Mengelers Suzuki B.V. Uw dealer
046-4521215

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Mevr. I. Lutt (Elsloo) geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd vriendelijk, een persoonlijke benadering, denken mee en geven goede service.

12-12-2018
J. Kösters geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles volgens afspraak. Zoals tijdstip en uit te voeren werkzaamheden aan voertuig. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

12-12-2018
Dhr. van Buggenum (Heythuysen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben al bijna 10 jaar klant bij Mengelers Sittard en ben altijd correct en vriendelijk geholpen, komen afspraken na, geven uitleg wat ze bv bij een beurt aan de auto hebben gedaan.

11-12-2018
Laura de Klein (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben er altijd hartelijk welkom, de medewerkers leggen alles heel goed uit en geven je het gevoel dat alles om jou vragen en wensen gaat. Je staat bij alles als het ware in het centrum.

11-12-2018
C. Vaessen (Susteren) geeft de service van onze werkplaats een
9

correcte behandeling door medewerkers op div afdelingen.

09-12-2018
ger hermes (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
10

zeer goede service en klant gericht en tevreden men word zeer positief geholpen en goede uitleg

09-12-2018
H. van Buggenum (Echt) geeft de service van onze werkplaats een
9

De service was goed. Omdat onze auto een grote beurt moest hebben en gekeurd moest worden ging het te lang duren en zouden we naar huis gebracht worden. Door oplettendheid van een medewerker konden wij zijn auto gebruiken. Dat vonden wij heel tof.

04-12-2018
Mevr.L .Boonman geeft de service van onze werkplaats een
9

ben heel tevreden.

04-12-2018
Steef. Bongers (Elsloo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede ontvangst Het is zeer prettig om met de Service advisor te overleggen ,wat betreft kunde en hartelijkheid(erg behulpzaam) ook in de werkplaats zijn de Monteurs vakmensen. Ik kan iedereen deze Suzuki garage (Mengelers) aan bevelen

04-12-2018
Urlings (Buchten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Suzuki Mengelers geld : afspraak is afspraak

28-11-2018
H. Wetzels (Urmond) geeft de service van onze werkplaats een
9

ben zeer tevreden over personeel receptie en de monteur die de werkzhd. heeft verricht

27-11-2018
Dhr.H.Kersemakers (Meerssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mengelers Sittard B.V. Heeft mij altijd correct, op tijd en volgens afspraak behandeld. Het personeel is uitermate vriendelijk en naar mijn inschatting ook zeer deskundig.

26-11-2018
Ger Beckers (Born) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het gehele complex en bezetting heeft een profesionele uitstraling

23-11-2018
Ger Bexkens geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede communicatie / volgens afspraak op tijd.

22-11-2018
A.olivers geurts (Munstergeleen) geeft de service van onze verkopers een
10

De behandeling was zeer correct ,vriendelijk en behulpzaam.

15-11-2018
Mevr. Alice Stulens (Echt) geeft de service van onze verkopers een
10

Heel goed ontvangen. Tijd genoeg gekregen om uitleg te vragen en te kijken. Tom heeft dat prima gedaan. De min punten.1 Met schriftelijke uitleg hoe ik mijn telefoon koppel met de gps van de auto, lukte niet.Gps in de auto moet ge upload worden en kost geld.Als het via gsm gaat hoeft dat niet. Aanstaande donderdag gaat men er naar kijken.We hebben de Ignes Stijl gekocht en dan nog geen koffer lampje ondanks er een kastje voorzien is. Een auto van €19000 en dat er niet in dat kan toch niet, wil ik dat laten plaatsen kost mij dat €125. Achter maar 2 veiligheidsgordels dus maar 2 personen. Vind ik jammer. Daar kunnen de verkopers niks aan doen. Het zou helemaal stijl zijn als de garage mij dit nog gratis mag aanbieden, ik bedoel leidingen en kofferlampje. Dit moest ik dan even kwijt.

13-11-2018
Mevr. Rijnders (Eijsden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Men is altijd vriendelijk bij Mengelers. Ik heb nog geen negatieve ervaringen gehad met mijn auto's.

08-11-2018
Roger van Nispen (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik tevreden ben.

06-11-2018
Francis Ubachs (Nieuwstadt) geeft de service van onze verkopers een
9

Ze staan altijd klaar met woord en daad, denken mee en helpen waar het kan.

01-11-2018
j meijer (sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

goed bedrijf goede service afhandeling goed er word teks en uitleg gegeven over de uit gevoerden werkzaamheden

31-10-2018
Math Dohmen (Grevenbicht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima dealer met fijne werkplaats.

31-10-2018
Nick COX (Posterholt) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede info over wat er moest en ging gebeuren, verder alles ok, ook met de verdere afhandeling, ze zien me zeker weer terug voor een volgende beurt.

31-10-2018
Dhr E. Sevriens (Nuth ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en advies staan hier hoog aangeschreven.

30-10-2018
JFB Weberink geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijk, de koffie smaakt goed en de service is uitstekend.

30-10-2018
Mevr. Keulen (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service en voorlichting

30-10-2018
C Delnui (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn uitermate tevreden over deze dealer en wensen niet uit te wijken naar een andere dealer. Personeel is zeer vriendelijk, pefecte service, auto spik en span afgeleverd.

23-10-2018
van Liehout (Elsloo) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk personeel, goede informatie, het was echt een cadeau om de auto bij hun te kopen.

16-10-2018
Ad van der Bi9jl (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijk personeel goede uitleg over de uit gevoerde werkzaam ,afgesproken tijd klopte perfect.

16-10-2018
Wil Halbersma geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, hartelijke ontvangst ook voor een klant met een kleine goedkopere auto, geen onaangename verassingen.

10-10-2018
Keulers hmw (geleen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Mijn ervaring is dat je bij garagebdr. mengelers te sittard goed wordt behandelt als klant.Wij kochten er in 2005 onze eerste suzuki, tot nu toe tevreden ,zowel over t bedrijf als over suzuki

09-10-2018
Dhr. T. Brouns geeft de service van onze werkplaats een
10

Mengelers Sittard B.V. is een fijn bedrijf waar we ons wat betreft onze daar gekochte Suzuki Vitara in goede handen weten. Professionele uitstraling - heldere en eenduidige informatie - correcte benadering en vakwerk in de garage.

09-10-2018
V. Zinken (Born) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top service!

09-10-2018
Dhr. H.Salemink (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer tevreden

09-10-2018
Jos Lambermon (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
10

Omdat ik zeer netjes behandeld ben door een medewerker, volledig over alles ingelicht en kon te allen tijde terug komen voor informatie Werd dan netjes geholpen door die medewerker.

03-10-2018
Bert (Heerlen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men wordt er vriendelijk en goed ontvangen en behandeld.

25-09-2018
Mevr . Tonny Lemmens (Beek L) geeft de service van onze werkplaats een
10

Veel aandacht voor auto.

25-09-2018
Arno Smeets geeft de service van onze werkplaats een
8

Service

25-09-2018
Robert Hogervorst geeft de service van onze verkopers een
8

Kundige mensen die goed communiceren en afspraken gewoon nakomen. Precies zoals het hoort en misschien nog wel een beetje beter.

25-09-2018
Peter Cole (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
10

We have been a customer with Suzuki Mengelers for years and have always found everyone acts in a professional and polite manner.

19-09-2018
Dhr. H. De Haan (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn altijd zeer tevreden over Mengelers Sittard B.V.

11-09-2018
Raymond Weerts (Schinveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is gewoon top

04-09-2018
Mevr. Radsma geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk personeel, prima service, behulpzaam, meedenkend, top!

21-08-2018
Demacker (Nieuwstadt) geeft de service van onze verkopers een
10

Top verkoper en super service klant vriendelijk

21-08-2018
Mevr Langen (Nuth) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles prima alleen stomme vragen waarom ik een bepaald cijfer geef

14-08-2018
Mevr. Evers (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn al jaren een tevreden klant.

09-08-2018
w van dael (sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

*** Suzuki :gewoon goed

01-08-2018
DMJ Vijgen (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
7

Ik verwacht een meer ervaren verkoper

31-07-2018
Iris Reijnders (Buchten) geeft de service van onze verkopers een
10

Goed advies en vriendelijke en behulpzame medewerkers

31-07-2018
F.H.Niemark (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

ben uiterst tevreden over het bedrijf als zowel de medewerkers.

31-07-2018
Marcel godachalk (Geleen ) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer tevreden over klantgerichtheid, warm welkom, en zeer goede service !

31-07-2018
geurts (geleen) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik ben al jaren klant bij Mengelers en altijd tevreden krijg altijd goede service en hulp en het personeel is altijd bereid om te helpen dus ik ben blij met deze garage

26-07-2018
Dhr J Janssen geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer tevreden over de nieuwe Suzuki Baleno Zeer duidelijke informatie en uitleg over de auto. Kortom zeer tevreden.

24-07-2018
Jeu Remmers (Munstergeleen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige mensen

18-07-2018
Karel Maes (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en behulpzaam elke aanpassing wordt gevraagd of gemeld. Goede verzorging tijdens het wachten.

17-07-2018
P.Hermans geeft de service van onze verkopers een
9

ruim 10 jaar klant en altijd naar volle tevredenheid behandeld

17-07-2018
Marjo (Susteren) geeft de service van onze werkplaats een
10

*** overtreft je verwachtingen!

12-07-2018
Theo van der Sluijs (Born.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfect werk afgeleverd, alleen jammer dat mijn navigatie niet bij gewerkt werd want ik zat het weekend erna al helemaal vast en verkeerd in Eindhoven maar dat is ook het enigste minpunt.

07-07-2018
Dirk Coort (Elsloo) geeft de service van onze werkplaats een
9

gewoon uitmuntend

05-07-2018
Dhr. Jonker (Guttecoven ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik elke keer naar zeer grote tevredenheid geholpen wordt. Vriendelijk, servicegericht, snel én vakkundig.

04-07-2018
M.B. Wuisman (Heythuysen.) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben zeer goed geholpen en alles voldeed aan de verwachtingen.

04-07-2018
Marly Wolters (Nieuwstadt) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk personeel,goede uitleg goede service,en lekkere koffie.

03-07-2018
F. Huydts geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk. Correcte en snelle afhandeling van werkzaamheden. Gaan die extra meter om hun klanten echt een tevreden gevoel te geven.

03-07-2018
Gulikers (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
7

Is een goed cijfer

29-06-2018
hm hagemans (kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
9

Om dat alles naar wens is verlopen.

27-06-2018
Jacques Stultiens (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk

19-06-2018
Marcel Claessen ( Beek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede dealer en alles netjes geregeld

09-06-2018
Wassen Hans (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer tevreden

05-06-2018
J.Zuidema (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

goed

05-06-2018
Dhr. A. de Jongh (Geleen) geeft de service van onze verkopers een
10

Klant vriendelijkheid, Service en voor verdere vragen altijd bereikbaar.

05-06-2018
Alexeew (Echt) geeft de service van onze werkplaats een
9

Eerlijk en een goede dealer

05-06-2018
Frans Sangen (Beek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind het goed en wordt goed behandeld

30-05-2018
P. Winkens (Obbicht) geeft de service van onze verkopers een
10

de garage maakt een keurig verzorgde indruk en de mensen die er werken geven je een gevoel dat je gewaardeerd wordt. voor mij heel belangrijk: men zegt wat met gaat doen en vooral men doet wat er gezegd wordt. !! afspraken worden nagekomen en dat is voor mij meer dan belangrijk.

29-05-2018
Huub Wijts geeft de service van onze werkplaats een
10

ik ben tevreden met de garage, van receptie tot technisch personeel.

23-05-2018
Annemie vossen (Echt) geeft de service van onze werkplaats een
8

We worden er vriendelijk en behulpzaam ontvangen

23-05-2018
Sjaak Plitscher geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben al een aantal jaren klant bij Mengelers en ik heb tot op heden nog nooit klachten gehad wat de werkzaamheden en de service betreft bovendien zijn de mensen met wie ik te maken heb altijd correct en klantvriendelijk

16-05-2018
thei alberts (einighausen) geeft de service van onze werkplaats een
9

personeel is vriendelijk behulpzaam

16-05-2018
ClaudiaLemmens (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
10

Zéér vriendelijke medewerkers, overzichtelijke showroom! Goede service...

16-05-2018
Pascalle Stevens (Susteren) geeft de service van onze verkopers een
10

laagdrempelig klantvriendelijkheid en niet opdringerig kijkt met je mee en luistert na wat beste bij je past

15-05-2018
Leo Schouteten geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service

15-05-2018
rob schoonbrood (beek) geeft de service van onze verkopers een
10

super tevreden over mijn nieuwe auto rijd erg prettig en een fijn gevoel over gehouden bij de dealer.

15-05-2018
Lidy Smit geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service en zeer professionele en aardige medewerkers

15-05-2018
Dirix (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben elke keer dat ik bij Mengelers geweest ben correct behandeld met opgave van prijs enz. Als er aanpassingen waren ben ik tijdig geïnformeerd.

08-05-2018
M. Kroon. (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service gehad. Vriendelijk personeel met aandacht voor de klant.

08-05-2018
Hubert Kersemakers (Meerssen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mengelers Sittard B.V. is meer dan een goede garage.Het personeel is steeds meer dan behulpzaam, denkt mee en geeft de klant datgene.dat de klant bewust of onbewust van de garage verwacht.

01-05-2018
E.F.M.Cox (Echt) geeft de service van onze werkplaats een
8

zoals vermeld goede service en behandeling

01-05-2018
Diederen geeft de service van onze verkopers een
10

Wij zijn zeer gastvrij en klantvriendelijk ontvangen. Alles werd duidelijk verteld en uitgelegd. Tijdens het proces van levering werden we continu op de hoogte gehouden van de vorderingen. Bij aflevering werd er voldoende aandacht besteed aan ons. Zeer tevreden met de auto en de verkoper.

01-05-2018
Bert Koedood geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel. Duidelijke antwoorden

24-04-2018
Mevr Pellaers (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijk. Je wordt als klant goed behandeld en ook gewaardeerd

24-04-2018
Henk Essers (Stein) geeft de service van onze verkopers een
10

Het bedrijf heeft medewerkers die de klant het gevoel geven,dat hij een goede keuze heeft gemaakt inzake aanschaf van een nieuwe auto!

24-04-2018
F. Crutz (Hoensbroek ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vertrouwen in deze dealer is groot

17-04-2018
Bert Schiffers geeft de service van onze verkopers een
9

Fijne adviseur Goed advies Fijne afhandeling

13-04-2018
Mevr. H. Meijer- Meijers (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte behandeling en vakbekwaam personeel. Ben gebeld geworden voor extra werkzaamheden zoals de accu ( aan vervangen toe ) en benzinefilter en de kosten hiervan.

04-04-2018
pierre meulenberg (meerssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

alles is gedaan volgens afspraak.

03-04-2018
Anny (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke maar ook kundige mensen en heel behulpzaam.

28-03-2018
Fam. Sevriens (Nuth) geeft de service van onze werkplaats een
10

We zijn inmiddels 5 jaar vaste klant bij Suzuki Mengelers Sittard. De medewerkers zijn altijd even klantvriendelijk, gastvrij en behulpzaam. De zaak heeft de laatste jaren een make-over gehad en is er flink op vooruit gegaan. Koffie staat altijd klaar! Nooit geen onverwachte hoge kosten, alles in overleg! Wij zijn zeer tevreden klanten!

27-03-2018
Dhr. Janssen geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij waren weer tevreden over de onderhoudsbeurt van onze Suzuki bij Mengelers. Altijd vriendelijk en correct.

27-03-2018
BWA Lemmen geeft de service van onze verkopers een
10

Ze zijn vriendelijk vragen gelijk of je koffie wil,je mag overal rondkijken en vragen stellen.Bij het ophalen van de auto kreeg mijn vrouw een fles wijn aan geboden.

22-03-2018
G roemen (Beek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al 11 jaar een tevreden klant

13-03-2018
van der Veen (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service

11-03-2018
Zef Kleinjans (Nieuwstadt) geeft de service van onze verkopers een
9

Mooie showroom, vriendelijke verkoper en servicegericht.

06-03-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Mengelers Suzuki B.V. in SITTARD
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen