Suzuki Outdoor Experience 2008

logo

Op 7 en 8 juni staat het ‘Experience-Island’ in Loon op Zand (bij Kaatsheuvel) helemaal in het teken van Suzuki tijdens de Suzuki Outdoor Experience 2008! Suzuki is marktleider op het gebied van motoren, toonaangevend in 4x4 auto’s en tevens een belangrijk merk in de watersport, met een uitgebreide range buitenboordmotoren tot maarliefst 300 pk! Ook loopt Suzuki al jaren voorop in de ontwikkeling van nieuwe ATV’s.

 

Tijdens de Suzuki Outdoor Experience kunt u niet alleen alle Suzuki producten bewonderen, maar ook zelf ervaren! Liefhebbers van powerboats kunnen genieten van spectaculaire demonstraties en kunnen zelfs meevaren op de diverse supersnelle boten, met vermogens tot wel 600 pk! Bovendien kunt u ook zelf varen met één van de vele Suzuki rubberboten of met een 4x4 auto rijden over een spannend parcours. Volwassenen en kinderen kunnen ook zelf een ATV beleven op twee uitdagende circuits, alles uiteraard onder deskundige begeleiding. De nieuwste auto’s, motoren, buitenboordmotoren en merchandise zijn te bewonderen in een speciale showroom. Daarnaast zijn er demonstraties van onder andere motorcrosstopper Erik Eggens, diverse professionele wakeboarders en nog veel meer. Kortom, voldoende entertainment voor het hele gezin!

 

Voor gratis toegangskaarten kunt u zich nu inschrijven op de Outdoor Experience website, hier vindt u tevens de openingstijden en een uitgebreide routebeschrijving. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

 

 

Poster