Wereldprimeur van Suzuki

 

De legendarische Suzuki DF300 biedt met haar indrukwekkende 4.0 liter V6 krachtbron onnavolgbare prestaties en een perfecte controle. Samen met toonaangevende systemen zoals “Lean Burn” en “O2 Feedback Control” is de DF300 niet alleen compact en licht van gewicht, maar ook de meest krachtige, stille en zuinige in zijn soort!

 

Selective Rotation

Wanneer een boot aangedreven wordt door twee of meerdere buitenboordmotoren naast elkaar, moet er ter compensatie van het wieleffect in ieder geval een linksdraaiende en een rechtsdraaiende buitenboordmotor worden toegepast voor een perfecte stabiliteit van de boot. Met het nieuwe “Selective Rotation” systeem maakt Suzuki het nu voor het eerst mogelijk om één type buitenboordmotor zowel linksdraaiend als rechtsdraaiend te gebruiken.

 

Innovatieve eenvoud

Bij de nieuwe Suzuki DF300AP kan de eindoverbrenging van draairichting worden veranderd door een elektrische schakeling. Door het ingenieuze “Selective Rotation” systeem levert de DF300AP zowel in normale modus als in counter rotation modus dezelfde prestaties.

 

 

 

 

 

 

 

Optimale performance

De componenten van de vernieuwde overbrenging zijn dusdanig geoptimaliseerd, dat de specificaties voor zowel reguliere als tegengestelde draairichting gelijk zijn. Zo is de plaatsing van de lagers aangepast en is de behuizing van de overbrenging opnieuw ontworpen. Hierdoor ontstaat een nog betere stroomlijn, vermindering van de weerstand in het water en neemt de duurzaamheid toe. Daarnaast is de nieuwe DF300AP aan weerszijden voorzien van dubbele waterinlaten, voor een stabiele koeling op hoge snelheid en in ondiep water.

 

De nieuwe DF300AP is leverbaar vanaf maart 2012 voor de adviesprijs van € 28.499,- voor de extra langstaart uitvoering (X) en € 29.299,- voor de ultra langstaart uitvoering (XX).

 

Download hier de Engelstalige brochure van de PDF-bestandnieuwe Suzuki DF300AP of kijk hier voor meer informatie over de DF300.

 

 

Kom van 6 t/m 11 maart naar de HISWA stand 04.100.