Triple7 met Suzuki-buitenboordmotor debuteert op de HISWA

Stoere tender met ergonomisch interieur

Suzuki onderhoudt een hechte band met zijn partners. Daarom deelt de importeur zijn stand op de HISWA in de Amsterdam RAI met de dealers. Dealer Verschuur Watersport onthult op 16 maart op de Suzuki-stand de nieuwe tender Triple7 met Suzuki-buitenboordmotor.


Verschuur Watersport in Alphen aan den Rijn presenteert de nieuwe Triple7. Deze stoere tender is niet alleen voorzien van een ergonomisch interieur en LED-lichttechnologie, maar desgewenst ook van een Suzuki Marine-buitenboordmotor.

De Triple7 outboard is leverbaar in combinatie met Suzuki-motoren met vermogens van 25 pk tot maximaal 90 pk uit de High Performance-range.

Alle Suzuki-buitenboordmotoren zijn voorzien van zogenoemde ‘Lean Burn’-techniek. De motoren lopen op een arm brandstof-luchtmengsel. Suzuki’s Lean Burn Control System regelt de luchttoevoer en zorgt dat de motor uiterst zuinig is.

De Triple7 wordt op 16 maart om 12.00 uur onthuld op de HISWA in de Amsterdam RAI. Proefvaren is mogelijk op 26, 27 en 28 maart in bij Verschuur Watersport in Alphen aan den Rijn.


MS Word-bestandDownload het Word-document (Word)