Mengelers Suzuki B.V. Uw dealer
046-4521215

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Mevr. Evers (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn al jaren een tevreden klant.

09-08-2018
w van dael (sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

*** Suzuki :gewoon goed

01-08-2018
DMJ Vijgen (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
7

Ik verwacht een meer ervaren verkoper

31-07-2018
Iris Reijnders (Buchten) geeft de service van onze verkopers een
10

Goed advies en vriendelijke en behulpzame medewerkers

31-07-2018
F.H.Niemark (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

ben uiterst tevreden over het bedrijf als zowel de medewerkers.

31-07-2018
Marcel godachalk (Geleen ) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer tevreden over klantgerichtheid, warm welkom, en zeer goede service !

31-07-2018
geurts (geleen) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik ben al jaren klant bij Mengelers en altijd tevreden krijg altijd goede service en hulp en het personeel is altijd bereid om te helpen dus ik ben blij met deze garage

26-07-2018
Dhr J Janssen geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer tevreden over de nieuwe Suzuki Baleno Zeer duidelijke informatie en uitleg over de auto. Kortom zeer tevreden.

24-07-2018
Jeu Remmers (Munstergeleen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige mensen

18-07-2018
Karel Maes (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en behulpzaam elke aanpassing wordt gevraagd of gemeld. Goede verzorging tijdens het wachten.

17-07-2018
P.Hermans geeft de service van onze verkopers een
9

ruim 10 jaar klant en altijd naar volle tevredenheid behandeld

17-07-2018
Marjo (Susteren) geeft de service van onze werkplaats een
10

*** overtreft je verwachtingen!

12-07-2018
Theo van der Sluijs (Born.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfect werk afgeleverd, alleen jammer dat mijn navigatie niet bij gewerkt werd want ik zat het weekend erna al helemaal vast en verkeerd in Eindhoven maar dat is ook het enigste minpunt.

07-07-2018
Dirk Coort (Elsloo) geeft de service van onze werkplaats een
9

gewoon uitmuntend

05-07-2018
Dhr. Jonker (Guttecoven ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik elke keer naar zeer grote tevredenheid geholpen wordt. Vriendelijk, servicegericht, snel én vakkundig.

04-07-2018
M.B. Wuisman (Heythuysen.) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben zeer goed geholpen en alles voldeed aan de verwachtingen.

04-07-2018
Marly Wolters (Nieuwstadt) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk personeel,goede uitleg goede service,en lekkere koffie.

03-07-2018
F. Huydts geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk. Correcte en snelle afhandeling van werkzaamheden. Gaan die extra meter om hun klanten echt een tevreden gevoel te geven.

03-07-2018
Gulikers (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
7

Is een goed cijfer

29-06-2018
hm hagemans (kerkrade) geeft de service van onze werkplaats een
9

Om dat alles naar wens is verlopen.

27-06-2018
Jacques Stultiens (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk

19-06-2018
Marcel Claessen ( Beek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede dealer en alles netjes geregeld

09-06-2018
Wassen Hans (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer tevreden

05-06-2018
J.Zuidema (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

goed

05-06-2018
Dhr. A. de Jongh (Geleen) geeft de service van onze verkopers een
10

Klant vriendelijkheid, Service en voor verdere vragen altijd bereikbaar.

05-06-2018
Alexeew (Echt) geeft de service van onze werkplaats een
9

Eerlijk en een goede dealer

05-06-2018
Frans Sangen (Beek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind het goed en wordt goed behandeld

30-05-2018
P. Winkens (Obbicht) geeft de service van onze verkopers een
10

de garage maakt een keurig verzorgde indruk en de mensen die er werken geven je een gevoel dat je gewaardeerd wordt. voor mij heel belangrijk: men zegt wat met gaat doen en vooral men doet wat er gezegd wordt. !! afspraken worden nagekomen en dat is voor mij meer dan belangrijk.

29-05-2018
Huub Wijts geeft de service van onze werkplaats een
10

ik ben tevreden met de garage, van receptie tot technisch personeel.

23-05-2018
Annemie vossen (Echt) geeft de service van onze werkplaats een
8

We worden er vriendelijk en behulpzaam ontvangen

23-05-2018
Sjaak Plitscher geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben al een aantal jaren klant bij Mengelers en ik heb tot op heden nog nooit klachten gehad wat de werkzaamheden en de service betreft bovendien zijn de mensen met wie ik te maken heb altijd correct en klantvriendelijk

16-05-2018
thei alberts (einighausen) geeft de service van onze werkplaats een
9

personeel is vriendelijk behulpzaam

16-05-2018
ClaudiaLemmens (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
10

Zéér vriendelijke medewerkers, overzichtelijke showroom! Goede service...

16-05-2018
Pascalle Stevens (Susteren) geeft de service van onze verkopers een
10

laagdrempelig klantvriendelijkheid en niet opdringerig kijkt met je mee en luistert na wat beste bij je past

15-05-2018
Leo Schouteten geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service

15-05-2018
rob schoonbrood (beek) geeft de service van onze verkopers een
10

super tevreden over mijn nieuwe auto rijd erg prettig en een fijn gevoel over gehouden bij de dealer.

15-05-2018
Lidy Smit geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service en zeer professionele en aardige medewerkers

15-05-2018
Dirix (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben elke keer dat ik bij Mengelers geweest ben correct behandeld met opgave van prijs enz. Als er aanpassingen waren ben ik tijdig geïnformeerd.

08-05-2018
M. Kroon. (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service gehad. Vriendelijk personeel met aandacht voor de klant.

08-05-2018
Hubert Kersemakers (Meerssen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mengelers Sittard B.V. is meer dan een goede garage.Het personeel is steeds meer dan behulpzaam, denkt mee en geeft de klant datgene.dat de klant bewust of onbewust van de garage verwacht.

01-05-2018
E.F.M.Cox (Echt) geeft de service van onze werkplaats een
8

zoals vermeld goede service en behandeling

01-05-2018
Diederen geeft de service van onze verkopers een
10

Wij zijn zeer gastvrij en klantvriendelijk ontvangen. Alles werd duidelijk verteld en uitgelegd. Tijdens het proces van levering werden we continu op de hoogte gehouden van de vorderingen. Bij aflevering werd er voldoende aandacht besteed aan ons. Zeer tevreden met de auto en de verkoper.

01-05-2018
Bert Koedood geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel. Duidelijke antwoorden

24-04-2018
Mevr Pellaers (Maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijk. Je wordt als klant goed behandeld en ook gewaardeerd

24-04-2018
Henk Essers (Stein) geeft de service van onze verkopers een
10

Het bedrijf heeft medewerkers die de klant het gevoel geven,dat hij een goede keuze heeft gemaakt inzake aanschaf van een nieuwe auto!

24-04-2018
F. Crutz (Hoensbroek ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vertrouwen in deze dealer is groot

17-04-2018
Bert Schiffers geeft de service van onze verkopers een
9

Fijne adviseur Goed advies Fijne afhandeling

13-04-2018
Mevr. H. Meijer- Meijers (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte behandeling en vakbekwaam personeel. Ben gebeld geworden voor extra werkzaamheden zoals de accu ( aan vervangen toe ) en benzinefilter en de kosten hiervan.

04-04-2018
pierre meulenberg (meerssen) geeft de service van onze werkplaats een
9

alles is gedaan volgens afspraak.

03-04-2018
Anny (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke maar ook kundige mensen en heel behulpzaam.

28-03-2018
Fam. Sevriens (Nuth) geeft de service van onze werkplaats een
10

We zijn inmiddels 5 jaar vaste klant bij Suzuki Mengelers Sittard. De medewerkers zijn altijd even klantvriendelijk, gastvrij en behulpzaam. De zaak heeft de laatste jaren een make-over gehad en is er flink op vooruit gegaan. Koffie staat altijd klaar! Nooit geen onverwachte hoge kosten, alles in overleg! Wij zijn zeer tevreden klanten!

27-03-2018
Dhr. Janssen geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij waren weer tevreden over de onderhoudsbeurt van onze Suzuki bij Mengelers. Altijd vriendelijk en correct.

27-03-2018
BWA Lemmen geeft de service van onze verkopers een
10

Ze zijn vriendelijk vragen gelijk of je koffie wil,je mag overal rondkijken en vragen stellen.Bij het ophalen van de auto kreeg mijn vrouw een fles wijn aan geboden.

22-03-2018
G roemen (Beek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al 11 jaar een tevreden klant

13-03-2018
van der Veen (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service

11-03-2018
Zef Kleinjans (Nieuwstadt) geeft de service van onze verkopers een
9

Mooie showroom, vriendelijke verkoper en servicegericht.

06-03-2018
jhg cortjens (brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
8

omdat ik zeer te vrede ben

06-03-2018
Mw. L. Kraan (Sittard-Geleen) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige verkopers, goede informatie, prima in de onderhandeling over de aankoop, uitstekende service.

06-03-2018
Mevr. R.J. Nas en Dhr. J.H.G. Weerts (Kerkrade) geeft de service van onze verkopers een
10

Perfecte service. Bij jaarlijkse onderhoudsbeurt word mij van te voren verteld wat de kosten zijn en of er extra handelingen moeten worden verricht en of daar bijkomende kosten voor worden berekend. Als ik een afspraak maak kan ik heel snel terecht en ik kan altijd wachten tot de auto klaar is, uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie. Ik kijk dan natuurlijk heel graag in de showroom naar de auto's die er staan. Geweldige goede dealer.

28-02-2018
Ton Pricken (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
10

vrienelijk,behulpzaam,vakkundig,meedenkend

27-02-2018
Roel (Urmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

gewoon goed vriendelijke mensen aandacht

27-02-2018
Piet Kievit (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Men denkt er met je mee,zeer vakkundig en een iedereen die je op de werkvloer tegenkomt is zeer klantvriendelijk. De persoonlijke benadering,het na een aantal dagen informeren naar de ervaringen met de auto heb ik als zeer prettig ervaren.

21-02-2018
Lou Canton (Roosteren) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nogmaals. Zeer prettige en kundige behandeling van deze mensen

21-02-2018
Mevr. Geelen (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

de vriendelijkheid, de service en de beurt zijn perfect

13-02-2018
Fam. Willen-Wijshoff (Grevenbicht) geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne Garage goed contact en nemen de tijd voor je

13-02-2018
ed kleuters (susteren) geeft de service van onze werkplaats een
9

correcte ontvangst, vakwerk. zeer vriendelijk personeel.

06-02-2018
Peter Vijgen (Munstergeleen) geeft de service van onze verkopers een
9

Betrouwbaar en klantvriendelijk.

30-01-2018
J.G.E. CUIJPERS (THERESIASTRAAT 3 6142AG EINIGHAUSEN) geeft de service van onze werkplaats een
10

ZEER BEWAAM EN DESKUNDIG PERSONEEL OOK DE AFHANDELING ZEER CORRECT

25-01-2018
John Knubben (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke bediening met een luisterend oor.

24-01-2018
Ine Tummers (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word bij Suzuki Mengelers altijd zeer vriendelijk behandeld. Alles wordt goed uitgelegd. Ik ben volledig tevreden. En de cappuccino, die voor mij gemaakt werd, was heel lekker! :)

23-01-2018
H. Ohlenforst (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze kunnen gauw een afspraak maken, een leen auto is bijna altijd beschikbaar

23-01-2018
L. Wijnhamer geeft de service van onze verkopers een
8

Dit bedrijf (Suzuki Mengelers Sittard) is goed en voldoende uitgerust om de diverse zaken tot tevredenheid van klanten uit te voeren.

18-01-2018
C. Pepels (Urmond) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke ontvangst bij de balie, niet onnodig wachten, uitleg over de beurt of de reparatie. Vervang auto aanwezig tegen een redelijke prijs. Na de beurt van de auto duidelijke uitleg over de gefactureerde werkzaamheden. De auto wordt schoon afgeleverd. Het is tevens mogelijk om te wachten ( met koffie en leesmappen ) terwijl de grote beurt wordt uitgevoerd.

16-01-2018
Mevr.C.J Kierkels (roermond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik rij met mijn Suzuki er naar toe, en met een gerust hart geef ik de auto af en weet dat hij in zeer goede handen is.

10-01-2018
John &Anny Meuleners (Echt Susteren) geeft de service van onze verkopers een
10

Alles tot in de perfektie .

09-01-2018
W.Engels (Elsloo (L)) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klant vriendelijk .

09-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat ik heel tevreden ben

06-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, en snelle reparatie van de Alto! Aardige mensen!

05-01-2018
De heer Haas (Brunssum ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service van werkplaats en receptie, volledig klantgericht en meedenkend met de klant. Top garage!

02-01-2018
Hub. Vroomen (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Werd als "koning" ontvangen en behandeld. Er werd tijd voor ons gemaakt. Dit zowel toen we een auto wilden aanschaffen als tijdens de afspraak voor onderhoud enz.

02-01-2018
Ger Beckers (born) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wat mengelers zegt wordt ook gedaan dus isde klant tevreden

28-12-2017
Dhr M.F.J.H. Everaers (Grathem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik wordt altijd goed ontvangen en geholpen

27-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben tevreden

21-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer tevreden over de verkoop en uitleg

20-12-2017
AWM Derksen (Nieuwstadt) geeft de service van onze verkopers een
8

Nooit klachten gehad

20-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

klantvriendelijk

14-12-2017
Gulikers Anita (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind de samenwerking erg prettig. Van tevoren wordt besproken wat er aan de auto gemaakt moet worden en wat ongeveer de prijs zal zijn. Als de auto gemaakt is wordt je meteen gebeld, omdat ik geen vervoer had om naar de garage toe te komen, ben ik thuis opgehaald. Super geregeld!

13-12-2017
Math Dohmen (Grevenbicht) geeft de service van onze verkopers een
10

Correcte, fijne behandeling en goede voorlichting. Prijsgunstige verkoop voorwaarden.

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over de medewerkers aan receptie, waar in overleg de uit te voeren werkzaamheden kunnen worden besproken. Op afgesproken tijdstip geholpen. Verder in de werkplaats vriendelijke monteurs, die als hun iets word gevraagd ook graag antwoord geven.

06-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en goede afwikkeling van onderhoudsbeurten.

05-12-2017
J.Clark (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijkheid en betrouwbaar

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

mooie zaak ,goed overzichtelijk ,prima mensen

05-12-2017
dhr C. Vaessen (Susteren) geeft de service van onze werkplaats een
9

**** is in mijn beleving een prettig bedrijf om zaken mee te doen en wel om de volgende redenen; fatsoen naar de klant toe, duidelijkheid over kosten, duidelijk over uit te voeren zaken die gaan plaatsvinden in kader van een onderhoudsbeurt, houden zich aan afspraken, denken met de klant mee, zijn behoorlijk flexibel en op een gewone, nette manier fatsoenlijk (in alle opzichten!). Complimenten team ****…..want iedereen draagt mee aan dit team, merci!

01-12-2017
Palmen (Limbricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Keurige service, fijn dat er een thuisbrengservice was en goede communicatie over prijs en eindtijd onderhoudsbeurt

28-11-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Alle medewerkers zijn zeer klantgericht en luisteren goed naar de wensen van de klant. Geven goede voorlichting over zowel de financiën als over de auto zelf.

23-11-2017
Hein van Buggenum (Echt) geeft de service van onze werkplaats een
9

Service en klantvriendelijk

23-11-2017
Dirk Coort (Elsloo) geeft de service van onze verkopers een
10

alles klopte deze keer van het begin tot het eind. daarom deze pluim

23-11-2017
D. van der Veen (Munstergeleen ) geeft de service van onze verkopers een
10

Mijn eerste (2017) Vitara is helaas na 3,5 mnd buiten mijn schuld tgv een ongeval total-los geraakt en ik heb direct een nieuwe identieke Vitara besteld . In deze periode tussen ongeval en aflevering nieuwe Vitara ben ik diverse keren gebeld door Suzuki Mengelers over mijn persoonlijke situatie mbt letsel , schrik e.d. Dit stel ik zeer op prijs en ook van de aflevering werd een leuk moment gemaakt. Dus alle lof voor het Suzuki-Mengelers team .

22-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne dealer die betrouwbaar is.

14-11-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

ik heb persoonlijk kennis kunnen maken met de eigenaar.

14-11-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Mengelers Suzuki B.V. in SITTARD
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen