Ongekend duurzaam vaarplezier met de nieuwe DF40, DF50 en DF300!

Suzuki buitenboordmotoren vormen al jaren de maatstaf op gebied van innovatie, prestatie en duurzaamheid. Met de introductie van het “Lean Burn Control System” op de laatste generatie DF60,70, 80 en 90 heeft Suzuki een ware “zuinigheidsrevolutie” in de watersport teweeg gebracht. Dit geavanceerde systeem meet onder alle omstandigheden exact de benodigde hoeveelheid brandstof voor een minimaal verbruik met maximale prestaties. In 2010 zal Suzuki’s nieuwste generatie zich nog verder uitbreiden, want voor komend seizoen zal het “Lean Burn Control System” namelijk voor het eerst ook toegepast worden op de compleet nieuwe DF40 en DF50 en de imposante Suzuki DF300 V6!
 
Innovatie voor elke spiegel
De nieuwste technieken zijn in het Suzuki gamma niet alleen voorbehouden aan de grotere modellen. Ook de compleet vernieuwde DF40 en DF50 zitten boordevol innovatieve technologieën, waaronder het “Lean Burn Control System”, voor een lager verbruik, verbeterde prestaties en een lichtere compacte bouw. De basis wordt gevormd door een 941cc metende driecilinder krachtbron met dubbele bovenliggende nokkenassen en elektronische multi-point brandstofinjectie voor een snelle gasrespons en een hoge efficiëntie. Dit in combinatie met het “Lean Burn Control System” zorgt ervoor dat deze nieuwe DF40 en DF50 tot maarliefst 23% zuiniger zijn dan de voorgaande modellen.

DF40

Het elektronische “Suzuki Easy Start systeem” laat de motor snel en effectief tot leven komen. De sleutel hoeft hiervoor slechts eenmaal kort naar rechts gedraaid te worden. Duurzaamheid vindt men ook terug in de onderhoudsvrije distributieketting in oliebad, een primeur in de 40-50pk klasse en in de uitstekende mechanische efficiëntie van het motorblok, waardoor interne frictie aanzienlijk verminderd is. Door hun compacte bouw en lage gewicht zijn de nieuwe DF40 en DF50 de perfecte match voor vele soorten boten, zoals consoleboten, RIBs, visboten en aluminium boten.

DF40
 
De ultieme Suzuki nog beter
De legendarische Suzuki DF300 biedt dankzij de meest moderne technieken onnavolgbare prestaties en een perfecte controle. Voor 2010 is het vlaggenschip van de Suzuki buitenboordmotoren nog verder verfijnd door de toevoeging van het “Lean Burn Control System”. Hierdoor is de vernieuwde DF300 tot wel 15% zuiniger geworden, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

DF300
 
Dankzij het elektronisch aangestuurde besturingssysteem kan het indrukwekkende vermogen van de 4.0 liter V6 krachtbron zeer secuur worden gedoseerd voor een lager brandstofverbruik in alle werkgebieden. Daarnaast zorgt het milieuvriendelijke “O² Feedback Control System” voor een verminderde uitstoot door continu de hoeveelheid lucht in het in- en uitlaatsysteem te evalueren en af te meten voor een optimale mengselverhouding. Een andere noviteit op de nieuwe DF300 is het extra beveiligde brandstoffilter, die een waarschuwing weergeeft op de digitale tellerunit wanneer er onverhoopt water in de brandstoftoevoer terecht is gekomen. Al deze vernieuwingen maken de DF300 nog geschikter als pk partner voor zowel professioneel als recreatief gebruik. 

DF300
 
De nieuwe Suzuki DF40, DF50 en DF300 zullen dit najaar in de showroom van de officiële Suzuki Marine dealers te bewonderen zijn. De nieuwe prijsstellingen worden binnenkort bekend gemaakt.

3 jaar garantie 
 
Zoek een dealer


Brochure aanvragen