Proefrit maken? Boek direct!

Proefrit maken? Boek direct!

Ervaar zelf hoe een Suzuki motor rijdt. Boek een proefrit voor het model naar jouw keuze.

Proefrit maken met een Suzuki-motor

Heb je altijd al willen rijden op een Suzuki-motor? Kies je dan voor een snelle supersport of toch liever een stoere motor uit het Street-segment? Alle Suzuki-motoren sturen superscherp, dus mis je kans niet om het zelf te ervaren en boek je proefrit.

Let op! Sommige modellen zoals de Hayabusa en de GSX-R1000 zijn beperkt beschikbaar voor proefritten en de GSX-S1000GT is binnenkort beschikbaar voor proefritten. Neem contact op met je dealer voor de mogelijkheden.

Hoe werkt een proefrit aanvragen?

  1. Selecteer een Suzuki-dealer bij jou in de buurt
  2. Kies het gewenste model voor de proefrit
  3. Selecteer een voorkeursdatum en -tijdstip
  4. Verstuur jouw aanvraag voor een proefrit

Vraag direct een proefrit aan

Kies je dealer en model

Proefrit op afspraak

Heb je interesse in een nieuwe of tweedehands motor? Onze showrooms zijn gelukkig weer geopend. Wij adviseren echter om altijd een afspraak te maken voor een proefrit. Wij kunnen dan de motor gereed maken en uitgebreid de tijd voor jou nemen. Boek eenvoudig online een afspraak!

Een proefrit kan eventueel in overleg met de dealer aan huis plaatsvinden. Neem contact op met je dealer over de mogelijkheden. Voor jouw en onze veiligheid nemen we de nodige maatregelen tijdens de proefrit.

Daarnaast kunnen wij ook op afstand veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij je van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht je interesse hebben in een specifiek voertuig. Onze dealers zijn je graag van dienst voor de verkoop van een motor, inclusief inruil.