Suzuki marktleider op het water!

Steeds meer watersporters kiezen voor een Suzuki buitenboordmotor. Door een zeer goede reputatie op te bouwen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en optimale service door een professioneel dealernetwerk, heeft Suzuki haar marktaandeel de afgelopen jaren sterk weten te vergroten. In 2008 is het aantal verkochte Suzuki’s zelfs zo hard gegroeid, dat Suzuki met een marktaandeel van bijna 30% zich nu officieel marktleider van Nederland* mag noemen!

 

DF90

 

Door continu te innoveren heeft Suzuki Marine vele mijlpalen in de buitenboordmotorindustrie weten te bereiken, zoals de introductie van de eerste 300 pk sterke buitenboordmotor met de Suzuki DF300 in 2006. De talloze ontwikkelingen van de Suzuki ingenieurs hebben niet alleen een zeer positief effect gehad op de prestaties van de buitenboordmotoren, maar ook op het gebied van veiligheid en milieuvriendelijkheid. Zo is de nieuwste generatie Suzuki buitenboordmotoren uitgerust met het “Lean Burn Control System” voor een ongekend laag brandstofverbruik, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

 

Nummer 1

 

Robert Landman, General Manager;

“Wij zijn uitermate trots op de resultaten die wij het afgelopen jaar in samenwerking met onze dealers hebben weten te realiseren. Onze groei is met name te danken aan Suzuki’s ijzersterke modellengamma van 2.5 pk  tot maarliefst 300 pk. Hierdoor kunnen wij voor elke spiegel de perfecte buitenboordmotor bieden. Daarnaast zijn de Suzuki Boot & Motor combinaties, dankzij de vriendelijke prijsstelling, een perfecte instap voor nieuwe watersporters gebleken. Namens deze weg wil ik graag al onze dealers en medewerkers bedanken voor hun tomeloze inzet en hun passie voor Suzuki!”    

 

 

3 jaar garantie