Win een gratis Suzuki onderhoudsbeurt
Actie

Win een gratis Suzuki onderhoudsbeurt

Win je factuurbedrag terug of maak kans op een unieke Arai Suzuki Katana helm.

WIN JE FACTUURBEDRAG TERUG

Weet je wat nog beter is voor jouw Suzuki, dan een onderhoudsbeurt van Suzuki? Een gratis onderhoudsbeurt van Suzuki! Als je in de actieperiode van 18 oktober tot en met 14 januari een afspraak maakt bij jouw Suzuki-dealer, kun je het factuurbedrag tot een maximum van € 300,- terugwinnen. Maandelijks vindt er een trekking plaats en selecteren we maar liefst 5 winnaars. Dus plan snel een onderhoudsbeurt in en win je factuurbedrag terug.

OF MAAK KANS OP EEN ARAI SUZUKI KATANA HELM

In de actieperiode maak je ook kans om één van de vijf 5 unieke helmen ter waarde van € 750,- te winnen. De Arai Suzuki Katana helm is met de hand gemaakt in Japan en heeft een PB-CLC buitenschaal, Free Flow System, Variable Axis System Pinlock ready vizier, een Shield Latch viziervergrendelingssysteem, antimicro-bacteriële voering en uitneembaar wasbaar interieur. De helm heeft luidsprekerzakken en wordt geleverd met een adem- en kinbescherming. Veiligheidskenmerken zijn onder meer een ERS Emergency Release-systeem en dubbele D-ringbandsluiting.

Suzuki_actie_Arai_helm_onderhoud.jpg

Onderhoud bij de Suzuki-dealer

Bij de Suzuki-dealer kun je rekenen op snelle, betrouwbare service en duidelijke afspraken. Onze getrainde experts weten precies wat jouw Suzuki nodig heeft. En je houdt bij onderhoud door de officiële Suzuki-dealer aanspraak op de fabrieksgarantie.

  • Onderhoud door getrainde experts

  • Vóóraf een overzichtelijk kostenplaatje

  • Altijd garantie op onderdelen

  • Eén jaar gratis pechhulp t.w.v. € 120,- met de Suzuki Mobiliteitsservice

Suzuki_win_factuurbedrag_terug_contentblok_motor.jpg

Vul jouw gegevens in en doe mee:

Nu één jaar lang, gratis Suzuki mobiliteitsservice!

Laat je in de winterperiode onderhoud uitvoeren door een officiële Suzuki-motordealer, dan is je motor meteen rijklaar als de voorjaarszon zich weer laat zien. Bovendien ontvang je een Suzuki Mobiliteitskaart ter waarde van € 120,-. En dit geldt nu tijdelijk voor alle Suzuki motorfietsen vanaf bouwjaar 2006 in de actieperiode tot en met 14 januari 2022. Met de Suzuki Mobiliteitskaart krijg je een jaar lang GRATIS Suzuki Mobiliteitsservice! Dat is pechhulp in heel Europa. En dat 24 per dag en 7 dagen per week.