Oto Hendriks Uw dealer
0314-323841

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Wennekes (Dieren) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer vriendelijke mensen Overleggen met je en leggen uit wat ze gedaan hebben Nemen de tijd voor je En er staat altijd een lekker kopje koffie voor je klaar

22-10-2019
Schuurman (Zelhem) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk, correct en netjes te woord gestaan en perfect geholpen.

18-10-2019
M. Pater geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer prettige garage, kundig personeel, altijd bereid om tussendoor te helpen indien nodig.

16-10-2019
Ton Voskamp (Bronk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk ontvangst en uitstekende service.

15-10-2019
Th. Helming (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze Suzuki dealer heeft de klant zeer hoog staan, niets is hun teveel, zijn altijd bereid om voor de beste oplossing te zorgen, zeer fijne Suzuki dealer, erg vriendelijk personeel, en zeer bekwaam.

15-10-2019
Frans Wellink (Hoog-Keppel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ja, hallo, wat is dit nu voor een vraagstelling.

08-10-2019
J. A. Peters-Helmers (Stokkum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel en altijd koffie.

08-10-2019
Mevr. Niesink geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben heel tevreden en kan met iedere vraag bij hen terecht.

08-10-2019
M van Zanten (Duiven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed en klantvriendelijk no nonsens bedrijf.

18-09-2019
freddy ebbers (wehl) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd vriendelijk goede afspraken en duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren en wat je eventueel zelf zou moeten regelen.

11-09-2019
Joep Evers (Azewijn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik zou op dit moment niets negatiefs kunnen schrijven.

14-08-2019
Piet Heutinck (Ulft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alle contacten en afspraken zijn zeer naar tevredenheid gelopen. Daarnaast ook nooit technische mankementen gehad.

06-08-2019
Gerrit Jan van de Kraats (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik word goed geholpen

03-08-2019
Houben- Eggink (Doetinchem) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer vriendelijk, geduldig en meedenkend

31-07-2019
dhr. Tieben B.Chr. (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

men is zeer klantvriendelijk, geeft goede adviezen, houdt zich aan de afspraak en biedt uitstekende service.

30-07-2019
P. de Winter (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Oto Hendriks is een prettig bedrijf. Men gaat er zorgvuldig om met de auto en onderhoudsbeurten, bandenwissels en andere werkzaamheden worden snel en volgens afspraak uitgevoerd. Vriendelijke mensen ook. Een fijn bedrijf.

30-07-2019
Karel Hendriksen (Halle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een. Prima en eerlijk bedrijf het is mijn derde nieuwe Swift dus zeer tevreden .

23-07-2019
Mevr Nijland geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service en klantvriendelijk

16-07-2019
Wim Eenink geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles klopte in de afspraken.

10-07-2019
Bruni Grund (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kwam met mijn train uit Ede naar Doetichem om mijn gemaakte Pech Auto op te kunnen halen en werd van Station Doetichem opgehaald. Service kan echt niet beter

02-07-2019
Emaus (Breedenbroek ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Erg te reden

29-06-2019
Dhr: D.H.Westerveld (Etten ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles wat men wensen mag krijgt men

18-06-2019
Luc van Amerongen (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Oto Hendriks is een betrouwbare dealer. Ze komen de gemaakte afspraken na. De reperaties worden naar tevredenheid uitgevoerd. Staan altijd klaar voor een praatje en een kopje koffie hoort erbij.

18-06-2019
Dhr. H.B. Arendsen (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk. Afspraken worden nagekomen. Mijn vrouw en ik rijden niet voor niets al sinds 1999 allebei in een Suzuki. Onderhoud wordt altijd prima uitgevoerd. Mochten er tijdens de onderhoudsbeurt aparte dingen gevonden worden dan word je daarover gebeld en geïnformeerd.

13-06-2019
M.Beemer (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik tevreden bent.Ik heb al zo vele jaren mijn auto bij SUZUKI gebracht om te laten nakijken.

12-06-2019
Jos van der Beek geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en goed

12-06-2019
Gerard Janzen (Doetinchem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word daar altijd goed geholpen

05-06-2019
Braam (Hr braam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Tevreden

04-06-2019
G.Beenen (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

het is en blijft onze vertrouwde adres. de vriendelijkheid en service blijft een tien en een griffel.

30-05-2019
Reinold Tomberg geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima dealer, goede service

29-05-2019
Eddy van de Beek (Drempt) geeft de service van onze werkplaats een
10

Oto Hendriks is voor mij een bedrijf welke uitstekend zijn best doet de klanten goed te helpen zowel werkplaats als eigenaar.

14-05-2019
Marian Reessink (‘s-Heerenberg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super vriendelijk, behulpzaam.

07-05-2019
Maickel Nieuwenhuis (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer fijne dealer, prettig ontvangst.

01-05-2019
Judith Elfrink (Gendringen) geeft de service van onze werkplaats een
10

het is een eerlijke garage en je word er prettige geholpen zoals in de werkplaats als in de verkoop.Ik ben al meer dan 30 jaar klant bij Oto Hendriks

01-05-2019
Michael (Doesburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

OTO Hendriks mijn dealer, duidelijk en geen achteraf verrassingen.

29-04-2019
A. Roelofs (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbaar

23-04-2019
Nobels L.W. ('s-Heerenberg) geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijk en duidelijke info . maakt een betrouwbare indruk

23-04-2019
Annita Schlotboom geeft de service van onze werkplaats een
10

Een betrokken en betrouwbare dealer met geweldige service.

16-04-2019
T. A. Strijker (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

De feitelijke aankoop vond plaats via een lokale garage, Garage Overbeek te Hummelo, na een kortstondig bezoek aan garage Hendriks voor een eerste indruk van de twee modellen waar we belangstelling voor hadden. We werden uitstekend geholpen en waren na het bezoek overtuigd dat de Suzuki Ignis een goede keuze zou zijn.

09-04-2019
Henk Leneman (Varsseveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

Koffie staat altijd klaar je word er keurig geholpen.

09-04-2019
L. Sloot (‘s-Heerenberg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden! Oto Hendriks denkt met je mee! Vriendelijk, flexibel, eerlijk en no nonsens. Daar houden wij van.

08-04-2019
Jan Vleggaar ('s-Heerenberg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Oto Hendriks heeft een vriendelijke en behulpzame staf die prima service verleent.

27-03-2019
N. Aandewiel geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig bedrijf met korrekt en vriendelijk personeel.

20-03-2019
Mevr. Niesink-Geerdink geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben 18 jaar klant bij Oto Hendriks en altijd uitstekend geadviseerd en geholpen.

19-03-2019
Theo Jansen (Terborg) geeft de service van onze werkplaats een
9

zijn te vrede netjes behandeld

13-03-2019
Pieter Hermans (Doesburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben uitstekend behandeld en de service is uitmuntend.

13-03-2019
Stans Baels (Grave) geeft de service van onze werkplaats een
9

Snel en vakkundig geholpen, geen overbodige handelingen uitgevoerd. Prettig contact, een aanbeveling deze garage.

12-03-2019
Bert van Onzenoort (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk.

08-03-2019
Monique Dijkman (Zelhem) geeft de service van onze werkplaats een
8

een 8 is een ruim voldoende ze hoeven voor mij niets te veranderen, gewoon zo door gaan

06-03-2019
fam M Lamers (Wehl) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijke personeel en vakkundige mensen en mooie auto's

06-03-2019
Albert Bosveld (Doesburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb zelf helemaal geen verstand van auto's. Hierdoor kan ik makkelijk opgelicht worden. Ik heb bij Oto Hendriks totaal niet het idee dat dit gebeurt. Ik word netjes gebeld wat de kosten zullen worden en ik krijg tevens een telefoontje dat ik de auto weer op kan halen. In de tussen tijd kreeg ik zelfs een leenfiets om even naar het centrum van Doetinchem te gaan. Dit kost mij verder niets. De volgende keer ga ik weer naar Oto Hendriks.

