Yburg 650 officiële Bootpartner Suzuki Marine!

 Yburg 650
IJburg is een Amsterdamse nieuwbouwwijk in het IJmeer omringd door water. Een aantal bewoners vonden in het aanbod van sloepen en andere boten niet de boot die bij hen paste. Dus staken ze de koppen bij elkaar en bedachten een geheel nieuw concept tussen sloep en speedboot: de Yburg 650, een stijlvolle, snelvarende 'runabout'. De Yburg 650 heeft een gezellige, ruime kuip met zitplaatsen voor zeker acht personen en uitstekende vaareigenschappen bij lage en hoge snelheden. 

Yburg 650  
De innovatieve 4-takt Suzuki buitenboordmotoren bleken een perfecte match voor de Yburg 650. Ze zijn geluidsarm, licht in gewicht, energiezuinig en produceren een minimale uitstoot. Dankzij de recente introductie van zeer compacte modellen zoals de DF60 is het mogelijk geworden om de buitenboordmotor in de bun optimaal te trimmen. Hierdoor kan er met een kleiner vermogen een veel hogere snelheid worden bereikt tegen een relatief brandstofverbruik.

Yburg 650 
De Yburg 650 heeft fraaie lijnen, geïnspireerd op bekende klassieke houten speedboten en word volledig in Nederland vervaardigd. Bij het ontwerp stonden comfort en een hoge fun factor voorop, bovendien is de Yburg 650 vrijwel onderhoudsvrij. De romp is ontworpen om ook snel mee te kunnen varen. De boot planeert snel en haalt daarbij een kruissnelheid van 40 km/u. Maar natuurlijk kun je met de Yburg 650 ook heerlijk rustig toeren, want de moderne 4-takt buitenboordmotoren van Suzuki lopen bij lage toerentallen vrijwel onhoorbaar. Bovendien is de Yburg 650 zo ontworpen dat deze bij lage snelheden zeer koersvast is.

Yburg 650 
De Yburg 650 kan met Suzuki buitenboordmotoren van 15 t/m 90pk worden uitgerust. Met de kleinste versie blijft de snelheid onder de 20 km/u en is er geen vaarbewijs nodig.

Suzuki Marine
 
Kijk voor meer informatie op www.yburg650.nl

Bootpartner