Mengelers Suzuki B.V. Uw dealer
046-4521215

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Francis Ubachs- Palmen (Nieuwstadt) geeft de service van onze werkplaats een
9

De afspraken zijn duidelijk en de informatie over de duur van beurt zijn helder. De ontvangst is vriendelijk en zelfs de mensen die daar werkzaam zijn maken even een praatje. Er werd belangstellend gevraagd hoe me deze auto beviel aangezien ik jarenlang een jeep heb gereden en dan is de nieuwe Swift wel wat anders, al die techniek. In mijn geval, bij de beurt, was er overleg voor een toevoeging voor in mijn auto en die was duidelijk. Ik kan alleen maar toegeven dat ik het niet als een opgave zie om voor een onderhoudsbeurt voor mijn auto te komen, de ruimte waar je moet wachten is aantrekkelijk en koffie is altijd te beschikking.

16-10-2019
JFB Weberink geeft de service van onze werkplaats een
9

Mengelers is een fijne garage met deskundig personeel en bovendien zijn ze vriendelijk.

15-10-2019
H Hessels geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende dealer, goede kwaliteit van de werkzaamheden aan de auto en prettige behandeling.

15-10-2019
Dhr. P. Pepels (Geleen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke personeelsleden met kennis van zaken.

15-10-2019
A.Smeets geeft de service van onze verkopers een
10

Goede uitleg en persoonlijke benadering. Bij deze dealer is de klant nog koning!

15-10-2019
H.Salemink (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben zeer tevreden .

15-10-2019
ger hermes (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mengelers is zeer klant vriendelijk en zeer goede service

06-10-2019
Monique Skerka - Coenen (Berg aan de Maas) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede hulp en goede service en dicht bij huis.

24-09-2019
M. Volders (Bocholtz) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vanaf het uitzoeken, de aanschaf en de beurten tot nu toe altijd vriendelijk en eerlijk geholpen.

12-09-2019
j meijer (sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, vakbekwaam en correct.

10-09-2019
Dhr. H. Stelten (Spaubeek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijkheid bij het maken van de afspraak en de prijsopgave vooraf. En de juiste afhandeling van mijn vragen.

28-08-2019
j.c. (brunssum) geeft de service van onze verkopers een
10

goede verkoper, goede service en staat altijd klaar als er wat is. behulpzaam en komt met goede ideeën, ik kon mijn auto uit laten breiden met 2 pakketen die ik ter plaatsen kon aan schouwe welke ik gemonteerd wou hebben . neemt alle tijd die ik nodig had. bedankt.

27-08-2019
Emile Roijen geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is en blijft zakelijk

20-08-2019
Dhr. Ven in 't geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel

20-08-2019
Maurice Crals (Geleen) geeft de service van onze verkopers een
10

Aanvulling op vorige beoordeling Reed met auto naar mijn werk en kreeg telefoontje van garage. Dat een remlicht defect was en de ik in de middag gratis langs komen om te laten maken !!

20-08-2019
Colson (Geleen) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klantvriendelijk en doorslaggevend de juiste keuze te maken,zijn blij met deze garage

15-08-2019
Rob Berendsen (geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Netjes gewerkt en informatie verstrekt, Kaartje aan binnenspiegel met informatie. Zelfs nog 2 rolletjes pepermunt ontvangen bij vertrek.

15-08-2019
jacqueline alberts (einighausen) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk personeel behulpzaam ik wordt er goed geholpen

14-08-2019
Linda de Troye (Landgraaf) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service

13-08-2019
Dick Luik (Nieuwstadt) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar bedrijf. Deskundig en vriendelijk personeel. Komen hun afspraken na.

09-08-2019
Ans Vinken (Limbricht) geeft de service van onze verkopers een
10

Perfect geholpen goede uitleg over alles en ook de nazorg is werkelijk uitmuntend

07-08-2019
Dhr P Verkuijl (Munstergeleen) geeft de service van onze verkopers een
10

Wij zijn zeer tevreden over de sevice en vriendelijkheid van Mengelers Sittard B.V

06-08-2019
ger hermes (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

goeden service en ben goed geholpen

31-07-2019
F.H.Niemark (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

correcte medewerkers 100% goed onderhoud aan de auto.

31-07-2019
Miriam Langen (Nuth) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijk personeel

31-07-2019
R. Lousberg (Urmond ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over de klant vriendelijkheid, de service, het werk wat ze afleveren en de prijzen. Ze luisteren naar de wensen van de klant.

