Een revolutie op het water; de compleet nieuwe Suzuki DF60!

Na de introductie van de DF70, 80 en 90 heeft Suzuki wederom een baanbrekende aanvulling op haar modellengamma aangekondigd in de vorm van de compleet nieuwe DF60. Bij de ontwikkeling van de nieuwe DF60 hadden de ingenieurs van Suzuki een zeer ambitieuze doelstelling; namelijk de meest lichte en compacte 60pk buitenboordmotor ooit produceren! Daarnaast moest de motor ook nog zeer krachtig en bijzonder zuinig zijn. Door elk onderdeel zorgvuldig onder handen te nemen en te verbeteren heeft de ontwikkelingsafdeling van Suzuki een ongelooflijke prestatie geleverd door een sublieme nieuwe DF60 te ontwikkelen die alle doelstellingen behaald heeft en meer!


DF60

Een nieuw hart

De basis van de nieuwe DF60 werd gevormd door een compleet nieuw 941cc driecilinder motorblok met dubbele bovenliggende nokkenassen en vier kleppen per cilinder. Door gebruik te maken van de allernieuwste geavanceerde technieken biedt dit nieuwe motorblok indrukwekkende prestaties en een uitzonderlijk laag brandstofverbruik. Bovendien is de nieuwe DF60 de eerste buitenboordmotor in zijn klasse die voorzien is van een onderhoudsvrije distributieketting voor jarenlang onbezorgd vaarplezier.

 

Licht en compact in alle opzichten

Suzuki heeft een ongeëvenaarde reputatie in de ontwikkeling van lichte en compacte buitenboord-

motoren. De nieuwe DF60 zet deze traditie voort door wederom de lichtste en meest compacte

buitenboordmotor in zijn klasse te zijn!

DF60

 

De meeste draaiuren uit elke druppel

In navolging op de DF70,80 en 90 is ook de nieuwe DF60 uitgevoerd met het revolutionaire “Suzuki Lean Burn Control” systeem, hierdoor kan het motormanagement onder elke omstandigheid exact de minimaal benodigde hoeveelheid brandstof bepalen, zodat er met een extreem arm mengsel gevaren kan worden. Deze technologie in combinatie met het multi-point injectiesysteem biedt een uitzonderlijk laag brandstofverbruik in alle werkgebieden, zodat de nieuwe DF60 aan de strengste wereldwijde emissie eisen voldoet.

DF60


Dit model zal tevens met knuppelbesturing leverbaar worden en is hierdoor uitstekend geschikt voor de sportvisserij


De nieuwe DF60ATL en DF60ATH zullen medio februari 2010 in de showroom van de officiële Suzuki Marine dealer te bewonderen zijn vanaf € 8999,- inclusief propeller, schakelkast, brandstoftank en meters.

 

Klik hier voor meer informatie en uitgebreide specificaties..

 

Officieel Suzuki Dealer

3 jaar garantie