Nieuwe Suzuki <br/> *#GSX-8S*#

Nieuwe Suzuki
GSX-8S

Infinite Potential. Limitless Fun.

Nieuwe Suzuki GSX-8S

De nieuwe Suzuki GSX-8S is van de grond af aan opnieuw ontworpen om te stralen als een nieuwe interpretatie van naked streetfighter performance. Hij combineert comfort en prettige stuureigenschappen met een krachtige, gloednieuwe 776 cc paralleltwin voor de best mogelijke rijervaring met een sterke focus op rijplezier. Of dat nu in de stad is of op een uitdagende bergpas.

De levering van de nieuwe Suzuki GSX-8S start in het eerste kwartaal van 2023. Prijzen maakt Suzuki binnenkort bekend.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het eerste nieuws rondom de nieuwe GSX-8S.

Performance naked met gloednieuwe 776 cc paralleltwin

Suzuki onthult de gloednieuwe GSX-8S: een middelzware performance naked die nieuwe maatstaven zet in zijn segment met een gewaagde styling en een ongekend rijke standaarduitrusting. De GSX-8S combineert maximaal rijplezier met een compleet nieuw ontwikkelde 776 cc paralleltwin.

  • Gloednieuwe 776 cc DOHC paralleltwin met Bi-directional Quickshifter
  • Standaard uitgerust met 5-inch TFT-display
  • Rijklaar slechts 202 kilogram dankzij lichtgewicht componenten
  • Instelbare Traction Control met drie rijmodi
  • Ook beschikbaar in A2-variant
  • Nederlandse marktintroductie eerste kwartaal 2023

Een nieuwe interpretatie van naked streetfighter performance.

De Suzuki GSX-8S is klaar voor actie, dat verklapt zijn agressieve mass-forward houding. De trendsettende vormgeving van de GSX-8S luidt een nieuw tijdperk in van functionele streetfighter-schoonheid. De strakke, pure lijnen van de voor-en achterzijde contrasteren sterk met de gespierde massa van zijn torso.

Het ontwerp krijgt nog meer karakter dankzij het slanke motorblok, het frame en de drie stoere kleurstellingen. Suzuki’s nieuwe 776cc DOHC vierkleps paralleltwin biedt een prachtige balans tussen een soepele, controleerbare vermogensafgifte vanuit lage toerentallen en het plezierige gevoel van een motorfiets die graag in de toeren klimt. De 270°-krukasconfiguratie staat garant voor een soepel rijgedrag met een overvloed aan koppel en positieve tractie in combinatie met een prettige roffel. Het motorkarakter en de sound is vergelijkbaar met die van een V-twin.

De nieuwe GSX-8S beschikt over een in dit segment ongeëvenaarde uitrusting. Suzuki rust de nieuwe naked streetfighter standaard uit met onder meer een 5-inch TFT-display met mogelijkheid voor pop-upwaarschuwingen, drie rijmodi, een uitgebreid Suzuki Intelligent Ride System-elektronicapakket, een up & down quickshifter en een lichtgewicht aluminium swingarm die exclusief voor de GSX-8S is ontworpen met het oog op straatgebruik.

De unieke framegeometrie maakt het mogelijk om jouw heupen verder naar voren te positioneren, zodat de berijder zijn of haar lichaamsgewicht gemakkelijker naar voren kan brengen. Dit maakt de GSX-8S nog gemakkelijker te controleren en zo kan je hem nog beter door scherpe bochten heen sturen. De nieuwe GSX-8S is klaar om jouw wereld te veranderen. Ontdek zijn potentieel en geniet van elke tocht.

KLEUREN

Suzuki_GSX800RQM3_QU1_diagonal
Suzuki_GSX800RQM3_QU2_diagonal
Suzuki_GSX800RQM3_KGL_diagonal