mail maar om de inruilprijs die zij bieden moet ik altijd lachen. Voor deze auto had ik een prijs in mijn hoofd die ik er minstens voor wilde hebben. Daar zat zijn bod zelfs nog boven.

14-08-2018
t.langerk (sliedrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

gewoon goed

07-08-2018
Mevr. H.van Wensveen (Hank) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al jaren een zeer tevreden klant.

31-07-2018
Arie Vogelaar (Hardinxveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

Reno is gewoon een goede garage waar je als klant netjes geholpen word

31-07-2018
Martin (Sliedrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Snelle en uitstekende service

31-07-2018
JWB van Soerland (Sliedrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service, altijd vriendelijk.

24-07-2018
Martin Prins (Papendrecht ) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede garage met betrokken mensen die altijd voor je klaar staan

20-07-2018
W den Uil (Sliedrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

heel vriendelijk personeel en goede service

17-07-2018
Martha Bakker (Sliedrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word er efficiënt en goed geholpen. Men weet daar wie ik ben en welke auto ik rijd.

17-07-2018
Peter Noordhoek geeft de service van onze werkplaats een
9

ik ben tevreden over *****, prettig geholpen wat betreft prijsopgave heb ik niet om gevraagd

11-07-2018
Dhr Muñoz English (Papendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, duidelijk afspraken, snel en prijs/kwaliteit uitstekend.

10-07-2018
Dhr.JJW.Dumas geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service en vakbekwaam Ik weet waar ik over praat ben zelf 42 jaar automonteur bij openbaar vervoer geweest.

19-06-2018
Corrie Huisman (Sliedrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke medewerkers. Goede service.

29-05-2018
A. Engels (Papendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een fijne garage! De vriendelijkheid staat hoog in het vaandel! Vakbekwaam!

24-05-2018
van den Breevaart (Hendrik Ido Ambacht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer fijne garage. Vriendelijke mensen Goede service

23-05-2018
Leo Heijstek geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben altijd naar tevredenheid geholpen

23-05-2018
Fam. D.L.Aangeenbrug (Hardinxveld-Giessendam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd prima service gekregen, komen de afspraken altijd na en deze garage is voor ons erg betrouwbaar te noemen.

22-05-2018
H.Akkerman (Papendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

hoger ga ik niet daar ik de 9 en 10 voor mij zelf hou,haha

09-05-2018
Leen de Jager (Sliedrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben heel tevreden over Reno Autoservice B.V. te Sliedrecht. Ik kom hier al jaren en ben altijd prima geholpen. Betalen moet je overal, maar niet voor onnodige vervangingen.

08-05-2018
Gijs van Middelkoop geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik geef een 8 omdat dat in mijn ogen een ruim voldoende is, van een 9 of een 10 zou het bedrijf niet meer moeite gaan doen om hun bedrijf nog verder te optimaliseren ( op je lauweren gaan rusten ) en dat wil niemand

01-05-2018
Anja Spruyt (Alblasserdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een klantvriendelijk bedrijf met een goede service.

01-05-2018
Corjo Hoogerwaard (Dordrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

. Zeer klantvriendelijke medewerkers. Goede service. Denken mee met de klant

24-04-2018
M. van Heiningen (Alblasserdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijke behandeling en de correcte wijze waarop de werkzaamheden (in dit geval kleine beurt met APK keuring) zijn uitgevoerd

20-04-2018
J de Groot. (sliedrecht.) geeft de service van onze werkplaats een
10

hy is voor ons altyd supper.

17-04-2018
Albert hensen (Molenaarsgraaf) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede (en snelle) service, een luisterend oor en rekening houdend met eerdere beurten/reparaties.

12-04-2018
Gert Den uil (Hardinxveld giessendam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede servies

27-03-2018
Maggie geeft de service van onze werkplaats een
9

Voldoet perfect

20-03-2018
J de bruin (Hardinxveld ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super

20-03-2018
Ron Westbroek (Papendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een goede garage met hele goeie service en klantvriendelijk.

20-03-2018
Dhr. van Heijst geeft de service van onze verkopers een
8

No nonsense autobedrijf met een persoonlijke benadering.

20-03-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Reno Autoservice B.V. in SLIEDRECHT
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen