De Politie waakzaam en dienstbaar op het water met Suzuki!

Onlangs hebben de politiekorpsen Flevoland en Gooi en Vechtstreek in de Koninklijke Jachthaven van Muiden twee nieuwe surveillanceboten in ontvangst genomen. De politieboten P214 en P255 zijn voor een optimale duurzaamheid en betrouwbaarheid beiden voorzien van de ultieme Suzuki buitenboordmotor, de 4.0 liter V6 Suzuki DF300 met Lean Burn technologie.   De P214 en P255 in actie voor het Muiderslot

De 8,0 meter lange RIB’s zijn door Suzuki Bootpartner North Sea rescue and workboats uit IJmuiden speciaal gebouwd naar de wensen van de korpsen, zodat zij hun werkzaamheden onder alle omstandigheden snel en veilig kunnen uitvoeren. 


  De Suzuki DF300 biedt optimale duurzaamheid in elk werkgebied
 
De legendarische Suzuki DF300 biedt dankzij de meest moderne technieken onnavolgbare prestaties en ongekende duurzaamheid. Voor 2011 is het vlaggenschip van de Suzuki buitenboordmotoren nog verder verfijnd door de toevoeging van het revolutionaire “Lean Burn Control System”. Hierdoor is de vernieuwde DF300 tot wel 15% zuiniger dan zijn voorganger, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.  


  De doop van de schepen volgens Griekse traditie  

Dankzij het elektronisch aangestuurde besturingssysteem kan het indrukwekkende vermogen van de Suzuki DF300 krachtbron zeer secuur worden gedoseerd voor een lager brandstofverbruik in alle werkgebieden. Al deze vernieuwingen maken de nieuwe DF300 de perfecte pk partner voor zowel professioneel als recreatief gebruik. 


    De zeer compleet uitgeruste aluminium console biedt een optimale informatievoorziening