Suzumar MX 350 RIB nu met Jockey Seat!

Suzuki Marine, dè innovator op het water heeft naast een brede lijn aan buitenboordmotoren van 2.5 t/m 300 pk ook een uitgebreid rubberbotenprogramma. Dit programma bestaat uit Suzumar Boot & Motor combinaties en Nimarine rubberboten. Alle Suzuki rubberboten onderscheiden zich door producten van topkwaliteit aan te bieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen, zo kunt u al voor € 1199,- het water op met een Suzumar DS225 met Suzuki DF2.5 buitenboordmotor!

 

Suzumar

 

Het topmodel van de Suzumar Boot & Motor combinaties is de robuuste Suzumar MX 350 RIB (Rigid Inflatable Boat), voorzien van een dubbel gelaagde lichtgewicht glasvezel rompconstructie. Vanaf heden is de populaire Suzumar MX 350 RIB ook leverbaar met Jockey Seat, waarop eenvoudig een stuurinrichting en afstandsbediening gemonteerd kunnen worden. Deze centraal geplaatste console biedt plaats voor twee personen en beschikt over een handig opbergvak.

 

Suzumar

 

Voor de aandrijving kunt u kiezen uit diverse Suzuki 4-takt buitenboordmotoren van 4 tot en met 15 pk. Deze innovatieve buitenboordmotoren combineren een groot vermogen met een gunstig verbruik. Zo is er altijd een Suzuki Boot & Motor combinatie beschikbaar die op uw wensen aansluit.

 

Suzuki Marine

 

De tubes van de Suzumar RIB’s zijn van hetzelfde heavy duty 3-laags PVC doek als alle andere Suzumar modellen. Ook het uitrustingsniveau is zeer hoog met onder andere een vlakke antislip bodem, een extra verstevigde spiegel, roestvrijstalen davitsogen, stevige handgrepen langszij en een extra voorziening om de brandstoftank te kunnen bevestigen. Uiteraard behoren ook een voetpomp, een reparatiekit en peddels tot de standaarduitrusting. Suzuki maakt het vaarplezier compleet door op zowel de boot als de motor 3 jaar garantie te verlenen.

 

De Suzumar MX 350 RIB is compleet met buitenboordmotor (excl. Jockey Seat) verkrijgbaar vanaf € 2.649,-

 

Meerprijs Jockey Seat: € 410,-

 

 

 

 

 

Suzumar