28-02-2019
Henk Leneman (Varsseveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettig geholpen doen niet moeilijk koffie oke

27-02-2019
Wilma de Waard (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Door de klantvriendelijkheid en service is dat de enige reden nog steeds Suzuki te rijden. Wil niet weg bij deze garage. Helaas is er nog geen goede prijsopvolger voor mijn Suzuki Alto waar ik wel op hoop. Krijg veel aanbiedingen van andere garagedealers om daar een klein auto terug te kopen met inruil van mijn Suzuki maar ben nog niet ingegaan op aanbiedingen omdat ik hoop dat er toch nog een nieuwe Suzuki op de markt komt. Wil liever niet weg bij Oto Hendriks

26-02-2019
J.Pijfers (Zelhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Heel prettige garage

26-02-2019
henk Reusink. (De Steeg) geeft de service van onze werkplaats een
9

ongedwongen rustige verkoop techniek hij geeft je echt nog het gevoel dat je als klant op dat moment in de showroom belangrijk bent niet overdreven gewoon zo als het hoort geen poespas lekker je zelf blijven dat ziet de klant graag .

24-02-2019
Gerard van Aalst (Ulft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zoals al eerder aangegeven zeer correcte daler, betrouwbaar, behulpzaam en erg klantvriendelijk.

20-02-2019
L. Wissink (Hengelo (Gld.)) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al ruim 35 jaar vaste klant en altijd goede service en klantvriendelijk. Zeer tevreden klant.

19-02-2019
maas (giesbeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede snelle service.

19-02-2019
Raymond Nas (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage met vriendelijke service, zeer behulpzaam.

19-02-2019
Wilhelmus Scheerder ( Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Als klant van een flink aantal jaren word ik vriendelijk behandeld, op koffie of thee getrakteerd bij eventueel wachten, duidelijk geinformeerd wanneer nodig, er wordt overleg gepleegd indien nodig, mijn Suzuki is in goede handen en ik heb uitstekende ervaringen in het afgelopen decennium, een bedrijf waar de medewerkers met trots goed werk afleveren.

13-02-2019
W. ter Voert (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima overleg en afhandeling.

12-02-2019
m.bloks (doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk en belangstelend

06-02-2019
smits geeft de service van onze verkopers een
10

zeer goed garagebdrijf

22-01-2019
Nicky van Gemert (Doorwerth) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk, eerlijk en vakkundig, al met al zeer prettig.

22-01-2019
Erlani Hulsebos-Richter (Terborg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en hulpzaam

22-01-2019
L F W Burgers (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
8

goed behandeld afspraken komen ze naar

17-01-2019
Martin Fransen (Dieren) geeft de service van onze verkopers een
9

Oto Hendriks is een prima bedrijf. Dit heeft vooral te maken met de prettige wijze waarop de medewerker met jou als klant omgaat.

31-12-2018
Xandra Veltman geeft de service van onze werkplaats een
10

De mensen van Oto Hendriks zijn er echt voor mij en mijn auto. Ze denken mee en hebben altijd een goede oplossing.

18-12-2018
J. Marijnissen (Azewijn) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik ben zeer tevreden over hoe ik in de loop der jaren naar tevredenheid nog steeds goed behandel ben .

18-12-2018
D.J.Jansen (Doetinchem) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer tevreden over de koop!!!

12-12-2018
Mevr. E. Nibbeling-Loef (Wehl) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garagebedrijf. Goed en vriendelijke medewerkers. Goede Suzuki auto's

11-12-2018
Ben ik vergeten geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ken de mensen die daar werken en praat nog wel eens met de heer op kantoor

11-12-2018
G.J. Basten (Doetinchem) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede uitstraling garage, klantvriendelijk, persoonlijke benadering. Betrouwbaar. Bij aflevering ook nog een bos bloemen. Garage belde na een week hoe de auto beviel, dat is aandacht hebben voor de klant.

11-12-2018
W. Ankersmit geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vakkundig en erg klantgericht/ vriendelijk

04-12-2018
g b ohlen (oosterbeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

alles was goed en vriendelijk.

04-12-2018
l saalmink (geesteren gld) geeft de service van onze verkopers een
10

prettige mensen , gewoon , uit de streek

24-11-2018
M.Klein Lenderink geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, correct en altijd op tijd!

20-11-2018
Mevr spaan (Loo ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ze altijd klant vriendelijk zijn.

20-11-2018
Piet Koenders (Didam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden goede service en betrouwbare vakkundige medewerkers.

15-11-2018
e.a.m. van marrewijk (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het bedrijf heeft een goede uitstraling en behandelen de klant uitstekend.

08-11-2018
Mevr. Diderik geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd hulpvaardig. Altijd snel en duidelijk met uitleg van noodzakelijk uit te voeren acties. Alle tijd voor hulp bij vragen en problemen. Vriendelijke bejegening en heerlijk kopje cappuccino met een krantje wanneer je even mag wachten. Leenauto indien nodig. Nota's die overeenkomstig voorstelling van zaken zijn of zelfs meevallen. Ik rijd er graag een paar kilometers extra voor om hier geholpen te worden.

07-11-2018
M. Giesen (Ulft) geeft de service van onze verkopers een
9

Koop al jaren bij Oto Hendriks en dat betekent goede ontvangst, informatie en waar voor je geld. Suzuki een uitstekend auto voor een prima prijs. Wat wil je nog meer.

06-11-2018
ellen (Doetinchem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijke mensen, snelle en vooral goede service, altijd bereid tot meedenken en doen vaak iets zonder dat we er om vragen, al jaren zeer tevreden

02-11-2018
Wil Scholten ('s-Heerenberg) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke, deskundige en duidelijke informatie, persoonlijk, sympathiek, in het geheel niet opdringerig, je voelt je er erg thuis !!

31-10-2018
Ton Voskamp (Bronkhorst ) geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijkheid. Direct contact doordat de garage in mijn ogen "heerlijk klein is".

30-10-2018
Petra de Bruin (Westervoort ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Oto Hendriks is een zeer betrouwbare dealer.

30-10-2018
Nijenhuis (Ulft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer correct geholpen

30-10-2018
Tommy Lans (Brummen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al 10 jaar na alle tevredenheid klant bij oto Hendriks. Spreken elkaar gewoon met de voornaam aan en alles is bespreekbaar.

30-10-2018
E van den Dikkenberg (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed en vriendelijk bedrijf

23-10-2018
William Engelen (Duiven) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede voorlichting en goede prijs voor de oude auto.

23-10-2018
Theo Wensing (Ulft) geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijke mensen,goed contact

18-10-2018
M. van Lent geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klantgericht en eerlijk.

02-10-2018
Jos Beijer geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer tevreden.

01-10-2018
Fam. van Zanten (Duiven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon een goed bedrijf waar klantvriendelijkheid nog bestaat.

25-09-2018
Cor van Mierlo (Ulft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden

25-09-2018
John (Lobith) geeft de service van onze verkopers een
10

Bijzonder klantvriendelijk, correcte behandeling, prima prijs/kwaliteit verhouding, kortom ik ben erg tevreden.

18-09-2018
J Jansen (Ulft) geeft de service van onze verkopers een
10

Erg vriendelijk, correct en behulpzaam. Direct antwoord op al mijn vragen

12-09-2018
jan endeveld geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettig personeel geen poespas goede service

04-09-2018
Hendrik Hoogink (Doesburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een natuurlijke klantgerichtheid Geeft een goed gevoel en vertrouwen.

04-09-2018
Frans Wellink (Hoog-Keppel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik heb totaal geen verstand van garages. Zeer moeilijk om een oordeel over garages te geven, lijkt mij. Indien ik het gevoel zou hebben dat ik gepakt word, kom ik er nooit meer!

04-09-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Oto Hendriks in DOETINCHEM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen