Suzuki Outdoor Experience een hit!

Met 8.000 bezoekers verdeeld over drie dagen is de eerste Suzuki Outdoor Experience meteen al een hit. De wereld van Suzuki streek vrijdag 6 tot en met zondag 8 juni neer op ‘Experience-Island’ ’t Blauwe Meer in het Brabantse Loon op Zand. Tijdens dit gratis toegankelijke mega-evenement speelden de motoren, de ATV's, de buitenboordmotoren en de 4x4-auto’s van Suzuki de hoofdrol.

 

Met de Suzuki Outdoor Experience wil Suzuki-importeur B.V. NIMAG het publiek kennis laten maken met de veelzijdige wereld van Suzuki. Zo is het merk in Nederland marktleider op het gebied van motoren en loopt het voorop als het gaat om de ontwikkeling van  ATV's. Maar ook met haar buitenboordmotoren is Suzuki een speler van wereldformaat in de watersport.

 

Mega-evenement met top-entertainment

 

 

 

ATV

 

 

 

Op het 44 hectare grote ‘Experience-Island’ werden gedurende het weekend ruim 8.000 bezoekers verwelkomd. Onder een stralende zon beleefden zij een dag vol outdoor entertainment. Terreinrijden kon op het quadparcours met de LT-Z90 voor de jeugd. Ook kon er met de zware Suzuki-KingQuads voor volwassenen op een speciale behendigheidsbaan gereden worden.

 

 

 

 

 

 

Herman

 

 

 

 

 

 

Voor een spectaculaire tocht over het meer kon er gebruik gemaakt worden van diverse RIB’s voorzien van 300 pk sterke Suzuki DF300 V6 buitenboordmotoren.

 

 

 

 

 

 

 

Suzumar

 

 

 

 

 

 

Voor wie het rustiger aan wilde doen, waren er Nimarine en Suzumar-boten voorzien van DF2.5 t/m DF15 buitenboordmotoren.

 

 

 

 

 

 

 

De spectaculaire Motocross-demonstraties door Suzuki-crosscoureurs Erik Eggens en Shannon Terreblanche van het Beursfoon MX Team lieten eens te meer zien wat er allemaal mogelijk is met een Suzuki RM-Z250. Op het terrein konden deelnemers onder meer de prestaties van hun Suzuki Grand Vitara of Jimny in het terrein beproeven. Meerijden op een speciaal instapparcours behoorde ook tot de mogelijkheden.

Tokkelen, een reuzenrad, Kids World, banaanvaren en presentaties van diverse producten van Suzuki en topentertainment verzorgd door X-FACTOR-winnares Sharon Kips maakten het evenement compleet!.

 

 

Terreblanche

 

 

General Manager Motorcycles Robert Landman van B.V. NIMAG spreekt van een onvergetelijke dag; “De ATV’s zijn een nieuwe ontwikkeling in de motorwereld en dit event was een uitstekende mogelijkheid om deze machines te promoten. Het schitterende terrein gaf tevens mogelijkheden om de verschillende Marine producten die Suzuki heeft te kunnen testen en ook konden eigenaren hun eigen 4x4 aan de tand voelen. In totaal hebben 8.000 mensen kunnen genieten van het uitstekende weer en de Suzuki's "Way of life”.