Topvissers kiezen voor Suzuki!

Henk SimonszVoor een optimale vangst is goed materiaal essentieel. Suzuki buitenboordmotoren vormen door hun ongekende betrouwbaarheid en prestaties een duurzaam verlengstuk van de visuitrusting van elke sportvisser. Niet voor niets kiest ook Henk Simonsz, één  van de bekendste roofvissers van Nederland, voor de betrouwbaarheid van Suzuki Marine! Simonsz zal voor zijn nieuwste aluminium visboot gebruik maken van de ultralichte Suzuki DF60.

 

Succesvol roofvissen is topsport, het vergt het uiterste van zowel het materiaal als de mens en niet zelden bepalen details het succes. De Suzuki DF60 sluit door zijn compacte bouw en directe knuppelbesturing naadloos aan op de behoeften van de moderne roofvisser. Bovendien is dit model niet alleen de zuinigste en lichtste buitenboordmotor in zijn klasse, het is tevens de enige 60 pk buitenboordmotor die voorzien is van een onderhoudsvrije distributieketting voor jarenlang probleemloos vaarplezier.

 

DF60

 

Van de ultralichte DF2.5 tot en met de imposante DF300 V6; voor elke spiegel is er een Suzuki buiten-

boordmotor die sportvissers het beste geeft wat de markt te bieden heeft!

 

De unieke nieuwe visboot van Henk Simonsz gepresenteerd worden op de stand van SPRO tijdens de VISMA 2010 in Ahoy Rotterdam.