De ultieme Suzuki buitenboordmotor voor “the ultimate survivor”!

Suzuki buitenboordmotoren zijn door hun goede reputatie op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en prestaties een vanzelfsprekende keuze geworden voor de meest veeleisende professionals. Het is niet voor niets dat ook de Britse televisiepresentator en militair avonturier Bear Grylls gekozen heeft voor de betrouwbaarheid van de ultieme Suzuki buitenboordmotor, de DF300!

Bear Grylls
 
Onlangs heeft Grylls de sleutels van zijn speciaal gefabriceerde Ribquest in ontvangst genomen, die hij vernoemd heeft naar zijn vrouw Shara. De RIB van maarliefst 10 meter lang is volledig aangepast aan de wensen van de Brit, zo zijn er robuuste verende stoelen geplaatst, de waterdichte opbergvakken vergroot en is er voor de voortstuwing gekozen voor maarliefst twee Suzuki DF300 V6 buitenboordmotoren van de nieuwste generatie. De Suzuki DF300 vormt door de nieuwste technologieën, een zeer compacte bouw en onverslaanbare prestaties als absolute maatstaf op buitenboordmotorgebied.

Bear Grylls   

De nieuwe 2011 variant van de Suzuki DF300 is bovendien voorzien van het revolutionaire “Lean Burn Control System” en daardoor tot wel 15% zuiniger dan de voorgaande versie. Dankzij de geavanceerde fly-by-wire besturing en het vernieuwde digitale tellersysteem, dat standaard gekoppeld is aan MNEA 2000, kan
de avonturier zijn RIB, zelfs onder de meest extreme omstandigheden, perfect onder controle houden.    

Bear Grylls;
“Graag wil ik Suzuki bedanken voor het leveren van deze geweldige motoren, met twee Suzuki DF300’s durf ik elk watersportavontuur aan!”

3 jaar garantie