Prins Watersport opent de deuren van haar nieuwe onderkomen!

Logo
Onlangs heeft Suzuki Marine dealer Prins Watersport de deuren geopend van een schitterend nieuw onderkomen vol watersportbeleving. In een compleet nieuw pand, vlak langs de A28 In Nijkerk, biedt Prins Watersport een ongekend brede keuze aan Suzuki producten en boten.


Prins

 Vijf jaar geleden startte Rainaldo Prins en Dirk Jan Visser de handel in tweedehands boten vanuit een boerenschuur in Hoogland. Al snel kwam daar het importeren van aantrekkelijk geprijsde vis- en sportboten bij en werd Suzuki het huismerk van deze firma. Een formule die de basis heeft gelegd voor een flinke groei.

Al na een paar jaar voldeed het oude onderkomen niet meer wegens nijpend ruimtegebrek. Op een nieuw perceel van 5000m2 in Nijkerk met een showroom van maarliefst 2000m wordt het complete assortiment buitenboordmotoren en boten in een juiste ambiance tentoongesteld.


Prins

In de loop der tijd is het aanbod naast de Suzuki buitenboordmotoren fors uitgebreid met onder andere cabincruisers en sloepen. Door Suzuki brede modellenlijn van 2.5 tot en met 300pk is er altijd een geschikte buitenboordmotor beschikbaar. Service en reparatie vinden geheel in eigen huis plaats. Bovendien is de nieuwbouw voorzien van een riante moderne werkplaats voor nog meer capaciteit.

Prins Watersport nodigt u graag uit om de 2009 Suzuki modellen haar nieuwe showroom te komen bekijken!

Kijk voor meer informatie op www.prinswatersport.nl

Logo