Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen weer inzetbaar!

Onlangs heeft Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen (RVP) een nieuwe Suzuki DF9.9 buitenboordmotor met beveiliging voor haar reddingsvlet in ontvangst genomen. Het nieuwe seizoen is aangebroken en de Reddingsbrigade zat vorige week, nadat haar motor was gestolen, met de handen in het haar.

 

Reddingsbrigade

 

Aangezien de Reddingbrigade Vinkeveense Plassen een hulpverleningsinstantie is, die enkel met vrijwilligers werkt, was de diefstal van hun buitenboordmotor een grote strop. Via het Tv-programma Hart van Nederland heeft de RVP een oproep geplaatst voor steun in deze moeilijke situatie. Door deze aandacht in de media hebben Suzuki Nederland, Outboard Center Wilnis en Sureboat snel gereageerd en samen ogenblikkelijk een nieuwe motor met beveiliging ter beschikking gesteld!

 

Reddingsbrigade

 

De Reddingsbrigade is ontzettend blij met de nieuwe motor en de beveiliging die erop zit. Het seizoen is net gestart en de aanvragen om bij evenementen op en om het water te bewaken kwamen al weer binnen. De Reddingsbrigade was al druk bezig met de indeling van bemanning voor deze bewakingen en de weekendbewakingen zomers op de Vinkeveense Plassen. Nu met de nieuwe motor is de Reddingsbrigade weer volledig inzetbaar bij calamiteiten en zijn de Vinkeveense Plassen weer een stuk veiliger geworden!

 

Suzuki