Mengelers Suzuki B.V. Uw dealer
046-4521215

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Marc Schoenmakers (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, duidelijk, support, mooie aflevering.

16-04-2019
DHR., J.PLIEGER (HEERLEN.) geeft de service van onze werkplaats een
9

VRIENDELIJK EN EEN GOEDE SERVICE.

03-04-2019
J.P.H. Mordang (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat zij een goede service hebben en ook betrouwbaar zijn.

29-03-2019
L.van de Ven (Helmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte professionele afhandeling van klachten en vriendelijk correct personeel.

28-03-2019
PSJC Verstegen geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte en snelle afhandeling.

27-03-2019
h.staat (papenhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Tevreden, competent, vriendelijk, altijd behulpzaam enz.

27-03-2019
Mevr. van Es (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage met deskundig en vriendelijk personeel.

26-03-2019
Henk Essers (Stein) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mengelers:in vertrouwde handen!

26-03-2019
J.G.M.Deriks (Guttecoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mengelers is voor mij oke Ik kom er graag voor het onderhoud van mijn auto.

20-03-2019
M. Cuijpers geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk goede en correcte behandeling

20-03-2019
Crijns (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben zeer tevreden.

13-03-2019
L.Rozema (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben er al jaren klant en heb mijn auto's altijd met tevredenheid naar Mengelers gegaan.

12-03-2019
Coen Driessen (Stein) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en goede Service.

11-03-2019
Hover HAW (Susteren) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zoals u ziet ben ik tevreden over de service.

06-03-2019
j meijer (sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik kom al jaren bij dit bedrijf zeer betrouwbaar

06-03-2019
W. Levels (Elsloo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Perfect

05-03-2019
jacky (geleen) geeft de service van onze werkplaats een
8

een prettige plek om je auto te laten onderhouden, goede service en hulpvaardig personeel staan altijd voor je klaar

28-02-2019
mevr. peeters (thorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

sinds de aanschaf van onze auto bij mengelers kan ik alleen maar zeggen niets dan lof. Hier staat service nog met een hoofdletter geschreven chappeau.

26-02-2019
Wiel Laugs (Echt) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede afspraken. Prettig contact met medewerkers.

20-02-2019
Jan corstjens (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles is naar wens uitgevoerd.

19-02-2019
T. Bouten (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakbekwaam, eerlijk en betrouwbaar.

19-02-2019
Esther Elands (Hulsberg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijk, duidelijk, helder, kan er terecht voor vragen.

12-02-2019
Mevr. Kraan (Sittard-Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Tevreden over het contact met mij als klant, goede uitvoering en toelichting van de werkzaamheden. Correcte afhandeling factuur en betaling.

12-02-2019
Mevr Janssens (Roermond) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben gewoon heel tevreden over Mengelers Sittard. De vriendelijk. Uitleg over wat moet gebeuren. Goede werknemers. Met name de begeleiding van de medewerker. Bedankt hiervoor.

05-02-2019
Ed Kleuters (Susteren) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbaar. Goede service. Vakmensen.

05-02-2019
Sjaak Plitscher geeft de service van onze verkopers een
8

Ik wordt al jaren zeer correct en vriendelijk geholpen door alle medewerkers. De onderhouds service is ook goed.

30-01-2019
Peter Tak (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

hele leuke werknemers, die staan je goed te woord en geven ook het advies als je graag iets wilt weten. Blijven doorzoeken als er iets niet in orde is met de auto zolang tot het in orde is. Ook het verlenen dan van een leenauto is dan voor hun geen probleem.

29-01-2019
Dhr Sluijsmans geeft de service van onze verkopers een
10

prima geholpen, serieus genomen, duidelijk betreffende inruilwaarde, afspraken duidelijk nagekomen

29-01-2019
Wim & Lilian Plum (Landgraaf) geeft de service van onze verkopers een
10

Je wordt met respect behandeld, vragen worden duidelijk beantwoord en afspraken worden nagekomen bij de aflevering wordt alles van de nieuwe auto duidelijk uitgelegd

29-01-2019
J Kroon (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke ontvangst, goede informatie verstrekking, niet opdringerig bij het maken van een keuze

29-01-2019
Dhr. Oscar Timmers (Gulpen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vertrouwde omgeving en vaste kern van dezelfde medewerkers.

22-01-2019
Wehrens (Geleen) geeft de service van onze verkopers een
10

Geweldige service

22-01-2019
Maurice Coorens (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
10

perfecte service

22-01-2019
John Kitzen (Geleen) geeft de service van onze verkopers een
10

De verkoper was klantvriendelijk en gaf duidelijke uitleg over de Vitara S tijdens het verkoopproces en ook heldere instructies bij de aflevering. Hij belde na twee weken m.b.t. onze ervaringen met de nieuwe auto en of er nog vragen waren. Dat is zeer attent.

22-01-2019
Dhr. J. Kramer (Sittard.) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer correct en vriendelijk behandeld. Zeer tevreden over verkoopadviseur, die ons meerdere malen op de zaak en telefonisch zeer vriendelijk heeft geadviseerd. Echt een dikke tien voor Mengelers Sittard B.V. en verkoopadviseur.

16-01-2019
Elly Hoffman (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk en correct

15-01-2019
Roger Krause (Echt) geeft de service van onze werkplaats een
10

Leuk ouderwets bedrijf. Goede koffie met gezellige mensen. Receptie en Monteurs denken mee met de klant.

15-01-2019
Jan Toonen (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Flexibele, correcte behandeling en complete service.

15-01-2019
Ine Tummers (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

De service is zeer goed. Er wordt mij duidelijk verteld hoeveel het ongeveer gaat kosten, was deze keer minder dan aangegeven, wat ook prettig is! :) Ik word altijd heel vriendelijk behandeld, ik kan met een boek voorzien van een kop koffie wachten tot de auto klaar is. De uitleg over wat er aan de auto is gebeurd is duidelijk! Ik zou bijna zeggen dat ik voor mijn plezier naar Suzuki Mengelers toe ga, maar dat is een tikkeltje overdreven. :)

15-01-2019
Wim Smeets (Merkelbeek) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijkheid, deskundigheid, prima advies, niet opdringerig....!

08-01-2019
Dhr. J. Reijnders geeft de service van onze werkplaats een
10

Op de eerste plaats had ik een goed gevoel bij de aankoop van de nieuwe auto en na een jaar kan ik zeggen dat deze garage mij een prima auto heeft geleverd. De medewerker aan de receptie was vriendelijk en geduldig, maar vooral ook behulpzaam. Zo lukte het mij niet om de klok in te stellen op de wintertijd omdat de handleiding onduidelijk is. In plaats van te verwijzen naar de handleiding heeft hij samen met mij in de auto de stappen doorgenomen. Ook heeft hij een kleine lakbeschadiging netjes weggewerkt. Helemaal gratis voor niks. Dat is SERVICE !!!! Afspraken over tijdstippen van brengen en halen en kosten zijn correct nagekomen. Dus helemaal toppie.

03-01-2019
Pierre Winkens geeft de service van onze werkplaats een
10

super klantvriendelijk; afspraken worden nagekomen en je hebt het gevoel dat je steeds welkom bent.

19-12-2018
Mevr Pellaers geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijk. De klant is hier echt koning. Een aanrader!

19-12-2018
jc geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service en betrouwbaar

18-12-2018
Anthonia Luiten (Beek) geeft de service van onze verkopers een
10

service vertrouwen klant vriendelijkheid

18-12-2018
Mevr. I. Lutt (Elsloo) geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd vriendelijk, een persoonlijke benadering, denken mee en geven goede service.

12-12-2018
J. Kösters geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles volgens afspraak. Zoals tijdstip en uit te voeren werkzaamheden aan voertuig. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

12-12-2018
Dhr. van Buggenum (Heythuysen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben al bijna 10 jaar klant bij Mengelers Sittard en ben altijd correct en vriendelijk geholpen, komen afspraken na, geven uitleg wat ze bv bij een beurt aan de auto hebben gedaan.

11-12-2018
Laura de Klein (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben er altijd hartelijk welkom, de medewerkers leggen alles heel goed uit en geven je het gevoel dat alles om jou vragen en wensen gaat. Je staat bij alles als het ware in het centrum.

11-12-2018
C. Vaessen (Susteren) geeft de service van onze werkplaats een
9

correcte behandeling door medewerkers op div afdelingen.

09-12-2018
ger hermes (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
10

zeer goede service en klant gericht en tevreden men word zeer positief geholpen en goede uitleg

09-12-2018
H. van Buggenum (Echt) geeft de service van onze werkplaats een
9

De service was goed. Omdat onze auto een grote beurt moest hebben en gekeurd moest worden ging het te lang duren en zouden we naar huis gebracht worden. Door oplettendheid van een medewerker konden wij zijn auto gebruiken. Dat vonden wij heel tof.

04-12-2018
Mevr.L .Boonman geeft de service van onze werkplaats een
9

ben heel tevreden.

04-12-2018
Steef. Bongers (Elsloo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede ontvangst Het is zeer prettig om met de Service advisor te overleggen ,wat betreft kunde en hartelijkheid(erg behulpzaam) ook in de werkplaats zijn de Monteurs vakmensen. Ik kan iedereen deze Suzuki garage (Mengelers) aan bevelen

04-12-2018
Urlings (Buchten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Suzuki Mengelers geld : afspraak is afspraak

28-11-2018
H. Wetzels (Urmond) geeft de service van onze werkplaats een
9

ben zeer tevreden over personeel receptie en de monteur die de werkzhd. heeft verricht

27-11-2018
Dhr.H.Kersemakers (Meerssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mengelers Sittard B.V. Heeft mij altijd correct, op tijd en volgens afspraak behandeld. Het personeel is uitermate vriendelijk en naar mijn inschatting ook zeer deskundig.

26-11-2018
Ger Beckers (Born) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het gehele complex en bezetting heeft een profesionele uitstraling

23-11-2018
Ger Bexkens geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede communicatie / volgens afspraak op tijd.

22-11-2018
A.olivers geurts (Munstergeleen) geeft de service van onze verkopers een
10

De behandeling was zeer correct ,vriendelijk en behulpzaam.

15-11-2018
Mevr. Alice Stulens (Echt) geeft de service van onze verkopers een
10

Heel goed ontvangen. Tijd genoeg gekregen om uitleg te vragen en te kijken. Tom heeft dat prima gedaan. De min punten.1 Met schriftelijke uitleg hoe ik mijn telefoon koppel met de gps van de auto, lukte niet.Gps in de auto moet ge upload worden en kost geld.Als het via gsm gaat hoeft dat niet. Aanstaande donderdag gaat men er naar kijken.We hebben de Ignes Stijl gekocht en dan nog geen koffer lampje ondanks er een kastje voorzien is. Een auto van €19000 en dat er niet in dat kan toch niet, wil ik dat laten plaatsen kost mij dat €125. Achter maar 2 veiligheidsgordels dus maar 2 personen. Vind ik jammer. Daar kunnen de verkopers niks aan doen. Het zou helemaal stijl zijn als de garage mij dit nog gratis mag aanbieden, ik bedoel leidingen en kofferlampje. Dit moest ik dan even kwijt.

13-11-2018
Mevr. Rijnders (Eijsden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Men is altijd vriendelijk bij Mengelers. Ik heb nog geen negatieve ervaringen gehad met mijn auto's.

08-11-2018
Roger van Nispen (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik tevreden ben.

06-11-2018
Francis Ubachs (Nieuwstadt) geeft de service van onze verkopers een
9

Ze staan altijd klaar met woord en daad, denken mee en helpen waar het kan.

01-11-2018
j meijer (sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

goed bedrijf goede service afhandeling goed er word teks en uitleg gegeven over de uit gevoerden werkzaamheden

31-10-2018
Math Dohmen (Grevenbicht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima dealer met fijne werkplaats.

31-10-2018
Nick COX (Posterholt) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede info over wat er moest en ging gebeuren, verder alles ok, ook met de verdere afhandeling, ze zien me zeker weer terug voor een volgende beurt.

31-10-2018
Dhr E. Sevriens (Nuth ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en advies staan hier hoog aangeschreven.

30-10-2018
JFB Weberink geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijk, de koffie smaakt goed en de service is uitstekend.

30-10-2018
Mevr. Keulen (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service en voorlichting

30-10-2018
C Delnui (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn uitermate tevreden over deze dealer en wensen niet uit te wijken naar een andere dealer. Personeel is zeer vriendelijk, pefecte service, auto spik en span afgeleverd.

23-10-2018
van Liehout (Elsloo) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk personeel, goede informatie, het was echt een cadeau om de auto bij hun te kopen.

16-10-2018
Ad van der Bi9jl (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijk personeel goede uitleg over de uit gevoerde werkzaam ,afgesproken tijd klopte perfect.

16-10-2018
Wil Halbersma geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, hartelijke ontvangst ook voor een klant met een kleine goedkopere auto, geen onaangename verassingen.

10-10-2018
Keulers hmw (geleen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Mijn ervaring is dat je bij garagebdr. mengelers te sittard goed wordt behandelt als klant.Wij kochten er in 2005 onze eerste suzuki, tot nu toe tevreden ,zowel over t bedrijf als over suzuki

09-10-2018
Dhr. T. Brouns geeft de service van onze werkplaats een
10

Mengelers Sittard B.V. is een fijn bedrijf waar we ons wat betreft onze daar gekochte Suzuki Vitara in goede handen weten. Professionele uitstraling - heldere en eenduidige informatie - correcte benadering en vakwerk in de garage.

09-10-2018
V. Zinken (Born) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top service!

09-10-2018
Dhr. H.Salemink (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer tevreden

09-10-2018
Jos Lambermon (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
10

Omdat ik zeer netjes behandeld ben door een medewerker, volledig over alles ingelicht en kon te allen tijde terug komen voor informatie Werd dan netjes geholpen door die medewerker.

03-10-2018
Bert (Heerlen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Men wordt er vriendelijk en goed ontvangen en behandeld.

25-09-2018
Mevr . Tonny Lemmens (Beek L) geeft de service van onze werkplaats een
10

Veel aandacht voor auto.

25-09-2018
Arno Smeets geeft de service van onze werkplaats een
8

Service

25-09-2018
Robert Hogervorst geeft de service van onze verkopers een
8

Kundige mensen die goed communiceren en afspraken gewoon nakomen. Precies zoals het hoort en misschien nog wel een beetje beter.

25-09-2018
Peter Cole (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
10

We have been a customer with Suzuki Mengelers for years and have always found everyone acts in a professional and polite manner.

19-09-2018
Dhr. H. De Haan (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn altijd zeer tevreden over Mengelers Sittard B.V.

11-09-2018
Raymond Weerts (Schinveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is gewoon top

04-09-2018
Mevr. Radsma geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk personeel, prima service, behulpzaam, meedenkend, top!

21-08-2018
Demacker (Nieuwstadt) geeft de service van onze verkopers een
10

Top verkoper en super service klant vriendelijk

21-08-2018
Mevr Langen (Nuth) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles prima alleen stomme vragen waarom ik een bepaald cijfer geef

14-08-2018
Mevr. Evers (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn al jaren een tevreden klant.

09-08-2018
w van dael (sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

*** Suzuki :gewoon goed

01-08-2018
DMJ Vijgen (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
7

Ik verwacht een meer ervaren verkoper

31-07-2018
Iris Reijnders (Buchten) geeft de service van onze verkopers een
10

Goed advies en vriendelijke en behulpzame medewerkers

31-07-2018
F.H.Niemark (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

ben uiterst tevreden over het bedrijf als zowel de medewerkers.

31-07-2018
Marcel godachalk (Geleen ) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer tevreden over klantgerichtheid, warm welkom, en zeer goede service !

31-07-2018
geurts (geleen) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik ben al jaren klant bij Mengelers en altijd tevreden krijg altijd goede service en hulp en het personeel is altijd bereid om te helpen dus ik ben blij met deze garage

26-07-2018
Dhr J Janssen geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer tevreden over de nieuwe Suzuki Baleno Zeer duidelijke informatie en uitleg over de auto. Kortom zeer tevreden.

24-07-2018
Jeu Remmers (Munstergeleen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige mensen

18-07-2018
Karel Maes (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en behulpzaam elke aanpassing wordt gevraagd of gemeld. Goede verzorging tijdens het wachten.

17-07-2018
P.Hermans geeft de service van onze verkopers een
9

ruim 10 jaar klant en altijd naar volle tevredenheid behandeld

17-07-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Mengelers Suzuki B.V. in SITTARD
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen