Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Pijnappel Automobielen BV Uw dealer
055-3664400

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
gerri de graaf (twello) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze zijn daar vriendelijk en bieden meteen iets te drinken aan.

08-07-2020
Henk de Graaf (Apeldoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Er is geen fijnere zaak als Pijnappel, zeer tevreden was het overal maar zo.

07-07-2020
Erik Walraven (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige en hulpvaardige medewerkers die bereid zijn om met je mee te denken. In de communicatie zijn ze duidelijk, eerlijk en open. De auto is volgens de afspraken nagelopen en de prijs kwam overeen met het vooraf afgesproken bedrag.

30-06-2020
Henk van der Ziel (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Persoonlijke, prima en betrouwbare service!

30-06-2020
Henja den Broeder (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kom hier al jaren en altijd word ik goed geholpen.

16-06-2020
Van Delden (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer goede service.

11-06-2020
Gerard Dijkstra (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk en klantgericht. Prettige medewerkers die een luisterend oor hebben en goede adviezen geven. Geen wachttijden en de auto wordt keurig onderhouden en opgeleverd.

09-06-2020
H. de Groot. (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat wij tot nu toe erg tevreden zijn over 'Pijnappel automobielen' en hopen dat dit in de toekomst zo zal blijven.

02-06-2020
Berend .Jan de Vries (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hoge mate van betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en service.

26-05-2020
joop jansen (apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik vind perfectie een 10, zij zitten er vlak onder.

19-05-2020
H. van Gorp (Apeldoorn) geeft de service van onze verkopers een
9

Fijne eerlijke mensen zonder flauwekul.

19-05-2020
S munniks geeft de service van onze werkplaats een
10

Een zeer fijne dealer met veel verstand van 4x4.

12-05-2020
Henk Snijders (Eerbeek) geeft de service van onze verkopers een
10

Deskundig, vriendelijk en transparant.

21-04-2020
Mevr. W.G. Bruins-Simons (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Pijnappel is een prettig familiebedrijf, waar je je altijd welkom voelt en waar je altijd vriendelijk, deskundig en voorkomend wordt behandeld. Bovendien vind ik ze zeer vrouw-vriendelijk. Suzuki is natuurlijk een merk dat veel door vrouwen wordt bereden en dat merk je heel goed. Zelfs “domme technische” vragen worden vriendelijk behandeld of uitgelegd.

31-03-2020
Sjaak Bergeman geeft de service van onze verkopers een
5

Auto gekocht met cruise control, echter zit hij er nu nog niet in! Dit werd medegedeeld nadat alles was getekend!

27-03-2020
Eric (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Netjes te woord gestaan, het onderhoud is vakkundig uitgevoerd. Je voelt je als klant gewaardeerd.

25-03-2020
Jeanette Hofenk-Kuipers (Leuvenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, goede service, ze luisteren goed.

24-03-2020
R ketel (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettig geholpen. Goede service. Altijd klantvriendelijk.

17-03-2020
Dhr. H. Groenhout (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekend personeel, goede communicatie en heel klantvriendelijk.

10-03-2020
g de Haan (Bedum) geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne Suzuki garage.

10-03-2020
A Heijenk geeft de service van onze werkplaats een
9

Komen afspraken na, je kunt goed overleggen, auto gewassen terug.

06-03-2020
Mevr. L. Veldt (Garderen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, vakkundig, correct, meedenkend, prettig in omgang en top service!!!

05-02-2020
Patricia van Laar (Vaassen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig, vriendelijke medewerkers.

28-01-2020
H. van Gorp (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

fijne eerlijke garage prettige mensen

15-01-2020
H.G.M. Jonker (Twello) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede garage, komen er al 25 jaar. Tevreden over service en kwaliteit.

24-12-2019
Familie Anneke en ds. Johan Woudenberg geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen en deskundig. Hartelijke sfeer, betrouwbaar. Ooit waren we - jaren - klant bij Pijnappel, maar door verhuizing was dit niet meer mogelijk. We zijn blij nu weer in de buurt te wonen en bij dit prettig bedrijf opnieuw klant te kunnen zijn.

30-10-2019
Jaap van den Hoek (Ugchelen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke en klantgerichte benadering. Relatief kleinschalig (familie)bedrijf, waar je nog in directe relatie als klant gezien wordt. Het geheel (receptie, showroom en werkplaats) ziet er tip top uit!

29-10-2019
A. Andernach geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig contact, afspraak is afspraak, terugkoppeling uitstekend

22-10-2019
Roeland Valkenburg geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer gastvrije en secuur afleverende zaak. Toppie

17-10-2019
dhr. Mechielsen (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een 9 is zeer goed. Als klant word ik er prettig en persoonlijk benaderd. Men doet wat men belooft. Ook proef ik een goede en professionele werksfeer, de wijze waarop de medewerkers van de diverse geledingen met elkaar omgaan, waarbij ik als klant centraal blijf staan.

15-10-2019
Miriam geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer fijn telefonisch en persoonlijk contact. Je voelt je thuis bij Pijnappel !

15-10-2019
Darma Bone (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Garage Pijnappel is voor mij het adres waar je de auto kan toevertrouwen voor service en onderhoud.

04-10-2019
Robert Mulder (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij Pijnappel ben ik adequaat, snel en vriendelijk behandeld. De volgende service-controle ga ik er zeker weer laten uitvoeren.

02-10-2019
Mevr Bleumink geeft de service van onze werkplaats een
9

Duidelijkheid, correct en vriendelijkheid.

01-10-2019
Michelle (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Werd goed geholpen, binnen half uur zat er een nieuwe band op terwijl ik geen afspraak had.

19-09-2019
Hanny Pasman (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

-

11-09-2019
Irene Moolenaar-van Gasteren (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige garage, kundig personeel.

10-09-2019
Hans Vos (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service en duidelijke afspraken die nagekomen worden. Wat ons betreft gewoon een zeer betrouwbaar adres.

04-09-2019
Imka (Huissen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service makkelijk afspraak maken technisch onderlegd vriendelijk

04-09-2019
H. Wolters (Beemte Broekland ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijke garage, waarbij voldoende ruimte is voor persoonlijk contact. Reparaties worden stipt en correct uitgevoerd conform prijsopgave.

03-09-2019
Ronald de Boer geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd op en top behandeld nooit geen problemen.

03-09-2019
Chris Schäfer (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke bejegening, wordt op tijd gewaarschuwd voor een beurt/apk, de mensen die daar werken kennen hun klanten.

28-08-2019
Adry jansen (Terwolde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbare garage

27-08-2019
W.E.Diksen (Dronten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een fijn bedrijf en je wordt zeer prettig geholpen door alle medewerkers.

27-08-2019
K docter (Apeldoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Er is een vriendelijk ontvangst. Je wordt waar nodig geholpen en er is aandacht en tijd voor de klant.

27-08-2019
Rob Breman (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super klantvriendelijk met een goede service en je voelt je nog klant.

20-08-2019
marian hazenoot (rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijke medewerkers, goede service en de auto wordt altijd netjes en goed weer afgeleverd.

20-08-2019
Dhr. R. Reinders (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

geweldige service en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

14-08-2019
Wim Benard (Epe) geeft de service van onze werkplaats een
8

Met veel inzet als een waardig familie bedrijf aandacht te geven aan de KLANT

13-08-2019
Jan Veeneman (Apeldoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een goede dealer klant vriendelijk

30-07-2019
mevr.g.langenhof (apeldoorn) geeft de service van onze verkopers een
9

De vriendelijkheid en het gevoel geven dat jij belangrijk bent is toch super in deze tijd

24-07-2019
Gerard Fritz (Apeldoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk geholpen

16-07-2019
Wim Eckhardt. (Oude Willem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Beter kan ik mij niet voorstellen.(Geen overdrevenheid)

16-07-2019
Thomas Patist geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage voor mij zou het alleen handig zijn als ik nix zelf met de private lease maatschappij hoefde te regelen maar dat zij dat ook zouden doen. Nu moet ik nog wel eens zelf bellen bv.

16-07-2019
Ria van Bilzem (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden. Wordt goed ingelicht. Alles wordt zeer correct uitgevoerd. Ik heb alle vertrouwen in Pijnappel.

10-07-2019
G.Steunenberg (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige samenwerking goede afwikkeling prima ontvangst

10-07-2019
Fred van Deelen (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

De onderhoudsbeurt werd volgens de afspraken uitgevoerd, inclusief het plakken van de band waarin een spijker bleek te zitten.

09-07-2019
Chris.H.C.Klanderman (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik rijd in mijn eerste Suzuki. Ik ben uitermate tevreden over mijn Jimny. Misschien volgend jaar de nieuwste maar dan wel met automaat. Garage Pijnappel is MIJN garage dat wil zeggen ik ervaar het als een soort van SUZUKI familie. De be- en afhandeling is vriendelijk, deskundig. Hieraan heb ik niets toe te voegen. Ik voel mij op mijn gemak

05-07-2019
Mevr. Bruens (Hoenderloo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word altijd vriendelijk en netjes geholpen, altijd wordt er verteld wat ik kan verwachten. Er wordt verteld dat het verstandig is iets te vervangen, maar soms nog niet noodzakelijk, Ik weet dus wat me de volgende keer te wachten staat. Er is altijd een fiets voor me om me tijdens de beurt mee te vervoeren.

02-07-2019
Nieuwehuis (Apeldoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima zaak

18-06-2019
Buitenhuis (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Waardering van klanten en kwaliteit hoog in het vaandel. Fantastisch Familiebedrijf.

18-06-2019
Mevrouw A.van 't Hazeveld-Sangers (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

13-06-2019
Donald Meijer (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

In dit familiebedrijf zijn de lijnen kort, vriendelijke ontvangst, juiste voorlichting met kennis van zaken. Bij extra werkzaamheden ben ik benaderd voor toestemming gezien de onderdelen prijs welke niet onder de garantiebeurt valt. Auto werd afgeleverd gewassen en schoon van binnen na een garantiebeurt.

05-06-2019
Dat. B.J de Vries geeft de service van onze werkplaats een
10

Dat verdienen de betreffende medewerkers

29-05-2019
H. van Gorp (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

eerlijke garage open mensen

21-05-2019
J.R. Koenders-Willems (Eerbeek) geeft de service van onze werkplaats een
10

een garage waar je makkelijk binnenloopt, vriendelijk wordt ontvangen, meedenkend, niet opdringerig en goed advies gevend.

21-05-2019
A,Langenberg geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundigheid, Belangstellend, Aandacht, Herkenning.

07-05-2019
anita den Hollander (apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

betrouwbaar en vriendelijke mensen

07-05-2019
Van Kooten (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon een echte familie bedrijf die hun sociale vaardigheden goed beheersen Alle reparaties goed verrichten Toppie

30-04-2019
lm boer (rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer goed geholpen

30-04-2019
Mw Bevaart (Doetinchem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne garage, goede service en duidelijk overleg over eventuele kosten.

30-04-2019
J.H. Gansenkolk (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede services en erg vriendelijk personeel.

25-04-2019
Dhr. H.B.A. Hafkamp (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vanwege de prettige en deskundige ontvangst en begeleiding en voorlichting over de voortgang.

23-04-2019
F van Brussel geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service en zeer klant vriendelijk.

23-04-2019
Jan van der Klis (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Pijnappel is een uitmuntende dealer. Geweldige service. Werkelijk niets te wensen over.

02-04-2019
Gerrit bonhof (Apeldoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke behandeling.

02-04-2019
A.de Kleijn (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Op en top berrouwbaar!!!!

02-04-2019
Dhr. R. Blom geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goed automobielbedrijf. Eerlijk, meedenkend en oplossingsgericht. Uitermate vriendelijk en deskundig personeel.

05-03-2019
Mw. W.M.C.L. Van de Velde (Vreeland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima bedrijf, uitstekende service, kundig personeel en persoonlijke aandacht.

05-03-2019
Henny Groenhout (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel goede service, prima onderhoud van de auto en een klantvriendelijke benadering.

05-03-2019
Eric (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Netjes te woord gestaan, goede uitleg van de werkzaamheden, werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd. De werkzaamheden waren binnen de opgegeven termijn en prijsopgaaf uitgevoerd.

01-03-2019
Co (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en goede service en de koffie stáát altijd klaar

27-02-2019
Marianne Haarhuis (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al jaren klant en ben altijd naar volle tevredenheid geholpen.

27-02-2019
T.van Mourik (Twello) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service ,prettige afhandeling, en keurige aflevering van de auto.

26-02-2019
Dries van Otterlo (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk ontvangen en prima geholpen.zeer tevreden??

26-02-2019
Mevr.van den Hoek (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben zeer tevreden hoe ik bij Pijnappel word geholpen. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Vragen worden beantwoord en uitgelegd. Wordt netjes gebeld wanneer de auto weer klaar is, en kan worden opgehaald. Monteurs laten de auto netjes achter.

20-02-2019
Mevrouw Na (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijn team medewerkers. Vriendelijk, servicegericht en vakkundig.

19-02-2019
Ben de Frens (Apeldoorn) geeft de service van onze verkopers een
9

Altijd welkom. Hartelijk en zakelijk. Goede service en uitleg.

19-02-2019
Henk Snellink geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon een goed en betrouwbaar bedrijf met betrokken mensen die je helder en duidelijk informeren. Een absolute aanrader.

12-02-2019
Poul Monster (Apeldoorn ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer persoonlijke benadering. Kennen bij naam en niet als nummer. Kleinschalige dealer zonder stropdassenverkopers. Vriendelijk- en eerlijkheid staan hoog in het vaandel.

12-02-2019
Aart geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben een tevreden klant, en geef een 8 als cijfer vanwege de goede service. Hoger geef ik nooit!

11-02-2019
Mevr. Veldt (Garderen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd een prettige, vriendelijke ontvangst. Onderhoud of tussendoor dingetjes prima in orde. Vakkundige en goede werkwijze ! Helemaal TOP !!

05-02-2019
Appie Witteveen (Apeldoorn) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik koop de laatste jaren mijn auto s al bij pijnappel en ga er ook niet weg zo goed is het daar.

02-02-2019
A.G van Ek (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

de surfers zijn uitstekend en zeer klantvriendelijk.

30-01-2019
Mevr. Kootstra geeft de service van onze werkplaats een
10

Helder in afspraken, die ook gewoon nagekomen worden. Prettige communicatie en service.

30-01-2019
Dhr. J.B. Ronde (Twello) geeft de service van onze verkopers een
9

indien elke auto verkoper zou zijn als de fa. Pijnappel was de auto branche bijna zonder wanklank

29-01-2019
Sonja holtman (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne klantvriendelijk dealer houd zich aan afspraken en helpen waar nodig is met raad en daad

15-01-2019
S a Bil (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Pretig zeer corect.

08-01-2019
Hans Vos (Apeldoorn) geeft de service van onze verkopers een
8

Wij wisten wat wij wilden en dat werd zeer goed en snel opgepakt. Daarna werd alles prima geregeld.

06-01-2019
Dhr. R. Reinders (Apeldoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een fantastische service, vriendelijke mensen en alle werkzaamheden tot tevredenheid uitgevoerd

28-12-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Pijnappel Automobielen BV in APELDOORN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten