Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Oto Hendriks Uw dealer
0314-323841

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Thea Willekes (Zelhem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al 15 jaar uiterst tevreden. Een echte aanrader!

21-10-2020
L. van Soest geeft de service van onze werkplaats een
8

Denken mee in de juiste oplossing aansluitend op de vraag en praktische uitvoering, hoge klantvriendelijkheid.

21-10-2020
J. Manenschijn geeft de service van onze verkopers een
10

Prettige samenwerking.

20-10-2020
A.Visser (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze staan altijd voor je klaar als er iets mocht zijn. Vriendelijk meedenkend en er is altijd koffie!

14-10-2020
Mevr. Pater geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd een correcte behandeling, je komt niet voor verrassingen te staan.

13-10-2020
G. J. Basten (Doetinchem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een super fijne garage, zeer vriendelijke mensen, staan altijd voor je klaar. Beste garage van de Achterhoek.

13-10-2020
GH Boonhof (Doetinchem) geeft de service van onze verkopers een
10

De dealer dacht met me mee, begreep mijn probleem, gaf me een tip hoe ik het aan moest pakken en heeft me ook geholpen met de inruil.

13-10-2020
Roerdink (Groenlo) geeft de service van onze verkopers een
10

Zijn zeer klantvriendelijk behandeld. Erg prettig ervaren.

11-10-2020
Freddy ebbers (Wehl) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vakkundig en vriendelijk.

15-09-2020
will leuvering (doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al jaren klant bij Auto Hendriks en er is nooit iets voorgevallen waarvan ik zeg, ik ga naar een andere garage.

11-09-2020
D.E RABELING (Wehl) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, prettige sfeer,

08-09-2020
Ton Voskamp (Bronkhorst) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service en zeer vriendelijk personeel. Een echte garage waar men je kent.

01-09-2020
Anna (Rheden) geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne mensen met verstand van zaken. Product is goed en je wordt verkocht wat je nodig hebt, niet meer. Geen upselling. Rustige sfeer, snelle afspraken, goede koffie.

25-08-2020
Geert van de Werff geeft de service van onze werkplaats een
10

Al meer dan 35 jaar klant tot volle tevredenheid. Vriendelijke sfeer, goed overleg over reparatie/onderhoud en kosten.

15-08-2020
Gerard Modderkolk (Doetinchem) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer prettig in ontvangst, in benadering, in omgang en straalt vertrouwen uit.

12-08-2020
Karel Hendriksen geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een fijn bedrijf, ik voel me er wel thuis.

11-08-2020
M van Zanten (Duiven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is gewoon een no nonsense bedrijf met een eerlijke benadering naar de klant zoals ik dit graag zie.

04-08-2020
G. van Aalst (Ulft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Onze ervaring een zeer correcte dealer/garage. Wordt altijd op een juiste manier gecommuniceerd zowel receptie met afspraken alsmede de uitvoering van het onderhoud. Zo krijg men nooit grote tegenvallers.

04-08-2020
Mevr. van Voorst (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Er zijn altijd wel verbeterpunten, ik heb op dit moment geen verbeterpunten. Ik ben erg tevreden.

04-08-2020
B.Chr.Tieben (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men is zeer klantvriendelijk, biedt uitstekende service en voorlichting.

28-07-2020
Gerrit Jan van de Kraats (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik word er naar tevredenheid geholpen en ze luisteren naar wat je te melden hebt.

23-07-2020
B.M. Peelen (Steenderen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mijn ervaring met de aankoop en het onderhoud is positief. Het contact verloopt soepel, correct en klantvriendelijk. Het wijzigen van een datum van gepland onderhoud was geen probleem, alsmede het verkrijgen van een leenauto/fiets. Een prettige garage met kundige medewerkers om de zaken rondom de auto te regelen.

05-07-2020
Wanrooij (Doetinchem) geeft de service van onze verkopers een
10

Netjes en correct geholpen, zowel met informatie vragen als bij aflevering.

30-06-2020
Bart Blommers ('s-Heerenberg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles was naar wens, geen verrassingen, duidelijke uitleg en toelichting, prima uitgevoerde werkzaamheden en service. Vriendelijk personeel. Een echte aanrader!

24-06-2020
Luc van Amerongen (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, worden altijd op een correcte wijze geholpen.

16-06-2020
Ruud Visser (Varsseveld) geeft de service van onze verkopers een
10

Heel vlot geholpen; vriendelijk en begripvol!

16-06-2020
dhr.C.Schippers (Zelhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles in orde.

11-06-2020
Dhr :D.H.Westerveld (Etten ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betere is niet te vinden met mijn ervaringen met auto bedrijven.

09-06-2020
Ed Fuchs (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zoals ik eerder zei, de mensen zijn gastvrij en leveren service met een glimlach. Altijd staat de koffie klaar en altijd is er een leenauto en wordt er niet gezeurd over het benzineverbruik daarvan. Hoewel ik eerlijk gezegd daar wel altijd rekening mee houd, dus zo min mogelijk rijd. Ik kom er graag en zal zeker weer naar deze garage gaan voor de aanschaf van een nieuwe Suzuki, wat ik al in mijn hoofd heb. Ik wacht op de Vitara Hybride.

09-06-2020
H. B. Arendsen (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, goede service en afspraken worden nagekomen. Ik rijd al 21 jaar Suzuki, nooit problemen mee gehad en altijd heel plezierig geholpen zowel bij een onderhoudsbeurt als bij de aanschaf van een nieuwe Suzuki.

09-06-2020
R Verwoord geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijkheid.

09-06-2020
Gijs beenen (Doetinchem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijkheid en de service geef ik een tien en een griffel.

09-06-2020
John van der Kamp (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Dit autobedrijf weet vooraf de klant goed en tijdig te benaderen voor de periodieke beurt. Legt uit wat er aan de auto mankeert en wat er vervangen moet worden voor goedkeuring APK. De kosten worden bij elkaar opgeteld en zodra de auto klaar is, volgt wederom een telefoontje en kan de auto worden opgehaald. Ditmaal kwam ik met de leenfiets goed uit de voeten. Op de factuur staat alles nog eens goed gespecificeerd. Perfect gedaan Suzuki OTO Hendriks.

02-06-2020
Jasper (DUIVEN) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, behulpzaam.

02-06-2020
Gerard Janzen (Doetinchem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd goede service en correcte behandeling waar ik ook voor kom.

02-06-2020
Raymond Nas (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede garage.

26-05-2020
Mw v Holst geeft de service van onze verkopers een
10

Oto Hendriks is een klantvriendelijke garage die de tijd voor je neemt en alles goed kan uitleggen. Ze komen hun afspraken na en communicatie gaat gemakkelijk. Ik kan geen negatief of verbeterpunt bedenken.

12-05-2020
Gerard Verbeet (Didam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Medewerkers kennen de klant en hebben service hoog in hun vaandel.

05-05-2020
Judith Elfrink (Gendringen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden met de Suzuki garage .Ik ben maar liefst 36 JAAR een vaste en tevreden klant.

28-04-2020
Makay (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word altijd snel geholpen. Prijs en reparaties worden altijd duidelijk gemeld.

28-04-2020
Bert van Holst (Zelhem) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijke rustige eigenaar / verkoper. Geen opdringerige verkoop. Luistert goed naar wat je wilt / zoekt en probeert je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je voelt je gehoord.

21-04-2020
Ria Lagerman (Doetinchem ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, zeer klantgericht en meedenkend.

21-04-2020
Piet Heutinck (Ulft) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij zijn uiterst prettig en vriendelijk benaderd in de showroom. Door de verkoper werd ons een proefrit aangeboden. We kwamen aanvankelijk voor een erg jonge occasion, maar de aanbieding die ons gedaan werd voor een nieuwe auto, t.w. een Vitara, konden wij niet weigeren. Zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken.

15-04-2020
fam M Lamers (Wehl) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt klantvriendelijk geholpen, ze nemen de tijd voor je. niks aandringen of opdringen. Gewoon een fijne garage waar wij al bijna 30 jaar auto's in onderhoud hebben en ook andere auto's gekocht te hebben.

01-04-2020
Monique Dijkman (Zelhem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Is ruim voldoende, perfect kan niet beter. 10 vind ik overdreven.

31-03-2020
Marian Reessink. ('s-Heerenberg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een aanbeveling voor ieder. Goeie service, duidelijke uitleg. Vriendelijk personeel.

24-03-2020
Jan Wolterink (Lievelde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Is een goede dealer met jonge en nieuwe auto's, die goed onderhouden worden door een paar goede monteurs die van wanten weten.

24-03-2020
Nol Nijhoff (Doetinchem) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige garage met vriendelijk en goed gekwalificeerd personeel. Een zaak waar je graag zaken mee doet.

24-03-2020
Jeroen van Ommeren (Elst) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kom er al meer dan 25 jaar, hebben mij altijd mobiel gehouden. 1x nieuw bij ze gekocht met een bijzondere constructie, voor beidde partijen naar tevredenheid! We hebben allebei (man/vrouw) een Suzuki, eigenlijk toeval maar bevalt goed!

22-03-2020
N. Aandewiel (Stokkum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Oto Hendriks is een prima dealer. Zij informeren de klant zeer goed en duidelijk. Ontvangst is heel hartelijk. Er is een fijne ontvangstruimte met alle voorzieningen zoals WiFi, koffie en kranten.

18-03-2020
Appie Schel (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende dealer!!!!

10-03-2020
W Leusink geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt bij OtO Hendriks goed netjes en vakkundig behandeld als er iets is met je Suzuki.

03-03-2020
wim smeenk (zelhem) geeft de service van onze verkopers een
8

prima dealer

28-02-2020
H.Hendriksen (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service

12-02-2020
Bert van Onzenoort (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijke garage

12-02-2020
Astrid Weenink (Beek) geeft de service van onze verkopers een
10

Hulpvaardig, vriendelijk en betrouwbaar.

28-01-2020
GBA Remmelink (Gaanderen) geeft de service van onze werkplaats een
10

We zijn tevreden over het bedrijf

22-01-2020
f jager (terborg) geeft de service van onze werkplaats een
9

goed geholpen

22-01-2020
Tom Gilsing geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig, komt afspraken na, duidelijke communicatie

21-01-2020
dhr.spronk geeft de service van onze werkplaats een
8

merendeels ben ik tevreden over de samenwerking

21-01-2020
Lukassen (Ulft) geeft de service van onze werkplaats een
8

makkelijk bereikbaar,vriendelijk personeel

21-01-2020
Henk Reusink (De Steeg) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer prettige mensen in de omgang met hun klanten zowel bij verkoop als bij een reparatie mooi in zijn eenvoud en toch een goede uitstraling en snelle onderhouds reparatie beurt.

14-01-2020
G. Jansen geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima betrouwbare garage met vriendelijk personeel. Goede uitleg over de gedane werkzaamheden en de kosten.

14-01-2020
Ylva de Boer geeft de service van onze verkopers een
10

Uiterst correcte behandeling. Dealer straalt veel vertrouwen uit en de klant is koning.

24-12-2019
Gerard Ariëns (Herwen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig en betrouwbaar bedrijf.

17-12-2019
M.Beemer (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Oto Hendriks doet het heel goed.Ga zo door en wijk niet af.

17-12-2019
J.Marijnissen (Azewijn) geeft de service van onze werkplaats een
10

de garage geeft duidelijke informatie

17-12-2019
Dhr en mevr te Kamp J (Doesburg) geeft de service van onze verkopers een
9

Wij werden openhartig ontvangen. Zeer klantvriendelijk. Alles werd helder en duidelijk uitgeleg.

09-12-2019
susan geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer fijne betrouwbare dealer. denken mee aan oplossingen voor korte termijn problemen. ik ben zeer tevreden en blij met Oto Hendrix

06-12-2019
a.th.h.thus (doetinchem) geeft de service van onze verkopers een
10

omdat het contact wel in persoon als telefonisch altijd prettig verloopt.

12-11-2019
Wennekes (Dieren) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer vriendelijke mensen Overleggen met je en leggen uit wat ze gedaan hebben Nemen de tijd voor je En er staat altijd een lekker kopje koffie voor je klaar

22-10-2019
Schuurman (Zelhem) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk, correct en netjes te woord gestaan en perfect geholpen.

18-10-2019
M. Pater geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer prettige garage, kundig personeel, altijd bereid om tussendoor te helpen indien nodig.

16-10-2019
Ton Voskamp (Bronk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk ontvangst en uitstekende service.

15-10-2019
Th. Helming (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze Suzuki dealer heeft de klant zeer hoog staan, niets is hun teveel, zijn altijd bereid om voor de beste oplossing te zorgen, zeer fijne Suzuki dealer, erg vriendelijk personeel, en zeer bekwaam.

15-10-2019
Frans Wellink (Hoog-Keppel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ja, hallo, wat is dit nu voor een vraagstelling.

08-10-2019
J. A. Peters-Helmers (Stokkum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel en altijd koffie.

08-10-2019
Mevr. Niesink geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben heel tevreden en kan met iedere vraag bij hen terecht.

08-10-2019
M van Zanten (Duiven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed en klantvriendelijk no nonsens bedrijf.

18-09-2019
freddy ebbers (wehl) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd vriendelijk goede afspraken en duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren en wat je eventueel zelf zou moeten regelen.

11-09-2019
Joep Evers (Azewijn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik zou op dit moment niets negatiefs kunnen schrijven.

14-08-2019
Piet Heutinck (Ulft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alle contacten en afspraken zijn zeer naar tevredenheid gelopen. Daarnaast ook nooit technische mankementen gehad.

06-08-2019
Gerrit Jan van de Kraats (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik word goed geholpen

03-08-2019
Houben- Eggink (Doetinchem) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer vriendelijk, geduldig en meedenkend

31-07-2019
dhr. Tieben B.Chr. (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

men is zeer klantvriendelijk, geeft goede adviezen, houdt zich aan de afspraak en biedt uitstekende service.

30-07-2019
P. de Winter (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Oto Hendriks is een prettig bedrijf. Men gaat er zorgvuldig om met de auto en onderhoudsbeurten, bandenwissels en andere werkzaamheden worden snel en volgens afspraak uitgevoerd. Vriendelijke mensen ook. Een fijn bedrijf.

30-07-2019
Karel Hendriksen (Halle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een. Prima en eerlijk bedrijf het is mijn derde nieuwe Swift dus zeer tevreden .

23-07-2019
Mevr Nijland geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service en klantvriendelijk

16-07-2019
Wim Eenink geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles klopte in de afspraken.

10-07-2019
Bruni Grund (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kwam met mijn train uit Ede naar Doetichem om mijn gemaakte Pech Auto op te kunnen halen en werd van Station Doetichem opgehaald. Service kan echt niet beter

02-07-2019
Emaus (Breedenbroek ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Erg te reden

29-06-2019
Dhr: D.H.Westerveld (Etten ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles wat men wensen mag krijgt men

18-06-2019
Luc van Amerongen (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Oto Hendriks is een betrouwbare dealer. Ze komen de gemaakte afspraken na. De reperaties worden naar tevredenheid uitgevoerd. Staan altijd klaar voor een praatje en een kopje koffie hoort erbij.

18-06-2019
Dhr. H.B. Arendsen (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk. Afspraken worden nagekomen. Mijn vrouw en ik rijden niet voor niets al sinds 1999 allebei in een Suzuki. Onderhoud wordt altijd prima uitgevoerd. Mochten er tijdens de onderhoudsbeurt aparte dingen gevonden worden dan word je daarover gebeld en geïnformeerd.

13-06-2019
M.Beemer (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik tevreden bent.Ik heb al zo vele jaren mijn auto bij SUZUKI gebracht om te laten nakijken.

12-06-2019
Jos van der Beek geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en goed

12-06-2019
Gerard Janzen (Doetinchem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word daar altijd goed geholpen

05-06-2019
Braam (Hr braam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Tevreden

04-06-2019
G.Beenen (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

het is en blijft onze vertrouwde adres. de vriendelijkheid en service blijft een tien en een griffel.

30-05-2019
Reinold Tomberg geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima dealer, goede service

29-05-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Oto Hendriks in DOETINCHEM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten