Nieuws

Coronavirus - informatie over onze dienstverlening

Als Suzuki organisatie willen we elke klant mobiel houden en letten we op jouw veiligheid. We houden onze kwaliteit graag op het hoogste niveau en vinden het daarom belangrijk om je over de volgende zaken te informeren.

Een veilig bezoek

Na elke wijziging van de COVID-19 maatregelen door het kabinet, nemen wij ook passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Met uiteraard als doel zo min mogelijk risico te lopen omtrent jouw gezondheid én de gezondheid van Nederland. Daarbij volgen we altijd de richtlijnen van het RIVM op.

Bij wijzigingen passen we ons beleid zo nodig direct aan. Houd voor de meest actuele maatregelen deze pagina in de gaten.

Service_werkplaats_buiten_header_hero.jpg

Onze showrooms zijn geopend

Heb je interesse in een nieuwe of tweedehands motorfiets? Je bent van harte welkom in een van onze showrooms. Een afspraak maken is niet nodig, maar wel wenselijk. Wij kunnen dan de drukte in de showroom beheersen en uitgebreid de tijd voor je nemen. Bel je Suzuki-dealer om een afspraak in te plannen!

Een proefrit maken is op afspraak mogelijk bij de Suzuki-dealer en kan eventueel in overleg ook aan huis plaatsvinden.

Heb je een kwetsbare gezondheid en/of wil je liever het contact met andere mensen zoveel mogelijk beperken, dan kunnen wij ook op andere manieren veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij je van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht je interesse hebben in een specifiek voertuig. Onze dealers zijn je graag van dienst voor de verkoop van een motorfiets, inclusief inruil.

Uiteraard kan je bij vragen contact met je Suzuki-dealer opnemen.

Onze werkplaatsen zijn open 

Zonder tegenbericht kunnen alle service en onderhoudsafspraken bij onze dealers doorgang vinden. Mocht een afspraak, door onvoorziene omstandigheden, niet kunnen plaatsvinden neemt jouw dealer tijdig contact met je op. Wij verzoeken je om afspraken zo veel mogelijk telefonisch te maken. Heb je al een afspraak gepland staan en voel je je fit, maar heb je een kwetsbare gezondheid en/of wil je liever het contact met andere mensen zoveel mogelijk beperken? Dan kan jouw dealer je eventueel helpen door jouw motorfiets bij je thuis op te halen. Dit kan je afspreken met jouw Suzuki-dealer.