Nieuwe 2013 Nimarine rubberboten

Nimarine rubberboten staan garant voor uitstekende vaareigenschappen en een hoog afwerkings-niveau met kwalitatief hoogwaardige materialen. Maak kennis met het volledige Nimarine rubberboten modellengamma op de HISWA stand 01.210 van 6 t/m 10 maart.

 

NIMARINE MX 410 RIB

De Nimarine 410 RIB (Rigid Inflatable Boat) is door  zijn lage gewicht makkelijk trailerbaar en uitgerust met een robuuste polyester romp voor een stabiele en comfortabele vaart onder alle omstandigheden. Tevens is dit model voorzien van drie ruime waterdichte opbergcomparti-menten en een zelflozende kuip. De stijlvolle stuurconsole met comfortabele ruit biedt bovendien ruimte voor een legio aan accessoires.

Ook op het gebied van veiligheid zijn de Nimarine 410 RIB van alle gemakken voorzien, zo zijn de tubes royaal van handgrepen voorzien en biedt de solide RVS beugel om het console uitstekende houvast. Aanmeren wordt aanzienlijk vergemakkelijkt door de op de boeg gemonteerde ankerrol met uitklapbare kikker.

 

De Nimarine MX 410 RIB kan naar keuze uitgevoerd worden met diverse buitenboordmotoren t/m 50 pk en wordt standaard afgeleverd inclusief stuurconsole, een uitgebreide kussenset en 2 jaar fabrieksgarantie.


De Nimarine MX 410 RIB is vanaf eind maart leverbaar voor de adviesprijs van € 4.999,-.

 

 

NIMARINE MX 390 HEAVY DUTY


De Nimarine MX 390 HD is speciaal ontwikkeld voor de professionele gebruikers die elke dag het meeste van hun materiaal vragen, zoals reddingsbrigades en toezichthouders. Dit extra robuuste model is voorzien van lichtgewicht aluminium vloerdelen die  zelfs  onder de meest uitdagende  omstandigheden, optimale stevigheid en stabiliteit bieden. Bovendien is de bodem zo ontworpen dat  omslaan bijna onmogelijk is en de boot gemakkelijk in plané komt, zelfs met een zware lading of veel personen aan boord. Voor een optimale veiligheid is dit model voorzien van een opvallende rode kleurstelling, extra veel grijplijnen en extra lange tubes, zodat de buitenboordmotor extra beschut achter de boot hangt. De Nimarine MX 390 Heavy Duty kan naar keuze uitgevoerd worden met diverse buitenboordmotoren t/m 25 pk.

 

De nieuwe Nimarine MX 390 HD is vanaf eind maart  leverbaar voor de adviesprijs van € 1.349,-.

 

 

>> Bekijk hier meer informatie over de het nieuwe rubberboten modellengamma

 

>> Zoek hier de dichtstbijzijnde officiële Suzuki dealer