30-07-2019
ton (Stein) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men is behulpzaam. Je krijgt een duidelijke uitleg over eventuele uit te voeren werkzaamheden. Men verteld op het einde wat er eventueel bij een volgende beurt moet gebeuren, en wat hiervan de kosten kunnen zijn. Het is en tof bedrijf om zaken mee te doen.

30-07-2019
Pierre Winkens (Obbicht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super service en erg klantvriendelijk . In een woord: klasse!!

30-07-2019
Mevr. M.C.F. Jongen (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
10

De klantvriendelijkheid van de doortastendheid van de verkoper heeft ervoor gezorgd dat de aanschaf soepel en snel verlopen is.

30-07-2019
A. den Hollander (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
7

Vriendelijk personeel

27-07-2019
Mw.Evers (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, correcte bejegening en een goede service.

24-07-2019
Dhr. Jean Cleber, H.G. (Bunde-Meerssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd goed behandeld met een eerlijke (Maastrichtse) omschrijving.

23-07-2019
Lei Janssen (Schimmert) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben geheel tevreden over de gemaakte afspraken voorafgaande aan de onderhoudsbeurt en de afhandeling hiervan.

23-07-2019
Dhr.W.Delahye geeft de service van onze werkplaats een
9

ik word er goed ontvangen en krijg goede uitleg over wat moet gebeuren en over de kosten.

17-07-2019
J. Schots (Limbricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt prima geholpen, vriendelijk personeel, super service. Ze zouden me naar huis brengen bij een beurt van de auto, maar ik kreeg een mega sjieke auto mee voor die dag. Helemaal geweldig, leuk om de nieuwere versie uit te mogen proberen. Ook bij mijn vorige auto was hun services top! Aan te bevelen.

16-07-2019
T. Reinen (Nieuwstadt) geeft de service van onze werkplaats een
8

Bereidheid om te helpen en mee te denken hoe een kapot onderdeel het beste en snelste vervangen kan worden. Service is heel goed. Ook aanbod om je naar huis of werk te brengen is handig.

13-07-2019
Jos Ummels (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
0

Omdat ik reeds in mijn andere feedback heb aangegeven hoe ik over Mengelers Sittard denk en nog steeds!!! Omdat ze de boel belazeren!!! Dat is mijn mening en daar blijf ik bij. Omdat ik het zelf heb gezien, zogenaamd veel werk en dan maken ze de stuk en laten ze de auto bijna anderhalf uur in de garage staan en doen ze er niets meer aan, Oh ja af en toe hebben ze deur open en dicht gedaan. En na ongeveer anderhalf uur later willen zij je dan een flinke rekening onder de neus leggen met de mededeling dat er flink wat werk aan was!!! In totaal hebben ze 12 min aan mijn auto gewerkt!! en ik heb 1,45 uur moeten wachten op mijn auto.

11-07-2019
Iris Reijnders (Buchten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel

04-07-2019
Mevr. Dirix (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden hoe ik ben benaderd en behandeld. De prijs was telefonisch afgesproken maar er kwam meerwerk en daar ben ik over gebeld en uitgebreid geïnformeerd. Dat vind ik een plezierige werkwijze.

02-07-2019
janssen (sittard-geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben tevreden

02-07-2019
Dhr Notten (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service, je word goed op de hoogte gehouden van de werkzaam heden.

18-06-2019
Nico Elzinga (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer klantvriendelijk en behulpzaam, de deur staat altijd open met `n lekker bakkie koffie, ook voor vragen of eventuele...? problemen, hebben altijd `n luisterend oor !

18-06-2019
Anita Gulikers (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben iedere keer tevreden met de service. Als er iets aan de hand is word ik keurig ingelicht en wordt er een prijs afgesproken zodat ik niet voor verassingen kom te staan. Er wordt netjes bijgehouden wat er aan de auto moet worden gedaan.

17-06-2019
Gijs Reijnders (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik hoor tot het type mensen dat met enige schroom bij een (tweedehands) autoverkoper binnenstapt. Dat cliche hebben jullie op zijn minst niet waargemaakt.

13-06-2019
Frans Sangen (Beek) geeft de service van onze werkplaats een
8

ben tevreden

30-05-2019
Mevr.Geurts (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Om dat alles naar wens verloop. En dat ze vriendelijk zijn.

29-05-2019
C.W.Rijnders (Eijsden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Men is altijd vriendelijk. Je hoeft nooit lang te wachten en wordt professioneel behandeld

26-05-2019
Jacques Stultiens geeft de service van onze werkplaats een
9

het zijn vakmensen die je alles vertellen wat niet in orde is met met je auto.

23-05-2019
hm hagemans geeft de service van onze werkplaats een
8

Om dat ik tevreden ben van het afspreken,en het hele programa.

15-05-2019
mevr. leunissen (stein) geeft de service van onze werkplaats een
10

altijd behulpzaam en zeer correct

15-05-2019
Mdhr M Laaper geeft de service van onze werkplaats een
9

Snel adequate behandeling en oplossingsgericht

15-05-2019
Schreuder geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijke ontvangst door verkoper die vertelt en uitlegt wat de mogelijkheden zijn.

30-04-2019
René Wuisman (Heythuysen.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik zeer tevreden ben over Mengelers en de mensen die daar werken.

24-04-2019
buck e.l. (hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig, vriendelijk, behulpzaam personeel. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd en uitleg wordt erbij gegeven. Je wordt persoonlijk aangesproken en benaderd.

22-04-2019
thei alberts (einighausen) geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat ze vriendelijk zijn behulpzaam

18-04-2019
Marc Schoenmakers (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, duidelijk, support, mooie aflevering.

16-04-2019
DHR., J.PLIEGER (HEERLEN.) geeft de service van onze werkplaats een
9

VRIENDELIJK EN EEN GOEDE SERVICE.

03-04-2019
J.P.H. Mordang (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat zij een goede service hebben en ook betrouwbaar zijn.

29-03-2019
L.van de Ven (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte professionele afhandeling van klachten en vriendelijk correct personeel.

28-03-2019
PSJC Verstegen geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte en snelle afhandeling.

27-03-2019
h.staat (papenhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Tevreden, competent, vriendelijk, altijd behulpzaam enz.

27-03-2019
Mevr. van Es (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage met deskundig en vriendelijk personeel.

26-03-2019
Henk Essers (Stein) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mengelers:in vertrouwde handen!

26-03-2019
J.G.M.Deriks (Guttecoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mengelers is voor mij oke Ik kom er graag voor het onderhoud van mijn auto.

20-03-2019
M. Cuijpers geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk goede en correcte behandeling

20-03-2019
Crijns (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben zeer tevreden.

13-03-2019
L.Rozema (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben er al jaren klant en heb mijn auto's altijd met tevredenheid naar Mengelers gegaan.

12-03-2019
Coen Driessen (Stein) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en goede Service.

11-03-2019
Hover HAW (Susteren) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zoals u ziet ben ik tevreden over de service.

06-03-2019
j meijer (sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik kom al jaren bij dit bedrijf zeer betrouwbaar

06-03-2019
W. Levels (Elsloo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Perfect

05-03-2019
jacky (geleen) geeft de service van onze werkplaats een
8

een prettige plek om je auto te laten onderhouden, goede service en hulpvaardig personeel staan altijd voor je klaar

28-02-2019
mevr. peeters (thorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

sinds de aanschaf van onze auto bij mengelers kan ik alleen maar zeggen niets dan lof. Hier staat service nog met een hoofdletter geschreven chappeau.

26-02-2019
Wiel Laugs (Echt) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede afspraken. Prettig contact met medewerkers.

20-02-2019
Jan corstjens (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles is naar wens uitgevoerd.

19-02-2019
T. Bouten (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakbekwaam, eerlijk en betrouwbaar.

19-02-2019
Esther Elands (Hulsberg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijk, duidelijk, helder, kan er terecht voor vragen.

12-02-2019
Mevr. Kraan (Sittard-Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Tevreden over het contact met mij als klant, goede uitvoering en toelichting van de werkzaamheden. Correcte afhandeling factuur en betaling.

12-02-2019
Mevr Janssens (Roermond) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben gewoon heel tevreden over Mengelers Sittard. De vriendelijk. Uitleg over wat moet gebeuren. Goede werknemers. Met name de begeleiding van de medewerker. Bedankt hiervoor.

05-02-2019
Ed Kleuters (Susteren) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbaar. Goede service. Vakmensen.

05-02-2019
Sjaak Plitscher geeft de service van onze verkopers een
8

Ik wordt al jaren zeer correct en vriendelijk geholpen door alle medewerkers. De onderhouds service is ook goed.

30-01-2019
Peter Tak (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

hele leuke werknemers, die staan je goed te woord en geven ook het advies als je graag iets wilt weten. Blijven doorzoeken als er iets niet in orde is met de auto zolang tot het in orde is. Ook het verlenen dan van een leenauto is dan voor hun geen probleem.

29-01-2019
Dhr Sluijsmans geeft de service van onze verkopers een
10

prima geholpen, serieus genomen, duidelijk betreffende inruilwaarde, afspraken duidelijk nagekomen

29-01-2019
Wim & Lilian Plum (Landgraaf) geeft de service van onze verkopers een
10

Je wordt met respect behandeld, vragen worden duidelijk beantwoord en afspraken worden nagekomen bij de aflevering wordt alles van de nieuwe auto duidelijk uitgelegd

29-01-2019
J Kroon (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke ontvangst, goede informatie verstrekking, niet opdringerig bij het maken van een keuze

29-01-2019
Dhr. Oscar Timmers (Gulpen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vertrouwde omgeving en vaste kern van dezelfde medewerkers.

22-01-2019
Wehrens (Geleen) geeft de service van onze verkopers een
10

Geweldige service

22-01-2019
Maurice Coorens (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
10

perfecte service

22-01-2019
John Kitzen (Geleen) geeft de service van onze verkopers een
10

De verkoper was klantvriendelijk en gaf duidelijke uitleg over de Vitara S tijdens het verkoopproces en ook heldere instructies bij de aflevering. Hij belde na twee weken m.b.t. onze ervaringen met de nieuwe auto en of er nog vragen waren. Dat is zeer attent.

22-01-2019
Dhr. J. Kramer (Sittard.) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer correct en vriendelijk behandeld. Zeer tevreden over verkoopadviseur, die ons meerdere malen op de zaak en telefonisch zeer vriendelijk heeft geadviseerd. Echt een dikke tien voor Mengelers Sittard B.V. en verkoopadviseur.

16-01-2019
Elly Hoffman (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk en correct

15-01-2019
Roger Krause (Echt) geeft de service van onze werkplaats een
10

Leuk ouderwets bedrijf. Goede koffie met gezellige mensen. Receptie en Monteurs denken mee met de klant.

15-01-2019
Jan Toonen (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Flexibele, correcte behandeling en complete service.

15-01-2019
Ine Tummers (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

De service is zeer goed. Er wordt mij duidelijk verteld hoeveel het ongeveer gaat kosten, was deze keer minder dan aangegeven, wat ook prettig is! :) Ik word altijd heel vriendelijk behandeld, ik kan met een boek voorzien van een kop koffie wachten tot de auto klaar is. De uitleg over wat er aan de auto is gebeurd is duidelijk! Ik zou bijna zeggen dat ik voor mijn plezier naar Suzuki Mengelers toe ga, maar dat is een tikkeltje overdreven. :)

15-01-2019
Wim Smeets (Merkelbeek) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijkheid, deskundigheid, prima advies, niet opdringerig....!

08-01-2019
Dhr. J. Reijnders geeft de service van onze werkplaats een
10

Op de eerste plaats had ik een goed gevoel bij de aankoop van de nieuwe auto en na een jaar kan ik zeggen dat deze garage mij een prima auto heeft geleverd. De medewerker aan de receptie was vriendelijk en geduldig, maar vooral ook behulpzaam. Zo lukte het mij niet om de klok in te stellen op de wintertijd omdat de handleiding onduidelijk is. In plaats van te verwijzen naar de handleiding heeft hij samen met mij in de auto de stappen doorgenomen. Ook heeft hij een kleine lakbeschadiging netjes weggewerkt. Helemaal gratis voor niks. Dat is SERVICE !!!! Afspraken over tijdstippen van brengen en halen en kosten zijn correct nagekomen. Dus helemaal toppie.

03-01-2019
Pierre Winkens geeft de service van onze werkplaats een
10

super klantvriendelijk; afspraken worden nagekomen en je hebt het gevoel dat je steeds welkom bent.

19-12-2018
Mevr Pellaers geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijk. De klant is hier echt koning. Een aanrader!

19-12-2018
jc geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service en betrouwbaar

18-12-2018
Anthonia Luiten (Beek) geeft de service van onze verkopers een
10

service vertrouwen klant vriendelijkheid

18-12-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Mengelers Suzuki B.V. in SITTARD
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen