Mastebroek Uw dealer
0528-264055

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Dhr. R. Valkeneer (Uffelte) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede/betrouwbare en zeer vriendelijk Bedrijf.

28-08-2019
T.Veldman (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
1

Bediening , luisteren naar klant, doen wat gevraagt word. Geen problemen

23-08-2019
Peter Stap (Westerbork) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk en er wordt met je meegedacht en de werkzaamheden zijn uitgevoerd zoals afgesproken.

18-08-2019
Lucas Schuring (Hijken) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb altijd een prettig contact met Mastebroek. Als ik een telefoontje pleeg met Mastebroek word ik altijd vriendelijk en netjes te woord gestaan. Gewoon een top garage

13-08-2019
Bert Jonker (Vledder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service klantvriendelijk en Vakkundig.

25-07-2019
Frank veldman (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service , eerlijkheid bij verkoop, geen poespas maar gewoon zeggen waar het op staat, staan altijd klaar voor (on)gevraagde raad en daad. De suzuki dealer doet wat je van een dealer mag verwachten, dit zowel bij mijn 1e Suzuki (in 1989 bij Hendriks in Hoogeveen) als nu bij onze 5e Suzuki bij Mastebroek in Hoogeveen. (tussentijds enkele jaren Ford gereden)

02-07-2019
Paul Alma (De Wijk ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij mastebroek is de benadering vriendelijk en gewoon. Wel erg duidelijk. Voel me er op mijn gemak. Ook monteurs zijn er vriendelijk en attent

18-06-2019
Roodenburg (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg goed klant erg

12-06-2019
Gerda Mepschen (Coevorden) geeft de service van onze werkplaats een
10

De mensen zijn bijzonder vriendelijk en geven goede service. Ben niet voor niets al jaren een zeer tevreden klant

29-05-2019
mw. A. Mulder geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk. Duidelijke uitleg over de werkzaamheden en kosten. Denken mee in mogelijkheden en geven advies.

08-05-2019
Roel Beikes (Hardenberg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede ervaring nette en correcte manier van verkopen enthousiast netjes en ze spreken onze taal.

07-05-2019
M. Corba (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bekende mensen. Ben er al sinds 2004. Wordt goed geholpen. Vlak bij huis. Niet te duur.

25-04-2019
Jan T. (Coevorden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden.

02-04-2019
E.M.C . Tiggelaar Jansen (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed en betrouwbaar. Tienen geef ik nooit.

02-04-2019
J.Boer (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk en correct behandeld en geholpen.

25-03-2019
GH Zoer (holl-veld) geeft de service van onze werkplaats een
10

word altijd goed geholpen en op een prettige manier

13-03-2019
Mevr mol (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service.

05-03-2019
Roeland Kroezen (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt vriendelijk ontvangen en te woord gestaan en de werkzaamheden worden goed uitgevoerd , kortom een top garage !

13-02-2019
Ria van Eik (Geesbrug) geeft de service van onze werkplaats een
8

Je wordt netjes behandeld.

12-02-2019
R. Valkeneer (Uffelte) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede en kundige garage. Zeer klantvriendelijk.

12-02-2019
Sandra Veldman (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage met prima vakmensen...!!

05-02-2019
P.Kanters (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

-

05-02-2019
gerhard zwartscholten geeft de service van onze verkopers een
7

omdat ik eigenlijk alleen nog maar met de afd. verkoop kennis heb gemaakt. en niet met receptie of chef monteur

22-01-2019
Peter D. (Pesse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt goed, vriendelijk en deskundig geholpen.

22-01-2019
Verbeek (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik ben prima geholpen, er werd me zelfs aangeboden om naar huis gebracht te worden,

22-01-2019
Andre geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service en altijd een vervang auto mee

18-12-2018
Martijn. (Hoogeveen.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word altijd netjes en correct geholpen.

20-11-2018
Ger Odink (Ane.Ov.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk te woord gestaan. Geen gezeur over de klacht en serieus in behandeling genomen.

25-10-2018
Bernadette (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat het een betrouwbare garage is. Vriendelijke mensen. Hebben alle tijd voor je. Doen net een beetje extra voor je. Zijn kundig en snel en een afspraak is zo gemaakt. Zowel in de showroom als in de werkplaats. Koffie staat altijd klaar.

23-10-2018
g kats (hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

altijd vriendelijk en correct

18-10-2018
J Bos (Gemeente Midden Drenthe) geeft de service van onze werkplaats een
3

Personeel was vriendelijk en correct. Wat ik echter voor gevoel meekreeg was dat ik een zeer oud Swiftje reed dat beter ingeruild kon worden. Ik had van te voren aangegeven dat de kosten zo laag mogelijk dienden te zijn. Nog maals 164 euro voor een APK zijn ver buiten proporties Bij de Kwikfit oid is het een schijntje van dit bedrag De dealerprijzen..... ik heb er geen goed woord voor over. Ik voel me geplukt

16-10-2018
Hilmoed Schuinder (Meppel) geeft de service van onze werkplaats een
8

eerlijk en oprecht. Dit kom je niet altijd tegen.

16-10-2018
De heer J van den Dolder geeft de service van onze werkplaats een
9

Een onderscheidende garage waar de klant nog koning is, men staat voor hoge kwaliteit en het leveren van hoge service aan zijn klanten. Een garage met meerdere vestigingen in de regio waar klanten graag naar toe gaan omdat Mastebroek zo gwoon is en een hoge mond op mond reclame heeft in de wijde omgeving.

02-10-2018
Robert de Boer (Steenwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettig bedrijf, vriendelijk en deskundig personeel. Vervangend vervoer meestal geen probleem, reparaties goed uitgevoerd. Ik heb het wagentje hier al een aantal jaar in onderhoud en inmiddels heeft het wagentje dankzij het goede onderhoud inmiddels 240.000 km op de teller. We gaan nog even door.

19-09-2018
H. Schuinder (Meppel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het bedrijf is voor mij goed.

01-09-2018
Dhr R Valkeneer (Uffelte) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon een zeer correct en goede garage. Zeer vakkundig en vriendelijk personeel.

15-08-2018
Pamela de Bruijn (Geesbrug) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakbekwaam,zeer klantvriendelijk,verkopen nooit nee; geven goede adviezen(geen praatjes voor de vaak)Bereid tot humor. Voor mij nog steeds de enige garage waar ik me prettig voel.

11-07-2018
D.Lotte (Pesse) geeft de service van onze werkplaats een
10

persoonlijke aandacht

05-07-2018
Mevr Supheert (Dalerpeel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wat zou ik anders kunnen doen als je tevreden bent met de servers die ze geven?

27-06-2018
Mevr. Dirkmaat geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage!

13-06-2018
J. Lemstra (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vlotte service, goede dienstverlening, plezierige klantbenadering.

05-06-2018
Anneke van Achteren (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zij zijn klantvriendelijk en betrouwbaar.

29-05-2018
F.Wiersma geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over behandeling als klant. Bescheiden en tot hulp bereid.

29-05-2018
Mevr de buck (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage goed behandelt en klantvriendelijk

14-05-2018
Cees van Schie (Dedemsvaart (Per 1 juni 2018)) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij worden op een zeer prettige wijze behandeld.

08-05-2018
P g roodenburg (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel erg leuk zijn klaar voor praat

12-04-2018
Andre mol (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijkheid

04-04-2018
Mevr. G. M Taling geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over Mastenbroek geweldige service, vriendelijk personeel, ik heb veel vertrouwen en heb nog nooit voor verrassingen gestaan

27-03-2018
Henk Schroteboer (Zuidwolde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garage, vriendelijk en deskundig personeel.

13-03-2018
Andre (Nieuw - Balinge) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service

13-03-2018
A Smit (Echten) geeft de service van onze verkopers een
10

altijd goede service

06-03-2018
E. van Midwoud (Hoogeveen) geeft de service van onze verkopers een
10

De verkoop en alle verdere medewerkers hebben zeer veel kennis van suzuki en verlenen zeer goede service

27-02-2018
Mevr. Veldman (Hoogeveen) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer ervaren personeel, prima service en altijd tijd voor een evt. vraag mbt de auto...

26-02-2018
Schuinder (Meppel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ze zijn goed

22-02-2018
De heer v/d Dolder (Meppel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een garage welke de klant in zijn waarde laat en waardeert dat jij Mastebroek heeft gekozen voor garage. Service, klantvriendelijkheid, vakkennis en EERLIJKHEID worden daar in goud geschreven.

06-02-2018
PeterD (Pesse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, deskundig en betrouwbaar. Niet opdringerig of overdreven. Gratis leenauto indien nodig.

23-01-2018
R.Kroezen (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze staan altijd voor je klaar en mocht er wat zijn dan wordt het snel opgelost. Ben een tevreden klant en heb de auto altijd in onderhoud bij Mastebroek.

10-01-2018
Mevr. C. Wolf (Friesland) geeft de service van onze verkopers een
9

Het personeel is erg vriendelijk en vooral behulpzaam. Helaas hebben wij al een probleem gehad met de auto. Op het moment dat wij de auto weer konden halen hebben ze alles in details verteld. Hoe ze het probleem hebben gevonden en hoe ze het hebben opgelost. Een paar dagen later belde de dealer met de vraag of het probleem zich nog weer had voorgedaan of niet. Dus er zit ook een stukje nazorg bij wat wij persoonlijk erg fijn vinden. We kregen als leen auto dezelfde auto mee om te kijken of we nog verschillen merkten. Ze lossen niet allen het probleem op maar denken ook met je mee. Erg fijn

09-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Men is klantvriendelijk. De werkplaats werkt op tijd er vind overleg plaats over eventuele extra werkzaamheden die nodig zijn en de auto wordt gewassen weer afgeleverd wat wil je nog meer als klant.

02-01-2018
Lutjeharms (Zeewolde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wordt zeer goed geholpen vriendelijk kortom zeer goede garage

28-12-2017
Wim Geerling geeft de service van onze verkopers een
8

Prima garage, denken mee en er is geen onnodige poespas.

19-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Komt zeer vertrouwd over en goede uitleg bij aflevering van de auto.

14-12-2017
dhr a gruppen (hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik ben tevreden over de goede service

22-11-2017
MLF Kouwen-Kok (Dedemsvaart) geeft de service van onze verkopers een
10

Een vriendelijke en professionele afhandeling van verkoop en aankoop

21-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat dit is waar ze recht op hebben

01-11-2017
Valkeneer geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede garage door service en vriendelijkheid

01-11-2017
Elisabeth spansier (Hoogeveen ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben zeer tevreden met garage mastenbroek!

31-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke en duidelijke service. Informeren je goed en denken met je mee. Afspraak is afspraak bij ze

31-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

altijd naar tevredenhied behandeld

19-10-2017
J Bos (Beilen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Helder en duidelijk verhaal voor en na reparatie

17-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en aardig personeel

30-09-2017
T.Veldman (Hoogeveen) geeft de service van onze verkopers een
10

Alles is goed nooit geen problemen

28-09-2017
thomas.rijpstra (Hardenberg) geeft de service van onze verkopers een
9

zeer correct behandeld

03-09-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijke verkoper en het bedrijf is divht in onze buurt

22-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Een fijne autodealer. Behulpzaam en vriendelijk. Weten wat ze doen. Komen hun afspraken na. En nemen alle tijd voor je. Super mensen werken daar. Ben zeer tevreden.

22-08-2017
Taeke Veldman (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat behandeling en service gewoon goed zijn.Altijd klaar voor een praatje.

14-07-2017
D.Lotte (Pesse) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg over wat er gedaan is, overzichtelijke factuur, en snelle betaling (pin) is mogelijk. De thee is goed, en de wachttijd niet langer dan afgesproken,

13-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettig bedrijf, denk en helpen mee. Ben afhangelijk van mijn auto (auto aangepast) kan op de auto wachten en stond al vroeg op de lijst

12-07-2017
H. Schrotenboer (Zuidwolde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer prettige en rustige benadering van klant. Je hebt gevoel dat je echt welkom bent. Zeer goed.

25-06-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk te woord gestaan. Alleen jammer dat het bosje bloemen ontbrak bij ophalen van de auto

19-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn duidelijk en terzake. Stralen professionaliteit uit. Leveren vakwerk!

19-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Een dealer die klanten herkent en mee denkt over wat moet gebeuren.

08-06-2017
h jager (westerbork) geeft de service van onze verkopers een
8

het kwam allemaal zeer positief over

07-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over de contacten en hulpvaardigheid. Sinds de aanschaf in 2010 geen klachten.

31-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Snelle afhandeling Correcte uitleg werkzaamheden Koffie.

31-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

IK word prettig te woord gestaan bij de receptie. Eer wordt goed naar je geluisterd. Men probeert een oplossing te vinden binnen een bepaalde tijd

23-05-2017
Hendrikus Drogt (Tiendeveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

geef nooit geen10

17-05-2017
H.Schuinder en M.H.G. Schuinder - Ritkes (Meppel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij zijn verhuist van Hoogeveen naar Meppel in 2002 Wij hebben alle schepen verbrand behalve Garage Mastebroek. Dit zegt genoeg.

17-05-2017
Andre (Nieuw - Balinge) geeft de service van onze verkopers een
9

goede uitleg van de nieuwe auto en als je een vraag hebt dan hebben ze meteen uitleg over de vraag zelfs de monteurs die er zijn

16-05-2017
Cees van Schie (Slagharen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ook geven ze mogelijkheid om ,kosteloos, tijdens de werkzaamheden een auto ter beschikking te stellen om boodschappen te doen. Bedankt daarvoor!

10-05-2017
Pieter van der Wulp geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitermate gastvrije,klantvriendelijke adequate garage.

10-05-2017
Dhr. A. Steenstra (Koekange) geeft de service van onze werkplaats een
8

fijne auto, goede service en prettige benadering

10-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en een prima service!

20-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word altijd keurig behandeld.

11-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service. nette uitstraling.

05-04-2017
Mevr. Schuinder M.H.G. geeft de service van onze werkplaats een
9

Het bedrijf is klant vriendelijk.

04-04-2017
C.spans (Meppel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed geholpen en aardig personeel

30-03-2017
Bert Jonker (Vledder) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alle cijfers die lager worden gegeven doen tekort aan dit uitstekende bedrijf waar service en kwaliteit voorop staat.

29-03-2017
Boer (Hoogeveen) geeft de service van onze werkplaats een
7

Aardige mensen.

22-03-2017
Dhr.Langbroek (Assen) geeft de service van onze werkplaats een
10

benaderbaar, uitstekende service, luisteren naar de vragen die we hebben

22-03-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Mastebroek in HOOGEVEEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen