Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Oto Hendriks Uw dealer
0314-323841

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Mw v Holst geeft de service van onze verkopers een
10

Oto Hendriks is een klantvriendelijke garage die de tijd voor je neemt en alles goed kan uitleggen. Ze komen hun afspraken na en communicatie gaat gemakkelijk. Ik kan geen negatief of verbeterpunt bedenken.

12-05-2020
Gerard Verbeet (Didam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Medewerkers kennen de klant en hebben service hoog in hun vaandel.

05-05-2020
Judith Elfrink (Gendringen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden met de Suzuki garage .Ik ben maar liefst 36 JAAR een vaste en tevreden klant.

28-04-2020
Makay (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word altijd snel geholpen. Prijs en reparaties worden altijd duidelijk gemeld.

28-04-2020
Bert van Holst (Zelhem) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijke rustige eigenaar / verkoper. Geen opdringerige verkoop. Luistert goed naar wat je wilt / zoekt en probeert je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je voelt je gehoord.

21-04-2020
Ria Lagerman (Doetinchem ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, zeer klantgericht en meedenkend.

21-04-2020
Piet Heutinck (Ulft) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij zijn uiterst prettig en vriendelijk benaderd in de showroom. Door de verkoper werd ons een proefrit aangeboden. We kwamen aanvankelijk voor een erg jonge occasion, maar de aanbieding die ons gedaan werd voor een nieuwe auto, t.w. een Vitara, konden wij niet weigeren. Zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken.

15-04-2020
fam M Lamers (Wehl) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt klantvriendelijk geholpen, ze nemen de tijd voor je. niks aandringen of opdringen. Gewoon een fijne garage waar wij al bijna 30 jaar auto's in onderhoud hebben en ook andere auto's gekocht te hebben.

01-04-2020
Monique Dijkman (Zelhem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Is ruim voldoende, perfect kan niet beter. 10 vind ik overdreven.

31-03-2020
Marian Reessink. ('s-Heerenberg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een aanbeveling voor ieder. Goeie service, duidelijke uitleg. Vriendelijk personeel.

24-03-2020
Jan Wolterink (Lievelde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Is een goede dealer met jonge en nieuwe auto's, die goed onderhouden worden door een paar goede monteurs die van wanten weten.

24-03-2020
Nol Nijhoff (Doetinchem) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige garage met vriendelijk en goed gekwalificeerd personeel. Een zaak waar je graag zaken mee doet.

24-03-2020
Jeroen van Ommeren (Elst) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kom er al meer dan 25 jaar, hebben mij altijd mobiel gehouden. 1x nieuw bij ze gekocht met een bijzondere constructie, voor beidde partijen naar tevredenheid! We hebben allebei (man/vrouw) een Suzuki, eigenlijk toeval maar bevalt goed!

22-03-2020
N. Aandewiel (Stokkum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Oto Hendriks is een prima dealer. Zij informeren de klant zeer goed en duidelijk. Ontvangst is heel hartelijk. Er is een fijne ontvangstruimte met alle voorzieningen zoals WiFi, koffie en kranten.

18-03-2020
Appie Schel (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende dealer!!!!

10-03-2020
W Leusink geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt bij OtO Hendriks goed netjes en vakkundig behandeld als er iets is met je Suzuki.

03-03-2020
wim smeenk (zelhem) geeft de service van onze verkopers een
8

prima dealer

28-02-2020
H.Hendriksen (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service

12-02-2020
Bert van Onzenoort (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijke garage

12-02-2020
Astrid Weenink (Beek) geeft de service van onze verkopers een
10

Hulpvaardig, vriendelijk en betrouwbaar.

28-01-2020
GBA Remmelink (Gaanderen) geeft de service van onze werkplaats een
10

We zijn tevreden over het bedrijf

22-01-2020
f jager (terborg) geeft de service van onze werkplaats een
9

goed geholpen

22-01-2020
Tom Gilsing geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig, komt afspraken na, duidelijke communicatie

21-01-2020
dhr.spronk geeft de service van onze werkplaats een
8

merendeels ben ik tevreden over de samenwerking

21-01-2020
Lukassen (Ulft) geeft de service van onze werkplaats een
8

makkelijk bereikbaar,vriendelijk personeel

21-01-2020
Henk Reusink (De Steeg) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer prettige mensen in de omgang met hun klanten zowel bij verkoop als bij een reparatie mooi in zijn eenvoud en toch een goede uitstraling en snelle onderhouds reparatie beurt.

14-01-2020
G. Jansen geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima betrouwbare garage met vriendelijk personeel. Goede uitleg over de gedane werkzaamheden en de kosten.

14-01-2020
Ylva de Boer geeft de service van onze verkopers een
10

Uiterst correcte behandeling. Dealer straalt veel vertrouwen uit en de klant is koning.

24-12-2019
Gerard Ariëns (Herwen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig en betrouwbaar bedrijf.

17-12-2019
M.Beemer (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Oto Hendriks doet het heel goed.Ga zo door en wijk niet af.

17-12-2019
J.Marijnissen (Azewijn) geeft de service van onze werkplaats een
10

de garage geeft duidelijke informatie

17-12-2019
Dhr en mevr te Kamp J (Doesburg) geeft de service van onze verkopers een
9

Wij werden openhartig ontvangen. Zeer klantvriendelijk. Alles werd helder en duidelijk uitgeleg.

09-12-2019
susan geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer fijne betrouwbare dealer. denken mee aan oplossingen voor korte termijn problemen. ik ben zeer tevreden en blij met Oto Hendrix

06-12-2019
a.th.h.thus (doetinchem) geeft de service van onze verkopers een
10

omdat het contact wel in persoon als telefonisch altijd prettig verloopt.

12-11-2019
Wennekes (Dieren) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer vriendelijke mensen Overleggen met je en leggen uit wat ze gedaan hebben Nemen de tijd voor je En er staat altijd een lekker kopje koffie voor je klaar

22-10-2019
Schuurman (Zelhem) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk, correct en netjes te woord gestaan en perfect geholpen.

18-10-2019
M. Pater geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer prettige garage, kundig personeel, altijd bereid om tussendoor te helpen indien nodig.

16-10-2019
Ton Voskamp (Bronk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk ontvangst en uitstekende service.

15-10-2019
Th. Helming (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze Suzuki dealer heeft de klant zeer hoog staan, niets is hun teveel, zijn altijd bereid om voor de beste oplossing te zorgen, zeer fijne Suzuki dealer, erg vriendelijk personeel, en zeer bekwaam.

15-10-2019
Frans Wellink (Hoog-Keppel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ja, hallo, wat is dit nu voor een vraagstelling.

08-10-2019
J. A. Peters-Helmers (Stokkum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel en altijd koffie.

08-10-2019
Mevr. Niesink geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben heel tevreden en kan met iedere vraag bij hen terecht.

08-10-2019
M van Zanten (Duiven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed en klantvriendelijk no nonsens bedrijf.

18-09-2019
freddy ebbers (wehl) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd vriendelijk goede afspraken en duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren en wat je eventueel zelf zou moeten regelen.

11-09-2019
Joep Evers (Azewijn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik zou op dit moment niets negatiefs kunnen schrijven.

14-08-2019
Piet Heutinck (Ulft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alle contacten en afspraken zijn zeer naar tevredenheid gelopen. Daarnaast ook nooit technische mankementen gehad.

06-08-2019
Gerrit Jan van de Kraats (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik word goed geholpen

03-08-2019
Houben- Eggink (Doetinchem) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer vriendelijk, geduldig en meedenkend

31-07-2019
dhr. Tieben B.Chr. (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

men is zeer klantvriendelijk, geeft goede adviezen, houdt zich aan de afspraak en biedt uitstekende service.

30-07-2019
P. de Winter (Zutphen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Oto Hendriks is een prettig bedrijf. Men gaat er zorgvuldig om met de auto en onderhoudsbeurten, bandenwissels en andere werkzaamheden worden snel en volgens afspraak uitgevoerd. Vriendelijke mensen ook. Een fijn bedrijf.

30-07-2019
Karel Hendriksen (Halle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een. Prima en eerlijk bedrijf het is mijn derde nieuwe Swift dus zeer tevreden .

