Terug naar overzicht
Adventure Sport

Adventure Sport

Ga op avontuur met het populairste motorfiets segment van Nederland: Adventure Sport! De V-Stroms bieden alles wat een echte avonturier zoekt; comfort, uitstraling en perfecte rijkwaliteiten.

De V-Strom serie biedt een uniek totaalpakket dat een ideale zitpositie, optimale bescherming en perfect rijcomfort combineert met een superieure wendbaarheid en avontuurlijke rijprestaties onder alle omstandigheden. Met de nieuwste assistentiesystemen, meer vermogen en talrijke technische updates is de nieuwe V-Strom 1050 de meest geavanceerde Suzuki V-Strom ooit. Hij heeft alles in huis om het credo ‘The Master of Adventure’ waar te maken en ook voldoende power.

Adventure Sport

V-Strom 1050Xta

V-Strom 1050Xta

vanaf € 15.499,-

V-Strom 1050A

V-Strom 1050A

vanaf € 13.999,-

V-Strom 650XTA

V-Strom 650XTA

vanaf € 9.999,-

V-Strom 650A

V-Strom 650A

vanaf € 9.499,-

Nieuwe accessoirepakketten

Suzuki brengt uiteenlopende optiepakketten op de markt, toegesneden op het type berijder. Voor de V-Strom serie zijn er meerdere pakketten te koop. Het Touring-pakket is bedoeld voor de Suzuki kilometervreters en biedt optimale windbescherming, gemak bij stalling en onderhoud en een extra ruime topkoffer. Het Adventure-pakket is er voor de stoere rijders die in alle omstandigheden comfortabel en veilig op iedere bestemming aan willen komen.

De vermelde prijzen zijn natuurlijk al inclusief BTW, BPM en advieskosten rijklaar maken (inclusief leges en registratie).
Getoonde uitvoeringen kunnen anders geprijsd zijn dan de vermelde prijs. Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid.