Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Mengelers Suzuki B.V. Uw dealer
046-4521215

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
M. Volders (Bocholtz) geeft de service van onze werkplaats een
9

Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Service is goed en er wordt meegedacht als er iets is. Enige minpunt vind ik dat de update van de wegenkaart van het navigatiesysteem zo duur is. Bij andere dealers is dit gratis tijdens de garantie periode bij de onderhoudsbeurt inbegrepen of tegen kleine vergoeding. Dit vind ik wel jammer dat dit nu € 300,- kost om de kaart up-to-date te hebben.

04-08-2020
J.Corvers geeft de service van onze werkplaats een
9

goede vakmensen, staan altijd klaar voor je. prijs verhouden ok. Staan je altijd netjes te woord.

04-08-2020
Maurice Crals geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben al jaren klant en nog altijd zeer tevreden over de garage.

04-08-2020
M. MEIJER geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk en correct behandeld.

04-08-2020
Dhr. Ven in 't (Veldhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over de vriendelijkheid van de medewerkers. Weten wat klantvriendelijkheid is en handelen ook zodanig. Bellen direct op wanneer men zaken tegenkomt die niet besproken waren en laten de keuze aan de klant. Denken mee.

29-07-2020
Janssen (Schimmert) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb vertrouwen in deze dealer en de deskundigheid.

21-07-2020
M.Ridderbeks (Oirsbeek) geeft de service van onze verkopers een
10

De manier waarop ik ben behandeld tijdens en ook na de aankoop.

15-07-2020
Karel Maes (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

In de loop der jaren heb ik reeds 6 keer een nieuwe auto gekocht. Laat er alle beurten uitvoeren, ben altijd fair en goed behandeld geworden en ga nu nog steeds als ik geweest ben tevreden naar huis.

15-07-2020
Ans vinken (Limbricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben zeer tevreden en ook de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel kan ik erg waarderen.

14-07-2020
C. Dolk-Mulkens (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden over onze contacten!

07-07-2020
Dhr. P. Winkens geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitermate klantgericht; geen vraag is hen teveel en je voelt je echt een klant. Uitgebreide uitleg over de uit te voeren werkzaamheden en vooraf prijsopgave hiervan. Perfect.

16-06-2020
coort (Elsloo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden over de service, klantvriendelijkheid en goed uitvoeren van de werkzaamheden [alles netjes volgens de regels].

10-06-2020
Ton van Ommen (Echt) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt er netjes behandeld en geen verrassingen met de rekening want er wordt eerst met je overlegd voordat er iets uitgevoerd wordt.

09-06-2020
Dhr. Selder (Melick) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, duidelijke taal.

25-05-2020
Anton de Jongh (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Staan altijd klaar voor vragen en service en vriendelijk te woord gestaan. Ik lease een auto en heb verder geen zorgen.

12-05-2020
Thijs Coolen (Maasbracht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, goede kwaliteit en in overeenstemming met wat was afgesproken.

11-05-2020
Kroon (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service, ook in deze Coronatijd.

05-05-2020
Piet simon (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden.

05-05-2020
anita germans (geulle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd goed geholpen door aardig en kundig personeel.

21-04-2020
P.Frissen (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel en komen afspraken na.

21-04-2020
Merv. M.Quaedackers (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een zeer klantvriendelijk bedrijf en bekwame medewerkers !!!!

21-04-2020
Jeurissen (Munstergeleen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

De service is prima, altijd vriendelijk en correct.

08-04-2020
J.G.M.Deriks (Guttecoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben goed op de hoogte gebracht van het onderhoud, waardoor ik ook tevreden ben.

01-04-2020
Bert (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij deze dealer is men altijd vriendelijk en heeft de tijd voor de klant. Je wordt er eerlijk te woord gestaan.

31-03-2020
Thei Bouten (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne zaak met bekwaam personeel.

24-03-2020
h.staat geeft de service van onze werkplaats een
10

Open bedrijf, zeer vriendelijke en competente medewerkers.

24-03-2020
R.G.Wesenbeek geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, duidelijke afspraken kunnen maken van wat wel/niet aan de auto moest gebeuren. Auto was eerder klaar dan afgesproken en volgens prijsafspraak. Zeer nette correcte medewerkers.

24-03-2020
Manuela Niemeyer (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
1

Ben erg teleurgesteld over de auto die jullie mij verkocht hebben, binnen 1 jaar zoveel slijtage?

24-03-2020
Nicole Devoi (Stein) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer behulpzaam, professioneel, klantvriendelijk.

24-03-2020
P.frissen (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben tevreden en wordt goed geholpen en ze zijn beleefd.

17-03-2020
F. Offermans (Beek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat het probleem dat was ontstaan heel goed is opgelost.

15-03-2020
Mw. Creugers (Brunssum) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke ontvangst, goede voorlichting, zeer behulpzaam.

03-03-2020
M. van der Veen (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk personeel goed uitgevoerde onderhoud

25-02-2020
Danielle Hermans (Puth) geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd vriendelijk geholpen en je voelt je op je gemak. Als ik bel met een probleem kan ik altijd meteen langs komen en wordt het ( als het kan) meteen verholpen.

25-02-2020
Mick coolen (Maastricht ) geeft de service van onze verkopers een
10

Mooie reële prijs voor de inruil auto en de verkoper deedt zich alle moeite om een goede keuze te maken en is na volle tevredenheid gevonden

25-02-2020
m.g.j.hochstenbach (limbricht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind een 8 een goed cijfer

19-02-2020
E.elands (Hulsberg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, duidelijk, vooraf duidelijk specificatie nota , herleidbaar,

18-02-2020
W.L. geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk, duidelijk, vooraf prijsopgave, tijdsduur, afspraak.

11-02-2020
M. Habets geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer behulpzaam en vriendelijk! Altijd staan ze meteen voor je klaar zeggen hoe lang het duurt! Geweldige garage!!

28-01-2020
dhr th hautvast (puth) geeft de service van onze verkopers een
9

goed behandeld verrekend bij prijs opgave dezelfde dag correct geregeld.

28-01-2020
JHJ Arts (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

correcte en zeer goede begeleiding en afhandeling van deskundig personeel.

14-01-2020
Mevrouw Nas (Kerkrade ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Receptionist is zeer vriendelijk en vakkundig, hetzelfde als de monteurs.

11-12-2019
Hein Hagemans. (Kerkrade ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles klopt.

11-12-2019
Landa Kapel geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk en correct.

10-12-2019
dhr. Buck (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk geduldig klantgericht

26-11-2019
leunissen salden (stein limburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat ze altijd heel vriendelijk zijn en heel corect

21-11-2019
lp Meijers (Spaubeek) geeft de service van onze verkopers een
10

wij hadden veel problemen onze auto was kapot en vonden er geen waar mijn rolstoel en lift in paste. We hadden al een gekocht maar de levering was pas half december. De verkoper heeft toen contact op genomen met een andere dealer van Heerlen en die hadden deze staan hij heeft toen gezorgd dat wij binnen 14 dagen de auto hadden met aanpassing en al wij danken hier voor.

20-11-2019
j meijer (sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Top bedrijf, we komen er al jaren.

23-10-2019
Ah moenen (Maastricht) geeft de service van onze verkopers een
10

Betrouwbare dealer

22-10-2019
JG Zinken (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

ben over alles dik tevreden

22-10-2019
Francis Ubachs- Palmen (Nieuwstadt) geeft de service van onze werkplaats een
9

De afspraken zijn duidelijk en de informatie over de duur van beurt zijn helder. De ontvangst is vriendelijk en zelfs de mensen die daar werkzaam zijn maken even een praatje. Er werd belangstellend gevraagd hoe me deze auto beviel aangezien ik jarenlang een jeep heb gereden en dan is de nieuwe Swift wel wat anders, al die techniek. In mijn geval, bij de beurt, was er overleg voor een toevoeging voor in mijn auto en die was duidelijk. Ik kan alleen maar toegeven dat ik het niet als een opgave zie om voor een onderhoudsbeurt voor mijn auto te komen, de ruimte waar je moet wachten is aantrekkelijk en koffie is altijd te beschikking.

16-10-2019
JFB Weberink geeft de service van onze werkplaats een
9

Mengelers is een fijne garage met deskundig personeel en bovendien zijn ze vriendelijk.

15-10-2019
H Hessels geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende dealer, goede kwaliteit van de werkzaamheden aan de auto en prettige behandeling.

15-10-2019
Dhr. P. Pepels (Geleen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke personeelsleden met kennis van zaken.

15-10-2019
A.Smeets geeft de service van onze verkopers een
10

Goede uitleg en persoonlijke benadering. Bij deze dealer is de klant nog koning!

15-10-2019
H.Salemink (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben zeer tevreden .

15-10-2019
ger hermes (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mengelers is zeer klant vriendelijk en zeer goede service

06-10-2019
Monique Skerka - Coenen (Berg aan de Maas) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede hulp en goede service en dicht bij huis.

24-09-2019
M. Volders (Bocholtz) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vanaf het uitzoeken, de aanschaf en de beurten tot nu toe altijd vriendelijk en eerlijk geholpen.

12-09-2019
j meijer (sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, vakbekwaam en correct.

10-09-2019
Dhr. H. Stelten (Spaubeek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijkheid bij het maken van de afspraak en de prijsopgave vooraf. En de juiste afhandeling van mijn vragen.

28-08-2019
j.c. (brunssum) geeft de service van onze verkopers een
10

goede verkoper, goede service en staat altijd klaar als er wat is. behulpzaam en komt met goede ideeën, ik kon mijn auto uit laten breiden met 2 pakketen die ik ter plaatsen kon aan schouwe welke ik gemonteerd wou hebben . neemt alle tijd die ik nodig had. bedankt.

27-08-2019
Emile Roijen geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is en blijft zakelijk

20-08-2019
Dhr. Ven in 't geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel

20-08-2019
Maurice Crals (Geleen) geeft de service van onze verkopers een
10

Aanvulling op vorige beoordeling Reed met auto naar mijn werk en kreeg telefoontje van garage. Dat een remlicht defect was en de ik in de middag gratis langs komen om te laten maken !!

20-08-2019
Colson (Geleen) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klantvriendelijk en doorslaggevend de juiste keuze te maken,zijn blij met deze garage

15-08-2019
Rob Berendsen (geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Netjes gewerkt en informatie verstrekt, Kaartje aan binnenspiegel met informatie. Zelfs nog 2 rolletjes pepermunt ontvangen bij vertrek.

15-08-2019
jacqueline alberts (einighausen) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk personeel behulpzaam ik wordt er goed geholpen

14-08-2019
Linda de Troye (Landgraaf) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service

13-08-2019
Dick Luik (Nieuwstadt) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar bedrijf. Deskundig en vriendelijk personeel. Komen hun afspraken na.

09-08-2019
Ans Vinken (Limbricht) geeft de service van onze verkopers een
10

Perfect geholpen goede uitleg over alles en ook de nazorg is werkelijk uitmuntend

07-08-2019
Dhr P Verkuijl (Munstergeleen) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij zijn zeer tevreden over de sevice en vriendelijkheid van Mengelers Sittard B.V

06-08-2019
ger hermes (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

goeden service en ben goed geholpen

31-07-2019
F.H.Niemark (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

correcte medewerkers 100% goed onderhoud aan de auto.

31-07-2019
Miriam Langen (Nuth) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijk personeel

31-07-2019
R. Lousberg (Urmond ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over de klant vriendelijkheid, de service, het werk wat ze afleveren en de prijzen. Ze luisteren naar de wensen van de klant.

30-07-2019
ton (Stein) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men is behulpzaam. Je krijgt een duidelijke uitleg over eventuele uit te voeren werkzaamheden. Men verteld op het einde wat er eventueel bij een volgende beurt moet gebeuren, en wat hiervan de kosten kunnen zijn. Het is en tof bedrijf om zaken mee te doen.

30-07-2019
Pierre Winkens (Obbicht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super service en erg klantvriendelijk . In een woord: klasse!!

30-07-2019
Mevr. M.C.F. Jongen (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
10

De klantvriendelijkheid van de doortastendheid van de verkoper heeft ervoor gezorgd dat de aanschaf soepel en snel verlopen is.

30-07-2019
A. den Hollander (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
7

Vriendelijk personeel

27-07-2019
Mw.Evers (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, correcte bejegening en een goede service.

24-07-2019
Dhr. Jean Cleber, H.G. (Bunde-Meerssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd goed behandeld met een eerlijke (Maastrichtse) omschrijving.

23-07-2019
Lei Janssen (Schimmert) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben geheel tevreden over de gemaakte afspraken voorafgaande aan de onderhoudsbeurt en de afhandeling hiervan.

23-07-2019
Dhr.W.Delahye geeft de service van onze werkplaats een
9

ik word er goed ontvangen en krijg goede uitleg over wat moet gebeuren en over de kosten.

17-07-2019
J. Schots (Limbricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt prima geholpen, vriendelijk personeel, super service. Ze zouden me naar huis brengen bij een beurt van de auto, maar ik kreeg een mega sjieke auto mee voor die dag. Helemaal geweldig, leuk om de nieuwere versie uit te mogen proberen. Ook bij mijn vorige auto was hun services top! Aan te bevelen.

16-07-2019
T. Reinen (Nieuwstadt) geeft de service van onze werkplaats een
8

Bereidheid om te helpen en mee te denken hoe een kapot onderdeel het beste en snelste vervangen kan worden. Service is heel goed. Ook aanbod om je naar huis of werk te brengen is handig.

13-07-2019
Jos Ummels (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
0

Omdat ik reeds in mijn andere feedback heb aangegeven hoe ik over Mengelers Sittard denk en nog steeds!!! Omdat ze de boel belazeren!!! Dat is mijn mening en daar blijf ik bij. Omdat ik het zelf heb gezien, zogenaamd veel werk en dan maken ze de stuk en laten ze de auto bijna anderhalf uur in de garage staan en doen ze er niets meer aan, Oh ja af en toe hebben ze deur open en dicht gedaan. En na ongeveer anderhalf uur later willen zij je dan een flinke rekening onder de neus leggen met de mededeling dat er flink wat werk aan was!!! In totaal hebben ze 12 min aan mijn auto gewerkt!! en ik heb 1,45 uur moeten wachten op mijn auto.

11-07-2019
Iris Reijnders (Buchten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel

04-07-2019
Mevr. Dirix (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden hoe ik ben benaderd en behandeld. De prijs was telefonisch afgesproken maar er kwam meerwerk en daar ben ik over gebeld en uitgebreid geïnformeerd. Dat vind ik een plezierige werkwijze.

02-07-2019
janssen (sittard-geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben tevreden

02-07-2019
Dhr Notten (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service, je word goed op de hoogte gehouden van de werkzaam heden.

18-06-2019
Nico Elzinga (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer klantvriendelijk en behulpzaam, de deur staat altijd open met `n lekker bakkie koffie, ook voor vragen of eventuele...? problemen, hebben altijd `n luisterend oor !

18-06-2019
Anita Gulikers (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben iedere keer tevreden met de service. Als er iets aan de hand is word ik keurig ingelicht en wordt er een prijs afgesproken zodat ik niet voor verassingen kom te staan. Er wordt netjes bijgehouden wat er aan de auto moet worden gedaan.

17-06-2019
Gijs Reijnders (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik hoor tot het type mensen dat met enige schroom bij een (tweedehands) autoverkoper binnenstapt. Dat cliche hebben jullie op zijn minst niet waargemaakt.

13-06-2019
Frans Sangen (Beek) geeft de service van onze werkplaats een
8

ben tevreden

30-05-2019
Mevr.Geurts (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Om dat alles naar wens verloop. En dat ze vriendelijk zijn.

29-05-2019
C.W.Rijnders (Eijsden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Men is altijd vriendelijk. Je hoeft nooit lang te wachten en wordt professioneel behandeld

26-05-2019
Jacques Stultiens geeft de service van onze werkplaats een
9

het zijn vakmensen die je alles vertellen wat niet in orde is met met je auto.

23-05-2019
hm hagemans geeft de service van onze werkplaats een
8

Om dat ik tevreden ben van het afspreken,en het hele programa.

15-05-2019
mevr. leunissen (stein) geeft de service van onze werkplaats een
10

altijd behulpzaam en zeer correct

15-05-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Mengelers Suzuki B.V. in SITTARD
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten