Suzuki Financial Services

 

De aankoop van uw boot en Suzuki buitenboordmotor spreiden kan interessant zijn. Door de investering te spreiden hoeft u uw vermogen niet ineens aan te spreken. Dat geeft rust in uw uitgave en u behoudt uw buffer voor onvoorziene noodzakelijke kosten.

 

Suzuki Financial Services biedt u de mogelijkheid om een deel van uw boot en Suzuki motor combinatie te verdelen over 36 maanden. Dit geeft u een overzichtelijk uitgave plan doordat u exact weet wat u betaalt en wanneer.  Het maandelijkse bedrag is een vast bedrag en bestaat uit aflossing en een rente. Deze rente staat de gehele looptijd vast. Zo heeft u geen verrassingen. Wilt u meer weten over het financieren van een boot en Suzuki buitenboordmotor? Neem dan contact op met Suzuki Financial Services voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.  
Suzuki Financial Services:

Suzuki Financial Services is de financiƫle dienstverlener voor Suzuki. Wij bieden Suzuki Marine klanten de mogelijkheid om de aankoop gespreid te betalen. Kopers van een Suzuki boot bieden we naast consumentenfinancieringen ook lease en verzekering.

 

Suzuki Financial Services is een handelsnaam van Alcredis Finance B.V. Alcredis Finance verleent ruim 60 jaar financiƫle diensten.

PDF-bestandDienstenwijzer Suzuki Financial Services


Heeft u specifieke vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.
Telefoonnummer : 0347 367975
E-mail : particulier@suzukifs.nl