Roughneck en Suzuki kampioen van de Spaanse Costa!

Niet alleen in Nederland domineert Team Roughneck Marine met haar Suzuki DF300 voorgestuwde RIB de ruwe wateren, ook in Spanje zijn zij oppermachtig gebleken tijdens de OffShore Rib Rally Costa Challenge!

 

Roughneck

 

Dit jaar deed de OffShore RIB Rally 785 European Tour voor het eerst de Costa Brava  aan voor een loodzware vierdaagse RIB (Rigid Inflatable Boat) rally over de onvoorspelbare Spaanse wateren. Team Roughneck Marine was tijdens drie van de vier dagen onnavolgbaar voor de concurrentie en wist ook dit evenement overtuigend te winnen. De volledig in Nederland geproduceerde Roughneck 808 RIB, aangedreven door een super krachtige 4.0 liter V6 Suzuki DF300 buitenboordmotor, heeft wederom bewezen een winnende combinatie te zijn!

 

Roughneck

 

Kapitein Ronald Oosterman; “Deze overwinning is een fantastisch resultaat voor ons team, de concurrentie en de omstandigheden waren zeer zwaar en vergden het uiterste van zowel het materiaal als de bemanning. Ik heb al vele honderden probleemloze vaaruren met mijn Suzuki DF300 achter de rug en elke vaart is opnieuw een fantastische sensatie. Deze overwinning onderstreept nogmaals dat de Suzuki DF300 de ultieme buitenboordmotor is onder alle omstandigheden!”        

 

     DF300