23-07-2019
Mevr Nijland geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service en klantvriendelijk

16-07-2019
Wim Eenink geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles klopte in de afspraken.

10-07-2019
Bruni Grund (Ede) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kwam met mijn train uit Ede naar Doetichem om mijn gemaakte Pech Auto op te kunnen halen en werd van Station Doetichem opgehaald. Service kan echt niet beter

02-07-2019
Emaus (Breedenbroek ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Erg te reden

29-06-2019
Dhr: D.H.Westerveld (Etten ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles wat men wensen mag krijgt men

18-06-2019
Luc van Amerongen (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Oto Hendriks is een betrouwbare dealer. Ze komen de gemaakte afspraken na. De reperaties worden naar tevredenheid uitgevoerd. Staan altijd klaar voor een praatje en een kopje koffie hoort erbij.

18-06-2019
Dhr. H.B. Arendsen (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk. Afspraken worden nagekomen. Mijn vrouw en ik rijden niet voor niets al sinds 1999 allebei in een Suzuki. Onderhoud wordt altijd prima uitgevoerd. Mochten er tijdens de onderhoudsbeurt aparte dingen gevonden worden dan word je daarover gebeld en geïnformeerd.

13-06-2019
M.Beemer (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik tevreden bent.Ik heb al zo vele jaren mijn auto bij SUZUKI gebracht om te laten nakijken.

12-06-2019
Jos van der Beek geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en goed

12-06-2019
Gerard Janzen (Doetinchem ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word daar altijd goed geholpen

05-06-2019
Braam (Hr braam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Tevreden

04-06-2019
G.Beenen (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

het is en blijft onze vertrouwde adres. de vriendelijkheid en service blijft een tien en een griffel.

30-05-2019
Reinold Tomberg geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima dealer, goede service

29-05-2019
Eddy van de Beek (Drempt) geeft de service van onze werkplaats een
10

Oto Hendriks is voor mij een bedrijf welke uitstekend zijn best doet de klanten goed te helpen zowel werkplaats als eigenaar.

14-05-2019
Marian Reessink (‘s-Heerenberg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super vriendelijk, behulpzaam.

07-05-2019
Maickel Nieuwenhuis (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer fijne dealer, prettig ontvangst.

01-05-2019
Judith Elfrink (Gendringen) geeft de service van onze werkplaats een
10

het is een eerlijke garage en je word er prettige geholpen zoals in de werkplaats als in de verkoop.Ik ben al meer dan 30 jaar klant bij Oto Hendriks

01-05-2019
Michael (Doesburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

OTO Hendriks mijn dealer, duidelijk en geen achteraf verrassingen.

29-04-2019
A. Roelofs (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbaar

23-04-2019
Nobels L.W. ('s-Heerenberg) geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijk en duidelijke info . maakt een betrouwbare indruk

23-04-2019
Annita Schlotboom geeft de service van onze werkplaats een
10

Een betrokken en betrouwbare dealer met geweldige service.

16-04-2019
T. A. Strijker (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

De feitelijke aankoop vond plaats via een lokale garage, Garage Overbeek te Hummelo, na een kortstondig bezoek aan garage Hendriks voor een eerste indruk van de twee modellen waar we belangstelling voor hadden. We werden uitstekend geholpen en waren na het bezoek overtuigd dat de Suzuki Ignis een goede keuze zou zijn.

09-04-2019
Henk Leneman (Varsseveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

Koffie staat altijd klaar je word er keurig geholpen.

09-04-2019
L. Sloot (‘s-Heerenberg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden! Oto Hendriks denkt met je mee! Vriendelijk, flexibel, eerlijk en no nonsens. Daar houden wij van.

08-04-2019
Jan Vleggaar ('s-Heerenberg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Oto Hendriks heeft een vriendelijke en behulpzame staf die prima service verleent.

27-03-2019
N. Aandewiel geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig bedrijf met korrekt en vriendelijk personeel.

20-03-2019
Mevr. Niesink-Geerdink geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben 18 jaar klant bij Oto Hendriks en altijd uitstekend geadviseerd en geholpen.

19-03-2019
Theo Jansen (Terborg) geeft de service van onze werkplaats een
9

zijn te vrede netjes behandeld

13-03-2019
Pieter Hermans (Doesburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben uitstekend behandeld en de service is uitmuntend.

13-03-2019
Stans Baels (Grave) geeft de service van onze werkplaats een
9

Snel en vakkundig geholpen, geen overbodige handelingen uitgevoerd. Prettig contact, een aanbeveling deze garage.

12-03-2019
Bert van Onzenoort (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk.

08-03-2019
Monique Dijkman (Zelhem) geeft de service van onze werkplaats een
8

een 8 is een ruim voldoende ze hoeven voor mij niets te veranderen, gewoon zo door gaan

06-03-2019
fam M Lamers (Wehl) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijke personeel en vakkundige mensen en mooie auto's

06-03-2019
Albert Bosveld (Doesburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb zelf helemaal geen verstand van auto's. Hierdoor kan ik makkelijk opgelicht worden. Ik heb bij Oto Hendriks totaal niet het idee dat dit gebeurt. Ik word netjes gebeld wat de kosten zullen worden en ik krijg tevens een telefoontje dat ik de auto weer op kan halen. In de tussen tijd kreeg ik zelfs een leenfiets om even naar het centrum van Doetinchem te gaan. Dit kost mij verder niets. De volgende keer ga ik weer naar Oto Hendriks.

28-02-2019
Henk Leneman (Varsseveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettig geholpen doen niet moeilijk koffie oke

27-02-2019
Wilma de Waard (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Door de klantvriendelijkheid en service is dat de enige reden nog steeds Suzuki te rijden. Wil niet weg bij deze garage. Helaas is er nog geen goede prijsopvolger voor mijn Suzuki Alto waar ik wel op hoop. Krijg veel aanbiedingen van andere garagedealers om daar een klein auto terug te kopen met inruil van mijn Suzuki maar ben nog niet ingegaan op aanbiedingen omdat ik hoop dat er toch nog een nieuwe Suzuki op de markt komt. Wil liever niet weg bij Oto Hendriks

26-02-2019
J.Pijfers (Zelhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Heel prettige garage

26-02-2019
henk Reusink. (De Steeg) geeft de service van onze werkplaats een
9

ongedwongen rustige verkoop techniek hij geeft je echt nog het gevoel dat je als klant op dat moment in de showroom belangrijk bent niet overdreven gewoon zo als het hoort geen poespas lekker je zelf blijven dat ziet de klant graag .

24-02-2019
Gerard van Aalst (Ulft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zoals al eerder aangegeven zeer correcte daler, betrouwbaar, behulpzaam en erg klantvriendelijk.

20-02-2019
L. Wissink (Hengelo (Gld.)) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al ruim 35 jaar vaste klant en altijd goede service en klantvriendelijk. Zeer tevreden klant.

19-02-2019
maas (giesbeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede snelle service.

19-02-2019
Raymond Nas (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage met vriendelijke service, zeer behulpzaam.

19-02-2019
Wilhelmus Scheerder ( Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Als klant van een flink aantal jaren word ik vriendelijk behandeld, op koffie of thee getrakteerd bij eventueel wachten, duidelijk geinformeerd wanneer nodig, er wordt overleg gepleegd indien nodig, mijn Suzuki is in goede handen en ik heb uitstekende ervaringen in het afgelopen decennium, een bedrijf waar de medewerkers met trots goed werk afleveren.

13-02-2019
W. ter Voert (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima overleg en afhandeling.

12-02-2019
m.bloks (doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk en belangstelend

06-02-2019
smits geeft de service van onze verkopers een
10

zeer goed garagebdrijf

22-01-2019
Nicky van Gemert (Doorwerth) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk, eerlijk en vakkundig, al met al zeer prettig.

22-01-2019
Erlani Hulsebos-Richter (Terborg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en hulpzaam

22-01-2019
L F W Burgers (Doetinchem) geeft de service van onze werkplaats een
8

goed behandeld afspraken komen ze naar

17-01-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Oto Hendriks in DOETINCHEM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten