Mengelers Suzuki B.V. Uw dealer
046-4521215

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Frans Feuler (Brunssum) geeft de service van onze verkopers een
8

accurate en vriendelijke bediening

19-09-2017
Jos Kostjens (Stein) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige sfeer, goede communicatie, duidelijke afspraken en snelle service.

12-09-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
7

Netjes correct vakkundig. Ikzelf ben kort van stof, dus proefrit voorstellen medewerkers enz is voor mij niet nodig.ik wist wat ik wilde , dr goedkoopste leaseauto. Dus was snel klaar.auto is voor mij niet meer dan een stuk blik met wielen

12-09-2017
Dhr. R. Berendsen (Geleen) geeft de service van onze verkopers een
9

Garage met professionele uitstraling en kundige verkopers. Gezien mijn ervaring met een Suzuki zal ik de werkplaats weinig nodig hebben.

06-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden met de personen waar ik mee te maken op of krijg

31-08-2017
Jeanny Schots (Limbricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima personeel, men houdt zich aan de afspraken, prima geregeld alles.

30-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Gewoon tevreden over service. Ik vind een 8 een zeer mooi cijfer waar men trots op mag zijn

29-08-2017
mieke evers geeft de service van onze verkopers een
10

Zijn zeer behulpzaam, je hebt geen verrassingen over een rekening. Staan je vriendelijk te woord. Als ze je kunnen helpen doen ze dit, bij kleine reparaties zelfs zonder afspraak. Geven goede informatie en goede adviezen.

29-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, klantgericht en zeer kundig.

29-08-2017
Karel Maes (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
10

Correcte en goede behandeling kocht hier nu mijn 6e suzuki

22-08-2017
M C Janssen van der geeren (koningsbosch ) geeft de service van onze verkopers een
9

zeer klantvriendelijk en zeer goed opgeleide verkopers

22-08-2017
Ton Kelleners (Stein) geeft de service van onze werkplaats een
9

duidelijke uitleg en klant vriendelijk

16-08-2017
lilian heijnen (Geleen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn enorm klantgericht bezig toppers

15-08-2017
dhr f.h. niemark (Hoensbroek.) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede garage, zeer vakkundige medewerkers.

15-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Top service! Duidelijke communicatie over werkzaamheden en kosten. Gezellige mensen aan de receptie die je bij naam kennen en je een zeer welkom gevoel geven. En de wegbreng service nadat ik mijn auto had ingeleverd heb ik zeer op prijs gesteld!

15-08-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk ontvangst, gewaardeerd voelen als klant, had gewoon niet beter gekund.

15-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

De service is uitstekend en de medewerkers nemen alle tijd voor je.

10-08-2017
Marcel Claessen (Geleen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij mengelers wordt je altijd goed en netjes geholpen

09-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service

08-08-2017
Mevr. Huijzendveld. geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik onlangs met pech in Neerbeek stond, de auto startte niet, Garage Mengelers heeft mij toen correct geholpen en zijn naar Neerbeek gekomen. Daar terplekke een nieuwe accu in de auto geplaatst. Omdat de Suzuki Mobiliteit Service het behoorlijk liet afweten.

08-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

wij zijn tevreden met de service

08-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijk personeel

04-08-2017
Nico Wauben (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima persoonlijke benadering en advies. Uitstekend verlopen aankoop en levering! Klein probleempje met de trekhaak werd direkt opgelost!! Oftewel: Ook hulpvaardig ná de aflevering.

04-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben tevreden.

01-08-2017
dhr. j.j.m. leinders (brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik ben er heel vriendelijk en naar wensen geholpen

01-08-2017
DHR CUIJPERS (EINIGHAUSEN) geeft de service van onze werkplaats een
10

JE WORDT ER ALS KLANT ALTIJD TE WOORD GESTAAN DOOR VAKUNDIG PERSONEEL ZOWEL RECEPTIE ALS WERKPLAATS ZEER GOEDE MONTEURS ALTIJD BEREID VOOR EEN GOEDE TOELICHTING WAT ER GAAT GEBEUREN AAN DE AUTO

01-08-2017
Dhr.H.Kweens (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Professionele medewerkers,En altijd vriendelijk. Prettig om zaken mee te doen.

01-08-2017
B. Hameleers (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
5

Koop voor 26k een auto en de daarbij behorende service vind ik ondermaats. misschien heb ik een te hoog verwachtingspatroon. Maar op andere plekken/dealers heb ik in het verleden een beter gevoel over gehouden

01-08-2017
Geurts - Baldwin (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

we krijgen altijd heel goede service en hulp bij de garage en ik voel me nooit alsof ik iets "aangesmeerd" krijg dat niet nodig is ook krijg ik altijd een telefoontje voor de garage dingen verandert aan de auto zodat ik weet welke kosten ik kan verwachten de medewerkers zijn altijd behulpzaam en vriendelijk en vooral kundig

01-08-2017
René Hendrikx (Urmond) geeft de service van onze verkopers een
9

De vriendelijkheid en de vakmensen die er werken van kantoor tot monteurs staan altijd voor je klaar en dat vinden wij klasse.

01-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over service heb zelfs het beloofde boeket bloemen gekregen alleen jammer dat monteurs met vuile handen aan een auto gaan werken mijn motorklep was behoorlijk zwart geworden zeer zichtbaar op een witte auto. Weer een bos bloemen waard bij een volgend bezoek? Ik hou me zeer aanbevolen. Waarom ik twee keer een uitleg moet geven hier begrijp ik niet goed

26-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

netjes behandeld goede kwaliteit

20-07-2017
mevr wijts (sleuteldaal 236228kb maastricht) geeft de service van onze werkplaats een
10

een goede behandeling hartelijke mensen de hun werk goed doen

20-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

Dit is een algemene indruk.

19-07-2017
W.J.G. Gulikers (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik rij al 20 jaar Suzuki, waarvan al 8 jaar klant van Mengelers Sittard. Ben over de gehele gang van zaken zeer tevreden, dit geldt voor zowel de verkoop als de technische afdlingen. Allemaal zeer deskundige mensen.

19-07-2017
Peter Stoffels geeft de service van onze verkopers een
9

De menselijke factor achter het adviseren.

19-07-2017
L. Janssen (Schimmert) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Vooraf prijsopgave. Vriendelijk personeel. Veel vertrouwen en eerlijke behandeling.

18-07-2017
dhr Sevriens (Echt) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima en correcte bediening

18-07-2017
Mw. M. van Helden geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben zeer tevreden met Mengelers Sittard omdat mijn verwachtingen qua kwaliteit en service steeds worden overtroffen.

13-07-2017
Danielle Boermans (Sittard) geeft de service van onze verkopers een
8

Zeer klantvriendelijk, meedenkend, bereikbaar

12-07-2017
hm hagemans geeft de service van onze werkplaats een
9

Allas klopt.

12-07-2017
Roel Pepels (Urmond) geeft de service van onze werkplaats een
10

fijne zaak goede service net personeel

12-07-2017
Dhr.Stultiens (Heerlen) geeft de service van onze werkplaats een
10

geweldige mensen van boven naar beneden.

12-07-2017
THEO VAN DER Sluijs (Born) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne werkpiaats goede chef werkplaats en personeel,wagen is in goede handen,fijn personeel. Ben blij dat ik suzuki rij.

12-07-2017
Jhc Lambermon (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb voorheen een toyota gereden en sinds 2009 suzuki. En al die jaren ben ik correct en zeer netjes geholpen

27-06-2017
Anita Gulikers (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik word altijd vriendelijk geholpen en als er iets is van te voren gebeld over eventuele bijkomende kosten.

20-06-2017
Dhr . Dave van der Veen . (Munstergeleen) geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk , laagdrempelig en bereikbaar .

19-06-2017
Ton Pricken (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
10

altijd correct,zeer klantvriendelijk en beloftes worden nagekomen.

19-06-2017
Laura de Klein (Hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt bij hen altijd correct en vriendelijk benaderd. Je krijgt de indruk dat ze je graag behulpzaam willen zijn en dat jou wensen voor hen erg belangrijk zijn. Ze proberen je zo goed mogelijk in te lichten over de te verwachten werkzaamheden en de kosten. En ze zijn ook bereid om toe te geven mocht er eens een fout gemaakt worden. Ze zijn voor mij heel betrouwbaar gebleken en ik kom er graag.

19-06-2017
nick cox (posterholt) geeft de service van onze werkplaats een
10

ben zeer tevreden, daarom een 10 !

19-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service, klantvriendelijk en uiteraard zeer vakkundig.

13-06-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Uitstekende service, klantvriendelijk, heeft goede kennis van zaken.

08-06-2017
Hans Wassen geeft de service van onze werkplaats een
10

Cijfers zeggen mij eigenlijk niets is dat jullie erom vragen receptionist die mij heeft geholpen wassen gewoon perfect

06-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt hier altijd top geholpen. Of het nu telefonisch is of face to face!

06-06-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

wij zijn prima geholpen door Jean Paul Sevriens. Hij gaf voldoende uitleg, was zeer attent, een goede verkoper/adviseur!

01-06-2017
Jeu Remmers (Munstergeleen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Geef voor alles een negen omdat ik me niet bemoei met bekenden en hun aankopen anders zeker een 10 voor alles !

31-05-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

ruime keuze, deskundige verkopers, aangename bejegening

31-05-2017
mevr.leunissen salden (stein) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat zij altijd zeer corect zijn

31-05-2017
Dhr. E.Sevriens (Nuth) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk goede service en goede aanbiedingen. En lekkere koffie... Kortom uitstekende garage voor een top merk auto.. Rijden niet voor niks 2 Suzuki s...

30-05-2017
Mevr. Karien van der Hamsvoort (Geleen) geeft de service van onze verkopers een
10

De service is in een woord top, boven verwachting. Men nam alle tijd en was heel helder in uitleg. Dit verdiend een dikke 10 !

30-05-2017
johan rapati (born) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk en betrokken medewerkers, prima uitleg, en ook nog betrokken na de aflevering.

30-05-2017
H,J,F Baren (Stevensweert ) geeft de service van onze verkopers een
10

Ze helpen je fijn ,fijn om daar heen te gaan

24-05-2017
Dhr. J. Hermkens (Nuth) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is als of ik thuiskom in een vertrouwde omgeving

24-05-2017
Mev.Dieteren-Peters (Einlghausen) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer vriendelijke verkoper

23-05-2017
Mevrouw Janssen (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik fijn wordt geholpen, ze heel vriendelijk zijn en ze er alles aan doen om je probleem op te lossen

19-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte behandeling. onderhoud uitgevoerd zoals afgesproken

18-05-2017
H.P.M. Adriaens (Erik) (Neeritter) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima dealer, komen afspraken na, geen verrassingen achteraf. Bij problemen zijn ze reëel. Misschien wel wat duurder.

18-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

We hebben goede ervaringen met dit bedrijf; goede, vertrouwde afhandeling van onze beurten.

18-05-2017
alberts (einighausen) geeft de service van onze werkplaats een
9

personeel is super

16-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

uitstekend geholpen

13-05-2017
Ger Beckers (Born) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer te spreken over hoe ik ben behandeld de laatste jaren en de kwaliteit van de voertuigen. Zijn zeer te spreken over de kennis en kunde van personeel, verkopers, baliemedewerkers. Geen negatief oordeel te bedenken.

11-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Om dat je goed geholpen word en eerlijk zijn ze

11-05-2017
John,Thewissen (Spaubeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

het afgesproken onderhoud voor de afgesproken prijs uitgevoerd,met nameldingen van kleine reparatie.fijne omgang met klanten

10-05-2017
buck e.l. (hoensbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijke, persoonlijke benadering (ze kennen je bij naam) Tevreden over alle contacten totdusver gehad. hebben humor en serveren nog koffie voor je. (bij mij thuis laat mijn vrouw me zelf koffie inschenken)

10-05-2017
Peter Hulst (geleen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en goed afgeleverd werk.

10-05-2017
J.Consoir. (Kerkrade.) geeft de service van onze verkopers een
9

Ze waren zeer tegemoet komend en vriendelijk, maar de inruilprijs was toch een moeilijk punt, omdat die auto pas 8 maanden oud was. Dus er gingen een paar moeilijke gesprekken aan de verkoop vooraf. Maar eind goed, alles goed.

28-04-2017
Cor vedder (Sittard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service. En je wordt goed geholpen

19-04-2017
M. van der Veen (Geleen) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service en bereikbaarheid en klant vriendelijk

18-04-2017
Jeurissen (Oirsbeek) geeft de service van onze werkplaats een
10

De service is top en alle medewerkers zijn enorm vriendelijk

18-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat alles oke was

18-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

Omdat de toegang naar de receptie heel erg klantonvriendelijk is was.

11-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

eerlijkheid

05-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk personeel, goede service, normale prijs.

04-04-2017
Riki Liedekerken (Buchten) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede informatie, prettige mensen, leenfiets, evt. koffie, alles op tijd

04-04-2017
j meyer (sittard) geeft de service van onze werkplaats een
8

zeer betrouwbaar corecte afhandeling zowel balie als verkopers kom al jaren als klant div auto s gekocht met groote vevredenheid

04-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk personeel, uitstekende service en lekkere koffie.

04-04-2017
J.G.M.Deriks (Guttecoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik zeer tevreden ben.

30-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Het beantwoorden van de telefoon is correct, de opgave van de prijs klopt, er is een goede wachtruimte met koffie en thee. De benadering door de receptie is ook zeer correct.

21-03-2017
Mevrouw S. Semmelroth (Geleen) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service en informatie Snelle levering en vriendelijke verkoper

21-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat alles goed is

18-03-2017
Frans Sangen (Beek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben tevreden en heb geen klachten

15-03-2017
jan meyer (sittard) geeft de service van onze werkplaats een
9

betrouwbaar bedrijf medewerkers nemen de tijd om goede uitleg te geven voor vragen over de auto krijg je goede uitleg van het balie personeel kan het iedereen aanraden goede service

15-03-2017
Annemie Deckers (Banholt) geeft de service van onze verkopers een
9

Wij zijn er heel goed ontvangen en hebben heel goed advies gekregen en ik hoop dat ik lang plezier mag hebben in het rijden van de Suzuki Vitara zoals vorige Suzuki's ook.

15-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

het is een goede garage

07-03-2017
Mvr van Grunsven (Brunssum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd correct en vriedelijk

02-03-2017
Vijgen (Munstergeleen) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service en goed gevoel

01-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service, auto was in onderhoud.

28-02-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Al 10 vaste klant

22-02-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
7

Helaas loopt niet alles vlekkeloos

21-02-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk, behulpzaam, geduldig

16-02-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Mengelers Suzuki B.V. in SITTARD
Datum
Selecteer een gewenste datum.
Tijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen