Pijnappel Automobielen BV Uw dealer
055-3664400

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Roeland Valkenburg geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer gastvrije en secuur afleverende zaak. Toppie

17-10-2019
dhr. Mechielsen (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een 9 is zeer goed. Als klant word ik er prettig en persoonlijk benaderd. Men doet wat men belooft. Ook proef ik een goede en professionele werksfeer, de wijze waarop de medewerkers van de diverse geledingen met elkaar omgaan, waarbij ik als klant centraal blijf staan.

15-10-2019
Miriam geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer fijn telefonisch en persoonlijk contact. Je voelt je thuis bij Pijnappel !

15-10-2019
Darma Bone (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Garage Pijnappel is voor mij het adres waar je de auto kan toevertrouwen voor service en onderhoud.

04-10-2019
Robert Mulder (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij Pijnappel ben ik adequaat, snel en vriendelijk behandeld. De volgende service-controle ga ik er zeker weer laten uitvoeren.

02-10-2019
Mevr Bleumink geeft de service van onze werkplaats een
9

Duidelijkheid, correct en vriendelijkheid.

01-10-2019
Michelle (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Werd goed geholpen, binnen half uur zat er een nieuwe band op terwijl ik geen afspraak had.

19-09-2019
Hanny Pasman (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

-

11-09-2019
Irene Moolenaar-van Gasteren (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige garage, kundig personeel.

10-09-2019
Hans Vos (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service en duidelijke afspraken die nagekomen worden. Wat ons betreft gewoon een zeer betrouwbaar adres.

04-09-2019
Imka (Huissen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service makkelijk afspraak maken technisch onderlegd vriendelijk

04-09-2019
H. Wolters (Beemte Broekland ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijke garage, waarbij voldoende ruimte is voor persoonlijk contact. Reparaties worden stipt en correct uitgevoerd conform prijsopgave.

03-09-2019
Ronald de Boer geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd op en top behandeld nooit geen problemen.

03-09-2019
Chris Schäfer (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke bejegening, wordt op tijd gewaarschuwd voor een beurt/apk, de mensen die daar werken kennen hun klanten.

28-08-2019
Adry jansen (Terwolde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbare garage

27-08-2019
W.E.Diksen (Dronten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een fijn bedrijf en je wordt zeer prettig geholpen door alle medewerkers.

27-08-2019
K docter (Apeldoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Er is een vriendelijk ontvangst. Je wordt waar nodig geholpen en er is aandacht en tijd voor de klant.

27-08-2019
Rob Breman (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super klantvriendelijk met een goede service en je voelt je nog klant.

20-08-2019
marian hazenoot (rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijke medewerkers, goede service en de auto wordt altijd netjes en goed weer afgeleverd.

20-08-2019
Dhr. R. Reinders (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

geweldige service en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

14-08-2019
Wim Benard (Epe) geeft de service van onze werkplaats een
8

Met veel inzet als een waardig familie bedrijf aandacht te geven aan de KLANT

13-08-2019
Jan Veeneman (Apeldoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een goede dealer klant vriendelijk

30-07-2019
mevr.g.langenhof (apeldoorn) geeft de service van onze verkopers een
9

De vriendelijkheid en het gevoel geven dat jij belangrijk bent is toch super in deze tijd

24-07-2019
Gerard Fritz (Apeldoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk geholpen

16-07-2019
Wim Eckhardt. (Oude Willem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Beter kan ik mij niet voorstellen.(Geen overdrevenheid)

16-07-2019
Thomas Patist geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage voor mij zou het alleen handig zijn als ik nix zelf met de private lease maatschappij hoefde te regelen maar dat zij dat ook zouden doen. Nu moet ik nog wel eens zelf bellen bv.

16-07-2019
Ria van Bilzem (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden. Wordt goed ingelicht. Alles wordt zeer correct uitgevoerd. Ik heb alle vertrouwen in Pijnappel.

10-07-2019
G.Steunenberg (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige samenwerking goede afwikkeling prima ontvangst

10-07-2019
Fred van Deelen (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

De onderhoudsbeurt werd volgens de afspraken uitgevoerd, inclusief het plakken van de band waarin een spijker bleek te zitten.

09-07-2019
Chris.H.C.Klanderman (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik rijd in mijn eerste Suzuki. Ik ben uitermate tevreden over mijn Jimny. Misschien volgend jaar de nieuwste maar dan wel met automaat. Garage Pijnappel is MIJN garage dat wil zeggen ik ervaar het als een soort van SUZUKI familie. De be- en afhandeling is vriendelijk, deskundig. Hieraan heb ik niets toe te voegen. Ik voel mij op mijn gemak

05-07-2019
Mevr. Bruens (Hoenderloo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word altijd vriendelijk en netjes geholpen, altijd wordt er verteld wat ik kan verwachten. Er wordt verteld dat het verstandig is iets te vervangen, maar soms nog niet noodzakelijk, Ik weet dus wat me de volgende keer te wachten staat. Er is altijd een fiets voor me om me tijdens de beurt mee te vervoeren.

02-07-2019
Nieuwehuis (Apeldoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima zaak

18-06-2019
Buitenhuis (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Waardering van klanten en kwaliteit hoog in het vaandel. Fantastisch Familiebedrijf.

18-06-2019
Mevrouw A.van 't Hazeveld-Sangers (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

13-06-2019
Donald Meijer (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

In dit familiebedrijf zijn de lijnen kort, vriendelijke ontvangst, juiste voorlichting met kennis van zaken. Bij extra werkzaamheden ben ik benaderd voor toestemming gezien de onderdelen prijs welke niet onder de garantiebeurt valt. Auto werd afgeleverd gewassen en schoon van binnen na een garantiebeurt.

05-06-2019
Dat. B.J de Vries geeft de service van onze werkplaats een
10

Dat verdienen de betreffende medewerkers

29-05-2019
H. van Gorp (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

eerlijke garage open mensen

21-05-2019
J.R. Koenders-Willems (Eerbeek) geeft de service van onze werkplaats een
10

een garage waar je makkelijk binnenloopt, vriendelijk wordt ontvangen, meedenkend, niet opdringerig en goed advies gevend.

21-05-2019
A,Langenberg geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundigheid, Belangstellend, Aandacht, Herkenning.

07-05-2019
anita den Hollander (apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

betrouwbaar en vriendelijke mensen

07-05-2019
Van Kooten (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon een echte familie bedrijf die hun sociale vaardigheden goed beheersen Alle reparaties goed verrichten Toppie

30-04-2019
lm boer (rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer goed geholpen

30-04-2019
Mw Bevaart (Doetinchem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne garage, goede service en duidelijk overleg over eventuele kosten.

30-04-2019
J.H. Gansenkolk (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede services en erg vriendelijk personeel.

25-04-2019
Dhr. H.B.A. Hafkamp (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vanwege de prettige en deskundige ontvangst en begeleiding en voorlichting over de voortgang.

23-04-2019
F van Brussel geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service en zeer klant vriendelijk.

23-04-2019
Jan van der Klis (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Pijnappel is een uitmuntende dealer. Geweldige service. Werkelijk niets te wensen over.

02-04-2019
Gerrit bonhof (Apeldoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke behandeling.

02-04-2019
A.de Kleijn (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Op en top berrouwbaar!!!!

02-04-2019
Dhr. R. Blom geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goed automobielbedrijf. Eerlijk, meedenkend en oplossingsgericht. Uitermate vriendelijk en deskundig personeel.

05-03-2019
Mw. W.M.C.L. Van de Velde (Vreeland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima bedrijf, uitstekende service, kundig personeel en persoonlijke aandacht.

05-03-2019
Henny Groenhout (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel goede service, prima onderhoud van de auto en een klantvriendelijke benadering.

05-03-2019
Eric (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Netjes te woord gestaan, goede uitleg van de werkzaamheden, werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd. De werkzaamheden waren binnen de opgegeven termijn en prijsopgaaf uitgevoerd.

01-03-2019
Co (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en goede service en de koffie stáát altijd klaar

27-02-2019
Marianne Haarhuis (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al jaren klant en ben altijd naar volle tevredenheid geholpen.

27-02-2019
T.van Mourik (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service ,prettige afhandeling, en keurige aflevering van de auto.

26-02-2019
Dries van Otterlo (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk ontvangen en prima geholpen.zeer tevreden??

26-02-2019
Mevr.van den Hoek (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben zeer tevreden hoe ik bij Pijnappel word geholpen. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Vragen worden beantwoord en uitgelegd. Wordt netjes gebeld wanneer de auto weer klaar is, en kan worden opgehaald. Monteurs laten de auto netjes achter.

20-02-2019
Mevrouw Na (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijn team medewerkers. Vriendelijk, servicegericht en vakkundig.

19-02-2019
Ben de Frens (Apeldoorn) geeft de service van onze verkopers een
9

Altijd welkom. Hartelijk en zakelijk. Goede service en uitleg.

19-02-2019
Henk Snellink geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon een goed en betrouwbaar bedrijf met betrokken mensen die je helder en duidelijk informeren. Een absolute aanrader.

12-02-2019
Poul Monster (Apeldoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer persoonlijke benadering. Kennen bij naam en niet als nummer. Kleinschalige dealer zonder stropdassenverkopers. Vriendelijk- en eerlijkheid staan hoog in het vaandel.

12-02-2019
Aart geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben een tevreden klant, en geef een 8 als cijfer vanwege de goede service. Hoger geef ik nooit!

11-02-2019
Mevr. Veldt (Garderen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd een prettige, vriendelijke ontvangst. Onderhoud of tussendoor dingetjes prima in orde. Vakkundige en goede werkwijze ! Helemaal TOP !!

05-02-2019
Appie Witteveen (Apeldoorn) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik koop de laatste jaren mijn auto s al bij pijnappel en ga er ook niet weg zo goed is het daar.

02-02-2019
A.G van Ek (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

de surfers zijn uitstekend en zeer klantvriendelijk.

30-01-2019
Mevr. Kootstra geeft de service van onze werkplaats een
10

Helder in afspraken, die ook gewoon nagekomen worden. Prettige communicatie en service.

30-01-2019
Dhr. J.B. Ronde (Twello) geeft de service van onze verkopers een
9

indien elke auto verkoper zou zijn als de fa. Pijnappel was de auto branche bijna zonder wanklank

29-01-2019
Sonja holtman (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne klantvriendelijk dealer houd zich aan afspraken en helpen waar nodig is met raad en daad

15-01-2019
S a Bil (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Pretig zeer corect.

08-01-2019
Hans Vos (Apeldoorn) geeft de service van onze verkopers een
8

Wij wisten wat wij wilden en dat werd zeer goed en snel opgepakt. Daarna werd alles prima geregeld.

06-01-2019
Dhr. R. Reinders (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een fantastische service, vriendelijke mensen en alle werkzaamheden tot tevredenheid uitgevoerd

28-12-2018
Dhr. JJ.Kuijt (Ugchelen) geeft de service van onze werkplaats een
8

omdat de service en afspraken goed waren zeer klantvriendelijk zijn.

23-12-2018
Dhr. Maarten Kruize (Huizen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al een aantal jaren zijn we klant van Pijnappel Automobielen en gedurende die tijd zijn we altijd perfect geholpen door deskundig en vriendelijk personeel. Ook de eigenaar van dit familiebedrijf is altijd betrokken bij ons en onze auto. Grote pluim voor alle medewerkers.

18-12-2018
Leo bestebroer geeft de service van onze werkplaats een
10

Wat denkt u? Iedere keer dezelfde vraag

18-12-2018
Nicole (Apeldoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een fijn bedrijf, korte lijntjes, duidelijk en heldere uitleg. Fijn contact, direct naar diegene waar je moet zijn!

11-12-2018
Jack Berendsen (Apeldoorn) geeft de service van onze verkopers een
10

Deze dealer heeft ons vanaf de eerste minuut het gevoel gegeven dat we welkom waren en ons verhaal aan te horen en hierna te vragen wat voor auto we werkelijk nodig hadden en niet onmiddellijk aan te nemen dat we de auto die we op het oog hadden ook perse wilden hebben. Het was verrassend dat we daarna een ander model, kleiner, kregen aangeboden die ons uiteindelijk veel beter paste.

11-12-2018
Dhr. Godschalk (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldige service en altijd vriendelijke mensen. Altijd zeer betrouwbaar gebleken en vakkundige medewerkers.

05-12-2018
Dhr. W.A.Elbers (Breda) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een betrouwbaar en tegemoetkomend bedrijf dat er is voor de klant!

05-12-2018
Mevr. De Boer (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke medewerkers, duidelijk in de informatieverstrekking. Ben daar nog nooit voor verrassingen komen te staan en ze doen nooit iets aan mijn auto zonder mij daar vooraf over in te lichten.

04-12-2018
J.J van Ballegoy (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

gezellig, deskundig prettig contact

04-12-2018
Ap Ketting (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne zaak prettig en vakkundig personeel en gemoedelijke mensen.

28-11-2018
H. Essenstam geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke en adequate snelle service. Ze nemen de tijd voor je.

28-11-2018
Jaap van den Hoek (Ugchelen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke ontvangst en heldere uitleg over de verrichte werkzaamheden en kosten. Verder is als service mijn moeilijk in te stellen dashboard klok naar wintertijd veranderd.

27-11-2018
dhr. Mechielsen geeft de service van onze werkplaats een
8

De toewijding en klantgerichtheid van de manager. Personeel technisch en sociaal prima in orde

22-11-2018
Leanne Boelens (Eerbeek ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden met mijn auto en hun goede service.

22-11-2018
C.P. Boerwinkel (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel.Mooie gastvrije showroom. Kundig personeel met goede adviezen,ook voor de te verwachten onkosten in de toekomst. Behulpzaam met het antwoorden op vragen betreffende de werkzaamheden.

22-11-2018
N van der Hoek (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen. Denken mee in je wensen en behoeftes. Goed advies.

20-11-2018
Mw Wiersma geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk bedrijf, al voor aankoop van mijn Alto bij een andere dealer goede en eerlijke info over deze auto gegeven. Auto kwam van en was onderhouden door Pijnappel. Probeerde mij geen ander exemplaar uit eigen voorraad te verkopen. Inmiddels heb ik de auto een jaar en tot volle tevredenheid bij Pijnappel laten onderhouden. Zo’n mooie auto verdient de specialist.

13-11-2018
Mw. van Mastrigt (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word altijd prima geholpen en ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Zij denken mee. Dat is prettig.

08-11-2018
Hans van ravenzwaaij (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke ontvangst, goede afhandeling

06-11-2018
Henriette Karim (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

topgarage!!!!

06-11-2018
G.F.H.Kelling (Apeldoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede behandeling, vriendelijke mensen, behulpzaam dik tevreden

31-10-2018
Mevrouw Boers (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige benadering en goede uitleg over eventuele kosten.

27-10-2018
Wim Blom (Loenen) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik heb mijn vorige auto daar 10 jaar geleden ook gekocht en altijd in onderhoud gehad en ik ben altijd uiterst correct behandeld en de auto werd uitstekend onderhouden en ik reken er op dat ik de komende jaren met mijn nieuwe aankoop weer zo behandeld wordt.

24-10-2018
Mevr. E. Beekman-Kwant. (Apeldoorn.) geeft de service van onze werkplaats een
8

IK BEN AL VELE JAREN BIJ DEZE GARAGE EN HEB GEEN ENKELE KLACHT. Prettige mensen en goede service.

23-10-2018
Bob Boerman (Loenen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service zeer klantvriendelijk top.

17-10-2018
anita den Hollander (apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

bekwaam en vriendelijk personeel

16-10-2018
Dhr. E. Altman (Apeldoorn) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke en relaxte ontvangst, goede en duidelijke informatie voorziening, afspraken worden nagekomen, aftersales vragen worden goed en vriendelijk beantwoord.

11-10-2018
ROELAND Valkenburg (Laag Soeren) geeft de service van onze werkplaats een
10

Sinds vorig jaar klant, daarbij een prima opvang, uitleg verkoop.suggestie van een autoleasesysteem, goede nazorg en zeer gastvrije ontvangst receptie, verkoper en werkplaatspersoneel.we komen graag op hun lekkere koffie af.een pluim!

09-10-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Pijnappel Automobielen BV in APELDOORN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen