Suzuki-stand op HISWA Amsterdam Boat Show 2018 groot succes

Ook dit jaar was Suzuki niet te missen op de HISWA Amsterdam Boat Show 2018, de grootste watersportbeurs van Nederland. Met een hoog aantal bezoekers, de feestelijke onthulling van Herman den Blijker's nieuwe RIB en veel gezelligheid tijdens de VIP-avond kijkt Suzuki terug op een groot succes. 

 

Een primeur op de Suzuki-stand was de spectaculaire RIB van topkok en televisiepersoonlijkheid Herman den Blijker, die voor zijn nieuwe boot wederom voor de buitenboordmotoren van Suzuki kiest. Onder toeziend oog van veel bezoekers werd de nieuwe RIB, aangedreven door drie exemplaren van Suzuki‚Äôs nieuwe topmotor DF350A, op woensdag 7 maart feestelijk onthuld en vervolgens zeer goed ontvangen. Het is niet voor niets dat de buitenboordmotor de prestigieuze Good Design Award 2017 won: het design is sportief, een tikkeltje agressief en bovenal vernieuwend. 


VIP-avond 

Op vrijdagavond 9 maart vond de goed bezochte VIP-avond plaats, waarbij de Nederlandse zanger Wolter Kroes voor veel gezelligheid zorgde. Met hits als 'Ik heb de hele nacht liggen dromen' en 'Niet normaal', hapjes en een gratis consumptie genoten VIP-gasten volop van de avond. 


Suzuki is al ruim 50 jaar een van de grootste spelers in de watersportbranche. Op de ruim 2.000 m2 grote Suzuki-stand waren behalve de DF350A ook andere buitenboordmotoren van Suzuki te zien. 


In 2019 is de volgende editie van de HISWA, van 6 - 10 maart in RAI Amsterdam.


MS Word-bestandBericht (.doc)

ZIP-bestandBeeld (.zip)