Meer dan 1.000 m2 met het mooiste van Suzuki Marine

Suzuki Marine op de HISWA 2016

Het leukste watersportfeest van Nederland, de HISWA, komt er weer aan. Suzuki Marine pakt van 16 t/m 20 maart uit op meer dan 1.000 m2. Natuurlijk ontbreken primeurs als de nieuwe buitenboordmotoren DF6A, DF5A en DF4A niet.

Suzuki Marine presenteert op de HISWA in de RAI Amsterdam drie nieuwe buitenboordmotoren: de lichtgewicht DF6A, DF5A en DF4A. De gebruiksvoordelen liegen er niet om: ze zijn compact, eenvoudig in het gebruik én betrouwbaar. En zoals gebruikelijk bij Suzuki Marine zijn de buitenboordmotoren superzuinig.

Zo makkelijk start je een Suzuki-buitenboordmotor
Met het Suzuki Keyless Start hoef je de contactsleutel niet eens uit de broekzak te halen. Met een simpele druk op de knop kan de bezitter van de sleutel de buitenboordmotor starten. En omdat die niet start als de sleutel niet in de buurt is, werkt Suzuki Keyless Start ook uitstekend tegen diefstal van de boot.

De wereld van Suzuki
Op 17 en 18 maart houdt Suzuki speciale VIP-avonden voor zijn klanten. Zij kunnen de wereld van Suzuki zélf ervaren. De gasten hebben prachtig uitzicht op de Suzuki Marine-stand en omringende hallen van de HISWA. Aanmelden voor een VIP-avond kan via de Suzuki Marine-dealer.

De HISWA 2016 in de RAI Amsterdam is geopend van 16 t/m 20 maart 2016.


   


ZIP-bestandDownload de beelden (.ZIP)
MS Word-bestandDownload het Word-document (Word)